8964
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Snipa
    Nálam is megtörtént... Van valami mukodo magyar society? :-)
    Persze spanyol oldal roberts :)

• Torzonborz
    nekem is most jött pedig megcsináltam már a migrációt.
  • a.carkey
    Sikeres migráció után nektek is küldtek mailt, hogy migráljatok? Ma kaptam, gondoltam rákérdezek.
  • Jockey
    migratio mukodik, hala istennek mindent el lehet intezni a potbs fooldalana hogy nezem..
  • Snipa
    nah akkor neked lenne fizetos ha visszamennel robertsre... 20 dollar egy transfer megneztem...

de most ez az emigralas mit jelent? mi akkor lehet lesz transfer is? minden cucc atmegy? remelem :)
  • a.carkey
    Mivel anno voltatok akkora okosak, hogy átmentetek az Antiguára, utánatok én is mentem. Csakhogy közben elegem lett, ti meg visszamentetek ... :)
  • Snipa
    jah, akkor nem tudom milyen kod... valamire at kell majd vinni az accountot?

nekem sem ir semmit belepeskor

egyebkent robertsen vagytok?
  • mkfdd
    Ha regisztráltok a levelezőlistára ITT, akkor elvileg értesítenek majd ha már lehet emigrálni.
  • a.carkey
    Én akárhányszor beléptem, nem látok felugró ablakot se kódot.
  • a.carkey
    "When you log into the game in January you will see a window containing a Migration Code. Use this code to register your account at http://www.portalusgames.com/potbs. You must log in and obtain your Migration Code before January 31, 2013."
  • a.carkey
    Szerintem nem erre a kódra gondolt. :)
  • Snipa
    vehetsz penzert... mas megoldas tudtommal nincs
  • Jockey
    ez ok, de van mar kod amivel at lehet vinni a masikra?
  • a.carkey
    Hihetetlen, hogy még mindig nem javították ki a Physxes bugot ...
  • a.carkey
    Recover account?
  • Snipa
    recover account megtorten, potbs telepitese megtortent

belepes megvolt, cuccaim megvannak a jo oreg Don Hernando Jose meg mindig ott vigyorog a Havannai kocsmaban :-)

kivancsian varom mi lesz 31iketol...
  • a.carkey
    Azt írták maileznek, ha valami lesz, de eddig semmit se küldtek.
  • Jockey
    ha megvannak akodok a belogolasnal pls irjatok be ide, elkezdem letolteni a gammat akkor..
  • Hunor1
    nem, na mind1. nem sűrűn jártam a honlapon. már vagy 1 éve nem játszom még is sajnálom letúrni a gépről a Potbs-t....remélem még lesz kedvem játszani vele.
  • a.carkey
    Aha. De azt tudod, hogy amivel a játékba belépsz, na azzal be tudsz lépni a honlapra és a soe oldalra is? :D
  • Hunor1
    van 1 SOE accom amivel a SOE oldalra meg a honlapra regisztráltam + van az az acc. amit Te is írsz. Amivel a játékba lehet belépni. szóval 2 van. A játékba meg van 1 fizetős acc.+még 3 free2Play accom is(a termelés miatt csináltam csak)
  • a.carkey
    Érdekes. Nekem nincs a SOEs accon kívül más accom, csak amit a launchernél megadok. Nem tudom miről írsz ... :)

Mondjuk, amikor abbahagytam, na akkor minden egyszerűbb volt. Most visszanéztem a SOE megszűnés miatt (nem tudom mi a gond a SOEval, de így nem lesz a dologból SWG2 ...), és úgy első blikkre kb. megvan mindenem, de az Antiguan, ti meg a Robertsen vagytok. :(

Van pár dolog amire Obsolete-et ír bejelentkezés után, de szerintem még azért lehetne bent valamit keresgélnem a maradékkal (különösen, ha az obsoleteket is ki lehet hajózni ...).

Fog sincs mi a max. szint jelenleg, de most "ennyi az annyi", tehát nem dobnám ki az ablakon:

• Hunor1
    oki. az accountra tudnál válaszolni?
  • a.carkey
    Jan. 1-től. :)
  • Hunor1
    megcsináltam, de kódot még nem küldtek.( mondjuk az nem világos hogy melyik accountot kell beírni. mert van egy SOE account név és van egy account név amivel belépek a játékba..)
  • a.carkey
    Semmi extra. Menj a megadott oldalra, ott csináld amit kell, majd jan. 1. után szépen add meg a beírt kódot, és simán áthozza az accod. Legalábbis papíron.
  • Hunor1
    "Pirates of the Burning Sea will no longer be available through SOE’s platform after January 31, 2013. "
  • Hunor1
    "leadja" sorry
  • Hunor1
    szevasztok! Most nézem hogy a SOE január 1-től "leasdja" a Potbs-t. Ti is kaptatok értesítést? Átjöttök az új helyre?
  • betyar40
    de jo lenne az Új nation ts cim is:D
  • betyar40
    sziasztok a pirates behalt?ja és valaki nem tudja a ifalien vagyis a ws net pontos ts cimét?ujra kellett huznom a gépet.
  • Felnor
    valakinek kell egy victory first rate olcsón? féláron 1 durabilitys
    kalóz létemre szeretnék egyet, és 2-en vennénk egyet, majd az egyik durabját elfoglalnám ha lehetséges
    (skirmish-re jó lenne :) nyílt vízre nyilván nem vinném)
  • gstup
    Vagyis van,nem "lesz".
  • gstup
    Természetesen csak navynak elérhető.2 db új 1st lesz a régiek helyett.
  • Felnor
    látom már volt AHban 27-31 milláért és navynak szól
  • Felnor
    és milyen kasztoknak lesz elérhető?
    a többi 1st is visszakerül?
  • gstup
    Ohh bazz..a victory szerinted milyen class?Megsúgom 1st rate.
  • Felnor
    Sziasztok! A Magyar Kalózok Szövetsége Robertsen még mindig létezik, bár inaktív. Ha van magyar aki csatlakozna adok jogot új magyarok felvételéhez!

Victory-t lehet majd buccaneerként készíteni?
    Ez lesz most a legnagyobb tűzerejű hajó?
    Gondolom a first rate-ket nem rakják vissza...
  • gstup
    Lol.Dehogy.Gondoltam kicsit visszanézek!
  • mkfdd
    Hi Marten! Hogyhogy megint játszol? Kidobott az asszony? :D