Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért egy próbát megér, mert nem sûrûn szeretném ismételten végigszenvedni a Lvl50-es NO-m karrier küldijeit, no meg azt a 6 fõként "Refit"-es fregattot(Mercy, Gallant, Archelon, Macedon...) felszerelve beszerezni.... Remélem lesz valami hajlandóság bennük, fõként, hogy a Support Team nem volt képes anno segíteni 3 hónapon keresztül, hogy elinduljon a játék(végül egy totális rendszer újratelepítés és "voilá"). Majd megírom mi volt, és remélem minél hamarabb tolhatjuk együtt:p
PotBS - Maximiliano Dzsuhi
Új(Régi) visszatérõ játékos vagyok (8 hónap kihagyás után), az Antigua szerveren voltam/vagyok Los Conquistadores tag (Gilbert Valroux, talán páran ismertek). Ahhoz, hogy a karaktereimet áthozzam a Roberts szerverre gondolom a GM-eknek kéne írnom, hogy segítsenek. A kérdésem, hogy minden cuccot áthoznak, vagy ami a WH-ban van az megy a "lecsóba"? A legegyszerûbb az lenne, ha a Robertsen kezdenék új karaktert, de "annyira a szívemhez nõttek", meg ugyebár az "ingyen" szerzett dolgok (pl.: papgáj, iguana) ) miatt sem lenne jó dolog.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
az élet nem egy habostorta..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
The gods have disconnected you ...
Legyetek inkább Fresh meat vagy Crosshairs...:-p
zámunkra legalább is ezek állnának a legközelebb a valósághopz..:-p
Karl Bishop néven fut egy karim az eu serveren a kalóz oldalon volnátok olyan jók és aki teszem azt szintén kalóz felveszi velem a kapcsolatot ingame mert néhány dologgal elakadtam és örülnék ha nem egyedül kéne játszanom 😛
elörre is köszi
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ha törlöm a karijaim akkor csak a régi nemzetbõl enged karaktert csinálni😊
Köszönöm ha segítséget kapok
Ha 1x már választottam 1 nemzetett akkor lehet vhogy még váltani?
S akkor a red devil még annyira nem is durva, mert ezen 12 fontos ágyúk voltak, a játékban meg csak! 10esek 😊
plussz általánosságban: http://en.wikipedia.org/wiki/Xebec
az, hogy eled vagy moged fordul egy arcadia, az normalis, azok a hajok erre jok, es nincs eselyuk vonalban vagy parhuzamosan felalva veled szetloni...
minden hajonak a segge a legserulekonyabb, neked s lehet az a celpontod..😊
altalanosan elmondhato, hogy minel nagyobb a 2 hajon kozotti meretbeli kulonbseg, annal drasztikusabban tudja elforgatni a nagy hajo akicsit, valamint ez fugg attol is milyen sebesseggel utkoztok, gyok2 sebessegen egy sorhajo sem tud elforditani cak kurva lassan egy kissebbet, mivel nic speedje hozza, ugy mint a fordulashoz sem, sztem teljesen jol van lemodellezve ez a jatekban..
masik dolog, hogy egy hajot(pl tiedet) 1100 dolog befolyasol..
pl: megnezted, nem rakott rad egy lassitot, vagy fordulascsokkento debuffot, vagy nem szedte-e le a legenyseged? pl ha lezedi a legenyseged (privik kalozok tudjak), akkor minden fajta mozgasra slot meg a lovesre is negativ szorzokat kapsz..
szal sok minden lehetett, erdemes mindig felszemmel a sajad hajod ikonjan is lenned..
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar