Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott nézem a Subscriptions Info t és ezt irja :

Pirates of the Burning Sea : CLOSED

Itt nézd meg mizujs az accoddal, nagyon nem tudok javasolni 😛

Torzi: valamikor jön valami de rég nem olvastam a forumot

gstup: Ott vagyunk mi is csak be kene fizetni/logolni 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Én nem tudok olyan MMO-ról ahol törölnék a karikat 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Beléptem a This is Spain klánba.Eléggé jó arcok vannak ott is.Persze pár magyarral biztos jobb lenne!😄 Ha van aki játszik,akkor vegyen fel a barátai közé: Gold Marten az accom.

a.carkey:szerintem is biztos létezik...

szerintem meg letezik...

üdv, segítsetek léci most vettem meg steamen a játékot amíg letöltötte aktiváltam az oldalon ,azt irja is h 30 nap játékidõm van, de stemen meg ha el akarom indítani a launcher állandoan ki akar velem fizettetni még egy hónapot...utána megnéztem a honlapon és a subscriptionom closed lett és hogy aktiváljam újra....nos ezt hogyan kell?

a.carkey
Szerintetek, a januárban (vagy februárban) abbahagyott accom még létezik, vagy jó szokásuk szerint törölték a karikat hat hónap után?

D

A medve nem játék.

Torzonborz
nna feltámadt a topik ? 😄
kieg mikor jön má' ehhez ?

szívesen visszanéznék de tudom hogy nem bírnám sokáig a régi jó társaság nélkül . 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ah megis van egy magyar, holnap belep de most nem jut eszembe a neve. Eleonora valami 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Nem még nem néztem vissza de kacérkodom. Roche, Stokes tolja szal elgondolkodtato 😊

Viszont magyar nevet nem tudok mondani. Ha bírod az angolt akkor írj rá Red Ranger-re majd õ bevesz egy guildbe ahol jóarcok vannak 😊 Hivatkozz esetleg arra hogy magyar vagy, vagy Lera-ra(az lennék én 😛)

Lera,Dynn,Zulgron

Lera te visszaneztel? ;-)
most van valami akcio steamen...

Roche meg biztos nyomja!
Értem.Sajnálattal hallom...😞 De akik még játszanak azokkal fel lehet venni vlhogy a kapcsolatot?Lvl 47-es privateer vagyok és kéne nagyon a help,mert egyedül járom az óceánt!<#help>

Azt jólteszed hogy spanyol vagy de azt hiszem elfogytunk 😊

Mondjuk még mindig ennek a játéknak van a legjobb pvpje sztem, de sajna eltûntek a pajtások oktoberben. (mondjuk azota fele legalabb visszajott 😊)

Lera,Dynn,Zulgron

Sziasztok!

Vannak még akik játszanak?Szívesen mennék 12-es flotta ellen vlkivel/kikkel az oldalamon!😊 Szóval írjanak magyar játékosok,Gold Marten az accom és a Robertsen vagyok spanyol oldalon!

Üdv

Utána olvastam,úgy hogy megvan a válasz...

Sziasztok!

Kéne egy kis help:szóval a pvp területeknél mi is a különbség a két piros kör között?Az egyik a pirate pvp a másikat hírtelen nem tudom.Elõre is thx.

Mi a helyzet? Ki merre vitorlázik mostanság?
Ezt alátámasztanám én is a Roberts szerverre rengetegen átjöttek ami felélénkitette a játékot.
Ja még annyit tennék hozzá, hogy most a Roberts szerver nagyon pörög, jöttek át más szerverekrõl kalózok meg brittek (tobbnyire kalozok), a piros zonákban mindig van valaki, attol fuggetlenul, hogy mennyi az ido, meg hajnalban is.
Érdemes kiprobálni, más mint a többi mmo. Vannak hibái, ami a többi mmo-ban bennevan és ebben pedig nincs. De ugyanez elmondhato forditva is, sok jó ötlet van benne megvalósítva.
Nagyobbrészt a magyarok a Roberts szerveren vannak spanyol oldalt, többek között Leo,Lera,Don hose meg én. Habár én rerollon gondolkozom békára, de ez még x. De találkoztam jopár magyarral angol meg francia oldalon is. A játék nem annyira pörgõs mint egy wow mondjuk, inkább az idõsebb korosztály kedveli pontosan emiatt 😊 Egyszoval mas jatekelmenyt nyujt mint a tobbi mmo.
nahh régóta érdekel a játék most elszánnám magam egy triálra erre ezt kapom az e-mail-ben lévõ link után: "Invalid trial key info. Click here to join the free trial."

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

a.carkey
Én az építhetõ kalóz SOL után fordultam ki és mondtam, hogy elég.

1x talán még visszanézek, ha nem törölték az accom ... 😊

A medve nem játék.

