Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam full sávval jött végig, igaz nekem csak 2 megbitem van, de 220-al repesztett lefelé. 😊 Az meg hogy a szerverek tele vannak, elvileg nem szabadna hogy befolyásolja, mert ha van egy kis eszük, ami szerintem megvan, akkor egy külön update szerverrõl töltjük le a klienst.
Valahonnan nem lehet letölteni a klienst?
Ennél lassabb letöltéssel fõleg launcherrel még nem volt dolgom.

Fritz Von...
Snipáék jönnek, már csak Lera kéreti magát, mint a... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

PST 1-4-ig állnak a serverek.

Jeffjohnson
Köszi délután v. este fele jelentkezem.

Torzonborz
inkább gyertek LC-be Snipával 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Én úgy gondolom, hogy elõször legyünk meg, jöjjünk össze megint a LosConqban, és utána megbeszéljük a TS-t is.

Akiknek van meghívási joguk (karakternevek, akik online lehetnek):

Szabdal Rendbetesz - Negra Viuda
Bronz Marten, Silver Marten, Iron Marten (meg mindenféle fémek Marten)😊
Francisco Coronado, Francisco Pizarro, Hernando de Soto, Xavier Clemente, Diego Corrales - én, három accal, valamelyik bent van. 😊

Sztem meg sokkal jobb ha mindenki egy helyen van és ha jön egy adhoc csata akkor csak átugrasz a másik szobába vagy pedig be tudnak ugrani és megkérni hogy segitsetek 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz #6858-as hozzászólása:

"Aki érdekel a Los Conquistadores guild, az ingame keresheti:

Szabdal Rendbetesz
Silver Marten
Francisco Coronado

Valaki csak lesz majd. 😊"

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Jeffjohnson
Kinél lehet jelentkezni a Los Conq-ba? (22es Privateer)

Ezt én is megfigyeltem. Küldetéseken sokkal intelligensebbnek tûnnek, emberszerûen viselkednek.
NPC_k hülyék alapból.Tegnap egy Van Hoornnal(12 level)kicsináltam egy MC Capricieus fregattot ( 38 lev),Mert hülyék kifordulni.Míg a küldikben egyrészt sokszor 0-ra le kell pusztítani õket, fordulgatnak, igyekeznek az épp felüket mutatni.Váltogatják az ammot is, van hogy a kötélzetre mennek rá és mozgásodban erõsen gátolnak, vagy legénységet tizedelik stb.Ráadásul sokszor szirtek, lagunák között nincs helyed neked sem sokat manõverezni.Na most jó nagy közhelyeket mondtam..bocs..
Durva. 😄 Lenne egy kérdésem. Port Conquest küldetést vállaltam egyedül, 19-es vagyok a mission-re 15-öt írt, gondoltam ha egymagam elbírtam egy 40-es NPC-vel ez sem lesz gond, de kicsináltak...jött az elsõ hullám, kis gunboat-ok, meg 2 sloop azt hiszem, azokat elintéztem, aztán jött a 2. csapat 2 schooner-el meg megint egy rakat gunboat, és már majdnem végeztem velük mikor látom, hogy jön még egy csapat...egyre erõsebbek. A kérdésem az lenne, hogy ez meddig folytatódik? Hány hullámot küldenek a védõ NPC-k? Mert ha ennél is többet, akkor ezután nem megyek neki egyedül 😊
Elõzõ guild volt vicces amiben voltam ilyen szempontból. Volt egy New Jersey-i, egy német, egy Németo.-ban élõ amcsi, egy vagy két holland, két észt, meg én. Ja meg egy spanyol. Meg még amirõl nem tudok 😊

Nincs káosz ventrin remekül beszél a túlnyomó többség angolul. Ez az egyik titka jelenleg a spanyolok sikerének szerintem. Egyébként angol közegben baromi gyorsan fejlõdik a nyelvtudás (ha megvannak az alapok) a pár hét alatt az elõzõ soc-ban amiben voltam többet fejlõdött a nyeltudásom mint a 4 év gimnázium alatt. Igaz eleinte 5 percenként alt+taboltam webfordításért meg google translatorért, de mostanra még a legborzalmasabb akcentussal beszélõ ürgéket is megértem PB közben.

