8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • gstup
    Nem.Őszintén,egy kicsit elvesztettem az érdeklődésem.Várni akartam ameddig nem lesz benne több tartalom.
  • Hunor1
    :) akkor Te nem is voltál az OW-ön eddig ?
  • gstup
    Már volt egy nullázás amikor bejött hogy lehet az open sea-n nyomulni.Akkor hagytam abba,mert annyit grindeltem egyedül azért a rohadt victory-ért....Majd ha megjelenik akkor szerintem komolyabban ránézek.Szerintem biztos lesz akkor is egy wipe.
  • Hunor1
    igen, ez logikus . + gondolom több alapanyag vagy támogatás ( NPC-k) az anya nemzettől is.
    apropos, ha kimegy a játék a steamre és bárki megveheti akkor gondolom újra lesz indítva a map ? vagy is mindenki 0-ról indul ?
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2015.10.05. 13:09:21
  • gstup
    Nem tudom hogyan lesznek a port battle-k,de ha csak magyar tagokkal csinálnánk free nation magyar klánt,szerintem jó esetben is max 4-5 játékost tudnánk kiállítani. :( Azért holland oldalon szerintem lesznek elegen.Vagy spanyol,brit ,franci stb.
  • Hunor1
    akkor megfontolandó a freenation választás nem ? vagy nagyobb előnyökkel jár ha egy tradícionális tengeri népet választanánk, mint pl. a holland?
  • gstup
    De,jól tudod. :)
  • Hunor1
    oks, majd meglátjuk. bár azt hiszem ha neutrallal kezdünk és elég nagy lesz a guid/klán akkor lehet kérni egyébb nemzetiséget, pl megalakíthatjuk a "Magyar Tengerjáró Flottát " is akár :)
    (vagy nem jól tudom?)
  • gstup
    Én azt hiszem még free nationben vagyok,szóval nem választottam.De a holland is szimpatikus. :) Mindenki a nagy nemzetekkel szeret lenni.Nekem szimpatikus a holland. :)
  • Hunor1
    Oké főnök ! :))
    Melyik oldalon hajózunk majd?

fórum a kraftolásról + táblázatok:
    link

itt egy link a hajó kraftolásról :
    hajó kraftolás
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2015.10.05. 11:38:22
  • gstup
    Lehet a napokban updatelem és ránézek a játékra.Hátha tudok valami új infót adni.
  • Hunor1
    én is meg akarom venni ! remélem újra összeáll egy magyar klán - esetleg újra spanyol zászló alatt? Bááár ahogy az itteni "aktivitást" látom még nem törte át az inger küszöböt nagyon a NA.
    Torzonborz. sajna nem sokat tudok arról hogy hogyan működnek, mert nem játszom az alfával . de ahogy olvastam a fórumukat ott jó sok alapanyag van ami gyártható, bár nem annyi mint a Potbs-ban.
  • Torzonborz
    Na és azok milyenek, hogy működnek ?

Ha kimegy steamre azt hiszem meg is veszem.
  • Hunor1
    azt hiszem ebből már játék lesz az idén !
    beindult a kereskedés, és a craftolás is már. illetve még 2 patch kerül be (alant) és a port battle után kimegy a steamre a játék!
    Development plans until Early Access

Next 2 patches
    · Data changes and bug fixing
    · Gameplay tuning
    · Player to player trade and guilds
    · Bot improvements (movement, positioning, roles, boarding)
    · NPC Open world positioning and trade routes improvements
    · Free towns (uncapturable ports open to everyone including Pirates)
    · Invisible market hand – providing sufficient supplies at high enough prices
    · Minor graphical updates

Further work

Technology related
    · Stability related bug fixing
    · Preparation of infrastructure for the Early Access release (EA)
    · New back up servers/shards (in case demand is high)

Gameplay related
    · Port battles
    · NPC Haulers
    · Port supplies to boost the production in ports (a-la X3-TC)

After EA launch
    After port battles are added to the game we plan to launch Early Access on Steam and start working on:
    · Annoyances fixes
    · Combat tuning
    · Trading and crafting finalization
    · Gameplay bug fixing
    · General polish.

Ship tuning
    After introduction of the new vessels damage and ship survivability will be rebalanced to the final state. There will be a lot less gaps in planking size and overall ship survivability will be mostly based on the class and its size

Current ship line up
    · Unarmed and armed traders: (2 new ships planned, 2 possible)
    · Unrated 8-16 guns: Lynx, Cutter, Pickle, Yacht, Privateer
    · 6th rates 16-26 guns: Brig, Navy Brig, Snow, Mercury, Cerberus (3 new ships planned)
    · 5th rates 26-50 guns: Renomee, Surprise, Frigate and Variants, Belle Poule, Trincomalee (3 new ships planned)
    · 4th rates 50-64 guns: Constitution (2 new ships planned)
    · 3rd rates 64-80 guns: 74, Bellona (2 new ships planned)
    · 2nd rates 80-100 guns: St. Paul (3 new ships planned)
    · 1st rates 100-140 guns: Victory, Santisima (1 new ship planned)

User interface
    User interface artwork and polish will start last. We expect several changes to the UI during the testing and there is no point to spend resources on art that will have to be redrawn again and again.
  • Hunor1
    Hello.
    Már elérhető a neten a holland De Ruyter admirálisról szóló film. Nem egy oscar díjas, de a hajók szépek :)

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2015.09.20. 10:42:17
  • Hunor1
    2 új hajóval bővült a játék! Már most játszhatóak, és állítólag kibővítették az alfában résztvevő játékosok számát is.

