Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert, ahogy Marten is mondta, ezek már "lignum block, oak" ból vannak. 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
PotBS - Maximiliano Dzsuhi
Azokra, akik bent vannak minden este. A létszám 20-25 online, ebbõl 8-10 ember van TSen, és tudjuk egyáltalán, hogy kicsodák.
Vagy fizessenek a guild kasszaba havonta, akkor nem gond ha tagok, de nem csinalnak semmit! <#taps>#taps>
Apropo, Fritz ha kell egy bankar aki kezeli a guild kasszat, akkor ajanlom magamat! <#wave>#wave>
ohh wait én se logoltam be már vagy.... öööö <#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De lehet fleetezni, pvpzni, port csatázni, questelgetni, egymásnak segíteni-szállítani craftban. Lehet akár rendeléseket is leadni, segítséget kérni, vagy csak simán beszélgetni és hülyéskedni is.
Vannak, akik ezek közül egyikben sem vesznek részt...
Pl. az olyan emberek, akik köszönni sem igen tudnak, ne is várják el senkitõl, hogy majd mennek õket "húzni" hanyatt-homlok.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az nem fog menni, hogy guildben vagyok, de soha semmilyen közös eseményre nem megyek el, nem veszek részt craftban sem, sõt még a rendelkezésünkre álló jó minõségû TS szerverre sem jövök fel.
Ha nem vagy hajlandó a guilddel együtt tenni bármit, akkor minek vagy guildtag?
PotBS - Maximiliano Dzsuhi
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kalózoktól kérdezem: Nálatok van olyan képesség hogy pvp területen be tudtok ugrani más kalóz játékos csatájába anélkül hogy vele egy groupban lennétek?
Wizard várom a válaszod a mailra amit írtam , mert nem világos nekem ez a teamwiever(amivel átveszed az irányítást a karakterem felett).Ez egy progi amit használnánk a transzfer alatt?Mert akkor kéne 1 link hogy letöltsem.
BÚÉK !
ZAPPA
Igazából szerintem nincs nagy baj a pénzzel, mert sokkal többet lehet szerezni, mint a startnál. A CdA tegnap merre volt? Alig voltunk páran Havana fliphez (LosConq egy full grppal kempelt-fleetelt-blokádolt-franciákat ölt). Aztán sajnos mielõtt meglett volna, betámadott az az erõsebbik francia grp, és sajnos a tapasztalat hiánya miatt kikaptunk tõlük. De így is 2 pvp csatát nyertünk, egyet buktunk. 😊
Nem "malyd", hanem "majd".
Azért a magyart is gyakorold. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Wizard
Megnyílt a Magyar PotB oldal!😊
http://burningsea.seveneye.hu/
Lehet jönni regisztrálni😊
Wizard
Az Economy Quest-nél pedig fel kell húzni egy vagy két épületet a Warehouse-on kívül.
Néhanyotokkal már összefutottam, jómagam a Cabbaleros de Atlantis sorait gyengítem Juan Castor néven. Ha bármi kérdés van, pl. hogy milyen hajó/felszerelés az optimális port battle-re, stb. nyugodtan keressetek. Esetleg tudok az AH árainál olcsóbban hajót is szerezni, bár ez a hajóépítõink kapacitásától függ. A franciáknál van egy erõs kemény mag, nem könnyû ellenük csatát nyerni mostanában. Ezért is fontos, hogy mindenki a legoptimálisabb felszereléssel jöjjön csatába, bár tudom, hogy egy új játékosnak nehéz összeszedni elég pénzt az elején.
Wizard