Eddig szinte semmi kommunikációs probléma nem volt szinte mindenki tud angolul. Persze f2p-vel gondolom sok olyan emberke is rászabadult a játékra akik még a saját nyelvüket sem beszélik tisztán. Az biztos hogy sokkal több lesz a kommunikációs probléma mint ami eddig volt.

Ha esetleg valaki mégis kalózkodásra adná a fejét, keresse a karakteremet "Robert Dawn" Ha tudok, segítek. Ha esetleg van magyar kalóz soc, szívesen portyáznék velük. 😊
Teamspeak 3 Client-t töltsd le és telepítsd fel, néhány MB a mérete, nem vészes. A gépet sem fogja meg, a hangja és beállítási lehetõségei kiválóak. A mi általunk használt TS címet majd Society chat-en megírom este vagy aki épp online. Szinte mindenki fent van a TS-n, bárki meg tudja neked adni.

A kliens pedig itt van "eldugva": www.teamspeak.com 😊

A szoftver ingyenes, nem kell fizetni semmit érte.

mert ha az FT-vel kinövöm a Stralsundot akkor átadnám az NO karimnak....már ha azzal nem fejlõdök gyorsabban.
Olyan már nincs hogy a kikötöben lévõ hajót ha megvan a dura akkor visszalakítani Deeddé?Azt hiszem régen lehetett
höhö az elég vicces lehet😊))

De azért talán kipróbálom ezt a TS-t.Tudtok linket vagy elnevezést hogy keressem a progit?
Az lehet a legizgalmasabb amikor kevés angol tudással megáldott spanyolok, franciák, magyarok beszabadulnak egy szobába és próbálnak kommunikálni. 😄
Torzonborz
saját TS3 ( LC ) van ezek után ratyi ventri nem kell 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Btw, van Robertsen a spanyol oldalnak közös ventriloja. Nem is tudom kit kéne keresni ezügyben, talán Ice Ola-t és akár nektek is lehet saját szobátok ott. Portcsatához meg ugye kötelezõ.

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Volt régen tervben, hogy lesz Hollandia is, de egyelõre ez még nincs meg. Addig is ott van Oranjestad, mehetsz körülnézni. 😊

Lehet, de kalóz lelkületû vagyok. 😊 Amit még kicsit furának tartok az az, hogy a Holland oldal nem játszható a játékban, pedig ebben az idõben azért övék volt Curaco, meg még egy két város.
Hát igen, de én olvastam sokat a guid-okat, pl a port battle-t is végignyálaztam, és ott volt olyan opció, ha jól emlékszem, hogy 2 percel a csata kezdete elõtt aki kilép a ready room-ból, az helyett besorsol mást, szóval ahogy megfigyeltem a játék összességében nagyon jól össze van rakva, a fejlesztõk nagyon értik a dolgukat. Hál istennek úgy tûnik sikerült megoldaniuk azt is, hogy ne faggyon be a login. Majd kialakul minden. Annak is örülök, hogy kezdenek kiegyenlítõdni az erõviszonyok. Tegnap 4-en group-ban (16,16,16,24) aprítottuk az 50-es NPC-ket nagy buli volt. 😄 NPC-ellen könnyebb, mert hülye ahhoz hogy irányt váltson, ha a mi ágyúink száma összesen több az övénél, és jól taktikázunk, simán kicsináljuk 😊
3 év alatt talán 2x nyertek a kalózok Robertsen? Gondolom pár soc unatkozott a többi oldalon és kipróbálták milyen kalóznak lenni egy térkép erejéig. Ha szeretnél élvezetes PB-kben részt venni a közeljövõben, akkor rossz oldalt választottál.

Fritz Von...
Nem baj, jó lesz ez. Remélem, hogy kitart így a létszám, mert ingyen ez egy nagyon jó kis játék!

