Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Azért ez a halyó fályt. 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Forolto
Valahogy át kellene hoznom a Trinity-t.Nem lenne gond a farmolással.

Forolto
Hihetettlen volt ujra hallani a régi embereket.Már csak a tanárúr Bandras kellene még és teljes lenne a csapat,nameg Lera.😛

Jockey
persze, ha betartod az alapszabalyokat igen..pl nation csatornanr nem beszelunk magyarul, stb...
probalunk egy meghatarozo societye valni, ehhez kulturalt stb viselkedes es aktiv ts hasznalat, ts pvp eseten pledig kifejezetten kotelezo..
ha ezek belelfernek akklor tudunk segiteni a gyors fejlodesben is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

XenHai
Kezdõ játékosként lehet csatlakozni??
Jockey
roberts (eu) szerver
spanyol oldal
kalozent nemtudsz csatlakozni
sorhajot vezetni tudsz, de csak ha lenyulod valamelyik "normalis"nemzettol...gyartani nem tudsz

XenHai
Üdv !
Lenne 3 kérdésem .
Melyik szerveren van a magyar community és melyik oldalon játszanak ???
Ha esetleg kalóz vagyok tudok hozzá lyuk csatlakozni???
Kalózzal tudok sorhalyót vezetni?
Hát igen ezzel se megy! 😛
Ahet
SOE Launcher

Szedd le, instaláld fel, és lépj be a PotBS accoddal.

The gods have disconnected you ...

SOE lucherrel? lehetne bövebben kerestem ilyen filet a könyvtárban de nincs ilyen sorry ha nemértek hozzá.. 😛
próbáld a SOE launcherrel indítani, ne a játékban levõvel.
Hali!

Van némi gondom a kliensel pechelés óta nem tudom elindítani midig ezt dobja fel: Warning: game file corruption
Van benne egy lista 4 pontal hogy mi a megoldás hát csináltam ugyan de lószart se segített próbáltam checkolni a filt ahogy leírta ami persze egy évig tartott és utána is ugyan ez a hiba... ha erre volna valami megoldás pls azt osszátok meg velemis cheers.
A másik nagy gond ezzel kapcsolatban hogy egy náció gyõzelméhez szükség van arra, hogy a soc-ok együtt tudjanak mûködni egymással, fel tudják osztani a területeket és meg tudják azokat védeni. Namármost ha mondjuk a kalózok 80%-a xteam-el akkor hogy a fenében számíthatnál rá? Lehet azt mondja hogy "persze segítek bevédeni a kikötõtöket" aztán 10 perc múlva meg lehet átlogol és blokádolja....engem csak ez zavar igazán ez a totál bizonytalanság...de nem kéne ez ellen tenni szinte semmit, csak annyit, hogy mondjuk egy teljes karakter listát kitenni az off oldalra, és a listában ha kiválasztanál egy karaktert akkor kilistázná neked az ahhoz tartozó összes többi karaktert (az ipt természetesen nem írná ki de ez alapján listázná ki) és hopp egybõl meg tudnád nézni hogy kinek van még esetleg másik accja és másik nemzetnél karaktere, és jobban ki tudná szûrni egy soc leader, hogy kiben bízik és mennyire...aki meg ki akar próbálni mást is, hát tegye, de ha már 2 éve xteam-el az már nem kipróbálás...lehet én is csinálok egy másik accot, kipróbálom az NO-t meg a többi karaktert aztán eldöntöm melyik tetszik a másikat meg törlöm, mert minek....nem kívánok skizofrén ként viselkedni 😊
Naja de a szabályok szerinti xteam-et ugyan ki a franc fogja tudni bebizonyítani? A GM-ek szerintem 100%-osan szarnak rá, te meg nem tudod megnézegetni az ip-ket, és korántsem biztos hogy ismered egy ember minden karakterét, szóval a szabályok szerinti xteam angolosan kifejezve BULLSHIT 😊 És ezek nem összeesküvés elméletek, direkt figyeltem a népet többször is órákon keresztül fõleg MT körül. A Hate Crew pl sztm full xteam-es banda, mikor az elomlített érdekességek történnek közülük egy sincs belogolva, de ha igaz lenne az Antiguás elméleted, akkor nem csak a kalózok tünnének el, és nem csak a nációk rusholnának MT-nél, szóval érted, ez nem állja meg a helyét, akkor mennének õk is Antiguára. Itt egyszerûen csak arról van szó hogy a playerek nagy része gank-el. Egyszer kalózzal, egyszer nation-nel, mikor melyik van többségben. Eddig nem sok kiegyenlített csatát láttam MT körül. Vagy a kalózok vannak sokan vagy a nációk, és a szerver traffic nem változik...Egy sima MMO esetében könnyen rá tud jönni az ember, ha valaki egyszerre 2 soc-ban, klán-ban is benne van, itt sajnos nehéz, mivel el vannak szeparálva kicsit a nemzetek, és emiatt hogy xteam-re majdnem korlátlan lehetõség van, kicsit olyan érzésem van mintha egy nagy Quake deathmatch-ben lennék mindenki mindenki ellen, és nem team deathmatch-ben...ez pedig nem kicsit el tudja venni az ember kedvét fõleg azért mert maga a játék baromira jó (lenne)...
Fritz Von...
SOEval megy...

