Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát stokes nem sokaig huzta játék nélkül ;-) Aztán volt egy fellángolásunk Antigua-ra mentünk spanyolnak ismét, felélesztettük a régi guildet, de nemtom mivan azóta. Viszont ha stokes jatszik valahol az télleg meggondolandó ;-)
Lera,Dynn,Zulgron
Kivancsi vagyok, hogy Avrell él e még, vagy mar agyergorcsot kapott e? 😛
Ide dobj egy mailt: [email protected]
Elõre is köszi. o/
Valami uton-modon belebotlottam abba a tenybe, hogy jon egy kieg, el is olvastam az infot rola, illetve ujbol felraktam a jatekot, es nezegettem triallal, hat nem sok valtozott, igy low lvlen nezegetve, mert most csak ezert nem akartam elofizetni. Csak annyi, hogy a 1st meg 2nd ratek kikerultek a jatekbol, a normalis jatekban mar craftolni se lehet oket, ezzel akarjak megakadalyozni azt, hogy valaki felszerelkezzen 1000 1st vagy 2nd deeddel. Kikotoknek soc. vezeto kormanyzoja lehet, aki vasarol upgradeket a kikoto vedelmere, emeli, csokkenti a tax ratet kulonbozo nemzet kapitanyainak meg hasonlok.
Visszajövök szerintem kicsit jatszani aztan meglatom, elsore antiguara, azaz tiggyre gondoltam, hogy felhuzok ott egy kalozt vagy egy csiga zabálót, de a spanyol karijaimnak robertsen még meg kéne lenniük, de ahogy neztem az online mapot nemigen van semmi robertsen, 2 honapja tart a map es meg sehol sem tart az egyik frakcio sem, tiggyn meg 1 honapja tart a map es mar vege, meg televan pirossal minden.
végül is én ennek örülök, mai napig elõfizetõ vagyok, igaz asztali gépememben épp kihalt avidijó kártya és keveset voltam fent, de haja potbs..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
linket kérek
Gold,Silver,Iron,Bronz Marten
Azonkivül hallottam valamit az ISY (imperial shipyard)-ról is.
Nekem személy szerint nagyon kevés idõm lesz a nyáron, de azért megpróbálok felhúzni pár karaktert...
bar asszem atvittem minden karimat mar antiguara...
Ráfér amúgy spanyolokra, talán a legjobban gyepált nemzet most, de mi nem adjuk fel..:-)
Nehéz döntés volt mivel ez az acc több mint egy éves és szinte mindent ott kell hagynom...
De a lényeg erõsités fog érkezni a következõ térképtõl!
Lera,Dynn,Zulgron
8 magyar 2 helyen...:-)
robertsen vagyunk 5en akik esténként online, miért nem jösztök át, legalább lehetne full magyar group...
ha nem akartok költözni akkor is gyorsan felszintezünk bárkit..
Lett egy jó nagy spanyol soc, esténkén 18+taggal, pvp-t is lehet találni bármikor...
ti tudjátok..:p
Lera,Dynn,Zulgron
Srácok jól viselik, tudták mi várható, de az indok csak annyi, hátha más spanyol is észbe kap végre..:-)
Amúgy nekem az elsõ 24fõsd spanyol pb-m, talán beáll egyszer megint a dolog és nem 8-10en lesznek bent spanyl oldaról..:-)
te meg ott vagy antiguan, volna ertelme RL be visszanezni? ha nincs pvp meg 24vs24 pb akko nem megyek 😊
O7
Jó csata volt. Remélem feltámasztjátok újra a spanyol oldalt.
Én toltam a voyage century-t.Köze sincs egymáshoz a két játéknak!Szerintem olyan,mintha játszanál egy need for speedel és utána kimennél egy kicsit a Tes.o parkolóba driftelgetni!<#vigyor2>#vigyor2> De ne is hasonlítsuk össze õket. Szerintem most eléggé jó a népek közötti balanc és nincs elnéptelenedve a Roberts server.Mindig lehet találni egy kis pvp-t!😊 Szerintem nincs,de kb 5-7 állandó játékos van magyar részrõl.
