Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Szia!

1. Két szerver van, az egyik US, a másik EU. Mi az EU szerveren vagyunk, a neve Roberts.
2. Nincs könnyebb, vagy nehezebb nemzet alapból. Viszont a kalózok és az angolok rohadt sokan vannak, meg unszimpatikusak is, ezért mi spanyolok vagyunk. Arra figyelj oda, hogy ha elkezded az egyik nemzettel, akkor nem lehet másik karaktered másik nemzet oldalán.
3. Eddig szerencsére nem volt jellemzõ, hogy "idióta" magyarok lettek volna, mert azért ez nem a wow-féle ugrabugra bohóckodás, hanem történelmileg helyén levõ játék. És mivel korábban havidíjas volt. Azonban most, hogy free lett, tuti lesz egy csomó nyomi. Igyekszünk ezeket kiszûrni.

Azt szeretnénk fenntartani, hogy a LosConq ne gyûjtõguild legyen, hanem értelmes emberek jöjjenek csak. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Sziasztok. Én most töltöttem le a játékot és szeretnék segítséget kérni mint totál kezdõ. (bár online játékban azért nem kezdõ)
1. Melyik szerverre érdemes menni?
2. Teljesen kezdõként melyik nemzethez érdemes csatlakozni és milyen karaktert kéne indítanom igy elsõre?
Köszönöm elõre is a segítséget.
Ja és hol van a legtöbb "normális" magyar?! <#nevetes1>

Fritz Von...
Valaki próbált már új accountot csinálni? Nekem folyamatosan error 1020 hibát ír ki, hogy próbáljam késõbb.

Jockey
szuper, gyûlünk gyûlünk..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fritz Von...
Na épp most beszéltem Bandrassal, õ is jön vissza. 😊

Fritz Von...
Mindenkinek vissza kell szokni, nekem is. Tegnap azért baszakodtam én is a lowlvl új questekkel, hogy visszajöjjenek a reflexek, hogy mikor mit kell nyomni. A kardozás továbbra sem az igazi, de ez van... 😊

Letöltöttem a játékot, tetszik eddig. Bár még szokatlan az irányítása néha, szokni kell. Freetrader-t indítottam, mert nagyon érdekel a kraftrendszer.

Tegnap beléptem Fritz-ékhez a Los Conquistadores guildbe, mivel elég régóta ismerem õket, így nem volt vitás a guild választás.

Guild név esetén én is inkább egy spanyol nemzetnél egy jól hangzó spanyol nevet preferálok, mint egy idétlen magyar nevet (zeller, karalábé, hentelõ és satöbbi, na ne, ez fáj komolyan) 😊

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Fritz Von...
Aki érdekel a Los Conquistadores guild, az ingame keresheti:

Szabdal Rendbetesz
Silver Marten
Francisco Coronado

Valaki csak lesz majd. 😊

szerintem nem kezdi elõrõl, csak átfutja-ellenõrzi- a már meglévõ fájlokat.Nézd meg a könyvtárat ahova tölti.A mit te látsz az csak egy számláló.Sajnos persze ki kell várni amíg letõlt 7 gigát. Hagy éjjel nyitva gépedet, hagy töltsön.
A sony -nak van ez a Station Launcher-e, ezzel már elkezdi a letöltést, csak az a baj vele hogy ha kilépek legközelebb az elejétõl kezdi, de szerintem akkor holnap le is szedem, köszönöm az eddigi segítséget. 😄
funk.
Tegnap ezt a válszt kaptam a problémára:
"Please make sure that you install flash from this URL:

http://fpdownload.adobe.com/get/flashplayer/current/install_flash_player_ax.exe

We specifically use ActiveX to talk to Flash, and it might not be properly installed if your default browser is Firefox, Chrome, Safari, etc.

The LaunchPad should be detecting the presence of this and prompting you to install it, but that might have a problem. We're checking that.
"

Az ActiveX -bõl is letöltöttem párat.Gépet újraindítottad az installálás után? XP-d van?Nekem igen.
sony, basszus
Közben kiderítettem hogy a bétás accom még létezik!
Csak sajnos a régi accountomnak elfelejtettem a jelszavát! Így hiába tudom az accom nevét a password hiányában nem rudok vele fellépni és a régi karit használni...😞((
Már írtam persze a Sonínak is .stb. Remélem mihamarabb küldenek egy passot a régi acchoz.
anfolt választottam. Telepítettem a "D"-re. in dítottam a lauchert.Elõször feljött ugyan az a fekete képernyõs DE vártam pár percet vele, hagytam úgy ahogy van.Majd pár perc múlva végre elkezdett dolgozni.
Hunor1:

Explorer -rel szedtem le, és a legújabb flash player is fennt van, így se mûködik. Most megpróbáltam hogy a C -t átírom D-re, de megint nem történik semmi. Ott a telepítésnél mindegy hogy melyiket választom ki? (Englisch,Sandbox meg még van 1 harmadik azt most nem jut eszembe)
Fritz Von...
Lol megmakkantak a szerverek. A kalózok very heavy, angolok heavy. Spanyol-francia moderate.

