8964

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Hunor1 #7523 ok, értem.Pedig decemberi hónapban nem voltak ritkák a 16 körüli online játékosok sem a Los Conq-ban. Remélem még majd újra fellendül. -
A Hungarian Navy-t én alapítottam.
Oda olyan játékosok jöttek,akik eredetileg a world of tanks-ban játszanak,csak most a játék ellaposodása miatt mellékesen játszanak.
Ezekből nem tudom mennyien maradnak azután,hogy a Wot kijön élesben,igy a játékosok ugy döntöttek egy külön klánban kezdjünk.
Én eddig segítettem nekik,hajóépítés,kezdő dolgok.Tehát a játékosok zöme már tudja milyen is ez a játék.Sajnos a PvP-ben még kezdők,de majd belejönnek.
Namost hétvégén elég kevesen vannak.Ekkor olvastam arról,hogy hozzátok fog beolvadni a Bastards.
Ekkor merült fel,hogy aki mégis maradna a játékban annak jobb lenne,ha egy közös magyar klánban tevékenykedne,de a tapasztalatom szerint a Los Conq-ban sincs szinte senki hétvégén.Hétköznap is elég gyenge a részvétel.
Nálunk azért hétköznap van legalább 6-8 ember online.
Tehát most igy állunk,várjuk a fejleményeket.
-
zolee24 #7521 a nevem Santos Mendoza vera cruz ban vagyok épp -
gstup #7520 A feltételek annyik hogy normális nevet adjál a karakternek!Ne legyen trágár és aberrált! -
gstup #7519 Ingame neved,vagy add a barát listádhoz a karijaimat: Gold Marten,Silver Marten,Bronz Marten és ha látod hogy fenn vagyok(most fenn vagyok) írj rám. -
zolee24 #7518 ne nevestek most kezdte az alap dolgokal tisztába vagyok értem azt irányitás hajó csata ami tutoriáls megtanitott de a többi dolog uj ha lenne valaki olyan kedves és segítene hamar tanulok és értékes tagja szeretnék lenni a klának . én online vagyok napi 12 orát a többit dolgozom:) -
zolee24 #7517 okés megcsináltam a spanyol krakter végig vittem a tutoriált los conq hol találom?
-
gstup #7516 Iegn,ha a Los Conq-ba szeretnél jönni.Azt hiszem van 1 talán 2 magyar kalóz szoc is,ha azt az oldalt preferálod... -
zolee24 #7515 akkor a karakter spanyolra csináljam? -
zolee24 #7514 köszönöm
-
spanyol oldal roberts szerveren, keresd ingame, alt delutan este fele szokott lenni -
zolee24 #7512 köszönöm hol találom?
-
los conq-ba szerintem befersz, keresd Bronz/silver/gold marten-nt -
zolee24 #7510 hozzátok se férek be? -
50-es sry félre nyomtam! -
zolee24 #7508 NEm értem miért nem válaszoltok .várom egész nap erre semmi
:(
-
zolee24 #7507 én szivesen csatlakoznák hozzátok . nem mehetek ? mond mi a feltétel. -
Hunor1 #7506 hehe..időközben volt update? Most már nem csak 50-es a csúcs? Na mindegy.De mégis miért nem akartatok egy több éve működő klánhoz jönni mint egy másikat alapítani? -
zolee24 #7505 én is beállnék bárkihez mert tetszik a játék :) -
A Hungarian Navy kb 1 hónapja alakult de már így is jó páran vagyunk 60 esek! -
zolee24 #7503 sziasztok . ugy láttom senki nem akkarja hogy a klánjába tartozak:(pedig aktivan részt vennék a játékba ha esetleg valaki mégis meggondolná magát kérlek irjatok -
zolee24 #7502 sziasztok én ma kezdtem a játékot de így elég nehéz nagyon szivesen csatlakoznák bármeik klánba -
Hunor1 #7501 thx, megvan..
