Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeva!Hackerek feltörték a sony-t szóval az összes játék offline.

Hali!
Miért nem tudok regelni a játékra?
http://www.soe.com/securityupdate/ ezt dobja<#szomoru1><#zavart2>
a.carkey
Nevetséges cég. A legjobb MMO ötletek, olyanok, melyeknek legalább WOW szintre kellett volna emelkednie rajongótábor szerint voltak náluk, erre jött pár jóllakott kisiskolás barom a vezetõségbe, és elqurta az egész brandet.

A medve nem játék.

Amennyire tudom, igen. Nagyon hegesztik a rendszerüket, meg gondolom veszítettek még pár ezer ügyfelet.

Van egy olyan érzése az embernek a SOE-vel kapcsolatban, hogy mindent elkövetnek azért, hogy jól megbukjanak. Szar emberek a vezetõk, rossz elképzelések, rossz fejlesztések, pocsék ügyfélszolgálat és most meg arra sem számíthat az ember, hogy kb biztonságban vannak az adatai náluk.

Gondolom amikor majd végre fellõnek mindent újra adnak vmi dupla xp napot/hetet aztán úgy gondolják, hogy akkor ez így ok is...
a.carkey
Jelen állás szerint ugye most áll a station launcher szolg. minden SOE játéknál?

A medve nem játék.

Sziasztok!

Van olyan angol,francia,kalóz magyar soc aki/akik ki tudnak,mernek állítani 4/4,5/5,6/6 grouppokat os-en vagy skirmishben spanyol honfitársaik ellen?Ha igen,keressetek engem(Gold/Silver/Bronz Marten-Los Conq. soc).

Üdv

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ja igen és "Felnor kapitány" névvel találtok meg a Roberts szerveren<#rolleyes>
üdv!
nemrég kezdtem kalóz(buccaneer)-ként a játékot, azaz 18 nap alatt felnyomtam magam 50-esre, most egy poseidonnal tolom, ha van magyar aktív kalóz soiety, szívesen csatlakoznék, esetleg ha van Ts3, oda is felmennék
(26 éves srác vok)

ha valaki le tudna gyártani nekem egy ilyet azt megköszönném (db-vel is): buncertified deed: 'wenden' third rate

valamint ha van valakinek ötlete, mivel lehetne jól db-t keresni buccaneerként, megköszönném ha megosztaná velem

(mellesleg the black rose societyben vagyok épp, de kilépek ha van magyar)
http://www.youtube.com/watch?v=05LRRHZZRuU

Jockey
necces de nice..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=Cfl8cpnNVlM

Esélyük nem lett volna,4 navynk volt hátul,ha chargolnak ,invincible on <#wave> és ha az oldalukat ennyire könnyen megettük szerinted mi lett volna az orrukkal?Meg õk is lassan mozogtak,totál damage és armor fittesek voltak.

Jockey
grati

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A helyükben nyomtam volna egy 180 fokost és sternre mentem volna. Akkor vagy behajóztatok volna szembeszélbe vagy nektek is fordulni kellett volna és azalatt kilõhettek volna vkit.

Ez vmi új kalóz soc? Nem láttam még õket. Olyan hibákat követtek el mint amiket mi szoktunk elkövetni hetekkel ezelött 😊

http://www.youtube.com/watch?v=wyB4klz3wC4

Egy kis fun volt ma.Volt 1-2 spike...😊

bocsánat [email protected]😊. elnézést 2 hsz-ért
Császtok
Segitséget szeretnék kérni abba ,hogy regeltem a játékra és leistöltötem de nem enged belépni ezt mért van vagyis nem tom h a játékra regeltem e mer vmi mást ozot bocsásatok meg h ezzel zavarlak titeket de ha vki leírná priviben vagy felvenne msn-re és ott elmondaná h ás mit csináljak h tudjak velejácani elõre is köszönöm.
msn :[email protected]
harbor master vagy dockyard master.Valami hasonló néven futó ürgét keress a dockon.Ott tudod majd a trade this deed.... opció után ténylegesen használni.Persze a switch this ship funkciót ne hagyd ki!<#vigyor2>

Az tiszta de marad a régi ami alapbol megvan
Aukciós házban(bolton belül).

Hajokat hol lehet venni és kicserélni?
Az lehet,de elrontaná vele a játékot!

