8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • MarkBlade
    Nem tudom ez a sok orosz város az egész hangulatát kinyírja.. sokkal jobb lenne város foglalás nélkül akkor már. Nincs valami jó hajós játék ami age of sail re hajaz?
  • AnuluWork #8798
    Még pár óráig nagyon olcsó a Steamen. 10 euro alatt!
  • AnuluWork #8797
    Volt már ilyen anno!
  • Paladin
    Gyakorlatilag az Ultimate General és a Naval action kereszteződése, ami az akciórészeket illeti. A kampány se rossz, de valami szabadabb jobban tetszett volna. (Remélem az Ultimat Admiral: Dreadnought kampánya már inkább Rule the waves-re hasonlít majd, és nem erre.)
  • Carmang
    Várós.
  • Hunor1
    Hali.
    Van egy új játék : Ultimate Commander: Age of Sail. korai hozzáférésű játék a steamen. Angol és Amerikai kampány van benne. Tengeri ÉS szárazföldi csaták vannak benne. nekem nagyon bejön! próbáljátok ki ti is. videók:
    tengeri ütközet:

szárazföldi:

Amúgy Navalos srác töltötte fel a videókat:)
  • Pelsodriver
    Pontosítok, a tutorialt sikerült elkezdeni, szépen rombolom az ágyúval a célpont hajót mindenféle lövedékkel, hosszú perceken át, de semmi érdemi reagálás a játék részéről, hogy mondjuk OK. elég.Igen jó lenne magyarul egy leírás vagy videó...
  • Pelsodriver
    Sziasztok! Én most ismerkedem a játékkal, és ellentétben sok másikkal, ennek sehogy sem értem a koncepcióját, bár amit találtam róla, elolvastam illetve megnéztem. Belépek zöldfülűként a PvE serverre, kapok egy szerény hajót:idáig rendben. Viszont egy nyomorult petákom sincs, árut venni nem tudok, küldetés semmi. A tutorial rejtély számomra, sehol egy megjelenő utasítás. Csak nem ezzel a ladikkal kell megtámadni azonnal egy hajót? Úgy látom, ez a játék nem a Sid Meier-féle Pirates logikus és élvezetes játékmenetét, előmeneteli rendszerét tökéletesíti, hanem szimulátor akar lenni. No de így? És végre mikor készül el, hiszen még mindig béta...Kár érte, a grafikája tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Pelsodriver, 2020.02.07. 19:06:08
  • Vesporigo
    Sziasztok!
    Ránéztem én is a játékra hosszú-hosszú hónapok után, most már sokkal jobban tetszik. :)
    Újrakezdem az egészet az elejétől, ha van még aktív magyar klán, szívesen csatlakoznék. Van még mit tanulnom, meg egyedül elég unalmas volt anno. Holland oldalon vagyok jelenleg én is.
  • XCXC
    Üdv.
    Idő közben beugrott hogy "Bony" néven voltam anno jelen,csak a pontosság kedvéért..
    Nem vicceltetek hogy nem sokat vagytok fent, ha van aktív ember Dutch oldalon Bony néven megtalál.
  • Hunor1
    szia, "maradt", csak sajnos ritkán vagyunk bent a játékban....
  • XCXC
    Hali.
    Kicsit érdekesebb lett a játék mint amikor abba hagytam, maradt a Holland oldal ahogy fejlécben írtátok?
    Üdv. Synek.
  • Califa
    Kezd alakulni a csapat. A térképen is fent vagyunk már. De ez nem azt jeleni hogy ne gyertek............
    Mindenkit várunk !!!!
  • Califa
    Angol szopó ágra kerül mert mindenki ellene szövetkezik. Marad a Holland,de mihamarabb jöhetne a nép ha saját várost akarunk.Mert a géptől könnyű foglalni port battle-n,de ellenségtől már esélyünk sem lesz. Szóval gyertek a Holland oldalra, mert minden nap számít!
  • Hunor1
    na ok, átléptem a hollandra akkor. Frank de Zappa vagyok a játékban. amúgy mi a buli a hollandoknál? onnan már egyszer eljöttünk mert szar volt az aktivitás.
  • Califa
    Beliz bukó lesz az Oroszok 2 nap és behuzzák........
  • MarkBlade
    Discord csati az lejáros inv vagy nem? Mert ha nem akkor beteszem azt is a fejlécbe ha gondoljátok!
  • Hunor1
    hoppá, újra holladok? bazmeg tegnap lementem belizébe.....:(((
  • Califa
    kuruc a klán nevünk
  • Kurfürst
    Hmm, ha holland akkor holland, a poroszokat már úgyis untam és úgyis wipe lett. Lehet fel nézünk a cimbivel valamikor.

