Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baszki.Ezek kellenek egy victoryhoz:
Anchor 16
Cannon, Huge 34
Cannon, Large 28
Cannon, Medium 30
Cannon, Small 16
Cannon, Swivel Gun 4
Captain Heisenberg's Steering Mechanism 1 (Farifax Loot Drop)
Colossal Anchor Capstan 1 (250 MoV)
Colossal Hull 1
First Rate Keel 1 (4000 BSP)
Geoff Leibnitz's Bilge Pump 1 (Farifax Loot Drop)
Granite 38
Guido Galilei's Binnacle 1 (Farifax Loot Drop)
Huge Square Rig 1
Lineship Crew 1 (5 CofC)
Lineship Provisions 1 (250 MoT)
Sulfur 14
Wood Tar 18
Recipe click cost 1,000,000 db
Writ 1 (2000 BSP or 100 Royals)
BSP=burnin Sea points
Anchor 16
Cannon, Huge 34
Cannon, Large 28
Cannon, Medium 30
Cannon, Small 16
Cannon, Swivel Gun 4
Captain Heisenberg's Steering Mechanism 1 (Farifax Loot Drop)
Colossal Anchor Capstan 1 (250 MoV)
Colossal Hull 1
First Rate Keel 1 (4000 BSP)
Geoff Leibnitz's Bilge Pump 1 (Farifax Loot Drop)
Granite 38
Guido Galilei's Binnacle 1 (Farifax Loot Drop)
Huge Square Rig 1
Lineship Crew 1 (5 CofC)
Lineship Provisions 1 (250 MoT)
Sulfur 14
Wood Tar 18
Recipe click cost 1,000,000 db
Writ 1 (2000 BSP or 100 Royals)
BSP=burnin Sea points
És még a wenden is 32 fontosokat kap.Szóval eléggé megerõsítik a rates hajókat.Viszont gyengítik a többi.(HMC 18 fontosokat kap ami szerintem szörnyû 😞 )Visszatérnek a nagy hajókkal vívott pb-k.
Majd ma megnézem.Nem tudom.Amit tudok hogy 2 db 1st rate hajó lesz.A victory és az Indomitable.A victory lesz a tengerek királya: 30x42 pound a gundeckken.Csak viszonyítása végett az invinciblén 30x32 pound 52-es alap damageval míg a victoryn 62-es damage lesz az alap 😊 .A további ágyúsorok fölfelé:28x24,28x12,16x6 .Az insuja az 1.7 milla.Szóval 6-8 milla biztos lesz az elkészítése.Lesz 2db új 2nd rate hajó.És lesz egy Lion nevezetû új 3rd rate.
no, és milyen árba vannak?
ha lehetne egy 1st vagy 2nd ratem szerintem vissza is néznék, eszméletlenek..:_)
ha lehetne egy 1st vagy 2nd ratem szerintem vissza is néznék, eszméletlenek..:_)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Visszahozták újra a 1st és 2nd rateket...Érdekes.
LC elvileg megvan még .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Próbáld ki az age of pirates 2 ki tudsz szállni a hajóból, a karakterednek van karakterlapja fejleszthetõ, jó a sztori, több hajóból álló flottát építhetsz legénységet toborozhatsz tisztekkel akiknek szintén van karakterlapja, tudsz beszélni a városlakókkal, kincset gyûjthetsz egy rpg-s kalózjáték 😊 Vagy burning sea de ez mmo.
Van meg magyar klan robertsen? Mi a neve?
Nem lehet h elfogyott a loszered es alap lovedekkel losz? Ami nem sebez szinte semmit...
Hello mindenki! Tegnap elõtt kezdtem a játékot elég jól ment a küldetések csinálgatása, de most az a bajom akadt hogy nem sebzek semmit csak meghalok.. Ha valaki ráérne elmagyarázni mondjuk xfire-ön hogy mi hogyan mûködik azért hálás lennék :S
Xfire: kdenes16
Elõre is köszi és további jó játékot. 😊
Xfire: kdenes16
Elõre is köszi és további jó játékot. 😊
ebben a mûfajban még milyen játékokat érdemes kipróbálni ? én még a pirates of the carribbeannál ragadtam le anno...
port royale 3 egész jónak tûnik és most jelent meg, illetve az age of pirates 2 is jónak látszik.
vmi említésre méltó ezeken kívül ?
port royale 3 egész jónak tûnik és most jelent meg, illetve az age of pirates 2 is jónak látszik.
vmi említésre méltó ezeken kívül ?