Ahet
Engem korábban és most is simán beengedett. Station launchered van vagy a játék saját csoda-launchere?

The gods have disconnected you ...

Fritz Von...
Engem leginkább az érdekel, hogy miért nem lehet belogolni már egy órája...

hmmm...furcsa dolgok ezek számomra.Tõlem annyira idegen ez a többoldali account.De szerintem ezzel a magyarok többsége így van. Számomra a hûség és "identitás tudat" (jó tudom ez csak játék)több pluszt ad mintha elmennék egy másik accal kalózkodni.
Szerintem ne keress ilyen összeesküvés elméleteket. Gondolom azért tartanak a legtöbben kalóz alt accountot, mert a -60/65% adóval oda telepítik az economyt, ahova csak akarják (én is fontolgatom, hogy a 3. accountom kalóz lesz pont emiatt). Meg gondolom azért is tûnik el sok kalóz olyankor, mert antiguás nemzetiek, és olyankor indul be a csúcsidõ antiguán és visszamennek. MT-t meg azért özönlik el a nemzetiek, mert MT körül mindig találnak PvP-t.

Illetve ha van is X-Team, azt nem úgy kell felfogni, hogy csak azért tartanak másik oldalnál is karaktereket, mert kémkedni akarnak, vagy exploitokat kihasználni. A szerveren nem az új játékosok alkotják az oldalak gerincét, hanem a régi évek óta jelen levõ játékosok, és ezek oldalaktól függetlenül ismerik egymást, mert amíg nem volt elég populáció, minden map végén egész guildek rerolloltak valamiféle balansz fenntartása végett.

Vagy csak ki akarják élvezni a játék összes lehetõségét (tehát mind az 5 class-t), és ha mondjuk nemzeti oldalon nem történik semmi, akkor átmennek kalózra 1v1-ezni, mert kalózoknál a legkönyebb az utánpótlása a veszteségeknek. Hajót sima ügy lopni nem kell százezrekért legyártani.

Az X-team konkrétan azt jelenti amit már leírtam korábban is, hogy ha valaki uigyanabban a csatában mindkét oldalon résztvesz, hogy szabotálja az egyik oldalt, vagy csak saját magát farmolja MoV-okért.
Ezeket az eseteket leszámítva én nem látok ebben semmi kivetnivalót.

Fritz Von...
Sajnos ezzel nem nagyon lehet mit tenni. Szted az milyen, hogy megnyerjük a mapot fölényesen, utána megint mi vezetünk, majd egyszercsak a spanyolok lezuhannak tök utolsó helyre, míg a kalózok hirtelen feljönnek. Ez is dühítõ. De ez van. Bár én nem igazán értem, hogy miért jó egy francia-spanyol xteam. Tök ugyanaz minden, egy kalóz accot még megértek, mert teljesen más játékmód.

Legalább ne lenne ennyire látványos basszus, hogy 1-2 óra körül MT kiürül, a kalóz nation chat szinte behal, eltûnik minden kalóz majdnem egyszerre és ezzel egyidõben hirtelen ellepik MT-t a franciák, britek, spanyolok ARMADÁI szó szerint....mekkora véletlen....<#shakehead> Eleinte még nem vettem észre mert nem pvpztem alacsony szinten de most már szinte dühítõ, elveszi az ember maradék játékkedvét is....
Valahogy még mindíg nem értem ezt az xteam dolgot...hogyan lehet egy ember 2 nációhoz is lojális? Ha mondjuk van karakterem francia és kalóz oldalon is, és mindkettõ soc-ban van, és ezt a szocok tudják, vajon bíznak majd bennem? Szerintem én nem vennék fel a soc-omba xteam-es tagot, de a játékosok nagy része az...kezd elmenni a kedvem emiatt az egész játéktól...
Dzsuhi
Az új patch leírás:

http://www.burningsea.com/page/news/article&article_id=271097

PotBS - Maximiliano Dzsuhi

Jockey
300megás pecs csorog, jön az update és a szebb és jobb szanjózsi...:-p

http://launcher.station.sony.com/
ezt próbáld meg leszedni!Mással nekem se müködött