4.7 giga yeah! Valszeg csak reggelre jön majd le a maradék. 😞
ja és olvasd el:#6839
funk.
Nekem is volt ezzel probléma. de úgy kell csinálni hogy amikor a lauchert telepíted akkor megadja hova akarna települni( C-re) Te CSAK a "C"-t írd át "D"-re, a többit hagyd mert nem fogja az elérést megtalálni
tehát:
D:\Program Files\Sony Online Entertainment\Installed Games
Nekem is jó a Los Conq,csak akkor egybe legyünk tényleg,úgy is azt jegyzik meg inkább hogy ki aprította le õket csak utána nézik a socot 😄 .

Akkor egyszerûen nem értem hogy mi lehet a gond. IE -vel töltöttem le ugyanúgy ahogy Hunor1 javasolta, és a legfrisebb flash playert is felraktam, de elindítom várok 5 percet és nem történik semmi. Esetleg nem lehet letölteni máshonnan már egybe magát a játék telepítõjét?
Torzonborz
most õszintén , ki a franc akar a csigazabálókkal lenni ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én a D-re felpakoltattam a launcher-rel és zokszó nélkül mûködik minden csak még elég idegen minden számomra 😄
A francia oldalt miért utálják ennyire, hogy alig vannak ott? 😄
Azthiszem hogy rájöttem hogy mi volt a baj: Én a D -re akartam telepíteni a launcher-t is, de úgy nem mûködött, most pedig a C -re akartam tenni, de itt csak 1GB szabad helyem van és 6GB kellene, de annyi helyet nem tudok csinálni. Ilyenkor mit tudok tenni?
Jockey
nem utolso sorba elvileg ahhoz vannak vitorlatevek is, mlondjuk atadni nemtudom hogy lehet..>:p

Az ilyen ürgék 80%ban a kalózoknál kötnek ki (azért vannak ilyen sokan mindkét szerveren 😄). Nekem tetszik a los conquistadores is.

Funk- Én tegnap órákat szenvedtem amíg sikerült ezen a problémán túllennem. A LÉNYEG hogy explorer böngészõvel nyisd meg az oldalt, ezen keresztül szedd le újra a launcsert. És még le kell szedni a flashplayer 10-est. Mindent exploreren!
Fritz Von...
Azért lettünk spanyolok, mert így van kihívás. 😊

Lol,Roberts: Moderate Spanish,Heavy Pirates,Moderate British and light French,nem is rossz

Valaki tudna válaszolni az elõzõ kérdésemre? #6830
Elõre is kösz!
Nekem nincs sok közöm hozzá, de valahogy mióta NFS World-özök, azóta kiver a víz az oroszoktól meg a spanyoloktól az eszpányol hieroglif nyelvezetüktõl, rajtuk csak az oroszok tesznek túl. 😊 Én ha csatlakoznék valahova tuti valami hangzatos angol nevû banda lenne, ami vérpistike mentes, tudnak rendesen kommunikálni nem csak angolul, magyarul is, mellõzik a "vok"-ot (amiben én mellesleg sütni szoktam) és a mizut, meg hasonlókat, tudnak parancsot osztani is ÉS teljesíteni is, összedolgozni csapatként, okoskodásokat mellõzve, mert ezekhez már volt szerencsém korábban máshol, elég is volt egy életre... Ha jobban belegondolok, majd úgy is kialakul minden magától valószínûleg. A jó fejek úgy is majd egymásra találnak.
Az idétlen nevekért én sem vagyok oda és a vérpistikék meg valószínûleg úgy sem maradnak sokáig...

Torzonborz
a másik meg hogy annó az indulásnál az LC-t sikerült elismertté tenni. tudták kik vagyunk és hogy számíthatnak ránk pvp/pb-ben.

azóta persze sok idõ eltelt de a régi arcoknak akik visszatérnek ismerõs lehet a név.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én is a bétás karaktereimet használom már vagy 2-3 éve.

Fritz ne mond hogy nem lépnél be mondjuk a "Sarki Fûszerárusok" nevü klánba! ;-)

Lehetnének olyan magyar nevek, hogy pl. Don Zeller, Raul Karalábé, Fonnyadt Káposzta, Sült Paradicsom, Karfilos Mendoza stb stb... 😊

TS mennének a jó kis szövegek, Karalábé fedezd Zellert...

