Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Szemezek ezzel a játékkal egy ideje, nagyon tetszik és gondolkodom, hogy megvegyem.
Annyiban szeretném a segítségeteket, hogy mennyire bonyolult a játék irányítása?
Mondjuk olyan mint az Elite-n, ami rettenetesen agyon van bonyolizálva? Vagy kb olyan mint mondjuk a ST online?
Nem szeretnék olyanra kiadni pénzt amit utánna nem élvezek.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szemezek ezzel a játékkal egy ideje, nagyon tetszik és gondolkodom, hogy megvegyem.
Annyiban szeretném a segítségeteket, hogy mennyire bonyolult a játék irányítása?
Mondjuk olyan mint az Elite-n, ami rettenetesen agyon van bonyolizálva? Vagy kb olyan mint mondjuk a ST online?
Nem szeretnék olyanra kiadni pénzt amit utánna nem élvezek.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv Atyám fiai!
Kalóz oldalon kezdtem a játékot, ha van aki játszik és megosztaná a tudását, vagy hozzám csapódna, esetleg klán/discord akármi, jelezze!
Hozok magam mellett +1 embert is.
Arrrrrr!
Kalóz oldalon kezdtem a játékot, ha van aki játszik és megosztaná a tudását, vagy hozzám csapódna, esetleg klán/discord akármi, jelezze!
Hozok magam mellett +1 embert is.
Arrrrrr!
Lightos az összes szerver. Elvileg f2p lesz, talán akkor picit többen lesznek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nekem sajna ugrott jó pár hajóm. Köztük 1st és 3rd ratek ... 😞 A Privateer karim megvan.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
és milyen? sokan vannak a szerveren? Tudod ha olyan hajómodellek és grafika lenne benne mint A Navalban még vissza is néznék😊 gondolom a 3x50-es level karim is meglehet még (?)
Még tegnap olvastam hírt róla aztán ki is próbáltam, a mail csak utána jött 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Te is kaptál emailt tőlük?
Él a játék, úgy néz ki van aki még lát benne némi fantáziát és fel akarják támasztani.
Burning Sea !
Na kinek ismerős ez? 😊

Tegnap akadtam rá. Nem próbáltam, de elég sok lehetőség van benne.
Köszönöm! Jónak tűnik de ez valami fantasy világ ha jól látom.. Azok a Kínai forma gőzös hajók 😄
4ks felbontásnál 4kt tudó monitoron kicsi az UI. Meg lehet növelni valahogy az UIt?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.09.25. 19:30:57
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.09.25. 19:30:57
Azt már rommá jászottam.. de tényleg nincsen más opció? Lehet tényleg előveszem.. meg van dvd dobozosban is.. 😊
Nem tudom ez a sok orosz város az egész hangulatát kinyírja.. sokkal jobb lenne város foglalás nélkül akkor már. Nincs valami jó hajós játék ami age of sail re hajaz?
Gyakorlatilag az Ultimate General és a Naval action kereszteződése, ami az akciórészeket illeti. A kampány se rossz, de valami szabadabb jobban tetszett volna. (Remélem az Ultimat Admiral: Dreadnought kampánya már inkább Rule the waves-re hasonlít majd, és nem erre.)
Hali.
Van egy új játék : Ultimate Commander: Age of Sail. korai hozzáférésű játék a steamen. Angol és Amerikai kampány van benne. Tengeri ÉS szárazföldi csaták vannak benne. nekem nagyon bejön! próbáljátok ki ti is. videók:
tengeri ütközet:
szárazföldi:
Amúgy Navalos srác töltötte fel a videókat😊
Van egy új játék : Ultimate Commander: Age of Sail. korai hozzáférésű játék a steamen. Angol és Amerikai kampány van benne. Tengeri ÉS szárazföldi csaták vannak benne. nekem nagyon bejön! próbáljátok ki ti is. videók:
tengeri ütközet:
szárazföldi:
Amúgy Navalos srác töltötte fel a videókat😊
Pontosítok, a tutorialt sikerült elkezdeni, szépen rombolom az ágyúval a célpont hajót mindenféle lövedékkel, hosszú perceken át, de semmi érdemi reagálás a játék részéről, hogy mondjuk OK. elég.Igen jó lenne magyarul egy leírás vagy videó...
Sziasztok! Én most ismerkedem a játékkal, és ellentétben sok másikkal, ennek sehogy sem értem a koncepcióját, bár amit találtam róla, elolvastam illetve megnéztem. Belépek zöldfülűként a PvE serverre, kapok egy szerény hajót:idáig rendben. Viszont egy nyomorult petákom sincs, árut venni nem tudok, küldetés semmi. A tutorial rejtély számomra, sehol egy megjelenő utasítás. Csak nem ezzel a ladikkal kell megtámadni azonnal egy hajót? Úgy látom, ez a játék nem a Sid Meier-féle Pirates logikus és élvezetes játékmenetét, előmeneteli rendszerét tökéletesíti, hanem szimulátor akar lenni. No de így? És végre mikor készül el, hiszen még mindig béta...Kár érte, a grafikája tetszik.