Köszönöm 😊
Fritz Von...
Hombre. CptXecutor kalóz oldalon volt eddig is, ha figyelemmel kísérted az SG-n a fórumot. 😊

bocs de te melyik soc-ra gondolsz..? Mert a Los Conq.-ban mindig többen vannak fenn mint 2-3 ember.Nem ritka a 16-18 online játékos.Uh bassz most esik le hogy Te a kalóz oldalon vagy , csak az zavart meg hogy tõlünk is ki lett rakva (spanyoloknál) egy tag a kommunikáció hiánya miatt. sorry akkor félreértettem.
Poén hogy ez tuti hülye ok, mert én voltam az egyetlen a soc-ban aki mindíg ha belogolt azzal kezdte hogy köszönt 😊 Azóta beszéltem vele, azt mondta megszünteti a soc-ot mert nincs ideje vinni, de még az is lehet hogy egy másik ygerek miatt pakolt ki, akinek kísértetiesen hasonló nevû karija van. Az én BUC-om neve Robert Dawn, a gyereké meg Jim Dawn, és egy másik soc-ban volt, lehet azt hitték az is én vagyok 😄 De aki elõbb lõ, aztén kérdez, az így járt. Nem is baj egyébként, mert már erõsen gondolkodtam rajta, hogy kilépek, mivel max 2-3 játékos volt online egy idõben, totál hulla volt a soc....
uhh, de van magyar kalóz soc, görgess lejjebb.Black Wizard viszi azt hiszem.
Amúgy azt hallottam (ha tényleg te vagy az) hogy azért rakott ki egy leader mert még köszönni sem tudtál a többieknek, hiába írtak rád....mindegy szerencsétlen egy ügy.Én mondjuk akkor sem állnék kalóznak, inkább tisztáznám a helyzetet( pl. nem láttad az üzeneteket stb.bár a kommunikáció nagyon fontos egy klánban )
Szia Hunor1!

Köszönöm hogy próbáltál segíteni, de sajna nem javult a helyzet. Felraktam a 2010-est de így is hiba ûzi fogadott. Majd az általad megadott link utasításait követvén a negyedik ponthoz érve nekem nincs mosearch jelölõnégyzetem.
A Voyage Century megy, még sok más is, csak ezzel küszködök sajnos.
Köszönöm a segítségedet!
Remélem majd sikerülni fog csatlakoznom.
Remek, a soc-om disband-olt. Van esetleg Roberts-en magyar kalóz szoc? (lehetõleg értelmes felnõtt/érett gondolkodású és viselkedésû emberekkel) Mivel nincs kedvem TS-ben folyton a vihogást hallani 😊 Örülnék ha lenne ilyen...
Naja, pont ez az ami nemrég eszembe jutott, tuti hogy nem oldanák meg az xteam dolgot akkor se ha tudnák, mivel több account = több member elõfizetés = több pénz, és nekik ez a fõ motiváció...
Akkor mondjuk processzor sorozatszám vagy valami hardware-es dolog amit le tudnak kérni.
Nem tilos egyszerre több nemzetnél játszani. A szabályzat csak abban az esetben tiltja, ha ugyanabban a csatában van valaki mindkét oldalon azonos IP-rõl. Ilyen esetben bann.

Egyébként megvan a létszám a spanyoloknál. Egyedül az erõs leader hiányzik PB-khez, meg legalább 1 erõs OS pvp group akik megállás nélkül flipelik a kikötõket. Ha van egy pvp group aki el tud bánni az elléenséggel, vagy legalább leköti a figyelmét, a többiek becsatlakoznak flipelni unrest bundle-öket dobálni meg fleetezni. Csak hát az ISY szünetével se group leader, se erõs OS group és mivel nincs aki keresztülnyomja a flip-eket, gyõzelemre esély sincs és mindnekinek elment a kedve gondolom az RvR-tõl. Elég erõs volt az utóbbi 1 hónap, gyõztes PB-k egymás hegyén-hátán. Gondolom a többség most csak szünetel egy kicsit.

