Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy dolog, hogy 4 50es kinyír ha bemész a PvP zónába (rakományra fájhat a foguk). Ha em akarsz süllyedni, a normálisabb playerek megadják a surrendert ha valaki kéri.
Na de az közröhej ha mondjuk egy iszonyat erõs 6 fõs groupnál 3 reddeviles kockázatmentesen kinyír bárkit, ha csak egy pillanatra leszakad valaki a többitõl, vagy elfelejti bekapcsolni az autojoin-t.
Igazából nem is a Red Devillel van az igazi baj, hanem azokkal a játékmechanizmusokkal, amiket a reddevilesek gátlástalanul ki tudnak használni.
http://en.wikipedia.org/wiki/Memory_leak
Lila gõzöm sincs a programozásról, de gondolom valami ilyesmi lehet a probléma mibenléte:
A nem használt textúrák lassan tûnnek el, így feleslegesen foglalják a helyet, és instance-váltásoknál folyamatosan halmozódnak egészen addig, míg tejesen ki nem fut a gép a felhasználható szabad helybõl, és a játék össze nem omlik. Ezért fagy ki szinte mindig közvetlenül instance-váltás után, és pont azért az erõsebb gépekkel történik, mert náluk van felhúzva a grafika. Még 16G ram-os emberke is panaszkodott ilyenrõl 😄.
Nekem is a textúra lehúzása + shader kikapcs segített csak, de remélem mielõbb javítják mert így elég rusnya néhol a játék.
Egyébként van egy másik eléggé elterjedt bug (víz nem tükrözi az eget akkor sem ha be van kapcsolva). 2.2-re ígérték a javítást, de lehet hogy már most megcsinálták, és azért ekkora a patch.
mondom úgy, hogy nem pvpztem f2p óta még, szal lehet faszság amit írok, de elvileg ezért találták ki az autojoin-t..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
de most is csak tengeri csatánál jön elõ a fagyás máshol ok.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De a leggusztustalanabb nem is ez, hanem, hogyha probáltok valami portot flippelni, vagy counterelni, õk ugye mindig többen vannak, red devil mindig akad, és ha õk gyengébb hajókban vannak, akkor csak griefelgetik a csoportodat.... a másik csoportuk meg blokádol, vagy flottat irt, és így flippelnek egy portot. Illetve mindig megpróbálják splittelni a partyt..
Szivem szerint kivetetném az összes xebecet a játékból, egyik legundorítóbb hajó a Red Devil..
This is a bug fix build that resolves some issues with Treasure Aisle transactions, and also fixes some crashes.
We apologize for any inconvenience caused by this outage."
ennyi..
nálam is elõjött az a bibi amit vki korábban írt :
maxra húzott grafika + 4 giga ram és kiakasztja a gépemet ( értsd csutkára lefagy ).
medium beállításokkal +shader kikapcs okés úgy nincs ilyen gond.
remélem gyorsan javítják.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
majd kiszedm belõlük az anyagot mert elvileg 3 nap labour van bennük.
Este majd leszek, akkor megbeszélhatjük.
Kétféle kalóz van: a kezdõ akinek ajánlották az oldalt mert erõsek a classok, illetve a veterán kalózok akik csakis az egyenlõtlen küzdelemre hajtanak. Ellenkezõ esetben elhúzzák a csíkot. Aki valódi, csoportos PvP-t akar, meg kiélvezni a játék valódi értelmét (RvR) az elõbb utóbb elhúz a kalóz oldalról, mert belátja, hogy vicc ami ott megy.
Váh utálom õket...
Assembly yardot én nem tudom mikor rakták be a játékba, de én imádom. Large shipyard mellé levágtam 7 assembly yardot, és azzal szinte mindent meg lehet csinálni. Nem kell 50 féle termelési lánc. Elég x assembly yard meg y bánya/favágótelep/ültetvény.
Egyébként ha azon gondolkodsz hova vidd az assembly yyardokat, én La Isabelát találtam a legalkalmasabbnak. Igaz hogy ott most 25% az adó (FTnek 12.5), de maximumon van az infrastruktúra szintje, szóval még így is olcsóbb (és gyorsabb) a gyártás, mint Gibarában vagy Puerto del Principe-ben.
hátrány : mindenki utálni fog 😄
Kaloz oldalon lenni milyen elõnyökkel es htrnyokkal jr?
Blocks, Lignum Vitae: 100
Blocks, Oak: 140
Frame Timber, Oak: 35
Hemp Canvas: 140
Hemp Rope: 140
Logs, Fir: 140
Logs, Oak: 140
Logs, Teak: 100
Planks, Oak: 140
Planks, Teak: 100
Ship Fittings, Brass: 100
Ship Fittings, Iron: 140
Tehát egy nagy hajóhoz alsó hangon, ágyúk és egyebek nélkül kell 800 brass fitting. 😊
Ahogy ez kialakul, már jobban lehet látni, hogy mikre lesz szükség.
Zappa: ha iront csináltok, azzal biztosan tudtok segíteni, de ugyanilyen fontos például az oak. Azért egy nagy hajóhoz (és a lineship bundle gyártáshoz) több ezer oak log kell majd. Arra figyeljetek oda, hogy limestone is kell az iron ingothoz.
http://www.burningsea.com/page/f2p
Gyanitom megértetted, de azért leírom még1x, biztos ami biztos, meg, hogy egy helyen legyen: Amint elõfizettél egy hónapra, akkor captain's club member leszel, ami azzal jár, hogy kapsz bonusz xp-t, bonus loot-ot, ezek azthiszem mind 20%-ok. Amint lejár az 1 hónap, premium member leszel, egészen addig, amig ujbol elo nem fizetsz, es akkor megint captain's club member leszel. Amint 1x elofizettel mar a multban, premium membernel rosszabb pozicioba nem kerulhetsz.
Ugye a 3 lepcsõfok az a Free 2 Play, Premium member, Captain's club. Premiumon mindent megkapsz, amiert alapbol pontokat kéne költened Free 2 play accounttal.
Igy mar remelem sokkal atlathatobb.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Es kerdesedre valaszolva, igen ha egyszer valamit ebben a jatekban megvasarolsz az örökéletû marad. Termeszetesen kiveve a consumables (fogyaszthato cuccok, pl.: hull patch, stb).
Es ha matekoztok kicsit, akkor 300k/5=60k darabja. Nincs még1 item a jatekban ami csökkenti az ellenseg moraljat, csak a St. Elmo's Fire. Akkor a Smuggler's overhaul pedig javit olyan ~1500 arbocot es ad 20% sebesseget. Siman megeri a 60k-t darabja, foleg ha egyszerre 3 karakterrel grindolsz mindennap 2 orat mondjuk 😄
Ezt most fogtuk kb 5 perce, Antigua, MT, kaloz Seek N Destroy soc. Nevere mar nem emlekszem, de gyanitom vagy az ereit vagdossa, vagy egy üveg jacket nyakal ;]
kepfeltoltes utan ertelemszeruen rakjatok pontot, mashogy nem engedte a forum 😛
Hirtelen izzik a forum. Majdnem, hogy ket evig semmi, aztan mint derült égbõl a mennykõ 😛
Az összes magyar Robertsen van spanyol oldalt roche-,valerio-,ice-,stokes, stb -ékkal?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A locusttal, vagy a Postillionen fregattal?