Magyar klán van / lesz valamikor ?

Bannerbe ki kellene rakni az újaknak hogy merre vannak a magyarok.
  • Califa
    A TÖBBSÉG DÖNTÉSE ALAPJÁN A VÉGLEGES OLDAL A holland lett !!!!!
  • Califa
    https://discord.gg/hfqTdbF
  • Torzonborz
    Na akkor azt hiszem már visszanézek. Discord van? vagy még mindig ratyi ts? :D
  • Califa
    Juni 13-al hivatalosan kiadták a játékot ! Lelketlent keressétek az Angol oldalon. Jó lenne egy minimum 20 fős Magyar klánt összehozni valahogy !
  • MegotAJ
    Én még mindig az Angolt és a Oroszt preferálom .
  • Hunor1
    leálltak a szerverek!:) akkor? mi lesz? melyik oldal?
  • Hunor1
    ja ok, értem. akkor döntsünk az ésszerűség mentén.
  • Califa
    Az utolsó wipe után hozták be a frontline rendszert. ami annyit tesz hogy a peremvidéken lévő várostol számitott 2 város távolságig lehet küldiket felvenni a hostile pont( város foglalás)-ra Ha Minden fa messze van akkor végig kell verni a térképet hogy eljuthassunk oda. Nem lehet átutazni a térképen és behúzni teszem azt bermudát ha nincs angol város ugródeszkaként mellette
  • Hunor1
    okszi. most nem vágom már melyik fafajta merre lesz. még az is lehet hogy ezt is átbalanszolják a wipe után?
  • Califa
    Mehet az Angol oldal, de nem rendelkezik ritka fával.alap esetbe Amerikai Francia Spanyoloknak na meg az Orosznak könnyű behúzni azokat a városokat. Lényeg hogy egy helyre mennyen a többség Magyar. Jelenlegi rendszerbe két várost húztunk be a 6 aktiv taggal, aminek az adója Victory markjai nekünk ketyegnek.Szóval egy Jó klán sokat számit.
  • Hunor1
    én továbbra is az angolokat preferálnám a nagyobb létszám, és a térképen központi elhelyezkedés miatt, és az ebből adódó több lehetőség miatt. Zappa
  • Hunor1
    ez jó! de gondolom fel kell újra húzni a rankot hogy használni tudjuk ?
  • Califa
    Pandóra marad .
  • Hunor1
    amerikai oldal elég problémás lehet nem? kevés a játékos, messzire van mindentől stb. még 1x kérdezném: a Pandorát megkapjuk redeembe, vagy nem ?
  • Paladin
    "MINDENT törölnek rankot, craftot ,hajót ,portokat."

Ez a PvP serverre vonatkozik. PvE-n marad a rang, crafting rang, meg a knowledge slotok és könyvek.
  • Califa
    Junius 10-14 között a játék hivatalosan is ki lesz adva.MINDENT törölnek rankot, craftot ,hajót ,portokat. Kivéve a DLC-s hajókat / kiegészítőket és a Pandórát. Aki régen volt fent és szándékába áll vissza térni annak van 1-2 napja hogy szokja az uj külsőt és lehetőségeket 4 Jövőhéten kiadják a játékot ,ezért a Magyar közösségnek is össze kéne dugnia a fejét hogy Melyik Nációt kéne erősítenünk. Én Angol és Oroszba esetlegesen az Amerikaiba gondolkodom.
  • Hunor1
    Hali! lehet hogy a jövő héten full wipe? Most voltam fennt, és láttam ezt a Pandora hajót. no most ezt megkapják azok akik részt vettek ezidáig az alfa tesztelésben? vagy ezt csak tesztelésre kaptuk így a wipe előtt?
  • Hunor1
    értem, köszi.
  • Califa
    15en egyébbként 6 db F1 volt bent ellenünk,A baráti klán besegitett.Jelenleg a barátlistán szereplő klánok mehetnek be egymáshoz PBre. 3 viktory medál / pb.
  • Hunor1
    hehe nagy csata lehetett... hányan voltatok? :))