Jaja majd megszervezzük a dolgot csak mostanában vizsgáim vannak és nem nagyon érek rá.

inkabb ne ird meg... MAC cimet siman lehet clonozni annyit es annyiszor amennyiszer akarod...
Fritz Von...
Nekem is lehet hozni ilyesmit, ott a hajógyáram, és általában van benne labor. Nyugodtan lehet használni, bármilyen hajót tudok csinálni.

Szerintem a leglogikusabb az, ha felosztjátok a dolgokat, és érdemes arra figyelni, hogy mi az ami mindíg kell, amibõl mindíg hiány van. Ha van egy állandó olnine tagotok, az mondjuk csinál hajógyárakat minden mennyiségben, õ lesz a hajóács, és az outfit mester. Kell még valaki aki mondjuk alá termel mindenféle faanyagot Oak, Fir Teak, mert az is kell mindíg, fõleg Oak. Aztán kell egy kovács aki mindenféle vas anyagot fel tud dolgozni, és még egy ember aki meg õ alá dolgozik, bányássza az érceket. Az én soc-om is így próbál gazdálkodni, én vagyok az Oak Log-os emberke, csak azt termelek, és a termés felét a soc nak adom jutányos áron 20/db-ért, a másik felét meg viszem a piacra. Ha kell outfit szólok a hajóácsunknak, õ meg legyártja nekem potom 2-5k/db ért a Huge Light Gun-okat meg Runners Rig-eket amik az AH-ban 20, minimum 15 ezerbe kerülnek, így spórolok egy csomó pénzt. Egy teljes outfitezés esetén akár 80k-t is...Mindenképpen érdemes felosztani a dolgokat, mert annak semmi9 értelme, hogy mindenkinek van shipyard-ja mert magának akarja gyártani a hajókat meg az outfiteket, de mondjuk fémekkel meg senki se dolgozik, és a lõszert mindig venni kell....
Hát tegnap óta már biztosra veszem hogy a szerver 80%-a xteam-el ezerrel. Milyen érdekes, hogy kb éjfél körül egyszer csak eltüntek a kalózok, MT szinte kiürült, és ezzel egyidõben 3 full francia group megjelent MT körül, írtam is nation chat-be hogy jéééé ez milyen érdekes, nem is írt rá senki semmit... Sajnos ezt a problémát nagyon nehéz megoldani, annó Lineage 2-ben is megpróbáltuk megoldani, hogy pl ne lehessen bent egyszerre 2 kliensel a játékos, de csak úgy sikerült megoldani, hogy a szerver nézte az ip címet amirõl belogolnak, és ha ugyan arról az ip-rõl akart még egyszer logolni az embert, azt letiltotta, de aztán rájöttünk, hogy nem tökéletes a dolog, mert mivan ha mondjuk 2 tesó akar egy idõben játszani egy routerrõl? Nem fognak tudni, mert az ip azonos. Ezt csak úgy lehetne megoldani POTBS-nél, hogy a szervernek el kell tárolnia az ip-t, azt hogy melyik nációhoz tartozik az account, és mondjuk a hálókártya MAC-addressét, és ha mondjuk én a kalózoknál vagyok egy accounttal (egy accra nem enged más nációhoz tartozó karaktert ugyebár) és mondjuk csinálni akarok másik accountot, akkor engedi, de beazonosít a MAC addressem alapján hogy hoppá, már van egy másik accom, a kalózoknál, tehát a többi nációt kiszürkíti a 2. accomnál. Ezzel el lehetne érni, hogy 1 géprõl csak 1 fajta nációban lehetne az ember, persze ezt is ki lehet játszani, ha mondjuk van az embernek még egy gépe, de csak ezért tuti nem fog venni senki, az akinek meg van másik, szerintem nincsenek sokan. Így szerintem nagy mértékben le lehetne redukálni az xteam-elést, és elvileg a MAC address kiderítése nem bonyolult, pl az én szolgáltatóm is ez alapján azonosítja a routerem MAC addressét, ha vennék egy másikat nem lenne netem, amíg fel nem hívom õket, és be nem diktálom az új router MAC-jét, és ez azért is jó példa mert a MAC address egy beégetett hardver sorozatszám, olyan mint egy ujjlenyomat. Egyedi, és megváltoztathatatlan. Lehet hogy ezt be is fogom írni a DEV team nek hogy gondolkodjanak el az ötleten.
Így van Jockey! De most már kellene egy gazdasági koordinátor aki leosztaná hogy ki mit termeljen a belsõ lánchoz. Leon tett igéretet hogy összehoz pár embert akik alá dolgoznak.Pl. vasárnaponként beszállítanák hozzá az anyagokat amit õ a hajógyárában megépítene stb. Akár itt is jelentkezhetne pár ember aki részt venne ebben.Pl. free playerek is indíthatnak újabb regizéssel + 2-3 accot ami ugye újabb 2 slot, és ezeken mondjuk csak bányászna vagy fát vágna.Nekem is van a prémiumos accom mellett 2 free accountom és így jelenleg 14 slottal tudok termelni.
Jockey
mind1, de inkább 2 erõs group..:-)

