8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
gezmo #7198 -Nem max sziten mig fejlődsz elég pénzed lesz ez nem gond, addig ne gondolj nagyon a pénzszerzésre.
-A daylies-ek többsége nagyobb szinttől van 42-50level.
-Tudsz átadni trade-del más nemzetbelinek is.
"Viszont van egy két dolog belőle ami elférne ebbe a játékba is.Pl: szimpla merchant küldik pénzszerzés céljából,élelem és legénység légyszáma,térkép darabok összerakása és még pár apróság.A két játék ötvözetéből majdhogynem tökéletes hajózós,kalandozós,kardozós,b.szós játék kerekedne!"
-Ezek gyakorlatilag mind benne vannak a játékban. ;)
Tettszeni fog. -
dedici #7197 Szia!
Nem maximális szinten milyen bevételi forrás lehetőségek vannak?Ez a napi küldi csak max szinten van?Arra vok még kiváncsi,hogy van-e pósta a játékban és különböző nemzetek közt is lehet-e cuccot átadni egymásnak?
Én is nyomtam a VCO-t nem volt rossz kis játék de a fejlődés benne tényleg agyhalál volt.Viszont van egy két dolog belőle ami elférne ebbe a játékba is.Pl: szimpla merchant küldik pénzszerzés céljából,élelem és legénység légyszáma,térkép darabok összerakása és még pár apróság.A két játék ötvözetéből majdhogynem tökéletes hajózós,kalandozós,kardozós,b.szós játék kerekedne!:)De ettől függetlenül a POTBS nagyon jó játék és nagyon élvezem,még így,hogy egyedül játszadozom és pár küldit képtelen vagyok megcsinálni szólóba. -
mkfdd #7196 Itt is van grind, de
1 Nem kell orrvérzésig grindelni hogy fejlődjön a karakter
2 Nem olyan unalmas a grind mint más játékokban ha csapatban csinálja az ember.
3 Ha valaki nem szeret grindelni (pl én) kizárólag küldetésekkel is fel lehet húzni a karaktereket. Persze a küldetések típusa egy idő után ismétlődik, csak mindig egyre erősebb npc-k ellen, de legalább nem olyan jellegűek, hogy ölj meg 30 krokodilt és hozd el az agyát.
4 Baromi gyorsan lehet fejlődni ha valaki bekockul 1 hét alatt is fel tudja húzni a karaktert, de kényelmesebb tempóban mondjuk 2 hét (igaz sokadik karakternél már a fejlődés minden formája unalmas)
Maximális szinten 3 fő anyagi bevételi forrás van:
1 napi küldetések (elég jól meg lehet vele szedni magunkat, de időigényesek és egy idő után unalmassá válnak)
2 grind, de ha csapatban csinálja az ember, akkor gyors, és nem olyan unalmas
3 eladásra termel (korlátozott bevételi forrás, és függ mások vásárlási kedvétől is) -
#7195 Igen, azt már most látom, max annyi, hogy mindkettőben vannak hajók, meg tenger. Bár abban nagyon tetszett, hogy egy egész világtérképünk van. Igaz a földközi tengerből egyszer sem hajóztam ki. -
gstup #7194 Én is játszottam voyage-al.Köze sincs egymáshoz a két játéknak! -
#7193 Jól értem, hogy akkor itt ilyen órákig vágjuk a fát, meg leölünk 48ezer nyulat, hogy fejlődjünk nincsen? Voyager Century onlineal ez volt a bajom. Ezt meg pár napja kezdtem el, kb 10 percet "beleöltem" eddig. A bannerban lévő faq-hoz van másik link? Biztos segítene így a kezdésben, ha el tudnám olvasni. -