Gondolom nem freetrader vagy, ezért csak egy adott régió kínálatát látod mindig. Az pedig elõfordulhat, hogy bizonyos holmikat nem hordanak el minden városba a játékosok. Érdemes több városban is megnézni az aukciós házat.
[/cserf][/fülünyúl]
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot,és azt szeretném kérdezni,miért nincs semmi az aukciós házban?Vagy csak én csinálok valamit rosszul?
Most kezdtem a játékot,és azt szeretném kérdezni,miért nincs semmi az aukciós házban?Vagy csak én csinálok valamit rosszul?
sziasztok most találtam ezt a játékot és nagyon megtetszett de mikor letöltöttem valami physx hibát irt ki ha, valaki tud megoldst?
pár hónap kihagyás után gondoltam elõveszem kicsit a potbs-t. station launcher frissítette magát, majd azóta nem tudok beloggolni a launcherrel, processingol 1-2 mp-et majd kapok egy Disconnected from the server üzenetet meg lehetõséget back to login screen-re.. próbáltam jelszõ cserét de nem javult meg, valaki tud megoldást?
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ebben a "kategóriában" mi a legújabb játék ? én még anno a pirates of the burning sea-t játszottam, nagyon tetszett hogy lehet hajókázni, tengeri ütközeteket vívni, ugyanakkor szárazföldön is kardozni, felderíteni, kincseket keresni.
most jön a risen 2, de azt hiszem abban nem lesz hajókázás. ki mit tudna ajánlani ?
most jön a risen 2, de azt hiszem abban nem lesz hajókázás. ki mit tudna ajánlani ?
Sajna nagyon nincs idõm... <#rinya>#rinya> Vizsgák,meló,asszony...
Marten kihalóban a Los Conq, a hazának szüksége van rád! 😊
Burningsea fórumon vagy ingame kérdezz utána szerintem.
nem kell semmit telepiteni+ba, instal es jatszhatsz megfelelo hatekonysaggal..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mivel már elég régi játék, de én cska most szereztem meg, így vki segítsen már, hgoy milyen modokat és egyebeket érdemes telepíteni az alapjátékra ?
Kósza.De visszatérnek majd a készítõk állítása szerint.
azta.. befektettem BSnote-okba a pénzem és most úgy lement az ára, szívás... :S
valamint egy writ van invincible-hez AHban, visszarakták a first rate-eket, vagy csak egy kósza papír?
valamint egy writ van invincible-hez AHban, visszarakták a first rate-eket, vagy csak egy kósza papír?
Én 1 accal építettem a hajókat, csak sok bs note kell az építkezési helyek (slotok) unlockolásához, nem éri meg csak ha nagyon benne vagy a dolgokban, vagy poénból csinálod, ha pénzszerzés céljából tennéd akkor inkább fleetelj
fejlõdj lvl50-re és mindent meg fogsz érteni mire eléred azt a szintet
fejlõdj lvl50-re és mindent meg fogsz érteni mire eléred azt a szintet
Ez egy eléggé nehezen megválaszolható kérdés.Az elsõ hogy ha egymagad szeretnéd építeni a hajókat,ahhoz legalább 2 account kell ha nem több.Nagyon nagy economyt kell kiépíteni hozzá.Alapja:shiphyard+forge+mine+lumber mill.Ezek nélkül nem is érdemes hozzákezdeni.Mine-on belül kell zinc és copper mine a brasshoz és az ironhoz.A hajók készítéséhez kellenek receptek(recipe) amiket meg kell szerezni ah-ból vagy ahonnan tudod és meg kell tanulni.És még számtalan dolgot nem írtam le.Éppen hogy csak a felszínt súroltam...
p.o.b.s ben a hajomühely és hajok épitése fejl...stb hogyan történik. ez volt a kérdés
Kérdést is felteszel?
már mindenhol meg kérdeztem de csak poénkodást találtam...szomoru
segitséget szeretnék az épitkezéseknél...
Még egy kérdés:
Brawling hányas szinttõl elérhetõ? Érdemes vele foglalkozni?
Brawling hányas szinttõl elérhetõ? Érdemes vele foglalkozni?
Sziasztok!
Leguán petet melyik küldetéssel szerezhetek?
Leguán petet melyik küldetéssel szerezhetek?
most a Magyar Kalózok Szövetsége kicsit inaktív, más dolgaim is voltak, de ha valaki mindenképp kalóz szeretne lenni Roberts-en, akkor írjon "Felnor kapitány"-nak (nekem) levelet, amint tudom felveszem, sokan voltunk de kicsit elkoptunk, a következõ embernek ha normális megadom majd a lehetõséget/jogot, hogy bevegyen CSAK MAGYAR tagokat! így ha nem is vagyok, tudtok magyarokkal játszani kalóz oldalon
Szia!