Egy plusz general slot kialakítása és annak árusítása sokkal jövedelmezöbb lenne a soe számára... sztem

Hali!Hogy kell belépni mert megcsinálom a karaktert és ki ir valami hibát és nem tok tovább lépni
Írtam fórumra az ötletdobozba hogy tegyenek be a játékba BG-ket. Támogassátok ti is 😄 :

battlegrounds

Vannak akik naponta respecelnek. Én is szoktam úgy 1-2x egy héten. Az hogy a respecért valódi pénzzel kellljen fizetni vagy hogy grindelni kelljen hozzá a legnagyobb gusztustalanság amit eddig MMO-ban láttam.

Forolto
A karakter transzfert oldják már meg!

Dzsuhi
Logikus lépés .. így nem lesz meg az állandó átrespec, mert épp a patch után az a jó ... de végülis 200kért már lehet note.ot venni online .. szal annyira nem gáz

PotBS - Maximiliano Dzsuhi

Burning Sea note-ossá tették a skill respec-t az idióta FLS-ek. Kíváncsi vagyok milyen hamar fognak kihátrálni ebbõl a felbõszült játékosok dührohamai miatt 😊. Hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni? Van egy olyan érzésem hogy nagyon a béka segge alatt lehetnek anyagilag...

Forolto
Rendben,ma összeszedem öket és felmegyünk TS-re.

Fritz Von...
Sztem igen, de majd a neveket küldd el privátban légyszi, mert ha valaki mást látunk fent, az repül. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Forolto
A wot március 10-15 tõl élesben megy,ott szerintem már lesz egy kis pangás a mi részünkrõl,de addig és utána biztosan lesznek pont az ingyenesség miatt játékosok.
Szerintem a legfontosabb most,hogy 1 TS-re menjünk játszani,az,hogy hány klán van,az tökmind1.
A kérdés az,hogy nem csak nekem,hanem a klántagoknak megadhatom-e a TS-t?

Fritz Von...
A TSre azért került fel másik pass, mert valami idióta kiadta a jelszót hülyegyerekeknek, és bejártak bohóckodni. Úgyhogy ki lettek baszva, és levédtük. Majd ingame megadom. 😊
Mi se tudjuk, hogy ki marad aktív, de például tegnap este megint 11 online volt. Ez a játék nem nyújt annyi tartalmat, hogy folyamatosan mindig itt legyünk, de mivel ingyenes, ezért én se fogom abbahagyni. Lehet, hogy rámjön, és egy hétig mindig online leszek, lehet, hogy heti egy napot. Ugyanígy van ezzel szinte mindenki. Éppen ezért lenne jó egy helyen lenni, mert ha mondjuk x napon 4 ember online, az már jó. Ha meg több, akkor még jobb. Nem fogja senki se számon kérni a többieken, hogy miért nincs.

Forolto
Nyugi Fritz,én még mindig Los-os vagyok,de kellett valaki,aki segit nekik.Mivel õk akarták a klánt én meg kifizettem érte az 5 dodót.
Külön TS szerón is vagyunk,pont a wot miatt jó volt igy fejlõdni.
Most érett be a csapat arra,hogy megvan mindenkinek a lvl50,a hajók is ugy ahogy,még a gazdaságot kellene normalizálni és utána én is ugy gondoltam 1 klánban kell lenni.De ki tudja hányan maradnak aktívak?
Olvadjon egybe mind3 klán oszt jóvan.😊 De egyébként meg nem mind1 mi van a fejed felett?😛 Már a TS-en is password van,nem tudok felmenni.😞

Üdv Mendoza capt. majd találkozunk a tengereken.Zappa vagyok a LC.-ban
Én kb 1 hete játszom.Nagyon jó game pedig sosem játszottam MMo gamekkel.Öreg is vagyok hozzá😄 Aki a pro futbal illetve Call of d. után átevez egy ilyen kaliberû játékra annak szerintem nehéz az eleje.be is vettek egy klánba van 1-2 ember aki segitõkész a többi rajtam nevet.....néha😄 leszarom majd elsüllyesztem öket azt dobok majd egy üres pálinkásüveget a vizbe nekik.Csak vicceltem...szóval jó kis game.
Ja a Los Conq ba vagyok 😊😊

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

sziasztok Én tegnap óta vagyok tagja a csapatnak. és azt kell mondanom hogy nagyon tetszik a játék igaz még nagyon az elején tartok hisz 6 szinten vagyok és még sok uj dolog van amit meg kell tanulnom . de a napi 12 orát rászánom😊 ja meg kell emlitenem azt is hogy a csapat tagok nagyon segítö készek aminek örölük mert magamtol már rég elakadtam volna

3-4en fenn vagyunk napi rendszerességgel most is és van pár játékos aki hébe hóba felvetõdik. Az a baj hogy nálunk meg a WoT és a Rift szívta el a játékosokat 😞.

