8964

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
gstup #7843 + Ki próbálta már innen? -
Azért még ne temesd Kata! :) Meglátjuk mi lesz a vége :) -
Hunor1 #7841 a hajók viszont szebbek, jobban kidolgozottabbak a modellek. a nagy kérdés az hogyan oldják majd meg az open world dolgokat . -
Snipa #7840 Egész jónak tűnik... :) -
gstup #7839 Azért ezt nem mondanám.De mindegy.Nincs erőm vitatkozni. -
Összességében semmi újat nem hoz a Potbs-hez képest, ez ami a lényeg. Sőt, jelen állás szerint kevesebb dolgot nyújt.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2014.12.17. 17:31:24 -
Hunor1 #7837 közben még jön egy Ravens Cry nevű kalózos játék is 16.-ától , de az olyan szerepjátéknak tűnik. Inkább AC 4 -re hasonlít. -
gstup #7836 Igen.Jó lenne egy kis hajókázás a "régi" brigáddal! :) Nincsenek buffok meg debuffok,szóval Gabónak is menne! :D -
Hunor1 #7835 örülök ha felkeltettem az érdeklődésedet! :) Nem lenne rossz egy magyar guild ebben a játékban majd tapasztal hajósokkkal... :) -
gstup #7834 Ez a naval action eléggé ígéretesnek tűnik.Lehet egy alpha-ba befizetek.Van pár jó elgondolás benne. -
Hunor1 #7833 köszi a gyorsfordítást! Az jó lesz ha létrejönne ez a felfedezős, város alapítós guildes téma is. azt én is nagyon remélem hogy a boarding nem ez a kezdetleges valami lesz, mert most még kb. az van hogy a nagyobb legénység leveri a létszámban kissebbet . ( már láttam 2 másik videót is ezzel a szisztemmel) -
Egy játékos osztja meg a véleményét.
Pl hajózás során a legénységedet ráfókuszálhatod bizonyos dolgokra: ágyúzás/ágyú újratöltés, vitorlakezelés, vagy túlélés (ezek szerintem a képernyő alján az 5-8 gombok lesznek, ilyen van a PotBS-ben is). De nem lesznek benne PotBS jellegű buffok, debuffok. A célzást teljesen a játékos állítja be (kb mint a SeaDogs-ban), de akár a vitorlaállást is kezelheti manuálisan. A boarding nem avatár vezérelt, hanem "a kaiptány (játékos) a háttérből osztogatja a parancsokat" jellegű (mint az előző videóban, de az szerintem nem a végleges állapot, ahhoz nagyon gyenge).
Erősen átalakítható hajók vannak, ha akarod, akkor pl lecserélheted az össze ágyúdat 12 fontosról 9-es re, hogy gyorsabb újratöltést érj el. Szintek/karakterfejlődés egyáltalán nem lesz, aszerint haladsz előre a játékban, hogy mit teszel meg egy adott nemzetért. Menet közben is válthatsz nemzetet. A térkép elég nagy már, a karibi terület 16 millió km2, kb 30 valós percbe kerül mire elérsz -valószínűleg- egyik sarkából a másikba (mondott két helységnevet, de az egyiket nem értettem, szóval gondolom, hogy a két legmesszebb levő részt említette).
Nem kell kereskedő/navy/privateer/kalóznak lenned, csak simán hajózgathatsz a világban új területeket, növényeket, állatokat, akármiket felfedezve. Ha jól értettem, akkor az új területeken új városokat alapíthatnak a guildek. A kereskedelem teljes egészében játékos vezérelt lesz, mint az EVE Online-ban.
A csata jelenleg szimulátoros jellegű, valakinek ez bejön, valakinek nem, a fórumokon oltják is egymást a hardcore, és casual játékosok.
Ez majd a fejlesztőkön múlik, hogy mi lesz belőle, egyébként 5, vagy 6 ember fejleszti a játékot, nem egy nagy cég, ami egy ekkora méretű, nyílt világú játékban akár vissza is üthet.
Lesz benne olyan rendszerű pvp, hogy fogadhatsz magad mellé valamekkora kísérő konvojt, de ezeket a játékosokat csak akkor "dobja" melléd, ha megtámadnak. Aztán indulhat a hepaj.
Meg még egy csomó mindent mondott, de a franc se emlékszik mindre :) -
Hunor1 #7831 sajnos nem vagyok jó angolos, de úgy tűnik egy "dev" beszél a játékról. ha jól vettem ki a karakterünknek többfajta fejlődési ága lesz. lehet "gyúrni" a tökéletesebb vitorlázás/manőverezési gyakorlatra avagy inkább a védelem/túlélés vonalra vagy inkább a tüzérségi harc skilljeire
-
Hunor1 #7830 nekem továbbra is a Naval Action a "várós" játék. sokkal inkább szimulátor mint egy tengeri M&B klón.
itt egy friss videó a boarding szisztémával... hát ez speciel nem az igazi.... :((
-
Hunor1 #7829 hát ez szerintem egy szimpla shooter játék, csak a "pálya" maga a hajók fedélzete. remélem azért a modellek( emberi) legalább mount&blade szinvonalúra még ki lesznek dolgozva :(
https://www.youtube.com/watch?v=vDZoX7gBv4A
-
Újabb hajós játék bukkant fel.
http://www.blackwake.com/ -
Hunor1 #7827 gyönyörű munka! Minden elismerésem! -
De várjál, amikor azt írtam, akkor még csak a harmadik oldalon jártam :) Közben végigolvastam. A kötélzet készítést, meg a vitorlakészítést, meg a miegyebeket.
