Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mégiscsak sikerült elindítani ezzel a Station Launchger-el, most éppen updatel(3 megával szedi.^^) Aztán kipróbálom Roperts szerver, és most vacilálok a kalóz és a spanyol között,de sztem kalóz leszek..
Na akkor ott kit keressek?^^
Na akkor ott kit keressek?^^
Pénz megjött. Emailt küldök, ott tárgyaljunk, mert ez offolás!
Wizard
ja, bocs nem Atilla úti hanem Alkotás úti fiók.
na most értem haza, elõtte utaltam az Atilla úti fiókból 15:51-kor kb.
Ha jól értem akkor a paypalon keresztül fizettél és arra kell várni hogy mejelenjenek nálad a SOE pontok ? Ha jól vettem kia leveledbõl akkor a játékon belül is ki lehet tehát fizetni az accot a pontokkal?
Köszönöm amígy a bizalmadat, hogy elõre utaltad! Van Hoornt ( level 12 )nem tudok adni mivel kalóz lettél, de majd foglalsz magadnak...😊
Ha jól értem akkor a paypalon keresztül fizettél és arra kell várni hogy mejelenjenek nálad a SOE pontok ? Ha jól vettem kia leveledbõl akkor a játékon belül is ki lehet tehát fizetni az accot a pontokkal?
Köszönöm amígy a bizalmadat, hogy elõre utaltad! Van Hoornt ( level 12 )nem tudok adni mivel kalóz lettél, de majd foglalsz magadnak...😊
Elutaltam elõre Zappa, jó esetben holnap, rossz esetben január 4-3 szerintem mire megérkezik kinntre
Wizard
Fallingstar ma délután intézem a befizetést. Mailban tájéloztatlak majd ma estefelé amikor hazaérkezem. Innentõl számítva szerinted mikor realizálódhat az account befizetése a játékban az általad leírt módszerrel?
Zappa
Zappa
OKÉ akkor az a legjobb
ka-ló-zok!
Wizard
És a societybenn spanyolok vannak ?
Már 3 magyar van a societynkben😊
Wizard
Néztem ezt is, de erre meg kéri a kódot, amit ugye akkor kapnék, ha fizetnék a játékért.(Ami ugye mostmár F2P.)
Szval ez a gondom, hogy nem "frissíti" magát a launcher.. :S így csak betudnám írni, az Activation Code-t.
Szval ez a gondom, hogy nem "frissíti" magát a launcher.. :S így csak betudnám írni, az Activation Code-t.
Na végre sikerült kitörölni a karaktereket ,már a feladatokat is tudom hogy kell köszönöm a segítséget ,akkor elkezdem a Roberts szerveren.<#hamm>#hamm>
Gondolom megerõsítést kell írni, nem töröltem még így nem tudom, lehet jelszót kér?
A Society képviselõje tud behívni societybe, rá kell írni valamelyikre.
A Society képviselõje tud behívni societybe, rá kell írni valamelyikre.
Wizard
Én csak erre szeretnék választ kapni és végre mehetnék rendesen gemelni . Karaktert lehet e törölni ,ha igen hogyan ?És aztán ha elkezdem a Roberts szerveren hogyan írják valakinek hogy vegyen be a Los Conquistadore klánhoz?
Fallingstar írta elöbb ezt --Robertsen magyar Society elindult lehet jönni, írjatok rám:"Black Wizard" a nevem. A soc neve: The Last Alliance😊---ide nem kalózok mehetnek ? Robertsen a spanyolokkal vagyok a Tesdbed-en pedig a kalózokkal .A karakterem akarnám törölni amikor rámagyek a delete characer-re és oda kidobb ilyen cuccot oda mit kell beírni hogy törlödjön ?
Wizard ezek rendben is vannak, természetesen megbízom benned.Csak a részletek megbeszélése miatt kérlek írj a mail címemre egy sima re-vel.
Sajnálom hogy a kalóz oldalra álltál mert mi a spanyol oldalon vagyunk.
Na emberek a caribi téeség felbojdult!! Sisal BEFLIPPELVE, Campeche is PvP zónás lett !! Most aztán vége a nyugodt hátországnak. Nincs mese kell 2 group mostmár PvP-zni.
Sajnálom hogy a kalóz oldalra álltál mert mi a spanyol oldalon vagyunk.
Na emberek a caribi téeség felbojdult!! Sisal BEFLIPPELVE, Campeche is PvP zónás lett !! Most aztán vége a nyugodt hátországnak. Nincs mese kell 2 group mostmár PvP-zni.
miért nem tudod törölni?