Jockey
hát kell kis idõ míg páran képbe jönnek, ez teljesen normális f2p esetén.
Sokan azt se tudják mi hogy mûködik, de hamar meg lehet tanulni, vagy ha nem, akkor a nemzet majd kikényszeríti, mert ugyebár nemzeten belül is lehet büntetni játékosokat, ha traitor-k jelzed..
de sztem ez még korai, egy dolgot fel kell fogni, pb az az 50es játéka, és értelemsz szerûen itt majd megint megnõ a society-k jelentõsége, ahol ezt a leaderkenk kell betartatniuk az embereikkel, ki menjen ki ne..
de ehhez sztem kell legalább 2-3 hét mire beáll
egy biztos, aki olvassa ezt a fórumot, az próbálja az ilyen helyzeteket elkerülni pls, amig nem 50es és ha 50es is lowbie hajóval nem megyünk pb-re..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fritz Von...
Várunk szeretettel. Sokan vagyunk már, normális társaság, jókat szórakozunk. És sztem ha te is itt leszel, akkor Snipa és tsai is visszacsatlakoznak, azzal 20-25 fõs online állomány lehet ismét. 😊

Régebben ezt úgy oldottuk meg, hogy egy-egy nagyobb szövetség támadott városokat és a csata elõtt ment a spammelés, hogy csak lvl 50 es ilyen-olyan hajóval fogadjon el invitokat. Mivel a legtöbb pontot az adott szövetségbõl szerezték az emberek, ezért elég nagy eséllyel jutottunk be, ahol volt egy fleet commander aki mindent szépen irányított. Nyertünk így sok csatát..meg persze vesztettünk is.

Persze egy ilyen dolgot elég nehéz összeszervezni és az sem árt ha van egy közös ventri vagy ts szerver. Meg persze az is kell, hogy kis szintûek ne ugráljanak be csak mert szeretnék megnézni, hogy milyen a csata. Régebben még voltak nagyon nagy hajók így azok ellen kis hajókkal kb semmi eséklyed sem volt. Gondolom most sem nagyon van egy jól felszerelt akármi ellen.

Gondolom most, hogy f2p lett elég sok ember jött vissza, kezdi el az egészet újra, és a tömegekben nagyobb arányban vannak a hülyék is, így gondolom elég nehéz lehet egy-egy port battlet levezényelni.

Itt ugye az a gond, hogy ha belép pár olyan aki nem veszi komolyan el tudja rontani a többiek mókáját/munkáját. Nekünk is violt rengeteg gondunk a spanyolokkal ( spanyolokkkal, akik spanyol oldalon játszottak), nem egyszer ugrottak ki csatákból mert szerintük nem volt jó ez vagy az.

Szóval csak azt akarom kinyögni, hogy egy-egy gyõzelemhez elég nagy szervezés szükséges. Meg egy jó fleet commander. mi láttunk nagyon jót, meg teljesen hülyét is. Gondolom mostanra azért beérett egy-két tehetség, de lehet, nincs egy sem.

Más: ígértem, hogy hétvégén visszajövök, de nem nagyon sikerült,...kicsit elfoglalt voltam, de próbálom a héten megoldani.

Fritz Von...
Ami jó, hogy a Roberts fennállása óta a legnagyobb létszámmal üzemel, tegnap óta a franciák is heavy-ben vannak. Így most aránylag kiegyenlített erõviszonyok (heavy - very heavy - heavy - heavy), folyamatos harcok vannak. A pénz ömlik befelé, gyakorlatilag folyamatosan lehet tolni a csatákat. 😊

Fritz Von...
Hát igen. Ez az új játékosok intelligenciájának a fokmérõje. Én se mentem be port csatába szar hajóval, vagy kezdõként, ugyanis a saját választott nemzetemmel szúrok ki.

