Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most mondjak, robertsen stokes francia
1 honapra mindenfelekeppen elofizetek, ha mast nem korulnezek, meg elsullyedek parszor 😄 most nezem, kezdodik Gibara pb es robertsen spanyolok nagyon szervezkednek, megprobalom, a fun kedveert. Viszont vegyetek fel friendnek megint robertsen: Janet el Moro
Hali,

Hát stokes nem sokaig huzta játék nélkül ;-) Aztán volt egy fellángolásunk Antigua-ra mentünk spanyolnak ismét, felélesztettük a régi guildet, de nemtom mivan azóta. Viszont ha stokes jatszik valahol az télleg meggondolandó ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

Kozben szepen lassan nagypapasan elolvasgattam miket irtatok ide 1 ev alatt, amugy gezmo enis TiS es voltam Burcaval egyutt, Ice Hola meg mindig tolja? 😄
Kivancsi vagyok, hogy Avrell él e még, vagy mar agyergorcsot kapott e? 😛
Most olvasom csak snipa, stokes megint jatszik? Adjál már valami elérhetõséget kérlek, mert arra emlekszem, hogy tavaly szeptemberben elment egyetemre es abbahagyta amiatt a jatekot. Stokes az az ember aki miatt habozas nelkul oda megyek ahol o van, az az ember epic.
Ide dobj egy mailt: [email protected]
Elõre is köszi. o/
Ne hejj emberek, de rég jártam itt.
Valami uton-modon belebotlottam abba a tenybe, hogy jon egy kieg, el is olvastam az infot rola, illetve ujbol felraktam a jatekot, es nezegettem triallal, hat nem sok valtozott, igy low lvlen nezegetve, mert most csak ezert nem akartam elofizetni. Csak annyi, hogy a 1st meg 2nd ratek kikerultek a jatekbol, a normalis jatekban mar craftolni se lehet oket, ezzel akarjak megakadalyozni azt, hogy valaki felszerelkezzen 1000 1st vagy 2nd deeddel. Kikotoknek soc. vezeto kormanyzoja lehet, aki vasarol upgradeket a kikoto vedelmere, emeli, csokkenti a tax ratet kulonbozo nemzet kapitanyainak meg hasonlok.
Visszajövök szerintem kicsit jatszani aztan meglatom, elsore antiguara, azaz tiggyre gondoltam, hogy felhuzok ott egy kalozt vagy egy csiga zabálót, de a spanyol karijaimnak robertsen még meg kéne lenniük, de ahogy neztem az online mapot nemigen van semmi robertsen, 2 honapja tart a map es meg sehol sem tart az egyik frakcio sem, tiggyn meg 1 honapja tart a map es mar vege, meg televan pirossal minden.
a.carkey
Mi ez a kieg? Mi az új benne?

A medve nem játék.

Jockey
lol no fene..:-)
végül is én ennek örülök, mai napig elõfizetõ vagyok, igaz asztali gépememben épp kihalt avidijó kártya és keveset voltam fent, de haja potbs..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
bazzeee a leendõ kiegészítõ ! 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
ammi?:-()
linket kérek

Sziasztok! Kaptam meghívót a Power & Prestige bétára.Szóval majd küldöm az infókat!

Gold,Silver,Iron,Bronz Marten

+8-9 embert jelent ez minimum a spanyol nemzetnek ennyien biztosan átjönnek néhányuknak van már több 50-es accountja is itten.
Azonkivül hallottam valamit az ISY (imperial shipyard)-ról is.
Nekem személy szerint nagyon kevés idõm lesz a nyáron, de azért megpróbálok felhúzni pár karaktert...
ha egy honapra visszaternek a regiek en is jovok 😊

bar asszem atvittem minden karimat mar antiguara...
Jockey
szuper, isten hozott titeteket:-)
Ráfér amúgy spanyolokra, talán a legjobban gyepált nemzet most, de mi nem adjuk fel..:-)

Besokaltunk az arrogáns amerikaiaktól britt oldalon ezért a COG átmegy spanyol oldalra köztük én is (Moss).
Nehéz döntés volt mivel ez az acc több mint egy éves és szinte mindent ott kell hagynom...
De a lényeg erõsités fog érkezni a következõ térképtõl!
Nekem van Robertsen is karim de Atiguan sem annyira jatszom mostanság. Ha kell eco-t tudok nektek csinálni amugy. Ugyanakkor Antiguan vannak azok akikkel nagyon sokat játszottunk együtt szal nehéz ez.

Lera,Dynn,Zulgron

Jockey
jellemzõ...
8 magyar 2 helyen...:-)
robertsen vagyunk 5en akik esténként online, miért nem jösztök át, legalább lehetne full magyar group...
ha nem akartok költözni akkor is gyorsan felszintezünk bárkit..
Lett egy jó nagy spanyol soc, esténkén 18+taggal, pvp-t is lehet találni bármikor...
ti tudjátok..:p

Nem tudom mizujs csak eco-t tolok mostanában 😛 Hétvégén néztem be de akkor nem volt kit lõni 😊

Lera,Dynn,Zulgron

😊
Jockey
ohh oki, az sulyosabb😊

Milyen vali Dzsoki!!!Triumph volt a fenne enné meg!😄

Jockey
Jaja, Neokáé volt az Invi, Martené ha jól mlékszem vailant..:-)
Srácok jól viselik, tudták mi várható, de az indok csak annyi, hátha más spanyol is észbe kap végre..:-)
Amúgy nekem az elsõ 24fõsd spanyol pb-m, talán beáll egyszer megint a dolog és nem 8-10en lesznek bent spanyl oldaról..:-)

Te Burca, Perci meg Stokes kerdezte, hogy nem megyek-e vissza... mondom gondolkodok rajta!

te meg ott vagy antiguan, volna ertelme RL be visszanezni? ha nincs pvp meg 24vs24 pb akko nem megyek 😊
Õszinte részvétem a first rate miatt azt hiszem magyar srácé volt jól odapörkölt vele nekem, mert majdnem úsztam egyet...
O7
Jó csata volt. Remélem feltámasztjátok újra a spanyol oldalt.
Szia!

Én toltam a voyage century-t.Köze sincs egymáshoz a két játéknak!Szerintem olyan,mintha játszanál egy need for speedel és utána kimennél egy kicsit a Tes.o parkolóba driftelgetni!<#vigyor2> De ne is hasonlítsuk össze õket. Szerintem most eléggé jó a népek közötti balanc és nincs elnéptelenedve a Roberts server.Mindig lehet találni egy kis pvp-t!😊 Szerintem nincs,de kb 5-7 állandó játékos van magyar részrõl.

finaltrekker
16$ Picsafüst. Annyi a játék, mint egy havidíj ...ha más játéknál is így lenne.

Amúgy, aki a Voyage Century-t tolta, az megtudná szokni ezt a PotBS-t? És mi az oka, hogy kezdetben olyan népszerû volt, most meg ez a néptelenedés állt elõ? És van valami magyar fan vagy guild oldal?😊

www..KALOZOK.com

kösz hát ilyet sem játszunk.. 16 dolcsi? az nem kevés.... vátsság van kajára se telik =(
asszem 2 server van, nincs fullmagyar server, tudtommal kevés magyar játékos van, fizetõs, ~16$, bankkártyával lehet fizetni, szerintem nincs törtverzió->nincs tört server. ha vmit rosszul írtam volna bocsi... csak triállal játszottam : )

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Üdv. Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatba. Szóval gondolom ez online játék nemde? és hány server van? van magyar? sok magyar játékos van? fizetõs? mennyi? hogy lehet fizetni? van tört verzió? noh meg server?

Nagyon megköszönném ha válaszolnátok, jó játéknak tûnik csak semmit nemtudok róla.
Jó kérdés. Általános tapasztalat hogy 4en ha lassú hajókban vagytok akkor 6an le fognak gankelni 😛 Mostanában már sokkal nagyobb a tisztelet a megmaradt játékosok között tehát le lehet dumalni 4v4eket is esetleg. De én még mindig azt mondanám keressetek 6 embert és úgy menjetek. Akkor már lehet érdemben gpr fightolni.

A taktika meg változó. Ha láttok egy egy gyengébb vitorlázattal rendelkezõ navalt akkor lehet azt tolni hogy demast-oljátok és ezzel megállásra kényszerítitek a másik bandát ami máris elõnyt jelent számotokra. Ha viszont láttok egy gyenge páncélzatú priv-et akkor érdemes lehet arra is fokuszálni. Mindenképp fontos hogy jó legyen a focus fire különben végetek. És ugye nagyon kell figyelni/fedezni egymást. Fontos hogy okosan használjátok a stunokat (break formation / thundering) mert ugye egy ideig immunitást kapnak. Nem árt a privateer a grpba mindenképp de nem is a speed miatt annyira mint a Jugular miatt. Úgy lehet a legjobban kispikeolni valakit ha kap egy Jugulart meg egy Thunderinget aztán ha nem jön a block akkor tehetetlen.

Nagyon kell figyelni Invincible-re , Evasionre az ellenfélen, nehogy elpazaroljatok egy-egy sortüzet. Ugyanúgy nagyon fontos hogy tudd mikor kell ezeket használni. Meg hogy tudd mikor hogy javíts. Hú tudnék még mit írni de elég a wall of text-bõl mára 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Jockey
részemrõl ok, gyakorlás sosem árt:-)
neokáék is bizti leszenk, szal sztem 3 fõ tuti+te+még akit tudnál hozni ha akarnak jönni
ha nincs külföldi akkor mehet 2v2 is szvsz

Sziasztok!

Ma este gyakorló skirm fight.Jó lenne egy 3vs3 vagy 2vs2.

