Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Ha spanyol oldalon leszel, sztem kereshetsz bárkit a Los Conquistadoresbõl és majd segítünk ha kell. Van TS is, oda is érdemes följárni és beszélni. Vagyunk ott páran akik egyfolytában dumálunk, de nyugodtan közbe lehet vágni😊 ..a legtöbb esetben csak a hülyeség megy😊
Amúgy mi lett a tegnapi csaták vége?
Ha minden igaz új játékos leszek 😊
Ha elindul xD mert régi a gépem :S
Ha fut és játszanék normálisan lenne aki segítene nekem ?
Érdemes-e majd 30-as szint után kicserélni a 'Raa' Frigate-re, vagy várjak a 'Defiant'-ig?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tehát, 12-15ös szint környékén naval officerként milyen hajóval érdemes mennem? Elõször a van Hoornt néztem ki,amit 12tõl használhatnék, de aztán kicsit jobban belemélyedve a Cruizer kicsit ütõsebbnek tûnik, igaz azt csak 14tõl tudnám használni.
A másik kérdésem kevésbé gyakorlatias😄 Olvasgatva a wikit fektûnt, hogy az 1.26os patch óta nem lehet gyártani Invinciblet, Trinityt, Princet és Triumphantot. Ez azt jelenti,hogy kivették õket teljesen a játékból? Lecserélték õket valamire, vagy már nincsenek first és second rate hajók?
A program ingyenes mindenki számára, a TS szerver elérhetõsége benne van a guild MOTD-ben, de ingame is szívesen elmondja bárki. Egy mikrofon pedig 500 Ft. Nem hiszem, hogy ez egy nagy összeg.
Kell majd mind a 2 félét nyomni keményen...akkor jók leszünk. Meg viccesek is.
Az a baj, hogy kb fogalmam sem volt, hogy melyik skill mire jó, csak nyomogattam sorban. Azért így is sikerült lekardozni egy-két embert.
Mondjuk volt map ahol keltem-feküdtem😊
Ha lesznek még ilyen videoid akkor majd szívesen látjuk õket.
A tanulság szerintem: a florentine alkalmatlan a normális harcra. Gyakorlatilag köze nincs már ahhoz, amilyen régen volt, szinte mindenki le tudja nyomni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-A daylies-ek többsége nagyobb szinttõl van 42-50level.
-Tudsz átadni trade-del más nemzetbelinek is.
"Viszont van egy két dolog belõle ami elférne ebbe a játékba is.Pl: szimpla merchant küldik pénzszerzés céljából,élelem és legénység légyszáma,térkép darabok összerakása és még pár apróság.A két játék ötvözetébõl majdhogynem tökéletes hajózós,kalandozós,kardozós,b.szós játék kerekedne!"
-Ezek gyakorlatilag mind benne vannak a játékban. 😉
Tettszeni fog.
Nem maximális szinten milyen bevételi forrás lehetõségek vannak?Ez a napi küldi csak max szinten van?Arra vok még kiváncsi,hogy van-e pósta a játékban és különbözõ nemzetek közt is lehet-e cuccot átadni egymásnak?
Én is nyomtam a VCO-t nem volt rossz kis játék de a fejlõdés benne tényleg agyhalál volt.Viszont van egy két dolog belõle ami elférne ebbe a játékba is.Pl: szimpla merchant küldik pénzszerzés céljából,élelem és legénység légyszáma,térkép darabok összerakása és még pár apróság.A két játék ötvözetébõl majdhogynem tökéletes hajózós,kalandozós,kardozós,b.szós játék kerekedne!😊De ettõl függetlenül a POTBS nagyon jó játék és nagyon élvezem,még így,hogy egyedül játszadozom és pár küldit képtelen vagyok megcsinálni szólóba.
1 Nem kell orrvérzésig grindelni hogy fejlõdjön a karakter
2 Nem olyan unalmas a grind mint más játékokban ha csapatban csinálja az ember.
3 Ha valaki nem szeret grindelni (pl én) kizárólag küldetésekkel is fel lehet húzni a karaktereket. Persze a küldetések típusa egy idõ után ismétlõdik, csak mindig egyre erõsebb npc-k ellen, de legalább nem olyan jellegûek, hogy ölj meg 30 krokodilt és hozd el az agyát.