Wizard
Én is mennék a Roberts szerverre a magyar soc-hoz a kalózokhoz ,de a spanyol karakterem nemtudom törölni és nem lehetek kalóz <#nemtudom>#nemtudom>
pirate
Wizard
melyik frakciónál csináltál soc.-t ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Elintéztem. Robertsen magyar Society elindult lehet jönni, írjatok rám:"Black Wizard" a nevem. A soc neve: The Last Alliance😊
Wizard
A feladatoknál odamagyek a felkiáltójeles csávóhoz megmutassa mit kapok érte stb és aztán hol mutassa merre kell menni a feladat megcsinálásához ?
Aki Robertsre jön írjon rám és csinálunk egy magyar "klánt", azaz Societyt!
Wizard
Kalózzal úgy tudsz hajót foglalni, hogy az egyik skilledet használod rajta, lesz is mjd egy ilyen küldetés, amiben megkapod, és megtanulod használni.
Sziasztok ,én mióta megláttam 1-2 éve egy újságbann a Pirates of the Burning Sea-t azóta megakarom szerezni ,végre most sikerült ,tegnap el is kezdtem ,a Roberts szerveren a spanylokkal hogyan tudok csatlakozni a Los Conquistadore klánhoz ? A kalózokkal hogy lehet elfoglalni a kilött hajót ? És kezdö vagyok valaki megtudna dobni egy-két ötlettel hogyan kezdjek ? <#conf>#conf>
LCben csak spanyolok lehetnek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
LoC-ba úgy is csatlakozhatok, ha kalóz vagyok?
Economyról hol tudok bõvebben olvasni? Mert most küldetés miatt tökjó, hogy tudok valami bõrt gyártani, de nem sok haszna van😄
Economyról hol tudok bõvebben olvasni? Mert most küldetés miatt tökjó, hogy tudok valami bõrt gyártani, de nem sok haszna van😄
Köszönöm, gõzöm sincs az micsoda, de pénzben nem szenvedek hiányt, inkább egy jó csapatra lenne szükség😊
Egyébként a megbízhatóság bizonyítékaként itt olvashatóak az elégedett "ügyfelek" kommentjei
Egyébként a megbízhatóság bizonyítékaként itt olvashatóak az elégedett "ügyfelek" kommentjei
Wizard
köszi a segítséget! Küldtem mailt Neked. Majd értesíts hogy milyen formában bonyolítanánk le a befizetést. Ha sikerrel járunk majd adok neked ajándékba egy Van Hoorn hajót ha elérted a 12-es szintet! 😊) De persze majd a klánon belül is sok segítséget adunk a fejlõdéshez.
Zappa
Zappa
Helló!
Én tegnap kezdtem Burning Seazni, nagyon jó😊
Amint látom van akinek gondja van utalással. Ebben tudok segíteni, League of Legends játékban közvetítõként mûködök azoknak akiknek nem áll módjában külföldre fizetni. Ha valakinek kell segítség írjon mailt a [email protected] -ra (www.lol-hungary.hu fõszerkesztõje lennék). Na go hajózni😛
Én tegnap kezdtem Burning Seazni, nagyon jó😊
Amint látom van akinek gondja van utalással. Ebben tudok segíteni, League of Legends játékban közvetítõként mûködök azoknak akiknek nem áll módjában külföldre fizetni. Ha valakinek kell segítség írjon mailt a [email protected] -ra (www.lol-hungary.hu fõszerkesztõje lennék). Na go hajózni😛
Wizard
http://launcher.station.sony.com/
Ezt a launcert próbáld meg ennek mûködnie kellene!Ha nem akkor nincs más ötletem
Ezt a launcert próbáld meg ennek mûködnie kellene!Ha nem akkor nincs más ötletem
Ja csak poén hogy eleddig én abban a hitben voltam, hogy ilyenre cserélték a dombornyomatosakat, mert láttam már olyat korábban, de mikor ezt megkaptam nem tájékoztattak ezekrõl a dolgokról és nem kérdezték meg ilyet akarok-e vagy domborosat, mert akkor tuti azt kértem volna, de az lesz, hogy szépen kiváltom...
Swashbuckling florentine:
Nem rég óta játszom, de azt hiszem ennél az ágnál az a lényeg hogy a defense maxra legyen tolva, és ne tanuljunk egyszerre controlt is meg offense-t is. Én kimaxoltam a defense-t, offense ágról megtanultam egészen a group momentum-ig, a pisztoly ágat pedig a dupla lövésig (nem jut eszembe a skill pontos neve) A maradék 1-2 ponton még gondolkodom. Kombóra sok lehetõség van, például az elején ki lehet fektetni az ellenséges kapitányt, és amíg fekszik meggyepálni a legénységet, vagy a legénységgel együtt erõs területsebzésekkel aposztrofálni, nekem is van egy bejáratott taktikám ami eddig bevált. Ha lement a guard, érdemes elnyomni rögtön a second wind-et, és kicsit hátralépni ha lehet, de ezt úgy is majd mindenki kitapasztalja magának, ahogyan neki kézre esik. Egyszerre sokfelé kell figyelni, magamat is, hogy ha túl sok debuffom van el kell nyomni egy regain fottingot.
