8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • El Deloro
    Pénz nélkül élvezhető a játék?
  • gstup
    felhatalmazom magam és Mindenki nevében válaszolok egy nagy IGENnel!
  • El Deloro
    Hali!
    Élvezhető a játék, pénz nélkül is ?
  • CptXecutor
    Szívás! Egyébként azt a hajót ami a kikötőben van, el lehet adni, de csak akkor ha eladható. Ha a statisztikáknál ott szerepel hogy "cannot be trade" vagy hasonló, akkor nem tudod eladni, csak elsüllyeszteni. Ha jól emlékszem az alap Skuda nem eladható, tehát a port control emberkénél katt a hajóra, és a panel jobb felső sarkában lesz egy gomb, amit most fejből nem tudok....arra katt.
  • Hunor1
    na még egy kérfés. Az alap kezdő Skudát el lehet dobni? vafy leharcoltatni gyorsan? Mivel a free plaxereknek csak 2 hajó tipust engednek. Bermuda sloopomat is így tudtam csak a Hoornra cserélni.
    (izgatottságomban rá is basztam mert a fetélzeten maradt a már megvásárolt Hoorn deed...újra kellett vennem..uhh)
  • Hunor1
    Tudja valaki hogy egy Stralsund fregatt legyártása kb. mennyibe kerül, és hány deed-et ad a legyártás után? 3-4 -et?
  • Hunor1
    ja, érdemes már délután felmenni és inkább AFK-n maradni mert pl tegnap 8 körül vagy 20 percet vártam.Aztán valamiért 11-kor kiloggoltam de már nem engedett vissza, úgyhogy egy jóót aludtam..:))
  • CptXecutor
    Kipróbáltam: Rákattoltam a loginre, letettem szépen tálcára a klienst, vártam vártam, közben neteztem, és aztán egyszer csak hallom a fedélzet recsegését, nyikorgását, ami jelezte nekem, hogy sikerült eljutnia a karakterválasztásig. :)
  • Hunor1
    basszus nem enged fel a szerver..tól sokan vannak gondolom.Nem tudom hogy hagyjam a loginon, vagy 5 percenként próbálgassam inkább újra.

1 kérdés. Melyik városban vannak jól fizetős missionok még Cape de Vegán kívül? Itt nagyon jók vannak, csak már szerintem lassan a végére járok.
  • CptXecutor
    Ne add fel, szerintem mindenképpen megér még egy próbát. Szedd le még egyszer, és lehet most nem fog errorozni. Ha mégis, akkor próbáld meg jelenteni a fejlesztők oldalán (sajnos nem tudom hogyan és hol kell hibát, bugot jelenteni, de az itteniek tuti segítenek)
  • Jockey
    avcom tervezorol tud valaki ami aktualis is?
  • gstup
    Szerintem ez olyan mint a kasztok.Sokan mondják ez vagy az a rosszabb,gyengébb kaszt.Ilyen nincs,ha tudsz bánni a skillekkel akkor minden kaszt és swash erős.A florentin,ha tudod a skilleket ugyan olyan jó mint a fencing vagy a dirty v braw.Mindegyikben van kombó.Inkább próbáld ki melyik fekszik neked jobban.
  • Burca
    Hát nem tudom mivel szeded de ezzel a Launcherrel nekem full speeddel szedte és sose volt semmi baj. Sokkal jobb mint a játék sajátja.
  • Tomy Lee
    Hát részemről akkor ennyi volt mivel ha letölteném megint,ismét error update akkor ugyanez lenne.Hát azért azt nem inkább megpróbálom elfelejteni:-(
  • CptXecutor
    Igen, mert valószínűleg nem egy installert szed le, hanem a file-okat. Egyszerűbb lenne, ha mondjuk havonta kidobnának egy frissített installert, és install után szkennelné a launcher a fila-okat, az eredmény ugyan az lenne, csak éppen megspórolhatnánk kb 6 gigát a 7 ből amit leszed, persze ez nekik plusz munka lenne.
  • Tomy Lee
    Uninstall volt és újból elkezdte letölteni az egészet.Mi ez a szar launcher már??megvan amit letöltött erre megint el akarja kezdeni:((
  • CptXecutor
    Ha arra gondolsz, ahol egy erődön belül nyírbálhatod a visszaspawnoló NPC-ket, akkor az csak gyakorlásra való, hogy kipróbáld a skilleket. Nincs vége soha a questnek szerintem, csak ha abortolod.
  • Hunor1
    olyan mint a K1.

• spcs
    Én a fancing-et nyomom, mert azzal indult a NAval Officerem. Az olyan elegáns. :)
    Ja tényleg, a Bloodsports küldetéseknél mi a lényeg?
  • CptXecutor
    Ha már szóba került, indítanék egy közvélemény kutatást: Kinek melyik a kedvenc harcstílusa, és miért? (Fancing, Florentine, Dity Fighting, Brawling)
  • Fritz Von...
    Na igen, egy shared slot vagy bank nem ártana... De igen, egymás között adtuk-vettük a cuccokat.
  • Jockey
    megkérsz valakit aki segít benne, vagy AH-n keresztűl, de azt nem ajánlom...
  • spcs
    Én a fencing-et fejlesztettem. Egyébként, hogy lehet a két saját karakter között átadni cuccokat?
  • Tomy Lee
    Ok este megpróbálhatom bár szerintem akkor újra le kell töltenem ha újra rakom mert uninstall opció nincs:-(