Kata
Az elején még nagyon jó volt, fõleg a zárt bétában, de aztán elkezdték szokás szerint úgymond "balanszolni" a játékot és a képességeket. Persze mindig azok tulajdonságait növelték, javították, akik a leghangosabban sírtak. Így a végén már egy kiegyensúlyozatlan, élvezhetetlen játék alakult ki belõle. Sok jó régi lehetõség megszûnt, lett pár haszontalan új, és sok ígéret nem teljesült, nem készült el.

Persze én jó ideje nem játszom már a játékkal, azóta nem tudom hova fejlõdött. A grafika mindenesetre rendkívül hangulatos és gyönyörû, a játékmenet - legutóbbi emlékeim szerint - már kevésbé élvezhetõ.

Tényleg, azóta megjelent a játékban az Antelope? 50-54 ágyús izé, még anno én textúráztam le a modellezõ srácnak. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Üdv!
Szerintem próbáld ki és majd meglátod milyen, ha ismerted Sid Meier alkotását a Pirates-t és szeretted is akkor lehet tettszeni fog.
csivavax
Sziasztok!

Sokan tolják még ezt a játékot? Vagy már kezd lecsengeni?
Érdemes beszerezni???

Nem tudom mi magunknak epitunk igy 10-15en. De szoktam énis venni hajókat ennek ellenére ha gyorsan kell valami, pénz úgysem számit 😛 Biztos vagyok benne valakik abból csinálnak pénzt de én annyira már nem foglalkozom azzal 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Kereskedni lehet? Van bent mani, vagy mindenki magának épít?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Mit meséljek ?😊 Robertsen most sok idõ után nyertek az angolok megint mert kb 10millioan vannak es ugyanennyi 1st ratejuk is van de az uj mapon ami most kezdõdött nem cipelik õket portcsatába egyelõre. Vannak új hajók, egyik másik jó is. Elég jól pörög a pvp is szerencsére szóval elvagyok bár már nem tudok sajna 0/24be játszani 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Még mindig toljátok? Mesélj, mi van odabent? 😊

Sajnos nem érünk rá ilyenekre annyi portcsatánk van ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Akit érdekel, most jött ki a Paradox kiadásában az East India Company, egészen kellemes hajós-kereskedelmi stratégia, 3D-s hajócsatákkal. Tegnap óta azzal szórakozom. 😊

Dante Dakota nem én vagyok a nevem a játékban Moss trapper.
Valaki mással találkoztál a minap...
Hello!

Tolja ezt valaki? Érdemes elõfizetni? Vagy szar mint a többi mmo? 😊
jaja Roberts rulez... :-)

ugy latom vegul mindenki a TiS ben kot ki! hehe
uristen.. hajokat*
reggel van meg 😄
Ah most nézem visszamentetek robertsre, az én spanyol privim még mindig antiguan dekkol. Spanyolok maradtatok még? Vagy van aki rerollolt más factionre? Mert most ujbol megjott a kedvem halyokat sullyeszteni ;]
Meg Burca adjál már valami msn elérhetõséget pliz 😊
Sziasztok népek, hm ez kicsit nyugtalanító, hogy juli 1 óta nem írt ide senki :/
Mivan veletek? Éltek még? Hol játszotok? Játszható már a játék?
Te vagy Dante Dakota ?😊 Szep kis 3v6ot toltunk epp az elobb. Kar hogy csak 4et tudtunk elsullyeszteni 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Danke. 😊

Bandras: gyere Everquest 2-zni. 😊

szoni láncser! Ezzel lehet gyorsabb.

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

heh...lehet benézek én is...darkfallt mindenki abbahagyta...mekkora a kliens? nekem is le kell majd megint töltenem.
Fritz Von...
Tudsz dobni egy linket, ahonnan le tudom tölteni a klienst? Az már nincs meg nekem. Thx elõre is. 😊

Na mindenki szoljon mindenkinek aztan gyertek sullyedni egyik nap 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Én se mentem sehova sem. 😊

Én új karit csinaltam ott, Jose meg Leo meg visszavitte a navalját ja. Jo honapokat toltottunk Antiguan de aztan visszajott minden EU player robertsre egy ido utan.

Lera,Dynn,Zulgron

Jockey
en at sem mentem us-re, tudtam felesleges..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
he ? visszamentetek robertse ? Oo

Csak majd transferalj vissza robertsre duu 😊

Hat van uj avcom rendszer. Valaki szereti valaki utalja. Vannak uj hajok, regieket kicsit atalakitottak. Van egy SOL amit mindenki tud hasznalni és mindenki tud Heavy hercbe es Sleekhercbe ulni. Kovi patchben vegre betesznek egy rendszert amivel ha pvpflagesen ulsz a port mellett akkor noveli a contentiont szoval jobb lesz a portflippeles stb most igy hirtelen ennyi 😛 jo lenne osszekapni regi bandat ha csak 1 napra is jokat sullyednenk 😄

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Jaja. Duu mondta, hogy van ez. Szerintem én is befigyelek majd valamikor a jövõ héten. 😊
Még mindig pénzfarmról szól, vagy van benne tisztességesebb PvE is?