8964

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
jamescastor #7323 Sziasztok Los Conquistadores!
Néhanyotokkal már összefutottam, jómagam a Cabbaleros de Atlantis sorait gyengítem Juan Castor néven. Ha bármi kérdés van, pl. hogy milyen hajó/felszerelés az optimális port battle-re, stb. nyugodtan keressetek. Esetleg tudok az AH árainál olcsóbban hajót is szerezni, bár ez a hajóépítőink kapacitásától függ. A franciáknál van egy erős kemény mag, nem könnyű ellenük csatát nyerni mostanában. Ezért is fontos, hogy mindenki a legoptimálisabb felszereléssel jöjjön csatába, bár tudom, hogy egy új játékosnak nehéz összeszedni elég pénzt az elején. -
CptXecutor #7322 Rendben, akkor most már ezt is tudom, kösz az infót. :) -
Lvl 35 alattiért tuti nem kapsz semmit 50esként. -
CptXecutor #7320 Le tudná írni nekem valaki, hogy jelenleg mik a pvp szabályai? Ezen belül is az érdekelne, hogy mikor kapok MOV-okat, mert az off oldalon az van hogy lvl 10-19-es player-ért 1-et, 20-29-es ért 2-t stb, de már több 28 körülit is elsüllyesztettem, mégsem kaptam értük semmit...jelenleg 50 es vagyok egy Raa MC-ben. Mert ha van mondjuk egy minimum szintkülönbség ami alatt nem jár MOV, akkor nem bántom őket feleslegesen. :) -
Megtorló111 #7319 Sziasztok ,vettem hajót így most már kettö van hogyan lehet beállítanni hogy velem jöjjön ,mert vannak olyan feladatok hogy 3 hajót kell kiütni és ehhez 1 hajó nemelég vagy ha esetleg van valami haver az se he ? és van egy feladat aminél elakadtam a Cat Island-nál van ,hogy valamit kell építenni valami Economy Warehouse-t ott mit csináljak ? Kérlek segítsetek!!!! -
CptXecutor #7318 Találtam még egy lehetőséget a gizetésre: AH-ban vesz az ember burning sea notes-okat, darabja kb 200 ezer, és ezekért kap 300 Treasure Isle pontot, amiket pedig beválthat econ slotra vagy dock slotra vagy amire akarja. -
Fallingstar #7317 Nemsoká leszek, 1 óra és játékba vagyok -
Hikoro #7316 Értem, köszi a gyors választ!! -
Black Wizard -
Hikoro #7314 Na mégiscsak sikerült elindítani ezzel a Station Launchger-el, most éppen updatel(3 megával szedi.^^) Aztán kipróbálom Roperts szerver, és most vacilálok a kalóz és a spanyol között,de sztem kalóz leszek..
Na akkor ott kit keressek?^^ -
Fallingstar #7313 Pénz megjött. Emailt küldök, ott tárgyaljunk, mert ez offolás! -
Hunor1 #7312 ja, bocs nem Atilla úti hanem Alkotás úti fiók. -
Hunor1 #7311 na most értem haza, előtte utaltam az Atilla úti fiókból 15:51-kor kb.
Ha jól értem akkor a paypalon keresztül fizettél és arra kell várni hogy mejelenjenek nálad a SOE pontok ? Ha jól vettem kia leveledből akkor a játékon belül is ki lehet tehát fizetni az accot a pontokkal?
Köszönöm amígy a bizalmadat, hogy előre utaltad! Van Hoornt ( level 12 )nem tudok adni mivel kalóz lettél, de majd foglalsz magadnak...:) -
Fallingstar #7310 Elutaltam előre Zappa, jó esetben holnap, rossz esetben január 4-3 szerintem mire megérkezik kinntre -
Hunor1 #7309 Fallingstar ma délután intézem a befizetést. Mailban tájéloztatlak majd ma estefelé amikor hazaérkezem. Innentől számítva szerinted mikor realizálódhat az account befizetése a játékban az általad leírt módszerrel?
Zappa -
Megtorló111 #7308 OKÉ akkor az a legjobb -
Fallingstar #7307 ka-ló-zok! -
Megtorló111 #7306 És a societybenn spanyolok vannak ? -
Fallingstar #7305 Már 3 magyar van a societynkben:) -
Hikoro #7304 Néztem ezt is, de erre meg kéri a kódot, amit ugye akkor kapnék, ha fizetnék a játékért.(Ami ugye mostmár F2P.)
