8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Hunor1 #1798 Hmmm...Vagy akkor esetleg nyissak egy külön kis számlát valahol direkt csak erre a havidíjas dologra ?? -
cain #1797 a másik népszerű lehetőség a gamecard. sajnos azonban soe játékokhoz gamecardot nem lehet kapni magyarországon. =(
esetleg rendelkezésedre áll a két megoldás keveréke, azaz vehetsz interneten gamecardot. =) -
Hunor1 #1796 Hi.
Nah csak csak közeleg az idő...
Lehet hogy láma kérdés de hogy lehet majd technikailag lebonyolítani a havi díjat? Én ugyanis nem akarom megadni a számlaszámomat...ez lenne az első MMO-m, még nincs tapasztalatom a fizetési módokról.
Köszi -
#1795 2008. január. -
Globus #1794 Sziasztok!
Lehet tudni, hogy mikor jön ki a játék?
-
#1793 Talán ez a legjobb része az új patchnek:
"PvP Dueling Practice! This is just for PvP testing purposes so please use it to test out swashbuckling PvP."
:) -
#1792 Hivatalosan ugye lehet szerezni 25 captain és 25 swashbuckling skill pontot mindenkinek. Nos, kurvára megéri megnyerni a térképet. Ugyanis 3 jár egy győzelemért. Most durván másfél hónap volt a victory. Eddig nem tudtam, de kéremszépen 5 győzelem, és lehet tovább tanulni a skilleket. Ugyanis 15 CofC-t be lehet váltani akár 1 skillpontra kapitány v. kard skillre!!! :) Ez alatt is szép rewardok vannak (aranyrudak, writek, felszerelés, stb.).
Úgyhogy hajrá! -
#1791 hurrá... -
#1790 És átalakulnak JÓ IRÁNYBA a port battlek is. :)
Pl hamarosan bonus is jár attól függően, hogy mennyi pont van összegyűjtve.
Növelték a royal dropokat, de mielőtt váltsa be minden navy player a trinityért járó royal, mert a patchtől az már csak egy Wendent vagy Valiantot fog érni ... :(
Akit SŰRŰN kinyaffantanak PvPben, és megkapja a maga kis iconját, az ezentúl 30 percig nem szerez sem XPt, sem lootot ... (Kb)
Ezentúl látható lesz egy igazi elsüllyedés, robbanással, stb. :)
Csak nagyon közelről lesz látható a sok csatahely az OSen. Ezzel IS növelve a játszhatóságot. Megszűnik az auto group join battle, vagyis mostantól szépen be kell szállni minden csatába manuálisan. :) És növelik a Ad-Hoc Invisibilityt is. :)
Viszont sajna újra kell konfigolni az egész irányítást, beállításokat. Ha nem teszed meg, crashre számíthatsz mert sok funkció kimarad vagy változik.
Mozognak majd a fák és új hangok kerülnek be. Hajrá! :) Végre lehet majd hallani az utcai muzsikuskoldust és a kikötő hangjait. Plusz új kikötőátrajzolások is várhatóak.
-
#1789 Lesz looking for a group icon ha bekapcsolod. -
#1788 Viszont lesz szárazföldi PvP :) -
#1787 Nézegetve a hamarosan beköszönő új build notejait, most basszák el a Freetrader Classt ... -
Since #1786 Navy kaszttal játszom és van egy támádás meg védekezési képességem ami csökkenti a morált, így a 3. képességre nincs elég morálom. Csak úgy tudom megoldani, ha lekapcsolom az egyiket :-) -
#1785 Te is tudod, ott voltál. Én eddig 1x vesztettem el hajót az új buildben, egy Dolphin Ketch-t, kb 1 órával azután, hogy megvettem, amikor egy laza szerver crash volt éppen csata közben, ráadásul nem 1 enemy volt, hanem 5 ...
:)
Azóta ez elkerült. -
#1784 Ilyenkor ahol voltál, ott lesz az a hajód is, ahová transportáltál. :)
Örülj neki. :) -
#1783 Passz. Melózom. -
Snipa #1782 Anulu szerver fut? -
#1781 Mondjuk azért simán elég kéne hogy legyen a 100. Különösen kezdő hajón. :)
Amúgy meg rakat skillt úgy kell használni, hogy 1x katt rá és úgymarad. "Toggle"
:) -
#1780 Nekem van egy cucc. +15 morált ad. Megnézem hogy tradeable e, ha nem, odaadom, de azt hiszem L45ös, szóval még nem tudod gyártani. De van ilyen. Azt hiszem hordó. -
Snipa #1779 Morál növelése hajón? Lehet hogy van hozzá valami cucc én még nem találkoztam vele!
