8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#6678 Sztem én maradtam a Robertsen, ott:
Francisco Coronado
Francisco Pizarro
és még valami. :D -
#6677 Kovács János? -
Hunor1 #6676 Még nem tudom melyik szerveren de: Francesco Zappa -
gstup #6675 Roberts - "Nemesfémek"Marten :) -
Snipa #6674 Antigua - Don Hernando Jose
Roberts - Don Felipe Lacosta
;)
-
#6673 most mondjam ... ? :D -
#6672 Csak össze kéne írni, hogy ki milyen néven lesz majd ismét, hogy egy helyre tömörüljünk. :) -
gezmo #6671 Üdv !
Régen voltam benn de és is spanyol oldalon vagyok a spanyol inkvizicióban...
nov végefele találkozunk
-
gstup #6670 Ezt én is néztem a honlapjukon! -
#6669 http://www.youtube.com/watch?v=zt-pL30R1Zs&feature=player_embedded
kis kedvcsinalo..:0 -
gstup #6668 Sziasztok!
Jó rég jártam erre,szóval lesz free része?!Ejhha,azt ki nem hagynám! :D Neoka él még?!:D Azok a szép 1st rate csaták!Dzsoki látom Te még aktív vagy.Na jó,írjatok ha van valami info.Thx
Üdv all,GoldMarten -
#6667 "Esetleg egy magyar society van ott?"
nov. 22-től lesz , szerintem LC-t visszahozzuk. :D -
Snipa #6666 nekem mindketton van karakterem, de populacio szempontjabol nekem jobban fexik antigua es idoben is jobb mert csak este/ejjel van ra idom!
most 1 honapot befizettem kivancsi lettem mi valtozott...
aztan free tol mar ugyse kell fizetni!
antiguan meg el Renegade Legion :-) viszont Robertsen nem lattam hogy leteznenek.. Esetleg egy magyar society van ott? -
mkfd #6665 Visszajön majd mindenki Robertsre aki most Antiguán van? Jó lenne majd egy helyen összpontosítani a magyarokat talán nekem is sikerül majd rávennem pár korábbi mmo-s ismerőst, hogy jöjjenek ők is, de könyebben menne ha lenne egy összetartó magyar közösség.
Robertsen a spanyolok eléggé lábtörlők most sajnos aminek az egyetlen oka hogy iszonyat kevesen vannak. Még 6os groupokat is baromi nehezen tudnak összerakni, nemhogy PB-ket nyerjenek. 2-3 napja volt map reset, de még 1 kikötőt sem tudtak PVP zónába rakni. Ezzel szemben a franciák jól szervezettek, a britek sokan vannak a kalózok meg kalózok, és persze hogy mindenki egyből spanyol kikötőket támad a könnyű pontszerzés miatt. Az AH is kong az ürességtől. Sebaj ha utolsó helyen végeznek legalább többen csatlakoznak majd spanyolokhoz a bónusz xp miatt ha majd beindul az ingyenes történet :)
Átmegyek Antiguára ha ott akarjuk összegyűjteni a magyarokat, de Roberts valahogy sokkal szimpatikusabb az ottani playerek és a PB slotok miatt. -
Frekazoid #6664 Eco jobb lett, ha nincs sajat lvl10es portja az orszagodnak akkor menj egy masik naciohoz ahol kicsi a tax rate es nagy az infrastruktura szint minimum lvl8. Nekem pl az egesz ecom Antiguan Bluefieldsben van (5% tax rate spanyoloknak, lvl9 port).
1st meg 2nd rateket nem vették el es nemis fogjak soha attol, hogy meg nem lehet oket csinalni. Viszont vissza fogjak oket hozni majd gyarthato allapotba, de majd csak x ido mulva, mig kitalaljak, hogy mit tegyenek azellen, hogy ne legyenek ennyire op hajok.
Én amugy Antiguan vagyok spanyol oldalt, Janet el Moro néven még mindig.
Antigua spanyol oldal elegge atment zergbe. Sot van, hogy kimegyunk valiantokkal is pvpni, a patkanyok meg jonnek csoportostul, es orom oket a tenger fenekere kuldeni nagy mosollyal. De van pár pöcskaró meg mindig a kalozok kozott akik a red deviles griefereskedest toljak meg mindig.
Pvp van foleg delutan 6 utan, magyar idovel szamolva egeszen hajnali 6ig. -
mkfd #6663 Ööö a 14 napos trialban 12 asszem a lvl max, de van egy 30 napos korlátozások nélküli trial. A station launcher-ben games->enter activation code. Ott be kell írni hogy BoardingParty1 (vagy ha ez nem jó akkor az 1 helyett vmi random számot), és kapsz ingyen 30 napos korlátozások nélküli játékidőt. Bár nem biztos hogy még működik metr azt írják trial ccountot már nem lehet létrehozni. -
Hunor1 #6662 a trialban még mindig csak a 7. szintig lehet menni?