Szval ez a gondom, hogy nem "frissíti" magát a launcher.. :S így csak betudnám írni, az Activation Code-t. -
Megtorló111 #7303 Na végre sikerült kitörölni a karaktereket ,már a feladatokat is tudom hogy kell köszönöm a segítséget ,akkor elkezdem a Roberts szerveren.
-
Lesz kin farmolni MoVokat. Zsír. :) -
Szerintem a Testbed-en keress valami jó klánt és ott húzd a karid
-
Fallingstar #7300 Gondolom megerősítést kell írni, nem töröltem még így nem tudom, lehet jelszót kér?
A Society képviselője tud behívni societybe, rá kell írni valamelyikre. -
Megtorló111 #7299 Én csak erre szeretnék választ kapni és végre mehetnék rendesen gemelni . Karaktert lehet e törölni ,ha igen hogyan ?És aztán ha elkezdem a Roberts szerveren hogyan írják valakinek hogy vegyen be a Los Conquistadore klánhoz? -
Megtorló111 #7298 Fallingstar írta elöbb ezt --Robertsen magyar Society elindult lehet jönni, írjatok rám:"Black Wizard" a nevem. A soc neve: The Last Alliance:)---ide nem kalózok mehetnek ? Robertsen a spanyolokkal vagyok a Tesdbed-en pedig a kalózokkal .A karakterem akarnám törölni amikor rámagyek a delete characer-re és oda kidobb ilyen cuccot oda mit kell beírni hogy törlödjön ? -
Tortugába be lehet menni? Nem tudom már mit olvastam, hogy van ott, de meg szeretném nézni:D -
Hunor1 #7296 Wizard ezek rendben is vannak, természetesen megbízom benned.Csak a részletek megbeszélése miatt kérlek írj a mail címemre egy sima re-vel.
Sajnálom hogy a kalóz oldalra álltál mert mi a spanyol oldalon vagyunk.
Na emberek a caribi téeség felbojdult!! Sisal BEFLIPPELVE, Campeche is PvP zónás lett !! Most aztán vége a nyugodt hátországnak. Nincs mese kell 2 group mostmár PvP-zni. -
Fallingstar #7295 miért nem tudod törölni? -
Megtorló111 #7294 Én is mennék a Roberts szerverre a magyar soc-hoz a kalózokhoz ,de a spanyol karakterem nemtudom törölni és nem lehetek kalóz
-
Fallingstar #7293 pirate -
melyik frakciónál csináltál soc.-t ? -
A kis térképen van nyíl, meg amúgy írja, ha megnyitod a küldetéseket(J-vel tudod). -
Fallingstar #7290 Elintéztem. Robertsen magyar Society elindult lehet jönni, írjatok rám:"Black Wizard" a nevem. A soc neve: The Last Alliance:) -
Megtorló111 #7289 A feladatoknál odamagyek a felkiáltójeles csávóhoz megmutassa mit kapok érte stb és aztán hol mutassa merre kell menni a feladat megcsinálásához ? -
Fallingstar #7288 Aki Robertsre jön írjon rám és csinálunk egy magyar "klánt", azaz Societyt! -
Kalózzal úgy tudsz hajót foglalni, hogy az egyik skilledet használod rajta, lesz is mjd egy ilyen küldetés, amiben megkapod, és megtanulod használni. -
Megtorló111 #7286 Sziasztok ,én mióta megláttam 1-2 éve egy újságbann a Pirates of the Burning Sea-t azóta megakarom szerezni ,végre most sikerült ,tegnap el is kezdtem ,a Roberts szerveren a spanylokkal hogyan tudok csatlakozni a Los Conquistadore klánhoz ? A kalózokkal hogy lehet elfoglalni a kilött hajót ? És kezdö vagyok valaki megtudna dobni egy-két ötlettel hogyan kezdjek ?
-
LCben csak spanyolok lehetnek. -
LoC-ba úgy is csatlakozhatok, ha kalóz vagyok?
Economyról hol tudok bővebben olvasni? Mert most küldetés miatt tökjó, hogy tudok valami bőrt gyártani, de nem sok haszna van:D