Amúgy, aki a Voyage Century-t tolta, az megtudná szokni ezt a PotBS-t? És mi az oka, hogy kezdetben olyan népszerû volt, most meg ez a néptelenedés állt elõ? És van valami magyar fan vagy guild oldal?😊
www..KALOZOK.com
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nagyon megköszönném ha válaszolnátok, jó játéknak tûnik csak semmit nemtudok róla.
A taktika meg változó. Ha láttok egy egy gyengébb vitorlázattal rendelkezõ navalt akkor lehet azt tolni hogy demast-oljátok és ezzel megállásra kényszerítitek a másik bandát ami máris elõnyt jelent számotokra. Ha viszont láttok egy gyenge páncélzatú priv-et akkor érdemes lehet arra is fokuszálni. Mindenképp fontos hogy jó legyen a focus fire különben végetek. És ugye nagyon kell figyelni/fedezni egymást. Fontos hogy okosan használjátok a stunokat (break formation / thundering) mert ugye egy ideig immunitást kapnak. Nem árt a privateer a grpba mindenképp de nem is a speed miatt annyira mint a Jugular miatt. Úgy lehet a legjobban kispikeolni valakit ha kap egy Jugulart meg egy Thunderinget aztán ha nem jön a block akkor tehetetlen.
Nagyon kell figyelni Invincible-re , Evasionre az ellenfélen, nehogy elpazaroljatok egy-egy sortüzet. Ugyanúgy nagyon fontos hogy tudd mikor kell ezeket használni. Meg hogy tudd mikor hogy javíts. Hú tudnék még mit írni de elég a wall of text-bõl mára 😊
Lera,Dynn,Zulgron
neokáék is bizti leszenk, szal sztem 3 fõ tuti+te+még akit tudnál hozni ha akarnak jönni
ha nincs külföldi akkor mehet 2v2 is szvsz
Ma este gyakorló skirm fight.Jó lenne egy 3vs3 vagy 2vs2.
Elõszõr vitorlát bontani 1 kiszemelt ellenségnél, vagy pure hc damage-t tolni érdemes, full navy group vagy legyen privi is benne?
érdemes-e mixelni az ágyúsorokat, azaz nagy fontosokba damage felsõkbe bar shot, ti hogy kentétek régebben?
Csáklyázásnak ezenh kívûl elõnye, hogy ha vesztes véletlenül (nem sikerál lezúzni az ellenség embereit), akkor nem történik semmi, visszakerülsz ahajódra s nem vesztes durability-t. Amíg csáklyázól, addig ahajód ha jól tudom kap def bónuszt is, tehát az is taktika lehet, hogy míg te csáklyázod az ellent a cimbik kilövik addig a hajót, mivel ugyebár a csákylázott kapitány épp vív ellened..
Lera,Dynn,Zulgron
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
sikerült beszereznem 1 hmc-t, achillest, ezekt viszem majd pvpzni
pb-re meg folyamatban van egy hh beszerzése
igaz mivel jelenleg a spanyolok a lábtörlõ szerepét tölti be roberts-n, így aktivizálni valszeg csak map reset után fogjuk magunkat szvsz, addig erõforrásgyûjtés megy.
sokat nem kell várni, mert 30 pontokra vannak a franciák/kalózok a mapnyeréstõl :-p
Lera,Dynn,Zulgron
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Úgy néz ki maradok Robertsen nem tudom a többiek hogyan döntöttek.Akiket eddig láttam és tudom,hogy magyarok és Robertsen vannak: Gombas Gomba,Rakos Rak,Remero Neoka,jó magam Bronz/Silver/Gold/Iron Marten és ügye Te alias Rendbetesz.
Most elég vegyes a szitu: nyomtam amikor volt idõm, de most kijött az eq2 kiegészítõ, így most épp megint azt tolom. De elõ fogok fizetni Station accountra, mert a potbs is fasza.
mi a helyzet, nyomjátok és hol?