8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#6638 én már letöltöttem de kulcsot nem találtam hozzá....
jöhet a privi -
#6637 Akit esetleg érdekel: World of Tanks MMO. Saját topicja van már itt SG-n is, elép népszerű. Páran (Duudoonga El Manolo, Bandras, az öccse, meg jópáran még a LoSConq-ból) épp ott kempelünk. Egyelőre closed beta állapotban van, de sztem innen is lennének még rajongók, akik tankoznának. Akit érdekel, írjon privit, alakítunk egy jó kis guildet ott is. :) -
#6636 Erre a játékra ráférne ,hogy ingyenessé tegyék. Biztosan többen játszanának vele. -
#6635 Némá, Emilio. :)
Nem aktiváltam magam, de gondolkozom rajta. Tudtok pár mondatot mondani, hogy milyen lett a kieg? -
Snipa #6634 valaki reaktivalta magat kieg miatt? -
#6633 ugy latom toltak a megjelenesen korai szeptemberre..:) -
Frekazoid #6632 Diohejban a classokrol p&p-ben: Privateert nerfelik, break formation 10sec helyett csak 5 lesz, viszont kap career skillkent jagulart, a spikejait szintugy nerfelik. Viszont jobb lesz manoverben.
Freetradereket elegge felturbozzak, kb olyan lesz mint 89ben a Tiananmen teren a kis sarga, aki megallitotta a tankokat.
A NO-k kb maradnak olyanok mint amilyenek, kisebb-nagyobb valtozasokkal, mint pl URR 50%ot sebez a 100% helyett bonuszba, de nem fel ora, hanem csak 10 perc a recharge -
Frekazoid #6631 Amugy meg parszor van antiguan hogy a bekak hoznak 6 1st ratet pb-be, de buszken sullyesztjuk oket a francba, mi maceket meg hh-t esetleg hmc-t vesztunk, hmc ugyis lelesz nerfelve a francba, legalabb meg sok penzt kapni erte, a biztositasbol ;> A lenyeg, hogy ha latunk 1st, 2nd ratet a csataban azonnal megy a rageboard, egyszercsak kifogynak az agyon stackelt 1st meg 2nd ratek. -
Frekazoid #6630 1st es 2nd ratek csinalhatosagat vettek ki, maguk a legyartott hajok megmaradnak. Azert csinaltak ezt, mert tul op hajok voltak. Treason, 3rd ratek, CMC mind megmarad, a sima Curonne meg a CMC kevesebb lsb-be kerul.
Itt egy link, ahol minden valtozas szerepel:
http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?t=72797
csemegézzetek -
#6629 beírják eula-ba oszt kuss van :) -
Burca #6628 Mindenkinek joga van azzal menni amivel akar. Mindenki ugyanannyit fizet vagy mit szoktak mondani nem ? :) -
#6627 nem lett volna egyszerűbb 1 sima korlátozást tenni pb-re hogy bizonyos hajótípusból csak x számú mehet be ? :D -
Burca #6626 Ami megvan az megvan. De építeni már nem lehet.
Azért nem mert egy 10-12 1st/2nd rate-ből álló flotta, 6-12 HMC-vel mindent megolt :P Ha két ilyen flotta csapott ossze akkor az egyik csúnyán meghalt és kb annak az oldalnak annyi is volt arra a mapra.
Egy ideje már volt a játékosok között egy iratlan szabály miszerint 3rd rate-eknél nagyobb hajókkal nem mentek portcsatába mert sokkal nagyobb élvezet volt és télleg a taktika és a skill döntött de mindig eljött az a pont mikor valaki valamilyen gyenge kifogással előrántotta a nyulat a kalapból és csak csúnya beszéd lett az eredménye :P Kár hogy akik emiatt égtek ki, már nincsenek sehol. -
#6625 Teljesen kiveszik, vagy csak építeni nem lehet majd őket? -
#6624 ohh, lemaradtam megint, nem lehet majs 1 és 2nd rateket gyártani? mi a faszért nem? -
Burca #6623 Gondolom azért nerfelik mert miután már nem lehet 1st meg 2nd ratet gyartani igy nincs hajo ami felvenne a versenyt vele tüzerőben :P -
#6622 mondjuk a hmc-t mi a faszert nerfelik azt nem vagom, az ok hogy klassz hajo volt, de az ara is az volt konyorgom..
a tobbi kikoto faszsag nem erdekel, 1 normalis hajo volt privinek azt is szetkurjak..
meheten navizni..
-
Frekazoid #6621 Kiegben sokminden megvaltozik majd, pl 1db lsb 72 ora laborba fog kerulni, a hmc-t gyengitik mint a szart, 20lb agyui lesznek, levesznek csomo bonuszt rola, es csak 3lsb-be fog kerulni.
Viszont jatekosok lehetnek a meghodithato kikotok kormanyzoi, tudjak novelni az infrastrukturat, npck vedelmet es tamadasat, 10 szint van. Az infrastruktura szintenkent 6%al csokkenti a labor timet, es 3%al a dubloon costot. Az npcket meg szintenkent 1%al lehet erositeni tamadas ugyileg es vedelem ugyileg. Ez harom kategoria ugye, es mindegyik kategoriaban naponta 1x lehet fejleszteni egy szintet. Ugyanitt a kikoto kormanyzoja orankent tud unrestet csokkenteni, mindezeket persze penzert. Viszont lehet adakozni a kikotonek.
