Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Két szerver van, az egyik US, a másik EU. Mi az EU szerveren vagyunk, a neve Roberts.
2. Nincs könnyebb, vagy nehezebb nemzet alapból. Viszont a kalózok és az angolok rohadt sokan vannak, meg unszimpatikusak is, ezért mi spanyolok vagyunk. Arra figyelj oda, hogy ha elkezded az egyik nemzettel, akkor nem lehet másik karaktered másik nemzet oldalán.
3. Eddig szerencsére nem volt jellemzõ, hogy "idióta" magyarok lettek volna, mert azért ez nem a wow-féle ugrabugra bohóckodás, hanem történelmileg helyén levõ játék. És mivel korábban havidíjas volt. Azonban most, hogy free lett, tuti lesz egy csomó nyomi. Igyekszünk ezeket kiszûrni.
Azt szeretnénk fenntartani, hogy a LosConq ne gyûjtõguild legyen, hanem értelmes emberek jöjjenek csak. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
1. Melyik szerverre érdemes menni?
2. Teljesen kezdõként melyik nemzethez érdemes csatlakozni és milyen karaktert kéne indítanom igy elsõre?
Köszönöm elõre is a segítséget.
Ja és hol van a legtöbb "normális" magyar?! <#nevetes1>#nevetes1>
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tegnap beléptem Fritz-ékhez a Los Conquistadores guildbe, mivel elég régóta ismerem õket, így nem volt vitás a guild választás.
Guild név esetén én is inkább egy spanyol nemzetnél egy jól hangzó spanyol nevet preferálok, mint egy idétlen magyar nevet (zeller, karalábé, hentelõ és satöbbi, na ne, ez fáj komolyan) 😊
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Szabdal Rendbetesz
Silver Marten
Francisco Coronado
Valaki csak lesz majd. 😊
Tegnap ezt a válszt kaptam a problémára:
"Please make sure that you install flash from this URL:
http://fpdownload.adobe.com/get/flashplayer/current/install_flash_player_ax.exe
We specifically use ActiveX to talk to Flash, and it might not be properly installed if your default browser is Firefox, Chrome, Safari, etc.
The LaunchPad should be detecting the presence of this and prompting you to install it, but that might have a problem. We're checking that.
"
Az ActiveX -bõl is letöltöttem párat.Gépet újraindítottad az installálás után? XP-d van?Nekem igen.
Csak sajnos a régi accountomnak elfelejtettem a jelszavát! Így hiába tudom az accom nevét a password hiányában nem rudok vele fellépni és a régi karit használni...😞((
Már írtam persze a Sonínak is .stb. Remélem mihamarabb küldenek egy passot a régi acchoz.
Explorer -rel szedtem le, és a legújabb flash player is fennt van, így se mûködik. Most megpróbáltam hogy a C -t átírom D-re, de megint nem történik semmi. Ott a telepítésnél mindegy hogy melyiket választom ki? (Englisch,Sandbox meg még van 1 harmadik azt most nem jut eszembe)
Nekem is volt ezzel probléma. de úgy kell csinálni hogy amikor a lauchert telepíted akkor megadja hova akarna települni( C-re) Te CSAK a "C"-t írd át "D"-re, a többit hagyd mert nem fogja az elérést megtalálni
tehát:
D:\Program Files\Sony Online Entertainment\Installed Games
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A francia oldalt miért utálják ennyire, hogy alig vannak ott? 😄
Elõre is kösz!
azóta persze sok idõ eltelt de a régi arcoknak akik visszatérnek ismerõs lehet a név.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lehetnének olyan magyar nevek, hogy pl. Don Zeller, Raul Karalábé, Fonnyadt Káposzta, Sült Paradicsom, Karfilos Mendoza stb stb... 😊
TS mennének a jó kis szövegek, Karalábé fedezd Zellert...
Nekem az a problémám, hogy letöltöttem a játék hivatalos oldaláról azt a 48MB -s installert, de amikor feltelepítem és megnyitom nem csinál semmit, csak ez a kép fogad.
Bármennyire is szép emlék pár embernek a Los Conq. sok új ez alapján nem talál rá a magyar societyre . Sõt ne is a nemzetközi"Hungary" legyen hanem valami magyar név.
( basszus Skudával kell induljak...pedig a bétában a Halifax volt)
A karakter készítésnél nem engedte létrehozni a bétában használt nevemet.
Lehet hogy még létezik az a karim ????
Ezt hogy tufdnám leellenõrizni? Nem lenne rossz ha meglenne még!
Mondjuk nincs ezzel baj csak így ma már nem tudok játszani😞(
★ 汤姆 李
de ha nem vagytok hajlandoak egy ilyen sokat elmondo nevu klanba csatlakozni akkor mehetunk a los conq-ba is, sztem a regi belepok kozul biztos vannak paran akik meg abba rahadtak..