Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
nofene. na majd lehet besasolok . vmi újdonság ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Minden régi account kapott 14 napot ingyen hogy megnezhessék mennyit változott a játék. Akkor indul a dolog amikor beléptek. Szóval feel free to join us ! 😊

Lera,Dynn,Zulgron

A tiger mc jó ladik nekem is van egy, de nincs szebb annál mikor a gunboat-ról átugrál 5-6 vérszomjas tengerészem és lemészárolják a nõket és gyerekeket a másik hajón...
Nem beszélve az árbóchoz kötözésrõl, na mindegy a noobok már csak ilyenek...
Nincsenek 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
na mi az már itt is vannak csíterek vagy mi ? tiger mc meg jó ladik .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ti tudjátok de sztem sokkal nagyobb móka mondjuk kimenni egy Tigre mc grppal es azzal tanulgatni a pvpt. Kb 14k penzt vesztes a 3 durabilityn 😛
Amugy meg kozelrol ki lehet tolni akkora dmget csalas nelkul. Miert gondoljak az emberek egybol hogy a masik csal aki legyozi oket?😊

Lera,Dynn,Zulgron

Üdv!
Gondolom egy packet boat-tal volt. Õ 90%-ban ebben ül mivel nincs pénze pótolni az elveszett nagyobb hajóit pvp-be neki jó. A helyzet, hogy többnyire kis hajókkal nyomjuk olcsó/gazdaságos amúgy is kezdõk vagyunk még...Vannak a másik oldalon igy is szép számban profi játékosok akik akár 1500-damaget is képesek lelõni a hajódról...Hogy hogyan arra sajnos még nem jöttünk rá, ha tegyük fel ez csalás nélkül lehetséges akkor nem is érdekel, mert nem korrekt... 😊
Robertsen felhuztam megint egy spanyol navalt. Ma ossze is futottam Tesco Petyaval 😛 Mindig ilyen hajokban vagytok ?😊

Lera,Dynn,Zulgron

hehe de reg olvastam ezeket a neveket egymas mellett 😊))
Torzonborz
Bandras , Jockey , Warbar meg Én .

bandras te meg ? warbar?😊

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
elvagyunk . nem vagyunk túl sokan itt sem 😞 de fél LC már itt van 😄

Tenyleg mivan veletek Darkfallba torzi ? Bejon nagyon vagy csak ugy elvagytok ?😊 Kar hogy ilyen kevesen maradtunk Los Conqbol 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Köszi! Játékban majd lehet megkereslek! 😊
Lera el benigno

Lera,Dynn,Zulgron

Burca: Milyen néven talállak meg az Antigua-n? Csinálok akkor én is egy spanyol karit és még lehet jön a haverom is.
Torzonborz
öhh na az fasza.

Nem tudok kiegrol egyelore. jonnek a patchek most pl majd lesz egy mindenki altal hasznalhato SOL is majd 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Szia! Antiguan 3an maradtunk magyarok kb,spanyol oldalon. Nincs magyar society. Robertsen van asszem egy brit society (TESCO) illetve ha minden igaz jon vissza/elkezdi par emberke spanyol oldalon.

Lera,Dynn,Zulgron

Köszönöm szépen!

Esetleg tudsz néhány nevet mondani, kit érdemes megkeresni?
Torzonborz
Antigua-n spanyol oldalon vannak a srácok szóvel reroll oda 😛
Magyar society nincs ( sajnos már kevesen maradtak ).

jut eszembe Lera lesz vmi kieg ehhez végre vagy semmi jelentõsebb fejlõdés nem várható ?

Sziasztok!

Most kezdtem nemrég a játékot. Nyomja még valaki az Antigua szerveren? Van még itt valahol magyar society? 😄 Jelenleg Brit oldalon állok, de kicsi a kari szóval tudok váltani. 😊
Hát ott angol nyert vagy 10 mapet ugy hogy nem volt ellenfele 😛
Amugy Antiguan a legutobbi mapnyeresunk utan most mindenki eselyes nyerni csak mi nem 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Mi a helyzet az Antiguán mostanság?
Nálunk kemény a helyzet ütnek minket rendesen, de helytállunk, örülök, hogy véletlenül nem a legerõsebb nemzthez csatlakoztam így legalább van kihívás benne...
Jo hat tudom en hogy hogy megy ez csak pont igy nagyon kiemeltek hogy ti voltatok 😊 Amugy hat el kell fogadni a tobbseg akaratat. Ha nem akarjak akkor nem kockaztatjak a hajoikat bar a 17v21 az siman nyerheto de az 1v21 mar biztos nem 😊

Mi legutobb Antiguan ugy jartunk hogy pont nem akartunk griefelni, mindenki kilepett de egy emberunk dczett a franciak meg jol kilottek mielott vissza tudott volna lepni es elhagyni a csatat 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Hát igen egyik tag elkattant egy kicsit, és ezzel pont azokat szivatta meg akik az egészrõl semmit sem tehettek, nem etikus, de valahol igaza is volt: mondjuk nem értem én sem, hogy 17 miért nem áll ki 21 ellen hasonló hajóosztályokkal... Miért van a csata ha mindenki kilép...Ha meg sem próbálják nehéz nyerni, na mindegy sajnos ma hallottam én is errõl az esetrõl, hát igen nem vagyunk egyformák és ezért persze mindenkinek felelnie kell, fõleg hogy csak egy tagunk volt bennt, de az egész "society-t" pellengérre akasztják... Nem is vagyunk öten...Mellesleg megjegyzem a másik oldalon sem ismeretlen "dolog" a griefelés...
lol 😊

A masik veglet, hogy Ismert lett a nevuk... Csak nem a legjobb uton 😊
Csúnyákat olvastam a Tescorol Robertsen 😛 Ha 5en vagytok 24 ellen akkor ne maradjatok a csataba, tok ertelmetlen griefelni az ellent.