most láttam vagy 2 új magyar klánt:Hungarian Navy, Hungarian Bastards...hmm, de miért is nem jó ha 1 szoc van a spanyol oldalon? -
meg lett változtatva a jelszó mert teljesen ismeretlen emberek is feljöttek . privátban elküldtem , kérlek ne add ki senkinek ! -
Hunor1 #7499 Mi a franc van a TS3-mal? Most nem tudok belépni a szerverre mert kéri a jelszót.Pedig bookmarkolva van és eddig automatice beléptem a Los Conq. által használt szobába.Meg lett változtatva a jelszó? A szociety ablakban sem találtam , majd valaki írja ki ismét, mert azt hiszem ki volt téve .Munkáim miatt sajna az utóbbi 2 hétben nem nagyon voltam fenn, de ahogy látom a többiek is elmaradoznak mostanában... -
betyar40 #7498 köszönöm a választ.Hunor1 kösz a megjegyzést nem tudom neked 1 hét után egy ismeretlen játék mennyire megy pláne ami azért valjuk be nem annyira egyszerü mint más gamek.Szerintem....lehet hogy megunom de azért megpróbálom:DD -
Hunor1 #7497 Hagyd Plusi, kalóz a szentem...és még mindig nem tudta megtalálni a magyar kalóz szocot..Pár napja még azt sem tudta hogy kezelje az ágyúkat, most meg már sok pénzt akar keresni..reménytelen, soha nem jut el 30-as szintre sem, előbb beleun... -
Csinálj küldetéseket, illetve próbálj meg több emberrel együtt ai hajókat kilőni. -
betyar40 #7495 Kezdő vagyok.Mivel lehet sok pénzt keresni?Elsüllyesztettem egy hajót kaptam érte valami zöldséget oliva bogyot vagy mit:DDD a Junk shpoban eladtam de a sell fülre kattintva sem kaptam érte semmit.pedig levette .Ha jól láttam egy normálisabb bárka is 10 000 szóval valami jó tanács? -
nemt udok belogolni stationbe sem mar, mi a fasz van? -
spanyol freetrader -
gstup #7492 Kalóz vagy? -
Kéne 1 kis segítség ! A french trade union reput hogyan lehet gyorsan fel húzni -1000 ről??? -
betyar40 #7490 De bonyolultan csinálták meg ezt a a játékot főleg az irányithatóság.A közelharc tiszta gáz pl,de a tengeri ütközet mindenért kárpotol.Hunor1 köszönöm a segitséget már csak 2 dolgot nem tudok az egyik hol látom mennyi pénzem van mert bárhogy nézem sehol nem mutatja?A 2. hogy a franca tudom elsajátitani a tranerektől,kaloz..stb a a vivás vagy más tudományt mert ott felsorol jó párat ugye az ablakba ,de utánozni nem tudod ,kijeleölni csak 1 alkalommal tudtam az ikonra kattintva szóval mi ebben a turpiság?Előre is köszönöm. -
És hogy kell az ágyúkat felszerelni a hajómra?
-
Beni521 #7488 ki kell jelölni a hajót amire lőni akarsz. -
Hunor1 #7487 Most ugye nem várod el hogy minden billentyű parancsot elmagyarázzunk?? TUTORIÁL basszus!!!!!!!!!Amúgy a space billentyűvel lehet lőni, legénység automata nem kell felvenni, kaja-rum nem kell az utazáshoz,A kezdő városban nyüzsögnek a játékosok.Állíts be a preferences opciókban hogy mutassa a neveket a karakterek felett.Akkor majd láthatod hogy kik az online playerek.Kezd el a tutoriált mégegyszer mondom. -
betyar40 #7486 Na rájöttem beleszaladtam egy ilyen online csatába 3 hajó ellen.semmi esélyem nem volt pláne úgy hogy hiába nyomkodtam az ágyú ikont semmi.Pedig vettem ágyúgolyot is.Mi a furfang?Közel is volt jó szögben fogalmam sincs................ -
betyar40 #7485 Ja azt is irták belső nézeben is lehet játszani anno de pl ha hajozol csak külsö nézetben lehet hiába fókuszálok.Pl a tutoriálban az elején lehetett ott legénység is volt de utána ha kikötsz majd ha kimész a tengerre nem lehet. -
betyar40 #7484 Hunor!Köszönöm a választ.Patch kell hozzá vagy automata az egész?Én nem látok online embereket bár igaz az elején vagyok.Még nem vágom-Illetve látom hogy müködik a hajozás és az egész bár a Pirates sokkal egyszerübb volt.Pl látom hogy kell agyugolyó, rum, stb ,de pl emberek nem kellenek?Azt hol tudok felfogadni.Mert kimegyek a tengerre az elején és egyedül állok ott mint egy balfasz.Még ágyuzni sem tudok mert ez ikonja sem jelenik meg az ágyugolyoknak.Mi a baj?