Swashbuckling florentine:
Nem rég óta játszom, de azt hiszem ennél az ágnál az a lényeg hogy a defense maxra legyen tolva, és ne tanuljunk egyszerre controlt is meg offense-t is. Én kimaxoltam a defense-t, offense ágról megtanultam egészen a group momentum-ig, a pisztoly ágat pedig a dupla lövésig (nem jut eszembe a skill pontos neve) A maradék 1-2 ponton még gondolkodom. Kombóra sok lehetõség van, például az elején ki lehet fektetni az ellenséges kapitányt, és amíg fekszik meggyepálni a legénységet, vagy a legénységgel együtt erõs területsebzésekkel aposztrofálni, nekem is van egy bejáratott taktikám ami eddig bevált. Ha lement a guard, érdemes elnyomni rögtön a second wind-et, és kicsit hátralépni ha lehet, de ezt úgy is majd mindenki kitapasztalja magának, ahogyan neki kézre esik. Egyszerre sokfelé kell figyelni, magamat is, hogy ha túl sok debuffom van el kell nyomni egy regain fottingot.
Valaki nekem is Dobna egy helpet? 😄
#7256 itt leírtam minden gondom. 😊
#7256 itt leírtam minden gondom. 😊
Ja, csak régen még más volt. Most meg (4-5 éve) kijött a dombornyomott kártya, ami mindenre jó. Csak ti a freetopay electront használjátok, ami kb arra volt való, hogy az ifjúságnak legyen is bankkártyája, meg ne is... Az electron az a kártya, ami miatt sok helyen pl a VISA cuccot nem is nagyon lehet használni. Ki kell váltani a dombornyomottat és az mindenhova jó külföldön is.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
csak LOL oztak, hogy nálunk nem lehet ugyan azzal a kártyával neten fizetni amivel mondjuk boltban vásárolsz....
Na ez a faszság, van egy bankkártyám, és tudom mindenhol használni, minek netre meg boltba különbözõ?
Na ez a faszság, van egy bankkártyám, és tudom mindenhol használni, minek netre meg boltba különbözõ?
swashlingra is leírhatnátok hatásos combókat hogy ne csak össze-vissza nyomkodjon az ember aszerint hogy melyik skillvillan fel....
Hát azért nem volt annyira egyszerû gyõzelem a tegnapid!😉 És csak egyszer próbáltuk ki,szóval én még nem írnám le a többi swas-t sem....
siedrenn, boxs..
siderman.
leírnád nekem hogy hogyan csináltad a folyamatot, mert én a paypal rendszert sem próbáltam még!!
leírnád nekem hogy hogyan csináltad a folyamatot, mert én a paypal rendszert sem próbáltam még!!
Úgy hallottam a többi ország nagy részében nincs ilyen marhaság, hogy külön bankkárty dombornyomatos f.szság, amikor meséltem a soc omnak csak LOL oztak, hogy nálunk nem lehet ugyan azzal a kártyával neten fizetni amivel mondjuk boltban vásárolsz....még egy strigula a Magyar f.szságok listához...mivel nincs paypalom mert ott sem akarta még korábban elfogadni a kártyámat, kénytelen leszek én is bankba menni, amiben az a ciki hogy utazgathatok 20 kilométert, még az is pluszpénz....néha már kifejezetten utálom ezt a tetû mocskos vérbürokrata 20 helyen írjál alá egy rohadt ajánlott levelet, különben nem veheted át, 20 oldalas szerzõdést írjál alá ha dolgozni akarsz, tetves szar országban...
Majd ingame megadom és kiírom a MOTDbe. Shion az admin, úgyhogy a Potbs nevetekkel regeljetek. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Sajna nekem is Visa Electronom van, de sikerült befizetnem vele a captains accomat, mégpedig úgy, hogy nem közvetlenül fizettem ki a 14,99 dolcsit,hanem Station Casht vettem 1500 darabot 15 dolcsiért paypalon keresztül,és azzal vettem meg a captains accot. Ha nem akarsz a dombornyomottadra pénzt rakni, próbáld meg így.
az hol van..? a "saját fórum"
ok, thx, van dombornyomottam is....de nincs rajta lóvé...😊 csak ha berekok rá pémzt akkor elõbb levonják a számlakezelésért felszámolt díjat, amivel elmaradásban vagyok, úgyhogy akkor az a 15 dollár nem annyi lesz hanem pár ezerrel több...😞(
Részemrõl kardozom és meghalok😄