Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennél lassabb letöltéssel fõleg launcherrel még nem volt dolgom.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Akiknek van meghívási joguk (karakternevek, akik online lehetnek):
Szabdal Rendbetesz - Negra Viuda
Bronz Marten, Silver Marten, Iron Marten (meg mindenféle fémek Marten)😊
Francisco Coronado, Francisco Pizarro, Hernando de Soto, Xavier Clemente, Diego Corrales - én, három accal, valamelyik bent van. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Lera,Dynn,Zulgron
"Aki érdekel a Los Conquistadores guild, az ingame keresheti:
Szabdal Rendbetesz
Silver Marten
Francisco Coronado
Valaki csak lesz majd. 😊"
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Eddig szinte semmi kommunikációs probléma nem volt szinte mindenki tud angolul. Persze f2p-vel gondolom sok olyan emberke is rászabadult a játékra akik még a saját nyelvüket sem beszélik tisztán. Az biztos hogy sokkal több lesz a kommunikációs probléma mint ami eddig volt.
A kliens pedig itt van "eldugva": www.teamspeak.com 😊
A szoftver ingyenes, nem kell fizetni semmit érte.
De azért talán kipróbálom ezt a TS-t.Tudtok linket vagy elnevezést hogy keressem a progit?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lera,Dynn,Zulgron
Sokan azt se tudják mi hogy mûködik, de hamar meg lehet tanulni, vagy ha nem, akkor a nemzet majd kikényszeríti, mert ugyebár nemzeten belül is lehet büntetni játékosokat, ha traitor-k jelzed..
de sztem ez még korai, egy dolgot fel kell fogni, pb az az 50es játéka, és értelemsz szerûen itt majd megint megnõ a society-k jelentõsége, ahol ezt a leaderkenk kell betartatniuk az embereikkel, ki menjen ki ne..
de ehhez sztem kell legalább 2-3 hét mire beáll
egy biztos, aki olvassa ezt a fórumot, az próbálja az ilyen helyzeteket elkerülni pls, amig nem 50es és ha 50es is lowbie hajóval nem megyünk pb-re..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Persze egy ilyen dolgot elég nehéz összeszervezni és az sem árt ha van egy közös ventri vagy ts szerver. Meg persze az is kell, hogy kis szintûek ne ugráljanak be csak mert szeretnék megnézni, hogy milyen a csata. Régebben még voltak nagyon nagy hajók így azok ellen kis hajókkal kb semmi eséklyed sem volt. Gondolom most sem nagyon van egy jól felszerelt akármi ellen.
Gondolom most, hogy f2p lett elég sok ember jött vissza, kezdi el az egészet újra, és a tömegekben nagyobb arányban vannak a hülyék is, így gondolom elég nehéz lehet egy-egy port battlet levezényelni.
Itt ugye az a gond, hogy ha belép pár olyan aki nem veszi komolyan el tudja rontani a többiek mókáját/munkáját. Nekünk is violt rengeteg gondunk a spanyolokkal ( spanyolokkkal, akik spanyol oldalon játszottak), nem egyszer ugrottak ki csatákból mert szerintük nem volt jó ez vagy az.
Szóval csak azt akarom kinyögni, hogy egy-egy gyõzelemhez elég nagy szervezés szükséges. Meg egy jó fleet commander. mi láttunk nagyon jót, meg teljesen hülyét is. Gondolom mostanra azért beérett egy-két tehetség, de lehet, nincs egy sem.
Más: ígértem, hogy hétvégén visszajövök, de nem nagyon sikerült,...kicsit elfoglalt voltam, de próbálom a héten megoldani.
Gold/Silver/Bronz/Iron Marten
Hajót mikor érdemes venni és melyiket, lvl 7 vagyok.
Ha jól emlékszem, a level 27-es Stralsund Frigate 35k-ért, míg a level 33-as Stralsund Mastercraft Frigate 75k-ért volt kitéve a hétvégén az AH-ban (Sisal). Én utóbbit megvettem, mivel nem volt türelmem megvárni, mire legyártanak nekem egyet 😊 Bár úgy rémlik, hogy MC verzió esetén 30-40k az összköltség akkor is, ha valaki legyártja neked és nem az AH-ban veszed meg.
Spanyol--->nemzet Roberts server itt gyülekeznek a magyarok ,ha nem tudod hol kezdjed el a játékot lehet ez segíthet.