Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kieg elott azert pb oldalon sok problema volt, pont magyar kezdemenyezesre az amugy aktualisan haldoklo spanyol nemztbe ponet neokakek kezdtek el hozogotani pb-re 2-3th rateket, de alt kipicsaztak minket, vagy sokat buktunk igy lealltunk a dologgal, mert nem volt eleg player pb-kre.
macedom/m meg elvileg van navinal, mondjuk az pecs elott is nagyon kis faajon ladik volt, nemtom mennyiben valtoztattak a karakterisztikajat, de amit leirtal hajok azok relative low budget-uek, szal ha ezeket hasznaljak fokepp az nekem csak jo hir😊
mondjuk a privaterremmel kevesbe orulok a H nerfnek de mind1, talab 1HH meg 1HMC-m van, kerdes akorabban legyartott daraboknal is modositottak vagy csak az ujonnan legyartottaknal valtoztattak?
fitting az megint mas kerdes, ez is uj hir, hogy nm addnak ossze a hasonszoru statok ez jo lehet, mert kieg elott mikor jatszottam sajnos speed fit nelkul nehez volt elklerulni hogy belefuss egy ganker csapatba..
no majd szetnezek csak legyen mar f2lp vegre
nekem karijaim fokepp robertsen vannak, en time zone miatt szivem szerint nem nagyon akarnek us szerveren porogni, persze ha csak small scale pvp a cel akkor lehet jobb valasztas a populacio miatt, bar elkepzelesem szerint eddig is inkabb a xrealm volt a gond, es mivel maponkent valaszthatsz hova mentel jellemzo volt a gyengelkedo nemzet elhagyasa..
mindenesetre remeleml jo kis pop novekedest hoz majd a f2p eslsznek jo kis fightok, bar aki akarta igy low pop mellett is lehetett jokat pvpni..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A kiegészítõ elõtt én nem játszottam de azt tudom hogy eléggé megváltoztatott bizonyos dolgokat. A két legfontosab újítás a governorok mellett, hogy 1st és 2nd rate hajókatnmár nem lehet gyártani, és a Herculeseket is lenerfelték ennek szellemében. Így már nincs olyan hogy az egyik nemzet végig gyalogol a többin ha sikerül elintézni a fõ flottájukat, mert azok nem tudják pótolni a hajóikat. A megmaradt 1st/2nd rate-re mindenki vigyáz mert nem lehet pótolni. PB-be mindneki Herculessel vagy vmi 4th rate-tel jár. Néha elõfordul egy-egy Wenden vagy Valiant, de azok sem túl népszerûek már mert túl lassúak a többi hajóhoz képest, és a csaták sokkal taktikusabbá váltak.
Ezek a dolgok elég jót tettek az RvR-nek mert könnyû pótolni a veszteségeket egy-egy rosszul sikerült PB után, és nincs az hogy egy nemzet pár vereség után teljesen kiég. Maximum mentálisan 😄)
A másik, hogy nem lehet a hajó kiegészítõknél csak egy-két bizonyos statra rágyúrni (pl csak dmg növelõ cuccokkal telerakni a hajót), mert minden egyes újabb kiegészítõ egyre kevésbé hatásos. Ennek az az elõnye hogy nincsenek 30 csomóval haladó hajók, egy lövéssel ölõ hajók stb. Mindenki vegyesen pakolja tele a hajókat kiegészítõkkel.
Nem tudom elõtte milyen volt a balansz de most elég jónak tûnik. Viszonylag könnyen talpra tud állni egy nemzet sorozatos vereségek után. Pont a spanyolok jó példa erre most Robertsen. 110 pontra zuhantak az alacsony populáció miatt, de felhozták magukat 172re egy hét alatt. 5 hete tart a map és az állás: britek 178, franciák 187, spanyolok 172, kalózok 165.
Lista a hajókról:
http://potbs.wikia.com/wiki/Ship_Overview_by_Level
Amúgy attól nem kell félni hogy nem lehet boldogulni a gazdaságban. Az lehet hogy vannak guildek zárt gazdasággal, de ezek nem árulnak, csak saját maguknak termelnek. A spanyoloknál az AH szinte majdnem üres. Ha vki pl Huge Runner Rig-et árul 10k alatt azt azonnal elkapkodják. Az admiral-nak, és a wellmade/first rate javítóknak is egész jó piaca van. Van pár nyersanyag is amit el szoktak vinni elég jó áron.
