Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ezek normálisak?

"Last Chance To Migrate Your Account"

Megyek dolgozni, de hogy lehet most majd belépni?

A medve nem játék.

Torzonborz
LC még létezik de ahogy néztem a tagság nem túl aktív. Én is csak ritkán szoktam belépni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nálam is megtörtént... Van valami mukodo magyar society? :-)
Persze spanyol oldal roberts 😊

Torzonborz
nekem is most jött pedig megcsináltam már a migrációt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Sikeres migráció után nektek is küldtek mailt, hogy migráljatok? Ma kaptam, gondoltam rákérdezek.

A medve nem játék.

Jockey
migratio mukodik, hala istennek mindent el lehet intezni a potbs fooldalana hogy nezem..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nah akkor neked lenne fizetos ha visszamennel robertsre... 20 dollar egy transfer megneztem...

de most ez az emigralas mit jelent? mi akkor lehet lesz transfer is? minden cucc atmegy? remelem 😊
a.carkey
Mivel anno voltatok akkora okosak, hogy átmentetek az Antiguára, utánatok én is mentem. Csakhogy közben elegem lett, ti meg visszamentetek ... 😊

A medve nem játék.

jah, akkor nem tudom milyen kod... valamire at kell majd vinni az accountot?

nekem sem ir semmit belepeskor

egyebkent robertsen vagytok?
Ha regisztráltok a levelezõlistára ITT, akkor elvileg értesítenek majd ha már lehet emigrálni.

a.carkey
Én akárhányszor beléptem, nem látok felugró ablakot se kódot.

A medve nem játék.

a.carkey
"When you log into the game in January you will see a window containing a Migration Code. Use this code to register your account at http://www.portalusgames.com/potbs. You must log in and obtain your Migration Code before January 31, 2013."

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem nem erre a kódra gondolt. 😊

A medve nem játék.

vehetsz penzert... mas megoldas tudtommal nincs
Jockey
ez ok, de van mar kod amivel at lehet vinni a masikra?

a.carkey
Hihetetlen, hogy még mindig nem javították ki a Physxes bugot ...

A medve nem játék.

a.carkey
Recover account?

A medve nem játék.

recover account megtorten, potbs telepitese megtortent

belepes megvolt, cuccaim megvannak a jo oreg Don Hernando Jose meg mindig ott vigyorog a Havannai kocsmaban :-)

kivancsian varom mi lesz 31iketol...
a.carkey
Azt írták maileznek, ha valami lesz, de eddig semmit se küldtek.

A medve nem játék.

Jockey
ha megvannak akodok a belogolasnal pls irjatok be ide, elkezdem letolteni a gammat akkor..

nem, na mind1. nem sûrûn jártam a honlapon. már vagy 1 éve nem játszom még is sajnálom letúrni a géprõl a Potbs-t....remélem még lesz kedvem játszani vele.
a.carkey
Aha. De azt tudod, hogy amivel a játékba belépsz, na azzal be tudsz lépni a honlapra és a soe oldalra is? 😄

A medve nem játék.

van 1 SOE accom amivel a SOE oldalra meg a honlapra regisztráltam + van az az acc. amit Te is írsz. Amivel a játékba lehet belépni. szóval 2 van. A játékba meg van 1 fizetõs acc.+még 3 free2Play accom is(a termelés miatt csináltam csak)
a.carkey
Érdekes. Nekem nincs a SOEs accon kívül más accom, csak amit a launchernél megadok. Nem tudom mirõl írsz ... 😊

Mondjuk, amikor abbahagytam, na akkor minden egyszerûbb volt. Most visszanéztem a SOE megszûnés miatt (nem tudom mi a gond a SOEval, de így nem lesz a dologból SWG2 ...), és úgy elsõ blikkre kb. megvan mindenem, de az Antiguan, ti meg a Robertsen vagytok. 😞

Van pár dolog amire Obsolete-et ír bejelentkezés után, de szerintem még azért lehetne bent valamit keresgélnem a maradékkal (különösen, ha az obsoleteket is ki lehet hajózni ...).

Fog sincs mi a max. szint jelenleg, de most "ennyi az annyi", tehát nem dobnám ki az ablakon:

<#idiota>

A medve nem játék.

oki. az accountra tudnál válaszolni?
a.carkey
Jan. 1-tõl. 😊

A medve nem játék.

megcsináltam, de kódot még nem küldtek.( mondjuk az nem világos hogy melyik accountot kell beírni. mert van egy SOE account név és van egy account név amivel belépek a játékba..)
a.carkey
Semmi extra. Menj a megadott oldalra, ott csináld amit kell, majd jan. 1. után szépen add meg a beírt kódot, és simán áthozza az accod. Legalábbis papíron. <#papakacsint>

A medve nem játék.