Hali!

Nekem az a problémám, hogy letöltöttem a játék hivatalos oldaláról azt a 48MB -s installert, de amikor feltelepítem és megnyitom nem csinál semmit, csak ez a kép fogad.
Fritz Von...
A Halifax a privateer start hajó, a Skuda a freetraderé, és a navalé pedig az a kis izécorvette, nem jut eszembe a neve. 😊

Fritz Von...
Nem fontos a Los Conq-ot használni, lehet másik guildet is csinálni. Én viszont tuti a LosConqban maradok. Teljesen fölösleges az egyszer-kétszer betévedõ vérpistikék miatt (akik képtelenek lesznek a nation channelen angolul beszélni, ezzel égetve mindenkit) egy új guildet létrehozni. Mellesleg spanyol oldalon van a LosConq, és mivel az értelmesebb külföldiek is spanyol neveket adtak a guildjüknek, ezért én biztosan nem fogok valami idióta magyar név alatt hajózni.

Úgy tudom semmilyen karit nem töröltek, csak amiket maguk a játékosok tettek meg. Így ha emlékszel a régi accodra biztos megvan még a karaktered.

Ezt én is támogatnám!
Bármennyire is szép emlék pár embernek a Los Conq. sok új ez alapján nem talál rá a magyar societyre . Sõt ne is a nemzetközi"Hungary" legyen hanem valami magyar név.
( basszus Skudával kell induljak...pedig a bétában a Halifax volt)

A karakter készítésnél nem engedte létrehozni a bétában használt nevemet.
Lehet hogy még létezik az a karim ????
Ezt hogy tufdnám leellenõrizni? Nem lenne rossz ha meglenne még!
Mindenféleképpen vlmi "magyaros" névre szavaznék,hogy akik nem járnak sg fórumon azok is felismerjék,hogy nini egy magyar soc és hátha kedvet kapnak csatlakozni hozzánk.

Engem is meglepett, pedig elvileg a kliensben csak a grafikai dolgok vannak (ha ésszel csinálták meg) és minden más adat szerveroldalon illetve adatbázisban.
Na mondjuk erre nem számítottam,hogy több mint 6gb a játék lol
Mondjuk nincs ezzel baj csak így ma már nem tudok játszani😞(

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hú hallod én is megszenvedtem vele, kezdjük ott hogy regisztráltam még korábban, aztán leszedtem a launcher telepítõjét, de ott 3 féle launchert tudtam feltenni O.o Mondom magamban mi a szar, ezt is megbonyolítják? Szidtam is õket mint a pokrot mert fingom nincs mi a különbség a Sandbox meg a másik 2 között. Feltettem az egyiket, nem akart indulni, még mielõtt a launcher indult volna errorozott. Felmentem fórumra, káromkodtam közben egy sort hogy nem igaz, hogy egy szaros launchert nem lehet egyszerûen megírni, és ott mondták hogy admin joggal indítsam meg win xp kompatibilitás, meg mindent belõttem neki, és semmi...nem indul...na akkor feltettem a Sandboxos változatot, az is ugyan ezt produkálta, és hagytam pihenni pár napig, aztán most mikor megláttam hogy indul a free, gondoltam elindítom még egyszer, megnézem mit csinál, ha nem megy beírok ide. Elindítottam és ment. Igaz kicsit gondolkodott a logónál, kb 2 percet de aztán betöltött mindent, és most lelkesen szedem le azt a cirka 7 gigát....te jó ég, 7 gigából legalább olyan grafja kéne legyen mint egy Foprce Unleashed-nek ami alatt a 2 évvel ezelõttu HAVOK motor pötyög. 😄 Na mindegy, a lényeg, hogy szerintem estefelé már fent leszek, ha a netem is úgy akarja...
Jockey
lol ok, 4en voltunk benne, mokas volt, a nevet pl en talalrtam ki..:-)
de ha nem vagytok hajlandoak egy ilyen sokat elmondo nevu klanba csatlakozni akkor mehetunk a los conq-ba is, sztem a regi belepok kozul biztos vannak paran akik meg abba rahadtak..

Fritz Von...
Akkor azt hiszem, hogy én inkább LosConq maradok... 😄

Az nem lenne rossz, legalább könyebben ránk találnának a magyar játékosok 😄

Jockey
van egy Hungarian Bastards nevu klanunk meg ev kozeperol, ha gondoljatok..:-), egyik karim meg azt hiszem abban van benne

Fritz Von...
Az jó, igen.

Fritz Von...
Többen megnézik tõlünk is haverok, úgyhogy leszünk páran. LosConq-ot folytassuk?