Lera,Dynn,Zulgron

Köszönöm végre teljesen megvilágosodtam valahogy ilyesmire gondoltam én is.
ez érdekes, köszi.

a.carkey
Az EU szerver is az USAban van.

A medve nem játék.

letöltöttem a trial verziót, forumról nézve az Antigua a legtöbb hozzászólással bíró server, népességben is valszeg.

az itteni brigád a Robertsen van, hol érdemes trialozni, pingekkel hogy alakulnak EU és US servernél?

Conquest Points

Meg sejteti hogy mennyi ember lesz kb a csataban 😛

Lera,Dynn,Zulgron

A conquest pontoknak mi a szerepük? Bonusokat adnak az elkövetkezõ csatában?
a.carkey
Ja, ugyanazok anyáztak az Antiguán franciaként és kalózként, akik elõidézték a Roberts-es állapotot britként. De bebizonyították a készítõk, hogy nem elég sírni valami miatt, vannak sötétkékek és világoskékek, és csak akkor lesz változás, ha amerikaiként kéred.

De a vicces inkább az volt, hogy már az elején csináltak egy EU szervert, amire nem tették rá, hogy EU. 😊 Ezzel indult az összes balfékeskedés ...

Amúgy meg lehet nézni a következményeket. Ez a játék - ha jól csinálják - egy masszív EU populációval nagyon is életképes valami lett volna, mert inkább EU játék (nincsen olyan nation, hogy USA), mint amerikai. Megnéztem volna, hogy ha Florida inkább spanyol városokkal van tele, akkor a kalózon kívül az amerikaiak mit választanak?

De itt a probléma a SOL gyártásával és a legyártható!!! kalóz SOLokkal volt. Ezzel egyszerûen elvesztette a történelmi hûségének minden látszatát is.

A medve nem játék.

Az azert vicces volt mikor szeptember elejen 90% a spanyol oldalnak 2 nap alatt transferalta karakteret antiguara 😊
kiurult a roberts server spanyol oldala 2 nap alatt...

es lass csodat a nyafogo amik miatt egybol leptek es idozitettek a port csatakat... 😊

lol, mar tavaly az elso 3-4 ilyen hajnali pb miatt ezt kellett volna csinalni!

mindegy, jol elvagyunk antiguan... mindenkit leverunk 😉
a.carkey
Ez mondjuk a készítõk hibája volt. Ez az amcsi banda, vagyis frusztrált ex-"franciák" - akiket a spanyolok/kalózok egyik-másik szerveren folyamatosan elpáholtak - hívásra/saját baromságból regeltek britnek és indítottak egy karit amcsiként egy full EU szerveren, majd mert megtehették, csatázni kezdtek - nekünk - hajnali 4-5 órakor senki ellen. A készítõk hibájából fakadóan ezt hívhatjuk egyfajta exploitnak is, és bár sem a készítõk sem az amerikaiak nem érezték, szép lassan szétcseszték a játékot. 😊

A medve nem játék.

Hat gyakorlatilag eluldoztek mindenkit a serverrol anno mivel sok amcsi jatekosuk van/volt igy ilyen hajnali idopontra idozitettek a portcsatakat 😛 Nem volt valami vicces hogy amiert megharcoltunk este azt 4-5korul minden ellenallas nelkul el/visszavettek 😛

Lera,Dynn,Zulgron

A trial verzió miatt ezen az oldalon kezdtük el aztán bennragadtunk...
Nem tudom miket követtek el az angolok, de vannak mindenutt seggfejek.
7 aktiv magyarról tudok a brit oldalon a trialverziósok is akadnak páran, de õket nem számoltam bele.
Éljen a mocskos brit birodalom!
Hat mi jol elvagyunk antiguan egyelore. Hanyan vagytok amugy ott magyarok? Mondjuk roberts-briteket annyira nem szeretem a regi tetteikert hogy nem valoszinu hogy inditok ott altot 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
britt oldalon ? pff látszik hogy elmentünk 😄

Ha van erõtök gyertek át a Roberts-re itt azért vannak játékosok rendesen.És nem a britt oldal a legerõsebb sõt...
Francia/kalóz hegemónia van, de ellensulyozzuk õket tegnap gyakorlatilag blokád alatt tartottuk pár kikötõjüket tortuga környékén.
Itt a magyarok a britt oldalon gyülekeznek másik oldalt még nem találkoztam magyarokkal ez persze nem zárja ki, hogy nincsenek.
a.carkey
De ha beteszik amit ígértek, akkor még egy próbát nekem is megér.

A medve nem játék.

a.carkey
Na, részemrõl is itt a vége. Még a mai nap él, aztán vasárnaptól már nem tudok fellépni.

A medve nem játék.

A Roberts-en meg nemrég gyõztek a csigazabálók. 😄 Ha valaki játszik a Roberts-en, esetleg dobhatna egy pm-et a játékban (James Castor).
Forolto
Mi törpént a spanyol oldallal?Halomra verik a népeket az antiquan.😄

Kata
több van benne, mint nem vip-ként lehetne 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
közvetlenül sg-s galériába nem tudod feltölteni ?

Kata
adott képet, csak hova tölthetem fel ami képfeltöltõt meg is eszik a nyüves sg?

[/cserf][/fülünyúl]

Üdv CheckerBoy!

A Los Conquistadores még létezik Antiguán, jelenleg egyetlen aktívként, Gilbert Valroux névvel életben tartom, elvagyok (mivel akikkel csatlakoztam, jelenleg gyereket várnak, meg házat építenek...)Igaz, ritkán (hetente talán 2-3 alkalommal) tolom, de mókázok.