Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
teljesen jo ez igy, ha mukodik minden rendben😊
szvsz mai napig az egyik legjobb nem fantasy mmo szvsz, nekem most is van elo accom van vagy 3 magyar srac is rajtam kivul😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a.carkey
Ma jött tõlük, gondolom komoly. 😊 Így kellett volna kezdeni, aztán ha túl sokan vagyunk, na akkor jöhetett volna több szerver is. De akinek akkora országa van, hogy még ausztrál idõzónás szerverre is futja, na az csinál így, helytelenül.

Úgy csináltak, mintha egy EA lennének és agyon hypolt játékról lett volna szó. De nem, pedig az ötlet nem volt rossz, sõt ...

A medve nem játék.

Torzonborz
marad 2 server ? komoly....

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Ahoy, Pirates of the Burning Sea Captains!

Population density has been the topic of much debate in the community over the last few months. What we're hearing is that Pirates is an awesome game that you really enjoy playing, but that it's a lot more fun when there's a critical mass of other players around to play alongside or against. Through feedback from the players and evaluation of server populations, it has become clear that key game features require higher density in order to function at optimum levels.

To push things in the right direction, we've decided to condense the current population onto two servers. On March 5, 2010 at approximately 12:01 AM PST, we will close the following servers: Blackbeard, Defiant, and Rackham. Beginning on February 5, 2010 at approximately 12:01 AM PST, you can transfer your characters from the affected servers onto one of the two remaining servers, Antigua or Roberts. At this time, character creation will be disabled on the Blackbeard, Defiant, and Rackham servers. We hope these changes will provide you with an even more enjoyable Pirates experience.

A medve nem játék.

Jockey
megnézem majd, bár nekem alapvetõ problémáim vannak a star trek univerzummal..
filmben érdekes volt, de engem annyira nem vonz..

a.carkey
Aporpó, ahogy olvasom a most béta állapotban nyugvó Star Trek onlineban az olvasottak alapján vannak potbsos jellemvonások. 12 euró lesz a havidíja ...

A medve nem játék.

Szerintem a drity fighting a legjobbb,csak nagyon nehéz használni.De kinek a pap....

Jockey
monnyá már nekem valamit, melyik vívás tûnik jónak?
Ahogy nézem teljes revamp volt swachbucklinban, egyenlõre florentine és fencing között vacilálok, de nemtom melyik legyen:p

a.carkey
Na ez ütõs. 😊

A medve nem játék.

Jockey
hmm, ez egesz pofas dologm mas mmo-ba is hasznalhatnak..😊
http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=11357

Torzonborz
hja azok a régi jó kis csaták jók voltak. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
valami miatt mindig atvalt ablakos nezetre, hiabaa fixalom preferences-be a full screent ez mi apocsert van? es hogy kell whipselni?😊

Jockey
megldottam jah en is, most a kardozos resszel szarakszom, mar kilottem par 50es npc-t, de kardozo skillt meg nem allitottam be:0
ha jol emlekszem fencing voltam regen, nemtom az most milyen

Jockey
duu ma voltam bent es lelottem par npc-t, nagyon feelinges volt😊
hianyzott mar kicsit ez a mas jatekelmeny

Torzonborz
privateerek kaptak már vmi normális és használható hajót ?

Elsõ karim privateer volt,de én semmilyen oldalt nem találtam,csak mentem a fejem után,aztán ami jó volt azt meghagytam ami meg azt nem!😄 Kérdezz hátha tudok segíteni...De ha játszol és kicsit beszéled az angolt akkor csatlakozz a TiS klánhoz(én is náluk vagyok) és sok mindenben segítenek!

Jockey
privaterre tudsz valami oldalt ahlol leirjak milzen setupok vannak vagy valami tanacs?

Én rá tudtam.Régi trial accomat tudtam 30-ról feltornázni 50-re.Habár kipróbáltam egy másik felhasználóval,annál meg azt írta,hogy csak lvl 12-ig lehet menni...fene se tudja.

Szeretettel várlak!😄 Robertsen vagyok Gold,Silver és Bronz Martenként.Üdv

Jockey
hmm most nezem 14napos trialt ra lehet huzni a regi accomra?😊

Jockey
ha megtalálom a telepítõ fájlokat lehet visszanézek kicsit..:-p

Sziasztok!

Van aki még aktívan játszik?Jól jönne egy kis help pvp-ben!

Üdv

Ja és próbáltam a 'run administartor"-ként futtatni és akkor is ez volt a gond.A másik,steam elfogadta a bank kártyám a station az istenért sem akarja...

Sziasztok!

Steamen keresztûl aktiváltam és amikor rákattintok a launch gombra,akkor ezt a hibaüzenetet kapom: station launcher updater Insufficient user privileges.You must have administrator privileges to run station launcher. És van egy quit gomb. Valaki vlmi okosat tudna mondani?