Utoljára szerkesztette: Pelsodriver, 2020.02.07. 19:06:08
Utoljára szerkesztette: Pelsodriver, 2020.02.07. 19:06:08
Sziasztok!
Ránéztem én is a játékra hosszú-hosszú hónapok után, most már sokkal jobban tetszik. 😊
Újrakezdem az egészet az elejétől, ha van még aktív magyar klán, szívesen csatlakoznék. Van még mit tanulnom, meg egyedül elég unalmas volt anno. Holland oldalon vagyok jelenleg én is.
Ránéztem én is a játékra hosszú-hosszú hónapok után, most már sokkal jobban tetszik. 😊
Újrakezdem az egészet az elejétől, ha van még aktív magyar klán, szívesen csatlakoznék. Van még mit tanulnom, meg egyedül elég unalmas volt anno. Holland oldalon vagyok jelenleg én is.
Üdv.
Idő közben beugrott hogy "Bony" néven voltam anno jelen,csak a pontosság kedvéért..
Nem vicceltetek hogy nem sokat vagytok fent, ha van aktív ember Dutch oldalon Bony néven megtalál.
Idő közben beugrott hogy "Bony" néven voltam anno jelen,csak a pontosság kedvéért..
Nem vicceltetek hogy nem sokat vagytok fent, ha van aktív ember Dutch oldalon Bony néven megtalál.
szia, "maradt", csak sajnos ritkán vagyunk bent a játékban....
Hali.
Kicsit érdekesebb lett a játék mint amikor abba hagytam, maradt a Holland oldal ahogy fejlécben írtátok?
Üdv. Synek.
Kicsit érdekesebb lett a játék mint amikor abba hagytam, maradt a Holland oldal ahogy fejlécben írtátok?
Üdv. Synek.
Kezd alakulni a csapat. A térképen is fent vagyunk már. De ez nem azt jeleni hogy ne gyertek............
Mindenkit várunk !!!!
Mindenkit várunk !!!!
Angol szopó ágra kerül mert mindenki ellene szövetkezik. Marad a Holland,de mihamarabb jöhetne a nép ha saját várost akarunk.Mert a géptől könnyű foglalni port battle-n,de ellenségtől már esélyünk sem lesz. Szóval gyertek a Holland oldalra, mert minden nap számít!
na ok, átléptem a hollandra akkor. Frank de Zappa vagyok a játékban. amúgy mi a buli a hollandoknál? onnan már egyszer eljöttünk mert szar volt az aktivitás.
Beliz bukó lesz az Oroszok 2 nap és behuzzák........
Discord csati az lejáros inv vagy nem? Mert ha nem akkor beteszem azt is a fejlécbe ha gondoljátok!
hoppá, újra holladok? bazmeg tegnap lementem belizébe.....😞((
kuruc a klán nevünk
Hmm, ha holland akkor holland, a poroszokat már úgyis untam és úgyis wipe lett. Lehet fel nézünk a cimbivel valamikor.
Magyar klán van / lesz valamikor ?
Bannerbe ki kellene rakni az újaknak hogy merre vannak a magyarok.
Magyar klán van / lesz valamikor ?
Bannerbe ki kellene rakni az újaknak hogy merre vannak a magyarok.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A TÖBBSÉG DÖNTÉSE ALAPJÁN A VÉGLEGES OLDAL A holland lett !!!!!
https://discord.gg/hfqTdbF
Na akkor azt hiszem már visszanézek. Discord van? vagy még mindig ratyi ts? 😄
Juni 13-al hivatalosan kiadták a játékot ! Lelketlent keressétek az Angol oldalon. Jó lenne egy minimum 20 fős Magyar klánt összehozni valahogy !
Én még mindig az Angolt és a Oroszt preferálom .
leálltak a szerverek!😊 akkor? mi lesz? melyik oldal?
ja ok, értem. akkor döntsünk az ésszerűség mentén.
Az utolsó wipe után hozták be a frontline rendszert. ami annyit tesz hogy a peremvidéken lévő várostol számitott 2 város távolságig lehet küldiket felvenni a hostile pont( város foglalás)-ra Ha Minden fa messze van akkor végig kell verni a térképet hogy eljuthassunk oda. Nem lehet átutazni a térképen és behúzni teszem azt bermudát ha nincs angol város ugródeszkaként mellette
okszi. most nem vágom már melyik fafajta merre lesz. még az is lehet hogy ezt is átbalanszolják a wipe után?
Mehet az Angol oldal, de nem rendelkezik ritka fával.alap esetbe Amerikai Francia Spanyoloknak na meg az Orosznak könnyű behúzni azokat a városokat. Lényeg hogy egy helyre mennyen a többség Magyar. Jelenlegi rendszerbe két várost húztunk be a 6 aktiv taggal, aminek az adója Victory markjai nekünk ketyegnek.Szóval egy Jó klán sokat számit.
én továbbra is az angolokat preferálnám a nagyobb létszám, és a térképen központi elhelyezkedés miatt, és az ebből adódó több lehetőség miatt. Zappa
ez jó! de gondolom fel kell újra húzni a rankot hogy használni tudjuk ?
Pandóra marad .