1. Brig -Mercury:

2. La Renommee . francia fregatt

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2015.06.26. 20:57:11
  • Hunor1
    hmmm, xboxos. de amúgy sem rajongok az ilyen comics grafikáért .
  • AnuluWork #7941
    Sea of Thieves :)
  • Torzonborz
    Hmm az annyi mint Potbs port battle-ben volt, nem rossz.
  • HunAnFionn
    Röviden: foglalmam sincs, de szerintem annyi lehet, amennyit a sima OW-n kívüli csatákban láthattunk. Én pár perces keresgélés után találtam olyan csatákat, ahol 50 hajó volt egy meccsben. Ez elég szép szám, tekintve, hogy pl. a trafalgári csatában 74 hajó vett részt mindkét oldalon. De szerintem nagyon ritkák lesznek az ilyen masszív csaták legalábbis kezdteben.
  • Torzonborz
    Azt elhiszem . :D Jelenleg mennyi ladik lehet egy instában ?
  • HunAnFionn
    Pedig a sorhajómat irányítva szívesen találkoztam volna a ti kis sloopotokkal a nyílt tengeren.
    Utoljára szerkesztette: HunAnFionn, 2015.05.24. 12:15:17
  • Torzonborz
    Minek nincs értelme ?
  • XenHai
    játékosok fejlődésé nélkül nem sok értelme van ..
  • Torzonborz
    Amíg a fejlesztés tart addig elég sok wipe-ra lehet számítani. No meg a végén is.
  • HunAnFionn
    Attól tartok még várni fognak az eladással. Még mindig a hibák javitásával vannak elfoglalva. De az mindenképpen jó jel, hogy elkezdik bővíteni a játékosok körét. Amúgy pedig ha jól olvasom törölni fogják a játékosok fejlődését, kár. : (
  • Torzonborz
    Pont ezt akartam kérdezni . :) Ha igen egyből megveszem.
  • Hunor1
    húú ez klassz. kérdés hogy megnyitják-e újra a játék vásárlását is ?
  • HunAnFionn
    The OW build could become open to everyone next big patch (ETA 2 weeks).
    Tengerre magyar!
  • Jockey
    forumon többen sírtak már a lentiek miatt. Egyik admin leírta, hogy lehet sron kívűl bekerülni most, kifejezettem valami nem scam kijelentéssel...

admin megjegyzést keress
  • Hunor1
    nem láttam még új időpontot, de itt nézegess, nagyon sok téma van:

http://forum.game-labs.net/
  • Torzonborz
    Hmm most látom hogy a fejlesztő csapat az a Game-Labs akik az Ultimate General: Gettysburg játékot csinálták. Na azt hiszem így van remény hogy az NA is jó cucc lesz. :)
    Amúgy van vmi info arról hogy mikortól lehet ismét megvenni ?
  • Carmang
    Élet a Hermione-n:

https://www.youtube.com/watch?v=3g7NiNrJ-Sg
  • HunAnFionn
    Az se holnap lesz. Gondolom még hónapokig elpiszmognak a játékkal. Kijavítják a mostani hibákat, berakják a gazdaságot, kereskedelmet, azt is kijavítják, a kezelőferületet is kicsit kipofozzák stb. Szóval még jó ideig nem lesz ebből Steam, legalábbis szerintem. Pedig már most is többé-kevésbé játszható a NA.
  • Carmang
    Majd ha kijön Steam-en Early Access-be, akkor nem 70-100 ember lesz :)
  • Hunor1
    igen az ő videóinak van értelme. sokat beszél a játékról közben, jópofa a spanyolos angolja is :)
  • HunAnFionn
    Örülök, hogy a srác ismét elkezdett videókat készíteni. Leginkább az ő videói győztek meg arról, hogy vegyem meg a játékot.
    Remélem hamarosan más játékosokat is meghívnak a tesztbe. Egy ilyen nagy térképen 70-100 ember nehezen fogja megtalálni egymást.
  • Torzonborz
    Szimplán csak más.
  • Kata
    eddig semmiben nem több mint a potbs
  • Torzonborz
    Gyk mint Potbs-ban bár ott még egyszerűbb modell van map-en.
    Amúgy battyák meg, néztem pár videót és igencsak elkezdett viszketni a tenyerem, lazán megvettem volna a játékot...meg még most is. :D