Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszajön majd mindenki Robertsre aki most Antiguán van? Jó lenne majd egy helyen összpontosítani a magyarokat talán nekem is sikerül majd rávennem pár korábbi mmo-s ismerõst, hogy jöjjenek õk is, de könyebben menne ha lenne egy összetartó magyar közösség.

Robertsen a spanyolok eléggé lábtörlõk most sajnos aminek az egyetlen oka hogy iszonyat kevesen vannak. Még 6os groupokat is baromi nehezen tudnak összerakni, nemhogy PB-ket nyerjenek. 2-3 napja volt map reset, de még 1 kikötõt sem tudtak PVP zónába rakni. Ezzel szemben a franciák jól szervezettek, a britek sokan vannak a kalózok meg kalózok, és persze hogy mindenki egybõl spanyol kikötõket támad a könnyû pontszerzés miatt. Az AH is kong az ürességtõl. Sebaj ha utolsó helyen végeznek legalább többen csatlakoznak majd spanyolokhoz a bónusz xp miatt ha majd beindul az ingyenes történet 😊

Átmegyek Antiguára ha ott akarjuk összegyûjteni a magyarokat, de Roberts valahogy sokkal szimpatikusabb az ottani playerek és a PB slotok miatt.
Eco jobb lett, ha nincs sajat lvl10es portja az orszagodnak akkor menj egy masik naciohoz ahol kicsi a tax rate es nagy az infrastruktura szint minimum lvl8. Nekem pl az egesz ecom Antiguan Bluefieldsben van (5% tax rate spanyoloknak, lvl9 port).
1st meg 2nd rateket nem vették el es nemis fogjak soha attol, hogy meg nem lehet oket csinalni. Viszont vissza fogjak oket hozni majd gyarthato allapotba, de majd csak x ido mulva, mig kitalaljak, hogy mit tegyenek azellen, hogy ne legyenek ennyire op hajok.
Én amugy Antiguan vagyok spanyol oldalt, Janet el Moro néven még mindig.
Antigua spanyol oldal elegge atment zergbe. Sot van, hogy kimegyunk valiantokkal is pvpni, a patkanyok meg jonnek csoportostul, es orom oket a tenger fenekere kuldeni nagy mosollyal. De van pár pöcskaró meg mindig a kalozok kozott akik a red deviles griefereskedest toljak meg mindig.
Pvp van foleg delutan 6 utan, magyar idovel szamolva egeszen hajnali 6ig.
Ööö a 14 napos trialban 12 asszem a lvl max, de van egy 30 napos korlátozások nélküli trial. A station launcher-ben games->enter activation code. Ott be kell írni hogy BoardingParty1 (vagy ha ez nem jó akkor az 1 helyett vmi random számot), és kapsz ingyen 30 napos korlátozások nélküli játékidõt. Bár nem biztos hogy még mûködik metr azt írják trial ccountot már nem lehet létrehozni.
a trialban még mindig csak a 7. szintig lehet menni?
Na pont jókor indítottam el a 30 napos trialt 😊 Bejelentették hogy nov 22 az átállás idõpontja 😊
Akkor maradok Robertsen addig. Eléggé segítõkésznek tûnnek ott az emberek és ahogy hivatalos fórumból leszûrtem Antiguán nagyon sok az arrogáns játékos. Meg Robertsen a PB-k ideje is jobb. Ha valaki felnéz, ezeken a neveken megtalál, ezeket szintezgetem most:
Dominga de León
Olalla de León
Pegleg Bundy
Oda akkor én is benevezek majd. Utoljára a bétában voltam sajna...
Mindegy nem kenyerem a havi fizetõs buli, csak a kor meg a szép hajó modellek ragadnak meg benne.Soha nem MMO-zok valszeg .
Torzonborz
Robertsen majd akkor leszünk többen ha f2p-re váltanak 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sziasztok! Játszik most valaki Robertsen spanyol oldalon? És ha igen, akkor milyen néven? Ekezdtem Robertsen egy karaktert, de ha Antiugán több magyar játszik inkább átmegyek oda. 😊
Torzonborz
2010 Fall . szóval még idén ( 1-2 hónap talán ) .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mindig voltak idoszakok amikor porgott a gazdasag... Es persze volt olyan is amikor allt mint a covek. Most nem tudom mi a helyzet hivatalos forumon abszolut nem latok ilyesmirol infot.

Ha free lesz biztos visszanezek :-), mikorra varhato van rola pontos info?