Ez az egesz igy fun, mert legalabb ertelmet ad bizonyos kikotok megtamadasara, ha tul nagy az infrastrukturaja meg kell szerezni, ezzel lenullazodik. -
#6620 kieget varom, ha kijon asszem ujraaktivalok en is -
gezmo #6619 Hola! Én továbbra is a robertsen nyomom spanyol oldalon a szent inkivizicióban... -
Frekazoid #6618 Irtam gm-nek ticketet, es at tudjak rakni a karijaimat tiggyre, at is megyek, mindenki ottvan, stokes, valerio, roche, lancelot, perseo, tehat az öregek. -
Frekazoid #6617 haha valeriot megtalaltam antiguan nyomja renegade legionban a tobbi regi baratunkkal, es patkány is, ott Dirk Chivers neven van -
Frekazoid #6616 IIIII... jut eszembe Lera, Valerio Viudessel mivan? Az örök barátunk ;> -
Frekazoid #6615 Na most mondjak, robertsen stokes francia -
Frekazoid #6614 1 honapra mindenfelekeppen elofizetek, ha mast nem korulnezek, meg elsullyedek parszor :D most nezem, kezdodik Gibara pb es robertsen spanyolok nagyon szervezkednek, megprobalom, a fun kedveert. Viszont vegyetek fel friendnek megint robertsen: Janet el Moro -
Burca #6613 Hali,
Hát stokes nem sokaig huzta játék nélkül ;-) Aztán volt egy fellángolásunk Antigua-ra mentünk spanyolnak ismét, felélesztettük a régi guildet, de nemtom mivan azóta. Viszont ha stokes jatszik valahol az télleg meggondolandó ;-) -
Frekazoid #6612 Kozben szepen lassan nagypapasan elolvasgattam miket irtatok ide 1 ev alatt, amugy gezmo enis TiS es voltam Burcaval egyutt, Ice Hola meg mindig tolja? :D
Kivancsi vagyok, hogy Avrell él e még, vagy mar agyergorcsot kapott e? :P -
Frekazoid #6611 Most olvasom csak snipa, stokes megint jatszik? Adjál már valami elérhetőséget kérlek, mert arra emlekszem, hogy tavaly szeptemberben elment egyetemre es abbahagyta amiatt a jatekot. Stokes az az ember aki miatt habozas nelkul oda megyek ahol o van, az az ember epic.
Ide dobj egy mailt: [email protected]
Előre is köszi. o/ -
Frekazoid #6610 Ne hejj emberek, de rég jártam itt.
Valami uton-modon belebotlottam abba a tenybe, hogy jon egy kieg, el is olvastam az infot rola, illetve ujbol felraktam a jatekot, es nezegettem triallal, hat nem sok valtozott, igy low lvlen nezegetve, mert most csak ezert nem akartam elofizetni. Csak annyi, hogy a 1st meg 2nd ratek kikerultek a jatekbol, a normalis jatekban mar craftolni se lehet oket, ezzel akarjak megakadalyozni azt, hogy valaki felszerelkezzen 1000 1st vagy 2nd deeddel. Kikotoknek soc. vezeto kormanyzoja lehet, aki vasarol upgradeket a kikoto vedelmere, emeli, csokkenti a tax ratet kulonbozo nemzet kapitanyainak meg hasonlok.
Visszajövök szerintem kicsit jatszani aztan meglatom, elsore antiguara, azaz tiggyre gondoltam, hogy felhuzok ott egy kalozt vagy egy csiga zabálót, de a spanyol karijaimnak robertsen még meg kéne lenniük, de ahogy neztem az online mapot nemigen van semmi robertsen, 2 honapja tart a map es meg sehol sem tart az egyik frakcio sem, tiggyn meg 1 honapja tart a map es mar vege, meg televan pirossal minden. -
#6609 Mi ez a kieg? Mi az új benne? -
#6608 lol no fene..:-)
végül is én ennek örülök, mai napig előfizető vagyok, igaz asztali gépememben épp kihalt avidijó kártya és keveset voltam fent, de haja potbs..:-) -
#6607 bazzeee a leendő kiegészítő ! :D -
#6606 ammi?:-()
linket kérek -
gstup #6605 Sziasztok! Kaptam meghívót a Power & Prestige bétára.Szóval majd küldöm az infókat!
Gold,Silver,Iron,Bronz Marten -
gezmo #6604 +8-9 embert jelent ez minimum a spanyol nemzetnek ennyien biztosan átjönnek néhányuknak van már több 50-es accountja is itten.
Azonkivül hallottam valamit az ISY (imperial shipyard)-ról is.
Nekem személy szerint nagyon kevés időm lesz a nyáron, de azért megpróbálok felhúzni pár karaktert... -
Snipa #6603 ha egy honapra visszaternek a regiek en is jovok :)
bar asszem atvittem minden karimat mar antiguara... -
#6602 szuper, isten hozott titeteket:-)
Ráfér amúgy spanyolokra, talán a legjobban gyepált nemzet most, de mi nem adjuk fel..:-) -
gezmo #6601 Besokaltunk az arrogáns amerikaiaktól britt oldalon ezért a COG átmegy spanyol oldalra köztük én is (Moss).
Nehéz döntés volt mivel ez az acc több mint egy éves és szinte mindent ott kell hagynom...
De a lényeg erősités fog érkezni a következő térképtől! -
Burca #6600 Nekem van Robertsen is karim de Atiguan sem annyira jatszom mostanság. Ha kell eco-t tudok nektek csinálni amugy. Ugyanakkor Antiguan vannak azok akikkel nagyon sokat játszottunk együtt szal nehéz ez. -
#6599 jellemző...
8 magyar 2 helyen...:-)
robertsen vagyunk 5en akik esténként online, miért nem jösztök át, legalább lehetne full magyar group...
ha nem akartok költözni akkor is gyorsan felszintezünk bárkit..
Lett egy jó nagy spanyol soc, esténkén 18+taggal, pvp-t is lehet találni bármikor...
ti tudjátok..:p