Ez a 3-4 ember járna szívesen napi rendszerességgel OS heavy PvP-zni, csakhát kéne még pár ember. Így meg marad az orleans, craft, meg pontgyûjtés PB-re. Ha beindulna a rendszeres PvP, a kezdeti sikerek után úgyis visszanéznének sokan. Csak hát kéne még pár elvetemült, aki nem riad vissza néhány süllyedéstõl (és folyamatosan pótolni tudja a veszteségeit), hogy feltöltsünk egy groupot.

A bastards-ok egyenlõre nem tudják, hogy tartósan itt ragadnak-e a játékban. Ha igen, akkor jönnek majd át hozzánk, és akkor már 4-5 fix emberünk meglenne. Esetleg a 6 is.

A többi meg majd visszanéz, ha megunja a tankozást, a riftelést a hükümdar onlinet meg a tudjaarossebmégmit.

Fritz Von...
Bazz.. Sok értelme volt megalapítani. Ráadásul úgy, hogy te is aktívan LosConq voltál régen. Te lelkesedtél, hogy milyen jó megint hallani a régi embereket, stbstb. Ehhez képest a szokásos magyar agybajjal inkább másik új guildet kellett alapítani. No comment erre.
A WoT nem laposodott el, most fog végetérni a béta, és közülünk is sokan pont ezzel a két játékkal játszanak, úgyhogy megint egy indokkal kevesebb a másik guilddel kapcsolatban. Mivel mindkét játék free, és mindkét játékban erõs a grindfaktor, ezért ezek pont kiegészítik egymást. Én személy szerint egyikben sem tudok több napot egyfolytában ismételgetni ugyanazokat a dolgokat (tankgrind, vagy OS hajógrind pontokért, vagy lootokért).
Mindemellett mivel egy halom free game kijött ezek mellett is, néztük a Champions Online-t, és a Rift bétát is sokan.

Nyilván nem lesz sokszor olyan, hogy folyamatosan 10-20 online ember lesz a játékban egyszerre, hiszen pont most te is azt mondtad, hogy ki tudja meddig és hogyan lesztek.
De okos ötlet volt, hogy még ezeket az embereket is egy új helyre kell elvinni...

ok, értem.Pedig decemberi hónapban nem voltak ritkák a 16 körüli online játékosok sem a Los Conq-ban. Remélem még majd újra fellendül.
Forolto
A Hungarian Navy-t én alapítottam.

Oda olyan játékosok jöttek,akik eredetileg a world of tanks-ban játszanak,csak most a játék ellaposodása miatt mellékesen játszanak.
Ezekbõl nem tudom mennyien maradnak azután,hogy a Wot kijön élesben,igy a játékosok ugy döntöttek egy külön klánban kezdjünk.
Én eddig segítettem nekik,hajóépítés,kezdõ dolgok.Tehát a játékosok zöme már tudja milyen is ez a játék.Sajnos a PvP-ben még kezdõk,de majd belejönnek.

Namost hétvégén elég kevesen vannak.Ekkor olvastam arról,hogy hozzátok fog beolvadni a Bastards.
Ekkor merült fel,hogy aki mégis maradna a játékban annak jobb lenne,ha egy közös magyar klánban tevékenykedne,de a tapasztalatom szerint a Los Conq-ban sincs szinte senki hétvégén.Hétköznap is elég gyenge a részvétel.
Nálunk azért hétköznap van legalább 6-8 ember online.
Tehát most igy állunk,várjuk a fejleményeket.

a nevem Santos Mendoza vera cruz ban vagyok épp

A feltételek annyik hogy normális nevet adjál a karakternek!Ne legyen trágár és aberrált!

Ingame neved,vagy add a barát listádhoz a karijaimat: Gold Marten,Silver Marten,Bronz Marten és ha látod hogy fenn vagyok(most fenn vagyok) írj rám.

ne nevestek most kezdte az alap dolgokal tisztába vagyok értem azt irányitás hajó csata ami tutoriáls megtanitott de a többi dolog uj ha lenne valaki olyan kedves és segítene hamar tanulok és értékes tagja szeretnék lenni a klának . én online vagyok napi 12 orát a többit dolgozom😊

okés megcsináltam a spanyol krakter végig vittem a tutoriált los conq hol találom?

Iegn,ha a Los Conq-ba szeretnél jönni.Azt hiszem van 1 talán 2 magyar kalóz szoc is,ha azt az oldalt preferálod...