Másik,hogy azt se tudom hova töltötte le lol v.mi programdata mappába de az hol van o.O
  • Jeffjohnson
    rakd újra
  • Tomy Lee
    Azóta sem indul,v.ki segítene mi lehet a gond
    Launcher elindít,scanning,aztán már nem frissít hanem 5 másodpercenként bedobál update error-s ablakot
  • Hunor1
    hi. megszoptam a tisztekkel amiket vettem a hajóra...:( azt hittem hogy állandóra maradnak de csak 1X használatosak...nem olvastam el figyelmesen.
    Élvezem a Van Hoornomat! Szép hajó és a Cerberusokkal Atlaszokkal is elbír( 1v1) Cape de La Vega kikötőben van sok jó küldi. Vannak groupban csinálhatóak. Sok a kardozós, de jól fizet. 2000 jörüli arany és 300 körüliXp-ket ad. Ezt persze a kezdőknek írom , nem az50-eseknek.Mondjuk Skudával vagy Halifaxxal azért ne próbáljátok...
  • Fritz Von...
    Jó volt az esti fun, rég röhögtem ennyit. :)
  • Jockey
    low lvl kardokat cuccokat nézek majd nektek, elvileg lennie kéne raktáon egy rakatnak, ha csak nem dobáltam ki őket..
    Ingam Negra viuda vagy Szabdal Rendbetesz néven találtok meg..
  • mkfdd
    Fejlődéshez tudom ajánlani a dirty fighting offense-t, mert elég nagyokat csap és hamar hullanak az npc-k, vagy florentine defense-t (kedvencem), mert a florentinenek van a legjobb defense ága. LVL50en florentine offesne/defense/kevés control speccel van hogy bedarálok egyszerre 20-30 velem egyszintű npc-t is.

Fencinget én egyáltalán nem szeretem. Defense gyenge, offenseben meg túl bonyolultak a kombók. Nem tudom miért favorizálják annyian. Igaz volt már pár fencer aki megizzasztott, de a többség nagyon nem tudott bánni vele. Bunyót meg nem ismerem, de azt mondják annál nagyon erős a control/defense.

Kardot tudtok venni a trainernél az elején, utána elegek azok 50ig amiket a küldetések adnak majd később.
  • CptXecutor
    Ááááh jól van már látom, csak éppen nem szúrta ki a szemem a kategória fül....
  • CptXecutor
    Ismerős a szitu, én éppen kincsre vadászok, és nekem jön két izmos tigris, amikkel nem bírok. Kellene egy jobb fegyver, de sehol sem találtam egy "weapon guide"-ot vagy valami fegyverlistát, ahol megnézhetném őket, mert ugye az aukciós emberkénél csak névre lehet keresni ha jól tudom, bár még csak most ismerkedek vele de nem találtam sehol olyat, hogy mondjuk kilistáztatom vele a fegyvereket, és így most elakadtam kicsit.
  • spcs
    Most kicsit felidegesített a saját bénaságom. Vera Cruze-ban egy lvl 5-ös küldetést nem tudom megcsinálni a börtönben, mindig megtámadnak őrök akik 5-en vannak és ennyit nem tudok megölni.
  • Tomy Lee
    Updater error hibaüzenet van mikor indítom launcher-t:(
    Miért írja ezt eddig jó volt..
  • spcs
    Sajna én is már 30 perce próbálkozom belépni a Ronerts-re.
  • CptXecutor
    Na akkor ezzel választ is kaptam a kérdésemre, amit le akartam írni, hogy mi a fenéért "fagy be" a kliensem amikor kiválasztom a szervert és rákattolok a login-ra. Gondolom azért, mert túl van terhelve (amit nem csodálok, miután free lett ) Remélem erre is kitalálnak majd valamit, mint mondjuk a Silkroadban, ott pl ha nem tud connectelni a szerverhez (azt hiszem max fél percig próbálkozik folyamatosan) akkor kiír egy aranyos üzenetet hogy "This server is currently full, please try log in again later." Gondolom eddig ilyenre nem nagyon volt szükség, de ez a befagyás kikészítő...néha még az Alt + F4-re sem reagál...
  • Fritz Von...
    Az van, hogy atom túlterheltek a szerverek. Az Antiguán is very heavy a populáció a kalóz és az angol oldalon, a Robertsen is. Így ha kilogolsz este, már nem biztos, hogy vissza tudsz menni. Én is ezzel szoptam meg ma este...
    Mindenesetre a LosConq-ban már 9en voltunk online, és nagy a vidámság. :)
  • CptXecutor
    Viszont az is feltűnt, hogy nagyon stabil net kell neki a lagmentességhez, vagy nem tudom, de gondolom nem a szerver lagol, viszont 25 ös pingel, és 7-es jitterrel is be szoktam lagolni, pedig ez tényleg nem sok...
  • CptXecutor
    Nekem notim van, először azt hittem, hogy szimplán kevés neki, mert hiába van 1 giga vram-ja a GeForce GT240M-nek, ha nem bír a grafikával, akkor elkezdi magát a DDR-ekből gyorsítani, és a játék max grafon megeszik másfél gigát simán, néha 2-t is, de most hogy mondod, tényleg programhiba lehet, sejtem is hogy hol, mert engem rendszeresen akkor vág ki ha mondjuk partra szállok, vagy vízre. Lehet hogy valami kóbor végtelen ciklus csinálja, viszont annak örülök, hogy nem kékhalálozok, mert ugye anno win XP-nél nekem volt hogy telítődött a ram, és olyankor bizony bekékült a drága. :) Win 7 alatt eddig csak egyetlen egyszer láttam kékhalált, pár napja, de már vagy egy éve használom.
  • Tomy Lee
    Mikor éppen kalózkodok akkor bepróbálkozhatsz persze lol
    Máskülönben Spanyoloknál is részt veszek már szal nagy csalódás nem érhet:)