"Pirates of the Burning Sea will no longer be available through SOE’s platform after January 31, 2013. "
"leadja" sorry
szevasztok! Most nézem hogy a SOE január 1-tõl "leasdja" a Potbs-t. Ti is kaptatok értesítést? Átjöttök az új helyre?
de jo lenne az Új nation ts cim is😄
sziasztok a pirates behalt?ja és valaki nem tudja a ifalien vagyis a ws net pontos ts cimét?ujra kellett huznom a gépet.
valakinek kell egy victory first rate olcsón? féláron 1 durabilitys
kalóz létemre szeretnék egyet, és 2-en vennénk egyet, majd az egyik durabját elfoglalnám ha lehetséges
(skirmish-re jó lenne 😊 nyílt vízre nyilván nem vinném)
Vagyis van,nem "lesz".

Természetesen csak navynak elérhetõ.2 db új 1st lesz a régiek helyett.

látom már volt AHban 27-31 milláért és navynak szól
és milyen kasztoknak lesz elérhetõ?
a többi 1st is visszakerül?
Ohh bazz..a victory szerinted milyen class?Megsúgom 1st rate.

Sziasztok! A Magyar Kalózok Szövetsége Robertsen még mindig létezik, bár inaktív. Ha van magyar aki csatlakozna adok jogot új magyarok felvételéhez!

Victory-t lehet majd buccaneerként készíteni?
Ez lesz most a legnagyobb tûzerejû hajó?
Gondolom a first rate-ket nem rakják vissza...
Lol.Dehogy.Gondoltam kicsit visszanézek!

Hi Marten! Hogyhogy megint játszol? Kidobott az asszony? 😄

1.Ha licitáltál már valamire és elfogadta az árat akkor nincs visszaút.Lehet azért nem látod a ship deed-et mert más kikötõben volt a vétel idején.El kell hajóznod érte.

2.Ameddig nem leszel lvl 50-es van rá esély hogy elkezdjenek üldözni OS-en.Ha nagyon mínuszos a repud.

3.Van.Ha egy 1st raterõl nem lõsz le egy embert sem,jóval több wave-je lesz mint a Te fregattodon 😉

4.Ez nem a kommunizmus.Szóval nem.

5.Az áramlatoknak (mi gyorsítóknak hívjuk) nem változik az iránya.Viszont a szél iránya változik!

Ui.:Angol lobogó alatt?Pfff.... További segítséget kérj az angol kollégáktól! 😉 😊

Sziasztok!

Kb. 1 hete játszom a játékkal. lvl 11 officer vagyok angol lobogó alatt.
Ez alatt összegyült pár kérdés ami nyilván a korábbi 7700 hsz-ben meg lett válaszolva de nem könnyu ráakadni.
Szóval ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
Kérdéseim:

1. Kinéztem egy ship deed-et az aukciósházban. Tettem rá egy ajánlatot (a pénzt le is vonta egybol). Másnap meggondoltam magam töröltem az ajánlatot de a pénzt még mindig nem kaptam vissza és az ajánlatok között még mindig szerepel az általam ajánloott összeg. Hogy kaphatom vissza a pénzt? (Inkább az kéne mint a hajó) Meddig tart egy ilyen licit?

2. Ha angol vagyok és más nemzetek npc és player hajóit támadom nem fognak üldözni azok a nemzetek? (szárazon és vizen)

3. Boarding esetén van jelentosége, hogy mennyi a két hajó létszám különbsége? Mert olyan mintha nem lenne...

4. Bizonyos szinteken kap az ember "ingyen" hajót?

5. Mik azok a Bound Currentek a vízben? Áramlat vagy mi? Néha változik az irányuk?

Így elsore kb ennyi. Eloe is köszi a válaszokat.
És történelmi nap.Mától ismét vannak 1st és 2nd rates hajók a gameben.Piszkosul drágák,de valamit valamiért.+1 3rd rate (Lion)

Ami szomorú számomra,hogy nerfelték a fregattokat.Eléggé csúnyán.Nem tudom hogy véglegesen-e,mert több helyen is említik hogy újra írják a statkat és még alakul.De pl.:HMC 16 fontos ágyúkkal hasít..<#banplz><#falbav><#nemtudom> 20 helyett.

Igen.Az újjak is annyiak lesznek.

Jockey
helyes,regiek talan max 2durasak voltak nem?

Még valami.Nem akarom tele spammolni a fórumot.Nagyobb dr-el és def-el rendelkeznek majd az új rétes hajók mint a régiek.

Ja és a hajógyártóknak üzenem.LSB obsolete lesz lassan.Szóval használjátok FEL!