Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most átmentem Roberts szerverre, de nem találom hogy ezt hol tudom megszerezni! HELP 😮
War. War never changes...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
★ 汤姆 李
War. War never changes...
Élvezhetõ a játék, pénz nélkül is ?
(izgatottságomban rá is basztam mert a fetélzeten maradt a már megvásárolt Hoorn deed...újra kellett vennem..uhh)
1 kérdés. Melyik városban vannak jól fizetõs missionok még Cape de Vegán kívül? Itt nagyon jók vannak, csak már szerintem lassan a végére járok.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lera,Dynn,Zulgron
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ja tényleg, a Bloodsports küldetéseknél mi a lényeg?
Másik,hogy azt se tudom hova töltötte le lol v.mi programdata mappába de az hol van o.O
★ 汤姆 李
Launcher elindít,scanning,aztán már nem frissít hanem 5 másodpercenként bedobál update error-s ablakot
★ 汤姆 李
Élvezem a Van Hoornomat! Szép hajó és a Cerberusokkal Atlaszokkal is elbír( 1v1) Cape de La Vega kikötõben van sok jó küldi. Vannak groupban csinálhatóak. Sok a kardozós, de jól fizet. 2000 jörüli arany és 300 körüliXp-ket ad. Ezt persze a kezdõknek írom , nem az50-eseknek.Mondjuk Skudával vagy Halifaxxal azért ne próbáljátok...
Ingam Negra viuda vagy Szabdal Rendbetesz néven találtok meg..
Fencinget én egyáltalán nem szeretem. Defense gyenge, offenseben meg túl bonyolultak a kombók. Nem tudom miért favorizálják annyian. Igaz volt már pár fencer aki megizzasztott, de a többség nagyon nem tudott bánni vele. Bunyót meg nem ismerem, de azt mondják annál nagyon erõs a control/defense.
Kardot tudtok venni a trainernél az elején, utána elegek azok 50ig amiket a küldetések adnak majd késõbb.
Miért írja ezt eddig jó volt..
★ 汤姆 李
Mindenesetre a LosConq-ban már 9en voltunk online, és nagy a vidámság. 😊
Máskülönben Spanyoloknál is részt veszek már szal nagy csalódás nem érhet😊
★ 汤姆 李
Ideiglenes megoldás ha lehúzod a grafikát (én kikapcsoltam a high qualtiy shader-t, lehúztam a textúrarészletességet és az élsimítást, és az elég volt). Ideiglenes megoldásnak megteszi, és reménykedjünk FLS mielõbb rájön hogy mi okozza mert iszonyat idegesítõ fõleg PB közepén megszakadni emiatt. ÉS ha már táp gépem van szeretném maximum gradfikán élvezni a játékot.