Fritz Von...
Hehe, rám is pont most jött, hogy benézek a topicba. Asszem pont két éve kezdtem a bétát. Igazából engem mindig a PvE rész teljes hiánya, illetve az unalomba fulladó, robotszerû pénzgrind zavart. Amellett, hogy eladni szinte semmit nem lehetett, mert mindenki gyártott.

Ezek változtak valamit?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Freetraderként(Lvl 17 ) megcsináltam az elsõ hajómat!😄 Egy csodás lexington brig-et 😊.2 db még eladó...<#vigyor4>

Mi történt feléledt a topic?
Én semennyit most 😛 De amugy a szokasos 14.99 dolcsi ha jol tévedek

Lera,Dynn,Zulgron

Köszi! Amúgy mennyit fizetsz érte?
a.carkey
No igen, március 3-án már nem voltam ...

A medve nem játék.

Egyszer meg kell venni és utána havi fizetõs mint a legtöbb mmo. Ez pedig a játékban elkövetett dolgaid statisztikája.

Lera,Dynn,Zulgron

Szia ez a játék? Most havi elõfizetõs, vagy csak egyszer kell megvenni?
Ah itt nezheted meg a sajat statjaidat. ha vannak 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Ebbõl a leaderboard-ból szûkítettem top 25 spanyolra. Sajna csak 2009 marcius utáni adatok és még nem igazán felhasználóbarát a felület 😊 Nem tudok semmit errõl egyelõre énsem, épp csak olvastam a fórumot és láttam valakinek az avatarjában egy linket.

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Lera!

Ezt hogy hoztad elõ?

A medve nem játék.

Uuu micsoda feature! Kiváncsi lennék mióta nézik ezeket mert sajna az eredeti karim nem találtam meg pedig annak sokkal több adattal kéne rendelkeznie csak lehet túl rég léptem be vele vagy nem is számolt akkor még mikor utoljára Antiquan pvpztunk 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Kata
jáj, láttam a képeken még régi conquistadoros logót! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Okés.De,50-es privateer és van egy 18-as navy karim.😊 30-as volt a privateer karim,amit még régen csináltam egy másik triallal és most 7 nap alatt feltornáztam 50-re!😊 tegnap meg kezdtem egy navy-t,aminél most 18-nál tartok.

Meg kell venni a játékot, ami kb olcsobb mostanság sztem mint 1 havi elofizetés, és természetesen jar hozza a 30nap. De nem azt mondtad hogy mar 50es vagy ? triallal? Na midn1 😊

Lera,Dynn,Zulgron

*a játékot

Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Most triallal játszom,de ha szeretném kibõvíteni,akkor elég egy month-ot fizetni vagy meg kell venni még plusz rá az játékot?

igen van az is, ez nem a teljes de per pill nem tom hova tettem a tobbit 😊
a.carkey
Ez jó link! 😄

Bétások is vannak valahol?

A medve nem játék.

persze volt egy csomo ujdonsag, uj hajok stb... oktobertol nem gamelek vele szal azota nem tom! majd lehet unnepek alatt visszanezek mivan legalabb elsullyedek nagy hajokkal...
ingyen 1st rate nem volt! ;-)

nem tudom betettem mar linket ide vagy sem, de kezdetektol
gyujtogettem screenshotok regiek is felfedezhetik magukat rajta!
bukas es dicsoseg mind van benne...

potbs screenshotok
a.carkey
Van valami újdonság január óta? Új hajók? Ingyen Invincible (vagy mi volt a neve)?

A medve nem játék.

lvl 50-tõl vannak ismételhetõ kuldik egész jó tárgyakért Tortugan pl meg Santiagoban talán de igazabol lvl 50-tol irány a pvp 😊 Itt ez az endgame és amint túltetted magad az elsõ hajód elvesztésén, majd rájössz hogy ez mennyire jó is 😊

Nagyon csapatorientalt ugyan de én még nem találtam olyan játékot ahol 6-an (vagy 24en portcsataban) ennyire össze kellett volna dolgozni, fedezni egymást, együtt manõverezni stb.

Lera,Dynn,Zulgron

Egy kérdés:Lvl 50-nél hova éredemes küldetésekért menni?Jaq-ot kivégeytem,de ahhoy hasonló vagy erõsebb jöhet...

Nemnagyon 😛 Nézd meg ott accountmanagementnél a címet. Csak olvassák, ebbõl élnek 😛

Lera,Dynn,Zulgron

életemben nem volt még ilyen accountom...esetleg egy email címet tudsz mondani, hogy hova érdemes irni ahol el is olvassák?

30-day subscription included for new accounts only (existing Pirates of the Burning Sea and Station Access accounts are not eligible to receive gameplay included with purchase). Afterwards, a Monthly Subscription Fee of $14.99 applies (plus applicable tax).

Volt már Station Acces accountod esetleg mert akkor nem kaptal 30napot ra sajna. De amugy nem tudom .Irj nekik.

Lera,Dynn,Zulgron