Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pirates of the Burning Sea : CLOSED
Torzi: valamikor jön valami de rég nem olvastam a forumot
gstup: Ott vagyunk mi is csak be kene fizetni/logolni 😛
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
a.carkey:szerintem is biztos létezik...
D
A medve nem játék.
kieg mikor jön má' ehhez ?
szívesen visszanéznék de tudom hogy nem bírnám sokáig a régi jó társaság nélkül . 😞
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lera,Dynn,Zulgron
Viszont magyar nevet nem tudok mondani. Ha bírod az angolt akkor írj rá Red Ranger-re majd õ bevesz egy guildbe ahol jóarcok vannak 😊 Hivatkozz esetleg arra hogy magyar vagy, vagy Lera-ra(az lennék én 😛)
Lera,Dynn,Zulgron
most van valami akcio steamen...
Roche meg biztos nyomja!
Mondjuk még mindig ennek a játéknak van a legjobb pvpje sztem, de sajna eltûntek a pajtások oktoberben. (mondjuk azota fele legalabb visszajott 😊)
Lera,Dynn,Zulgron
Vannak még akik játszanak?Szívesen mennék 12-es flotta ellen vlkivel/kikkel az oldalamon!😊 Szóval írjanak magyar játékosok,Gold Marten az accom és a Robertsen vagyok spanyol oldalon!
Üdv
Kéne egy kis help:szóval a pvp területeknél mi is a különbség a két piros kör között?Az egyik a pirate pvp a másikat hírtelen nem tudom.Elõre is thx.
Nagyobbrészt a magyarok a Roberts szerveren vannak spanyol oldalt, többek között Leo,Lera,Don hose meg én. Habár én rerollon gondolkozom békára, de ez még x. De találkoztam jopár magyarral angol meg francia oldalon is. A játék nem annyira pörgõs mint egy wow mondjuk, inkább az idõsebb korosztály kedveli pontosan emiatt 😊 Egyszoval mas jatekelmenyt nyujt mint a tobbi mmo.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
1x talán még visszanézek, ha nem törölték az accom ... 😊
A medve nem játék.
Persze én jó ideje nem játszom már a játékkal, azóta nem tudom hova fejlõdött. A grafika mindenesetre rendkívül hangulatos és gyönyörû, a játékmenet - legutóbbi emlékeim szerint - már kevésbé élvezhetõ.
Tényleg, azóta megjelent a játékban az Antelope? 50-54 ágyús izé, még anno én textúráztam le a modellezõ srácnak. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Szerintem próbáld ki és majd meglátod milyen, ha ismerted Sid Meier alkotását a Pirates-t és szeretted is akkor lehet tettszeni fog.
Lera,Dynn,Zulgron
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
Valaki mással találkoztál a minap...
Tolja ezt valaki? Érdemes elõfizetni? Vagy szar mint a többi mmo? 😊
ugy latom vegul mindenki a TiS ben kot ki! hehe
reggel van meg 😄
Meg Burca adjál már valami msn elérhetõséget pliz 😊
Mivan veletek? Éltek még? Hol játszotok? Játszható már a játék?
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Hat van uj avcom rendszer. Valaki szereti valaki utalja. Vannak uj hajok, regieket kicsit atalakitottak. Van egy SOL amit mindenki tud hasznalni és mindenki tud Heavy hercbe es Sleekhercbe ulni. Kovi patchben vegre betesznek egy rendszert amivel ha pvpflagesen ulsz a port mellett akkor noveli a contentiont szoval jobb lesz a portflippeles stb most igy hirtelen ennyi 😛 jo lenne osszekapni regi bandat ha csak 1 napra is jokat sullyednenk 😄
Lera,Dynn,Zulgron