4 Baromi gyorsan lehet fejlõdni ha valaki bekockul 1 hét alatt is fel tudja húzni a karaktert, de kényelmesebb tempóban mondjuk 2 hét (igaz sokadik karakternél már a fejlõdés minden formája unalmas)
Maximális szinten 3 fõ anyagi bevételi forrás van:
1 napi küldetések (elég jól meg lehet vele szedni magunkat, de idõigényesek és egy idõ után unalmassá válnak)
2 grind, de ha csapatban csinálja az ember, akkor gyors, és nem olyan unalmas
3 eladásra termel (korlátozott bevételi forrás, és függ mások vásárlási kedvétõl is)
A "természetes kiválasztódás" itt is mûködik. 0😊
A kezdõ részen megmarad a népesség, de a max szint közelébe ezeknek csak kis %-a jut majd el. De oda se neki, a tenger mindig elveszi azt ami az övé. 😉
The gods have disconnected you ...
akinek meg tetszik a játék de ennyi befektetést sajnál nos az ....
...
bekaphatja !
<#eplus2>#eplus2>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Most rengeteg ember van mindenhol, a kérdés csak az, hogy ez meddig tart ki. lehet 1-2 hónap múlva megint esik egy nagyot a népesség a szervereken."
Ez nagy valószínûséggel így lesz - talán még hamarabb is -, mert ez a f2p csak a reklám részét tölti be a játékba. Valójában nem több, mint egy Unlimited Trial.
The gods have disconnected you ...
Új élményem nincs, de régen is mindig gond volt a kalózokkal, mert pb-ben nagyon gyengék voltak, viszont csatában ha kezdett eldurvuléni számukra a helyzet egyszerûen leléptek. Iszonyú speed buffokat tudtak feltolni és kb senki sem tudta utólérni õket. Ezt játszották is szórakozásból meg taktikából, hogy szétszedjenek groupokat.
Ahogy hallom most van egy-két jó hajójuk és kb ugyanez a helyzet pvp területen. Ezzel tulajdonképpen nem is lenne gond, mert hát azért kalóz, csak jó lenne ha tudna vmit csinálni az ember ellene. Fõleg most, hogy ingyenes lett a játék. Szerintem az új emberek elég nagy része kalózt csinál a filmek meg a romantikája miatt.
Most rengeteg ember van mindenhol, a kérdés csak az, hogy ez meddig tart ki. lehet 1-2 hónap múlva megint esik egy nagyot a népesség a szervereken.
Mindenki azt játsza, ami hozzá közel áll, és jol esik. Sõt van egy harmadik lehetõség is, mert ilyennel is találkoztam... aki csak ecot csinál, semmi mást, és ömlik a pénz, mert õ azt élvezi, hogy gyárt és elad, meg kicsit fleetel, hogy meglegyen a pew pew.
Ja és alapvetõen minden pvp-s ember célja, hogy minél több piros legyen, minél jobb helyeket, ilyen pl a lower antilles felsöbb része (st. johns - ruddy cove) és MT, ez a két legfõbb os pvp helyszín, mivel így 4 dnh (mondjuk leogane annyira nemszamit, mivel jaquemebol be lehet ugrani) is a pirosban van, és azért valljuk be, annál nincs jobb mikor az ember elfog egy haulert, és tudja, hogy a vonal másik végén valaki nagyon dühös 😄
kaloz kaloz, 2laki eletet el, aki kaloznak all, ezzel szamoljon, a tortenelemben is ezt csinaltak, atmeneti gyors profitszerzes, nemtudom mit varsz toluk. Nem nemzet, egy eletfelfogas, es nincs nagyonn jo...😊
ha nemzetben szeretnel gondolkodni, akkor van 3 lehetoseged kalozon kivul..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Szerintem az már annyira nem is érdekli õket hogy netán megnyerjék a PB-t. A lényeg a gankelés, és a PvP zóna.
Meg nemtudom, én sose tudtam komolyan venni egy olyan ellenfelet aminek az a neve, hogy Ignatio Silva, sokkal komolyabban veszek egy olyan játékost akinek az a neve mondjuk, hogy Broadside Bob vagy Cannonball Apollo, mondjuk ezek pon szar jatekosok, de akkoris 😄