Meg van 2nd es 1st ratem :-) remelem nem veszik el mert mar nem lehet csinalni...
Ja csak nekem ebben a játékban a gyártás-kereskedés ugyan olyan fontos volt mint a PvP. Ha nem lehet kereskedni akkor mivel szerzünk pénzt a hajókra?
Fritz Von...
A gazdaságot az elsõ 2 hónap gallyra vágta, úgyhogy sokra nem szabad számítani...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Sajnos itt két fõbb irányt kell elkülöníteni. Egyik a WoT, ami eleve F2P-nek készült, így a rendszere jól kitalált. A SOE játékai nem ilyenek, és az Eq2 is jól el lett baszva. Azt mondták, hogy aki ingyen, attól elvesznek a játék érdemi részében is fontos alapdolgokat, és aki fizet, az használhatja (pl trader használata). Meglátjuk ez milyen lesz. 😛

bétában én is voltam még.majd kipróbálom az ingyenest is, csak gondolom nem 0-ról indul az egész, így nem tudom hogy mibõl lehetne bizniszelni.Gondolom a nagy termelési láncok már kialakultak.A régiek pikk pakk legyártanak hajókat a sok újoncnak. Esély nem sok lenne kiépíteni egy gazdaságot.
Jeffjohnson
Ráfért már régóta erre a játékra a F2P rossz volt nézni ,hogy szép lassan meghal. Bétába még játszottam vele anno akkor jó móka volt. Biztos kipróbálom ,hogy milyen lesz F2P rendszerben remélem nem esnek abba a hibába mint máshol ,hogy túl sok elõnyt adnak annak aki sokat fizet. Ha úgy lesz megoldva mint a WOT leendõ F2P rendszere akkor nagy sikere lesz.

Fritz Von...
Igen, azt benézik páran. 😊 Egyébként ez még nem a végleges techtree. És a balance motoron pedig még dolgoznak, de szerintem alapjaiban egy nagyon jól kitalált engine, és így is mûködik.

a.carkey
Jódologatankozás. Csak ne bambultam volna be a PZ38at. 😊

Egy bajom van: a balance nem mindig stimmel a csapatösszerakásnál.

A medve nem játék.

Jockey
gondoltam bekukkantok, folyamatosan tankozom amugy..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fritz Von...
Minek? Jössz te is tankozni. 😊

a.carkey
Az elsõ mondat beszédes:
"I WOULDNT PLAY THIS CRAP EVEN IF THEY PAYED ME."

😊

A medve nem játék.

Jockey
lol most fizettem be 1 hónapot..:-p

Torzonborz
ingyé' játszhatunk majd vele , ilyen szempontból jó 😄

Ez jo vagy rossz? 😊 Valamiért még mindig ódzkodom az f2p játékoktól 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz

kieg? mivan? az mit tud?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Jockey
megjött a kieg, valaki tervezi, hogy visszanéz kicsit?

Jockey
én már letöltöttem de kulcsot nem találtam hozzá....
jöhet a privi

Fritz Von...
Akit esetleg érdekel: World of Tanks MMO. Saját topicja van már itt SG-n is, elép népszerû. Páran (Duudoonga El Manolo, Bandras, az öccse, meg jópáran még a LoSConq-ból) épp ott kempelünk. Egyelõre closed beta állapotban van, de sztem innen is lennének még rajongók, akik tankoznának. Akit érdekel, írjon privit, alakítunk egy jó kis guildet ott is. 😊

Jeffjohnson
Erre a játékra ráférne ,hogy ingyenessé tegyék. Biztosan többen játszanának vele.

Fritz Von...
Némá, Emilio. 😊

Nem aktiváltam magam, de gondolkozom rajta. Tudtok pár mondatot mondani, hogy milyen lett a kieg?

valaki reaktivalta magat kieg miatt?
Jockey
ugy latom toltak a megjelenesen korai szeptemberre..😊