-
mkfd #6661 Na pont jókor indítottam el a 30 napos trialt :) Bejelentették hogy nov 22 az átállás időpontja :) -
mkfd #6660 Akkor maradok Robertsen addig. Eléggé segítőkésznek tűnnek ott az emberek és ahogy hivatalos fórumból leszűrtem Antiguán nagyon sok az arrogáns játékos. Meg Robertsen a PB-k ideje is jobb. Ha valaki felnéz, ezeken a neveken megtalál, ezeket szintezgetem most:
Dominga de León
Olalla de León
Pegleg Bundy -
Hunor1 #6659 Oda akkor én is benevezek majd. Utoljára a bétában voltam sajna...
Mindegy nem kenyerem a havi fizetős buli, csak a kor meg a szép hajó modellek ragadnak meg benne.Soha nem MMO-zok valszeg . -
#6658 Robertsen majd akkor leszünk többen ha f2p-re váltanak :) -
mkfd #6657 Sziasztok! Játszik most valaki Robertsen spanyol oldalon? És ha igen, akkor milyen néven? Ekezdtem Robertsen egy karaktert, de ha Antiugán több magyar játszik inkább átmegyek oda. :) -
#6656 2010 Fall . szóval még idén ( 1-2 hónap talán ) . -
Snipa #6655 Mindig voltak idoszakok amikor porgott a gazdasag... Es persze volt olyan is amikor allt mint a covek. Most nem tudom mi a helyzet hivatalos forumon abszolut nem latok ilyesmirol infot.
Ha free lesz biztos visszanezek :-), mikorra varhato van rola pontos info?
Meg van 2nd es 1st ratem :-) remelem nem veszik el mert mar nem lehet csinalni... -
Hunor1 #6654 Ja csak nekem ebben a játékban a gyártás-kereskedés ugyan olyan fontos volt mint a PvP. Ha nem lehet kereskedni akkor mivel szerzünk pénzt a hajókra? -
#6653 A gazdaságot az első 2 hónap gallyra vágta, úgyhogy sokra nem szabad számítani... -
#6652 Sajnos itt két főbb irányt kell elkülöníteni. Egyik a WoT, ami eleve F2P-nek készült, így a rendszere jól kitalált. A SOE játékai nem ilyenek, és az Eq2 is jól el lett baszva. Azt mondták, hogy aki ingyen, attól elvesznek a játék érdemi részében is fontos alapdolgokat, és aki fizet, az használhatja (pl trader használata). Meglátjuk ez milyen lesz. :P -
Hunor1 #6651 bétában én is voltam még.majd kipróbálom az ingyenest is, csak gondolom nem 0-ról indul az egész, így nem tudom hogy miből lehetne bizniszelni.Gondolom a nagy termelési láncok már kialakultak.A régiek pikk pakk legyártanak hajókat a sok újoncnak. Esély nem sok lenne kiépíteni egy gazdaságot. -
#6650 Ráfért már régóta erre a játékra a F2P rossz volt nézni ,hogy szép lassan meghal. Bétába még játszottam vele anno akkor jó móka volt. Biztos kipróbálom ,hogy milyen lesz F2P rendszerben remélem nem esnek abba a hibába mint máshol ,hogy túl sok előnyt adnak annak aki sokat fizet. Ha úgy lesz megoldva mint a WOT leendő F2P rendszere akkor nagy sikere lesz. -
#6649 Igen, azt benézik páran. :) Egyébként ez még nem a végleges techtree. És a balance motoron pedig még dolgoznak, de szerintem alapjaiban egy nagyon jól kitalált engine, és így is működik. -
#6648 Jódologatankozás. Csak ne bambultam volna be a PZ38at. :)
Egy bajom van: a balance nem mindig stimmel a csapatösszerakásnál. -
#6647 gondoltam bekukkantok, folyamatosan tankozom amugy..:p -
#6646 Minek? Jössz te is tankozni. :) -
#6645 Az első mondat beszédes:
"I WOULDNT PLAY THIS CRAP EVEN IF THEY PAYED ME."
:) -
#6644 lol most fizettem be 1 hónapot..:-p -
#6643 ingyé' játszhatunk majd vele , ilyen szempontból jó :D -
Burca #6642 Ez jo vagy rossz? :) Valamiért még mindig ódzkodom az f2p játékoktól :P -
#6641 hoppá úgy néz ki ez is f2p lesz ! :) -
Beni521 #6640 kieg? mivan? az mit tud? -
#6639 megjött a kieg, valaki tervezi, hogy visszanéz kicsit?