Csak a Khan group!😊 Egyet kiszemelni és addig lõni ameddig lehet,ha megvédik,akkor új célpont,érdemes a leggyengébbel kezdeni.Csak bronz/stone shoot,ha már fölény van és üldözés vagy menekülés,csak akkor jöhet a bar/star shoot.A lényeg a koncentrált tûz.Ha mindenki össze-vissza lõ esély sincs gyõzni.Max egy szedett-vedett kalóz banda ellen.Hamár ragaszkodsz a nálad említett felálláshoz,akkor egy privit minimum ajánlok,mert egy gyors veng-el vlkinek el kell kapni a bloody daggert vagy a hyperiont,mert ügye navyval nem hiszem,hogy egyáltalán megtudnád közelíteni õket(ezeket a hajókat).Én,mi így szoktuk,lehet nem jó,de nekem már bevált párszor.Szívesen meghallgatok más taktikát is....

Jockey
ha már itt vagyunk,mint tapasztalt vén rókát kérdezném, 2-3 max 4 fõs pvp-ben szted mi az ideális setup?
Elõszõr vitorlát bontani 1 kiszemelt ellenségnél, vagy pure hc damage-t tolni érdemes, full navy group vagy legyen privi is benne?
érdemes-e mixelni az ágyúsorokat, azaz nagy fontosokba damage felsõkbe bar shot, ti hogy kentétek régebben?

Jockey
jaja, ahogy Burca írta...
Csáklyázásnak ezenh kívûl elõnye, hogy ha vesztes véletlenül (nem sikerál lezúzni az ellenség embereit), akkor nem történik semmi, visszakerülsz ahajódra s nem vesztes durability-t. Amíg csáklyázól, addig ahajód ha jól tudom kap def bónuszt is, tehát az is taktika lehet, hogy míg te csáklyázod az ellent a cimbik kilövik addig a hajót, mivel ugyebár a csákylázott kapitány épp vív ellened..

Ha lelövöd a legénységet akkor kevesebb emberrel tud védekezni(kevesebbszer tud ujraéledni vagy embereket hivni) illetve ha fele annyi embere van mint neked akkor õ nem is tud téged megcsáklyázni és fordítva. Egyes classok ugyanakkor kapnak bonusz legénységet ilyen esetekre.

Lera,Dynn,Zulgron

csak úgy lehet hajót csáklyázni h nekem is kell verekedni? és akkor mi van ha kartáccsal lezúzom a legénységét 10-re én átmegyek 70 emberrel és mégis vesztek, akkor a 10 embere leütötte az én 70-t és kész nincs is értelme kartácsot haszálni?!

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Jockey
jaja
sikerült beszereznem 1 hmc-t, achillest, ezekt viszem majd pvpzni
pb-re meg folyamatban van egy hh beszerzése
igaz mivel jelenleg a spanyolok a lábtörlõ szerepét tölti be roberts-n, így aktivizálni valszeg csak map reset után fogjuk magunkat szvsz, addig erõforrásgyûjtés megy.
sokat nem kell várni, mert 30 pontokra vannak a franciák/kalózok a mapnyeréstõl :-p

Heavy Hercet ! 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Oda Mont Blancot vinnék.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hajrá-hajrá!😊 De PB-re ne Mignone-t hozzál!😊

Fritz Von...
Én elkezdtem Eq2 kieget, de azért a hangulat ellenére nem az igazi mégse. Közben jött egy BF Bad Company 2, amit megvettem és nagyon tetszik. De sztem 2-3 hét és befizetem a piratest, mert az egy hónap alatt megint megtetszett.

Én a TiS-ben,tudok meghívni embereket,de akkor ha hív a soc menni kell....

Mi a society neve amiben benne vagytok csak, hogy tudjam ha látlak benneteket?
Szia!

Úgy néz ki maradok Robertsen nem tudom a többiek hogyan döntöttek.Akiket eddig láttam és tudom,hogy magyarok és Robertsen vannak: Gombas Gomba,Rakos Rak,Remero Neoka,jó magam Bronz/Silver/Gold/Iron Marten és ügye Te alias Rendbetesz.

Fritz Von...
WB! 😊

Most elég vegyes a szitu: nyomtam amikor volt idõm, de most kijött az eq2 kiegészítõ, így most épp megint azt tolom. De elõ fogok fizetni Station accountra, mert a potbs is fasza.

Fritz Von...
Szia! Alapvetõen tök automatikus minden, a SOE launchpadja egész jól szokott üzemelni. Minden indításkor ellenõrzi a gépeden levõ verziót és az aktuálisat, ha nem stimmel, akkor letölt. Az elõfizetés is kultúrált, beállítod a kártyát és a fizetési ütemezést, és minden hónapban automatikusan levonják a havidíjat.

Jockey
no visszatértem indiából..
mi a helyzet, nyomjátok és hol?

Szeretnék kérni egy kis segítséget valakitõl😊 A free trial-al kapcsolatban kellen egy kis help. Megvan a station accom és lent van a launcer regiznék be és error disconnected server mi lehet a probléma?!Tud valaki infokkal szolgálni?Nem mindig van trial-ra lehetõség? Egyéb: megrendeltem közben a játékot lemezen,ha feltelepitem a patch-okat magától leszedi vagy le kell tölteni?Az elõfizetéssel és az egész dolggal kapcsolatban szivesen fogadnék infókat: Köszönöm elõre is.

Sziasztok!