Diohejban a classokrol p&p-ben: Privateert nerfelik, break formation 10sec helyett csak 5 lesz, viszont kap career skillkent jagulart, a spikejait szintugy nerfelik. Viszont jobb lesz manoverben.
Freetradereket elegge felturbozzak, kb olyan lesz mint 89ben a Tiananmen teren a kis sarga, aki megallitotta a tankokat.
A NO-k kb maradnak olyanok mint amilyenek, kisebb-nagyobb valtozasokkal, mint pl URR 50%ot sebez a 100% helyett bonuszba, de nem fel ora, hanem csak 10 perc a recharge
Amugy meg parszor van antiguan hogy a bekak hoznak 6 1st ratet pb-be, de buszken sullyesztjuk oket a francba, mi maceket meg hh-t esetleg hmc-t vesztunk, hmc ugyis lelesz nerfelve a francba, legalabb meg sok penzt kapni erte, a biztositasbol ;> A lenyeg, hogy ha latunk 1st, 2nd ratet a csataban azonnal megy a rageboard, egyszercsak kifogynak az agyon stackelt 1st meg 2nd ratek.
1st es 2nd ratek csinalhatosagat vettek ki, maguk a legyartott hajok megmaradnak. Azert csinaltak ezt, mert tul op hajok voltak. Treason, 3rd ratek, CMC mind megmarad, a sima Curonne meg a CMC kevesebb lsb-be kerul.
Itt egy link, ahol minden valtozas szerepel:
http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?t=72797

csemegézzetek
Torzonborz
beírják eula-ba oszt kuss van 😊

Mindenkinek joga van azzal menni amivel akar. Mindenki ugyanannyit fizet vagy mit szoktak mondani nem ? 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
nem lett volna egyszerûbb 1 sima korlátozást tenni pb-re hogy bizonyos hajótípusból csak x számú mehet be ? 😄

Ami megvan az megvan. De építeni már nem lehet.

Azért nem mert egy 10-12 1st/2nd rate-bõl álló flotta, 6-12 HMC-vel mindent megolt 😛 Ha két ilyen flotta csapott ossze akkor az egyik csúnyán meghalt és kb annak az oldalnak annyi is volt arra a mapra.

Egy ideje már volt a játékosok között egy iratlan szabály miszerint 3rd rate-eknél nagyobb hajókkal nem mentek portcsatába mert sokkal nagyobb élvezet volt és télleg a taktika és a skill döntött de mindig eljött az a pont mikor valaki valamilyen gyenge kifogással elõrántotta a nyulat a kalapból és csak csúnya beszéd lett az eredménye 😛 Kár hogy akik emiatt égtek ki, már nincsenek sehol.

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Teljesen kiveszik, vagy csak építeni nem lehet majd õket?

A medve nem játék.

Jockey
ohh, lemaradtam megint, nem lehet majs 1 és 2nd rateket gyártani? mi a faszért nem?

Gondolom azért nerfelik mert miután már nem lehet 1st meg 2nd ratet gyartani igy nincs hajo ami felvenne a versenyt vele tüzerõben 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Jockey
mondjuk a hmc-t mi a faszert nerfelik azt nem vagom, az ok hogy klassz hajo volt, de az ara is az volt konyorgom..
a tobbi kikoto faszsag nem erdekel, 1 normalis hajo volt privinek azt is szetkurjak..
meheten navizni..

Kiegben sokminden megvaltozik majd, pl 1db lsb 72 ora laborba fog kerulni, a hmc-t gyengitik mint a szart, 20lb agyui lesznek, levesznek csomo bonuszt rola, es csak 3lsb-be fog kerulni.
Viszont jatekosok lehetnek a meghodithato kikotok kormanyzoi, tudjak novelni az infrastrukturat, npck vedelmet es tamadasat, 10 szint van. Az infrastruktura szintenkent 6%al csokkenti a labor timet, es 3%al a dubloon costot. Az npcket meg szintenkent 1%al lehet erositeni tamadas ugyileg es vedelem ugyileg. Ez harom kategoria ugye, es mindegyik kategoriaban naponta 1x lehet fejleszteni egy szintet. Ugyanitt a kikoto kormanyzoja orankent tud unrestet csokkenteni, mindezeket persze penzert. Viszont lehet adakozni a kikotonek.
Ez az egesz igy fun, mert legalabb ertelmet ad bizonyos kikotok megtamadasara, ha tul nagy az infrastrukturaja meg kell szerezni, ezzel lenullazodik.
Jockey
kieget varom, ha kijon asszem ujraaktivalok en is

Hola! Én továbbra is a robertsen nyomom spanyol oldalon a szent inkivizicióban...
Irtam gm-nek ticketet, es at tudjak rakni a karijaimat tiggyre, at is megyek, mindenki ottvan, stokes, valerio, roche, lancelot, perseo, tehat az öregek.
haha valeriot megtalaltam antiguan nyomja renegade legionban a tobbi regi baratunkkal, es patkány is, ott Dirk Chivers neven van
IIIII... jut eszembe Lera, Valerio Viudessel mivan? Az örök barátunk ;>