CptXecutor #7192 Ez is igaz, és én örülök is ennek, hogy a játék kiszűri szépen magától a vérpistikéket, mert ez nem egy FPS ahol bespawnolsz, aztán nyomjad a bal egérgombot ész nélkül, és ha elég ügyesen nyomod nyersz....ehhez a játékhoz szürke állomány is kell nem kicsit, és ezt meg fogják unni, ami nem is baj! Az ember még mosolyog is egyet, ha valaki úgy veri el, hogy kijátsza az eszét használva, de mikor csak azon múlik a dolog, hogy ki kattint gyorsabban, és 10 éves jancsika utána veri magát meg a nyálát, azt én sem bírom... -
CptXecutor #7191 Szerintem ez csak azért van így, mert képtelenek a védekezésre, ahogy én megfigyeltem a stratégiai érzékük kb 0 ha port-ról van szó. A soc leaderem is csak verte a fejét a falba most mikor a spanyolok lazán bevörösítették MT-t, mondta, hogy korábban mikor övék volt MT, ilyen nem fordult elő. A fő probléma, hogy szerintem kb 14 éves gyerkőcök irányítják, vagyis próbálják irányítani a kalózokat, nem csodálom, hogy semmi közük a stratégiához, főleg ha iylen Silkroad-on, meg Lineage 2-n, meg Call of Duty-n meg FPS-eken nőttek fel...a másik gond ugyan ezzel, hogy a 30 körüli emberkék akiknek lenne tudása irányítani, inkább ráhagyják a kisgyerekekre a dolgot, mondjuk most én felhergeltem a soc leaderemet, mondtam neki, hogy így semmi értelme a kalózkodásnak, hogy segghülyék döntenek nagy dolgokban, remélem beszél majd velük, mert szerintem őt sokan ismerik, talán hallgatnak is majd rá... -
Ágyúgolyó85 #7190 A gyerekek, akik koreai grindfesten nevelkedtek, azoknak túl bonyolult ez a játék. Valószínűleg ők (tisztelet a kivételnek) nem jutnak el a feléig se! -
#7189 sisi
A "természetes kiválasztódás" itt is működik. 0:)
A kezdő részen megmarad a népesség, de a max szint közelébe ezeknek csak kis %-a jut majd el. De oda se neki, a tenger mindig elveszi azt ami az övé. ;) -
#7188 viszont egyszeri havidíj ellenében ez jelentősen megváltozik.
akinek meg tetszik a játék de ennyi befektetést sajnál nos az ....
...
bekaphatja !
-
#7187 Sziasztok!
"Most rengeteg ember van mindenhol, a kérdés csak az, hogy ez meddig tart ki. lehet 1-2 hónap múlva megint esik egy nagyot a népesség a szervereken."
Ez nagy valószínűséggel így lesz - talán még hamarabb is -, mert ez a f2p csak a reklám részét tölti be a játékba. Valójában nem több, mint egy Unlimited Trial. -
Bandras DaSilva #7186 Azt hiszem (bár nem vagyok benne 100%ig biztos), hogy ha a kalózok elfoglalnak egy várost, az csak talán 3 napig az övék és utána visszakerül az eredeti tulajhoz. Talán ezért sem éri meg nekik ténylegesen elfoglalni egy várost. A piros pvp zónákkal sokkal jobban járnak.
Új élményem nincs, de régen is mindig gond volt a kalózokkal, mert pb-ben nagyon gyengék voltak, viszont csatában ha kezdett eldurvuléni számukra a helyzet egyszerűen leléptek. Iszonyú speed buffokat tudtak feltolni és kb senki sem tudta utólérni őket. Ezt játszották is szórakozásból meg taktikából, hogy szétszedjenek groupokat.
Ahogy hallom most van egy-két jó hajójuk és kb ugyanez a helyzet pvp területen. Ezzel tulajdonképpen nem is lenne gond, mert hát azért kalóz, csak jó lenne ha tudna vmit csinálni az ember ellene. Főleg most, hogy ingyenes lett a játék. Szerintem az új emberek elég nagy része kalózt csinál a filmek meg a romantikája miatt.
Most rengeteg ember van mindenhol, a kérdés csak az, hogy ez meddig tart ki. lehet 1-2 hónap múlva megint esik egy nagyot a népesség a szervereken.