Nassau port battle elég vicces volt tegnap...Nem gondoltam volna, hogy be fog sorsolni, kemény 180 pontal, de betett. A gond csak az volt, hogy mivel azok közül sorsol, akik ott pontokat szereztek, és a közelben van a kalózok kezdõvárosa, elég sok low leveles kalóz bekerült, mint pl én a kemény 16 - ommal, viszont a franciák közül csak 50-esek voltak, mivel õk mertek csak oda menni pontokat szedni. Nálunk csak 6 db 50-es volt, és egyetlen ágyúdörrenés nélkül nyertek a franciák...Ez így elég gáz, tulajdonképpen soha az életben nem fogják tudni így a kalózok elfoglalni azt a várost, mert mindíg ez lesz. Esetleg legközelebb majd meg kell kérni a low lvl eseket akiket besorsol, hogy lépjenek ki, adjanak helyet a nagyoknak, különben esély sincsen...Jó a rendszer, ahogyan ki van találva, hogy bárkinek van esélye részt venni, de ha bele gondolunk, logikus, hogy 50-esek vegyenek részt benne.
Fritz Von...
Dehogy is. De Hunor más néven Frank Zappa, aki egyedül nem jön fel soha TSre. 😊

Jockey
semmi gond, csinálj belõle egy wendent nekem:-p

Na most buktad a Couronne galleont! <#vigyor2><#action>

Fritz Von...
OK, akkor ezentúl a te dolgod lesz gépelni a society chaten. 😊

Kérdezd a kalóz playereket,sajna én ilyenben nem tudok segíteni.Hunor keress meg ingame,ha benne vagy a magyar soc-ban (Los Conq),akkor írj rám ha fenn vagyok,ha meg nem akkor írj privátot hajó ügyben.De ha szólsz akkor segítünk húzni is.Szerintem nem érdemes hajógyártással foglalkozni ilyen alacsony szinten.Vedd meg ah-ban és fejlõdj gyorsan.

Gold/Silver/Bronz/Iron Marten

Hali, lvl 7 buccaneer pirate lettem.
Hajót mikor érdemes venni és melyiket, lvl 7 vagyok.

Köszi, bár az események olyan gyorsan haladnak a játékban hogy mire megbeszélnék ilyeneket már meg is tudom venni.Van vagy 150K-m és csak pár százXp hiányzik.Két missziót megcsinálok még Maracaibóban és 27 a level. Nem is tudom hogy érdemes-e a gyártással bíbelõdni, pedig a bétában szerettem.Még az is lehet hogy egy NO karit fogok elkezdeni elõröl.... Ebben az esetben Lehet hogy most meg kéne vennem még deedet, és majd valakinek átadom, aki majd visszaadja az NO karimnak.
Ugyan már elkezdtem az Economy-t a játékban, de én még csak harvestelek (Raw Materials-t gyûjtögetek ezerrel). Így hajót még nem tudnék neked készíteni. De a nagyok talán tudnak gyártani egyet.

Ha jól emlékszem, a level 27-es Stralsund Frigate 35k-ért, míg a level 33-as Stralsund Mastercraft Frigate 75k-ért volt kitéve a hétvégén az AH-ban (Sisal). Én utóbbit megvettem, mivel nem volt türelmem megvárni, mire legyártanak nekem egyet 😊 Bár úgy rémlik, hogy MC verzió esetén 30-40k az összköltség akkor is, ha valaki legyártja neked és nem az AH-ban veszed meg.

Stralsundot nem gyárt valaki? A mai nap már 27 leszek.
Jockey
100dbért megveszem:-p

Fritz Von...
Tedd ki Havanában a brókerhez! 😊

Király!😄 Black,jelentkezhetsz a HMC-ért,kész van.

Fritz Von...
NNa. Tettem manit a kártyámra, ma indul a két másik accountom.. 😊

Fritz Von...
És könyörögve kérem, hogy szokjatok le a "nation", "area" és egyéb publikus csatornák magyarul történõ spammelésérõl. Ennél gusztustalanabb dolog nem sok van.

"Tutorial: claim prize" nevû küldetés adja rögtön a kezdõ kikötõben

Felhívás!
Spanyol--->nemzet Roberts server itt gyülekeznek a magyarok ,ha nem tudod hol kezdjed el a játékot lehet ez segíthet.