Tegnap tenyleg necces volt a dolog! :-) Majreztam mikor pont ship transport kozbe fagyott ki! -
#1778 Na ja tegnap mi is majdnem elvesztettük a hajónkat Kemával (Snipa). Pont ki akartunk hajózni amikor becsukták a szervert. -
Since #1777 Nemtudjátok hogy lehet növelni a morálomat? Kezdő hajóm van, max 100 a morálom de sajnos több kéne hogy az összes speciális képességet ki tudjam használni :-) -
#1776 Jah, levágták a szervert. Jóéjt -
gstup #1775 Mentem aludni,thx a gamet!
Üdv -
#1774 Engem sem akart nagyon beengedni. Most ott ácsorgok Sisal dockon. Szerintem levágták a szervert, mert alig volt npc és játékos is OS-en, azért jutottam át Sisalba. -
gstup #1773 Rendben,egyenlőre nincs Blackbeard szerver,vagyis én nem tudok belépni. -
#1772 Átvergődtem Sisalba, ha online leszel... -
#1771 Most már ment azóta.
Ellenben a szerverrel maszatolnak valamit, úgyhogy az összes hajóm sikeresen elvesztettem (nyílt tengeren megtámadtak, és először memory leak, másodjára levágott a szerver). Egyre fosabb ez a játék, ahogy "javítgatják". -
#1770 Nállam is ugyan ez volt. Nekem csak egy reinstall segített. Sajna a készítők sem tudtak megoldással szolgálni. -
#1769 Illetve csak néznék, mert azóta próbálom és nem tudom elindítani a játékot. Már mindent csináltam, gép restartot, full file scant, de indítás után egyszerűen leáll. -
#1768 5 db armor, raider stb volt, abból 3nak kell még lennie. :) -
#1767 ööö, ennek utánanézek, mert darabszámot sehol nem írt. Akkor lehet hogy az a bug. -
#1766 5 darabot kaptál mindegyikből. Szerintem 3-3-3 maradt. :) -
#1765 Red Tide. Groupban könnyű, de egyszerűbb, ha egy freetrader is felveszi. Ő a group leader és így egyszerűbb a küldi, mert neki nem unbalanced a küldi.
A freetrader részt simán meg lehet csinálni. A navy eléggé unbalanced. A privatert nem tudom. -
Since #1764 No közben elkezdtem játszadozni a navys karimmal, és lenne egy két kérdésem. Van a Red Tide nevezetű küldetést amit egyszerűen nemtudok megcsinálni...Röviden úgy szól a küldetés, hogy el kell hajókázni az egyik fortra és szólni a kapitánynak hogy megakarják támadni a kalózok. Utána vissza kell menni a vízre és összesen 9 hajót kell likvidálnom ami így elsőre nemigazán ment, mert level 6-7es hajók vannak (én is 7es vagyok. Lehet hogy ezt partyban kéne megcsinálni?
A másik kérdésem meg a skillekre irányul. Van 3 képességem, amit egyszerre nemtudok használni mert kevés a morálom. Az egyik plusz defense, a másik plust sebzés, a harmadik az meg egy instant skill amivel plusz sebzést érek el egy lövéssel. Ehhez plusz accuracy is társul. Ez a skill 40 morálba kerül, de csak 30 morálom marad ha az első 2 skillt aktiválom. Ilyenkor mi a teendő? Ahogy láttam összesen a hajó 100 morált mutat, gondolom ezt nem lehet feltornászni csak ha veszek egy másik hajót. Köszi a segítséget! -
cain #1763 report ment róla? -
#1762 Korábban kijelentették, hogy új buildnél (most jön a 28as) a testbed lesz csak fellőve, a blackbeard nem. Hogy ez most változott-e, na ezt nem tudom. -
gstup #1761 Mi az a testbed patch?Akkor most nem lehet belépni?! -
#1760 remek -
#1759 Holnap testbed patch, úgyhogy lehet, hogy megint lelövik a blackbearet egy időre.