Hát tényleg elképesztő dolgot hoztál össze
-
Az akkor volt. Ma már sem időm, sem türelmem és sajnos már jó szemem sincs hozzá.
-
A magyar link se semmi... Ja, hogy te vagy az :) Elképesztő mennyi idejük van egyeseknek 
Palánkozás, rézveret, miniágyú. -
A cseh oldalon nagyon komolyan elkészítette a csávó a hajót
-
Most néztem meg a videót és egyből fülig szaladt a szám. Eme szépség mellett megyek el napjában többször is. Mármint a H.M.S Bellona mellett. 
H.M.S Bellona készítése -
Hunor1 #7821
Black Sails season 2 is set to air on the American cable TV network Starz on January 24, 2015 -
Látványban nem lesz hiány itt. Mondjuk kíváncsi vagyok egy sok vs sok csatában milyen gép fogaj a max látványt vinni :D
-
Már egy ideje figyelem ezt az oldalt is, elég jól haladnak a srácok ahhoz képest, hogy hobbiból csinálják. -
Hunor1 #7818 -
Hunor1 #7817 megnéztem az összes részt. nem volt rossz! most már a Carkey által ajánlott "Crossbones" sorozatot kezdtem el... hát ez gyengébb azért de majd csak el nézegetem.
amúgy a híreket erről az oldalról szedem, és itt van még egy másik készülő hajós játék . ami azt hiszem ingyenes lesz amolyan mount & blade módra.
piratesahoy oldal
a készülő játék pedig az :
Hearts of Oak
(azért az látszik hogy a 3D-s modellek teljesen megegyeznek a valódi életben megépített hajókéval! kurva jól néz ki az a svéd Indiaman is! )
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2014.10.21. 21:19:13 -
Na megnéztem az első rész , nem rossz sőőőt . Csak ez a hollywoodi dramaqueen maszlag kicsit sok itt is -
Január 24-én jön a köv évad:
-
Hunor1 #7814 kösz. nézegetem, 4. résznél tartok . A " NavalAction" érdekelne? -
gstup #7813 Igen ismerem.Holland saját gyártású HBo mini sorozat.Nagyon jó.Én is csak ajánlani tudom. -
Utána volt egy Crossbones is, de azt már el is kaszálták. :D -
Hunor1 #7811 wáoooo !! köszi a linket! szerintem nézhető a sorozat :)) -
Tetszik az első rész :)
Amúgy a közismert "lelőhelyeken" fent van az első évad, a második gondolom jövőre jön. -
Hali ! Itt fent van az első éved feliratosan. Még nem néztem meg de hajrá ! Ha azt mondod jó majd nekiugrok.
Amúgy meg igen PotBS sajnos úgy néz ki felejtős de a vitorlás hajó téma szerencsére úgy néz ki nem . :) -
Hunor1 #7808 bocs hogy szétoffolom a topicot, de sajnos a potbs.ról már nem igen fogunk itt értekezni, viszont van pár ember akik szeretik a "hajós " témákat, vagy játékokat.
tehát, tegnap találtam egy jó kis sorozatot a a kalózokról szól. '" Black Sails " tv sorozat .
az első része fent van a youtubeon és még a feliratot is be lehet állítani ( a spanyol-magyar fordítással egész tűrhető.
de sajnos a többi részét nem találom sehol. ti tudtok erről a sorozatról, esetleg néztétek ?
ha tudtok linket a többi részről az jó lenne. köszi.
ez lenne az :
-
Áhh szóval open world és sandbox. Akkor jöhet.
-
jah es jelenleg ha nem steamen veszed meg hanem a honlapjukon akkor cirka 10kHUF a preorder\(mert ott USD-be tudod fizetni)...annyit nekem megert, ennel sokkal tobbet elkoltottem mar sok meg nem jelent szarra:p -
oo, en valami teljesen masra emlekszem:p
www.navalaction.com
itt erdekes az open world resz: sandbox jellegel..
persze minden korai..
tobb fazis lesz, mint ahogy hunor irta:
Episode 1: Multiplayer combat.
Episode 2: Upgradeable ships, crews, ranks, boarding
Episode 3: Sandbox open world, crafting and conquest
-
Hmm ez most akkor "wot style" cucc lesz ? Azaz tech tree szerint lesznek rendezve a ladikok , fejlesztheted és instacolt combat area-ban lehet egymást csépelni ?