Nem halott a gazdaság egyáltalán, csak nem lehet mindent eladni. Meg jobban megéri zárt gazdaságot kialakítani.
ha egy capmc-t vagy valami kisebb hajót kellet felszerelni az azért 100kból kijött, bár most, hogy nerfelték meg módostottak a hajókon nemtom pontosan mi a helyzet, mik a kedvelt hajók..
de az nyilvanvalo ha nem sullyednek a hajok nincs gyartas nem kell senkinek semmi, az a jo ha minel tobb a pvp es sullyednek a hajok...
figyelni kell az arakat, kereslet kinalat stb... nem ebbol fog mindenki meggazdagodni! meg sok idot elvon embertol inkabb society n belul oldottunk meg mindig ilyeneket pl gyartasi aron adtuk el egymasnak a cuccokat...
tegnap antiguan RL vs orosz kalozok (4 vs 4) sima gyozelem RL nek :-)
pedig egy dauntless fregattal voltam... igaz a mi oldalunkon "veteran" kapitanyok voltak ;-)
másik részrõl azért ez nem wow szintû skill nyomkodást igényel, itt van idõd átgondolni mit csinálj és hát sok lehetõségbõl is lehet választani..:-)
sztem az egyik legjobb pvp-je van a játéknak, ez ezekbõl a videokból látszik egyértelmûen, én ahogy jön a f2p egyre jobban kattanok rá megint, hajók(gyönyörûek), tenger, kikötõk jó kis skirmish pvp, teljesen rápörögtem..:-)
http://www.youtube.com/watch?v=jjUeCucPLro&feature=player_embedded
Semmi sem biztos!
http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=271055
Pedig ma reggel már a jó kis potbs zenék jártak a fejemben a reggeli fürdés közben. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
While some of us had visions of tons of new players spending their entire Thanksgiving weekend doing their Christmas shopping in Pirates of the Burning Sea's Treasure Aisle, we've had to measure that against the risk of putting out a build with too many bugs on a short week when many folks crucial to responding to potential problems aren't available to do so. Folks at SOE and FLS eventually agreed it's safest to wait.
As for transfers, in almost all cases, you should be able to transfer from a closed server to an open server now. If you tried weeks ago and failed and got told by CS that it's just not possible, try again. If it still fails, you may indeed be SOL in which case you have my most sincere apologies. (You have my apologies anyway for all the troubles we've had with that system. ) But if you haven't tried in a month, it's worth checking again as we had some technical difficulties that we've managed to either resolve or work around. (Transfers between open servers were available when we closed servers. If you didn't use the opportunity during the weeks after the closure, it's gone now.)
Thanksgiving is this coming Thursday. FLS have that day and Friday off. FYI. If I get to spend the day w/ family & friends instead of dealing with technical issues in preparation for this change, I'll be very thankful. "
Csütörtök és péntek szabadnap lesz nekik. Ebbõl max jövõhét közepére lesz leghamarabb valami ami már december.
Olalla de León
Pegleg Bundy
(spanyol oldal, Roberts)
Eddig egyébként nagyon szarul álltak a spanyolok Robertsen. Sosem tudtak ezen a mapon 10-12nél több embert kiállítani egyik PB-re sem, így a britek és kalózok a spanyolokon kezdtek pontot farmolni mert a franciákkal nem tudtak mihez kezdeni. A Forte de France elõtti PB-n például 14 kalóz vs 4 spanyol volt... Aztán visszajött vmi régi veterán soc és azóta a spanyolok zsinórban nyerik a PB-ket. Mindenki a spanyolokat támadja most mert bár pontokban leghátul áll, egyik napról a másikra underdogból hihetetlen erõs oldal lett 😊. Robertsen egész jó most a balance. Amiket hallottam Antiguáról ott nagyobb bajok vannak tudtommal.
Nem lesz itt semmi 22.én! Thanksgiving 25. van magyarán leghamarabb 29. lesz belõle valami vagy még késõbb.
Francisco Coronado
Francisco Pizarro
és még valami. 😄
Roberts - Don Felipe Lacosta
😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Régen voltam benn de és is spanyol oldalon vagyok a spanyol inkvizicióban...
nov végefele találkozunk
kis kedvcsinalo..:0
Jó rég jártam erre,szóval lesz free része?!Ejhha,azt ki nem hagynám! 😄 Neoka él még?!😄 Azok a szép 1st rate csaták!Dzsoki látom Te még aktív vagy.Na jó,írjatok ha van valami info.Thx
Üdv all,GoldMarten
nov. 22-tõl lesz , szerintem LC-t visszahozzuk. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
most 1 honapot befizettem kivancsi lettem mi valtozott...
aztan free tol mar ugyse kell fizetni!
antiguan meg el Renegade Legion :-) viszont Robertsen nem lattam hogy leteznenek.. Esetleg egy magyar society van ott?