Jockey
hát igen most, jelenleg ez van, az a lényeg, hogy a LC ne vessze el a hitét, ez a játék ilyen volt indulás óta, néha megy a szekér néha nem és néha nagyon nem..:-)
én sosem voltam crossplayer, ha figyelünk és eleget gyakorlunk pvp-t, akkornagyban változhat a dolgok állása. Úgy gondolom 1 erõs 6os group is drasztikusan tud változtatni a dolgok állásán, lásd port védés vagy flip, nekünk erre kell gyúrni, erõs pvp groupot kialakítanunk és lehetõleg minden port battle-n résztvenni minél nagyobb számban, erre kell termelni a pénzt és a hajókat, elvégre is ez a játék errõl szól. Jelenleg még elején járunk, ehhez idõ kell, többség nem rég óta 50es, és sztem mára mindenkiben körvonalozódott, hogy 50en kezdõdik az igazi tanulás, ha ez elõl nem futamodunk meg, a conquest is nagyban fordulhat a késõbbiekben...

sajnos a többi játékosnál nincs az az elkötelezettség ami bennünk megvan😞
Tutira átnyergelnek más nációkhoz, simán váltanak akár kalózra is.Tegnap 2 PB-k is volt.Mindkétszer létszámhiányban voltunk és szinte nem volt taktikánk, vagy a fele játékos nem tudta mi is lenne az..😞
Az elõzõ mapon láttam pár videót 24-24 es csatákról és ott nagyon szépen látszott a kordináltság, és fölényesen nyertük a csatákat.Ennyit jelent ha van 1 jó leader!
Fritz Von...
Jó a kérdés, mi se tudjuk...

Srácok most nem kötekedésképpen írom és nem szarkasztikusan de hova lettek a spanyolok? Ahhoz képest, hogy legutóbb megnyerték a mapot, az utóbbi napokban szinte egyel se találkozom...gyanítom iylen sokan xteam-elnek, és most hogy a franciák állnak holt versenyben a kalózokkal, otthagyták a spanyol karikat, és a franciákkal nyomulnak... briteket szintúgy keveset látok 1-1 6 os csoportot néha, de a multkor láttam 3 francia csapatot is grind-olni Havanna körül akkor kicsit meglepõdtem, hogy hogyan szaporodtak meg iylen gyorsan? 😊
Szia macsu76!

Nekem is ez volt a problémám tavaly szeptembertõl kezdve. Nekem új op. rendszer kellett, de ne aggódj. Melyik MS Visual C++ van fent? 2005? 2008? 2010? vagy több is? Próbáld meg, hogy csak 1 legyen fent, vagy a 2008 vagy a 2010. Én ezt javaslom, vagy próbáld meg végigkövetni a következõ linken lévõ megoldást:
http://support.microsoft.com/kb/307817
Remélem tudtam segíteni.

Hunor1

Megpróbálom azért rávenni õket:p ha nem, akkor legalább lesz minta, hogy mi kell:p
Sziasztok!

Tudnátok segíteni egy szárazföldi kutyának?
Nem tudom mit nem csináltam jól, mert mikor rákattintok a Station Launcher ikonra az alábbi hiba üzít írja ki: Microsoft Visual C++ Runtime Library
This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the applications support team for more information.
És ha a játék ikonra kattintok nem csinál semmit.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
45-tõl 50 ig már gyorsabb a fejlõdés ha a Jaquemében felvett küldisorozatot végignyomjátok.Ezeket lehet csapatban is , és akor 1 nap(pár óra) alatt megvan a szint.

Gilbert Valroux: A hajók miatt ne fájjon a fejed, mert mire felhúzod magad 50-re addigra legyártunk hajókat is.Ép most szervezõdik egy belsõ termelési lánc 4-5 emberrel, talán elég hatékony lesz.
nem lesz hajlandosag!

en is ez miatt szivok, 44es az NO-m, de nincs energy huzni, max fleetezo groupba beviszem de igy lassu a szintlepes...