-
Frekazoid #7185 Srácok az endgame 2 részből áll, pvp vagy rvr..
Mindenki azt játsza, ami hozzá közel áll, és jol esik. Sőt van egy harmadik lehetőség is, mert ilyennel is találkoztam... aki csak ecot csinál, semmi mást, és ömlik a pénz, mert ő azt élvezi, hogy gyárt és elad, meg kicsit fleetel, hogy meglegyen a pew pew.
Ja és alapvetően minden pvp-s ember célja, hogy minél több piros legyen, minél jobb helyeket, ilyen pl a lower antilles felsöbb része (st. johns - ruddy cove) és MT, ez a két legfőbb os pvp helyszín, mivel így 4 dnh (mondjuk leogane annyira nemszamit, mivel jaquemebol be lehet ugrani) is a pirosban van, és azért valljuk be, annál nincs jobb mikor az ember elfog egy haulert, és tudja, hogy a vonal másik végén valaki nagyon dühös :D -
#7184 jo ez igy...
kaloz kaloz, 2laki eletet el, aki kaloznak all, ezzel szamoljon, a tortenelemben is ezt csinaltak, atmeneti gyors profitszerzes, nemtudom mit varsz toluk. Nem nemzet, egy eletfelfogas, es nincs nagyonn jo...:)
ha nemzetben szeretnel gondolkodni, akkor van 3 lehetoseged kalozon kivul.. -
CptXecutor #7183 Elég gáz ez így, a győzelemnek kellene lenni a fő célnak, nem a gankelés meg az economy. Lehet hogy nagyon egyszerűen meg lehetne ezt oldani mondjuk azzal, hogy a győztes náció értékesebb jutalmat kap, monjuk treasure aisle pontokat :) Na akkor tutira jobban érdekelné őket az, hogy normális stratégiát használva játszanak... -
mkfdd #7182 A kalózok, mivel a kikötőket visszakapják egy idő után, szarnak bele ha valaki támadja őket. Ott foglalnak ahol jobban tudnak gankelni. Charlestown PvP zónája lefedi Orleanst, a francia fővárost, st johns-t aminek van dnh-ja, és egy rahedli kikötőt ahol 40-45 körüli küldetések vannak.
Szerintem az már annyira nem is érdekli őket hogy netán megnyerjék a PB-t. A lényeg a gankelés, és a PvP zóna. -
Frekazoid #7181 Egy idő után rá fogsz jönni, hogy spanyol oldalt csak spanyol név kurvára unalmas, és idegesítő egy idő után, főleg mikor a spanodnak van 3 különböző karaktere, es mind a 3nak full különböző idióta spanyol neve van, probald megjegyezni...
Meg nemtudom, én sose tudtam komolyan venni egy olyan ellenfelet aminek az a neve, hogy Ignatio Silva, sokkal komolyabban veszek egy olyan játékost akinek az a neve mondjuk, hogy Broadside Bob vagy Cannonball Apollo, mondjuk ezek pon szar jatekosok, de akkoris :D -
CptXecutor #7180 Háhá sok hülye mind elment Charlestownba közben a spanyolok szépen gond nélkül simán befogták MT-t....pont erről pofáztam nekik...na most majd gürizhetnek, hogy meg tudják tartani... -
CptXecutor #7179 legfeljebb felveszed egy programmal. :) -
El Deloro #7178 Valaki nem tudja, hogy milyen címe lehet annak a zenének ami a szerverválasztó képernyő alatt megy? Vagy, hogy hogyan lehetne megszerezni, elérni ? -
#7177 akkor lehettek volna tengeri hörcsögök. az legalább jópofa név. :D -
CptXecutor #7176 lehet a patkányok már foglalt név volt :D -
Ágyúgolyó85 #7175 A Tengeri Patukányok spanyol society nem? Az meg durva lenne, ha ez elgépelés! Szerintem direkt ilyen, bár nem tudom mi értelme. -
CptXecutor #7174 Igen ez visz a játékba egy kis role play-t :) De még mindíg ki vagyok akadva kicsit a kalóz náción, próbálom kideríteni, hogy mi folyik ott, igaz én egyelőre egy senki vagyok, semmi szavam nincsen, de valami nagyon nem stimmel. Szerintem egy hülye aki nagyon okosnak képzeli magát az irányítja a támadásokat, meg a stratégiát, de ez így nagyon gáz. Szerintem ennek úgy kellene működnie, hogy a nagy szoc-okat összehívják egy megbeszélésre, és szavaznak a stratégiáról demokratikusan szépen emgbeszélik, nem az hogy valaki kitalál valami hülyeséget, a többi birka meg megy vele....én gyanítom hogy a spanyolok is így csinálják, ez a győzelmük titka. -
#7173 biztos sok rumot ittak :D -
#7172 Jah. Kalóz oldalon végülis majdnem mindegy, hogy francia, spanyol, vagy angol nevet hesználsz, esetleg valami holland-portugál okosságot. De sztem spanyol oldalon spanyolos név illendő, angolon meg angol,stb... -
#7171 Bazz. :DDD -
CptXecutor #7170 Durva Én ha már csinálnék egy soc-ot angol nevet adnék neki, azt érti mindenki, úgy is mindenki angolul beszél...nekem az Unus pro Omnibus is fura volt először, gondolom magamban omnibusz? O.o Aztán rájöttem, hogy olaszul van és egész jó a jelentése de nekem marhára szarul hangzik :) -
#7169 lol -
Bandras DaSilva #7168 Akkor gondolom kalauzok:) -
#7167 Na sikerült is már találni egy másik magyar societyt. A nevük: TENGERI PATUKÁNYOK. Ezen röhögök tegnap óta, hogy lehet így elgépelve használni valamit. :D
-
Hunor1 #7166 kösz működik! Pár perc alatt lement az update fele! -
CptXecutor #7165 Azzal jöttek, hogy azok a kikötők őket nem érdeklik, mert lowbie kikötők, de könyörgöm mire mennek StJohns-al, ha 3 nap múlva visszafoglalják? -.- -
CptXecutor #7164 Én kapásból Nassaunak mentem volna neki. könnyű célpont mert nagy a forgalom, és mostanra már szerintem kész is lenne. A környező szigeteket is könnyebb védeni ha megtámadják őket, de hát ők tudják mit csinálnak... -
CptXecutor #7163 Na bakker, igaz volt amit mondtatok a kalózokról. Teljesen hülyék bakker, és nem is értem, hogy miért engedik a hülyéket vezetőnek? Resetelt a map, erre mit csinálnak? Menjen mindenki St Johns ra...igen ám közben a spanyolok szépen sutyiban flip-elték MT-t, az egyik legfontosabb kalózkikötőt, mert a barmok mind elhúztak a Karib tenger másik végére, és mikor rákérdeztem: nem lenne logikusabb először megtisztítani a Bahamákat, és utána kitolni a területet? Még engem oltottak be, hogy nem értek hozzá :D Hát nem tudom, nekem ez tűnik logikus lépésnek stratégiailag, mert ha megint az lesz hogy totál szétszórva lesznek az elfoglalt kalózkikötők azt a büdös életbe nem védik meg....na de mindegy, pedig vannak köztük nagyon okos emberek is, de úgy látszik ebben ez hasonlít a való életre, mert azokat elnyomják a barmok.... -
Tomy Lee #7162 klikk az üres ablakra jobb oldalt -
Hunor1 #7161
és.....???? mit csináljak ezzel...??? :S ha adnál kicsit bővebb infót ezután az ablak után mit is kéne csinálni hofy updateljen?(sign-in megvolt) -
Ágyúgolyó85 #7160 Találtam megoldást a 4 gigás patch problémára:
http://launcher.station.sony.com/features.vm
Ezzel a Station Luncherrel kell patchelni a játékot, nekem 10 perc volt és 10-15 mb-ot töltött le! -
Hunor1 #7159 kéne hozzá aktivációs kulcs, mert így csak demo