Köszönöm a gyors választ! 😊 Megpróbálom átvinni a karakterem és utána keresni egy magyar klánt. 😊
Köszönöm a gyors választ! 😊 Megpróbálom átvinni a karakterem és utána keresni egy magyar klánt. 😊
Bocs, elfelejtettem hogy Nation changet is meg lehet már oldani burning sea pontokból.
Szia. Szerver transfert decembertõl burning sea pontokból (3000 pont) meg lehet oldani (de ha jól tudom még nem müködik rendesen a dolog, nézd meg hivatalos potbs fórumon). Nation change csak map win után 72 órán keresztül lehetséges, utána már nem engedi. Írj egy ticketet, akkor van rá esély hogy megcsinálják neked.
Sziasztok!
Korábban már terveztem én is, hogy belépek egy magyar guildba és ez most elhatározássá érett. 😊 Antigua szerveren van egy spanyol lvl 50-es traderem. Gondolom ott nem nagyon van magyar klán? Át lehet valahogy a karakter transzferelni a Roberts szerverre? Sajnálnám veszni hagyni... A Roberts szerveren utoljára kalóz oldalon volt karakterem, de most nem megy a nation change. Mikor lehetséges a nemzet váltás? Bocsi a sok kérdésért minden segítséget megköszönök! 😊
Korábban már terveztem én is, hogy belépek egy magyar guildba és ez most elhatározássá érett. 😊 Antigua szerveren van egy spanyol lvl 50-es traderem. Gondolom ott nem nagyon van magyar klán? Át lehet valahogy a karakter transzferelni a Roberts szerverre? Sajnálnám veszni hagyni... A Roberts szerveren utoljára kalóz oldalon volt karakterem, de most nem megy a nation change. Mikor lehetséges a nemzet váltás? Bocsi a sok kérdésért minden segítséget megköszönök! 😊
Igen játszunk még páran.Karácsony van szóval majd aktívak leszünk a két ünnep között.Ha a spanyol oldalon szeretnél játszani és a Los Conq-ba jössz,ts 3 használata kötelezõ.Többit majd ha benn leszel a guildben.
Üdv,
Marten
Üdv,
Marten
Játszotok még amúgy? 😄 Én is betársulnék valami magyar guildba ha lehetséges.
Nem jó a F.A.Q.! új vagyok és segítségre szorulok 😄
LoL ! 😊 Szerintem a korrekt gankelés az nem megegyezõ a ma említett gankeléssel.A régi idõkben az számított annak,hogy ha valakivel 1 vs 1-et beszéltél meg és bejöttek a haverjai és nyomták a buffokat és a debuffokat.Az hogy bemész a pvp területre (akármilyen szinten és hajóval) és elkap mondjuk 3 sail fittides Zsírosdeszkás a végtelenül lebutított vengeance hajóikkal ( vagy régebben a mystic polacréval lol 😄 ) akkor az szerintem sajnos a Te hibád.Tudod mi a pvp terület?Igen.Ha bemész elfogadod hogy elkapnak.Akár többen is.... 😊 Ez az én véleményem a gankelésrõl. 😊
Hát hogy vitorlázgatsz a kis halászhajóddal és egyszercsak átmegy rajtad 6 repülõgép-hordozó
Mit nevezünk gankelésnek? 😊
A csapatok erejét veszi figyelembe a játék, 2:1 arányban lehet csak behúzni ellenfeleket.
Tényleg igaz hogy nem lehet többet gankelni?
Szia!
Ma leszek este 8 körül.Majd írj egy ingame pm-et rám és beveszlek,ha még nem tette volna meg más.
Üdv,Gold/Silver/Bronz Marten
Ma leszek este 8 körül.Majd írj egy ingame pm-et rám és beveszlek,ha még nem tette volna meg más.
Üdv,Gold/Silver/Bronz Marten
Köszi, akkor indítok egy új karaktert, Attila Vaktermesz a nevem játékban.
Szia, spanyol oldalon Los Conquistadores, Nation chaten szólsz és ha van online ember akkor biztos válaszolnak 😊
Vannak magyar klánok, vagy társaságok ahova kezdõket is felvesznek, mert szívesen mennék, egyedül nekem kissé nehéz kiismernem magam ebben a játékban.