8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Hunor1
    Akkor Te trader vagy Anulu?
    Ha freetraderként lépegetek szinteket, akkor is lehet bármelyik (a szintemnek megfelelő)hajót venni?Gondolok itt mondjuk a kutterre ami navy hajótípus.Van esetleg valami tipped hogy milyen áruval érdemes először kereskedni.Vagy itt is a lényeg a missionok felvételén és teljesítésén van?
    (úgy néz ki talán éjjel 2-re kész lesz az update...)
  • a.carkey
    Enyhén szólva ja ...
  • Hunor1
    Oki, majd írok ha megvagyok.Próbált már valaki freetraderrel indulni?
  • a.carkey
    elvileg ugyanúgy megy ahogy anno a stressnél csináltad. kulcsot regelni az accodhoz, és utána jöhetsz be.
  • Hunor1
    Igen, a stressen az vótam..de tetszik a név úgyhogy megtartom. most éppen takarítanék, mert kéne vagy 6GB hely a C-n..Sajna nem láttam opciót hogy a D-re installja..De ha már itt vagy segíthetnél kicsit.Azt az aktivációs számot amit kaptam( az oldalon) ezt kell beírnom a soe launchpadba amikor regelni kell? Vagy elöször regelek(password amit én adtam meg )és akkor kér hogy subscribe, majd jön egy tábla ahová a 20jegyű számot kell beírni(ezt kaptam most az oldalon)
    Huhh..kissé bonyolítom, de nagyon izgatott vagyok,bocsi
  • a.carkey
    hat, kb. de még fog azért jönni. Francesco Zappa? Az voltál korábban is, nem?
  • Hunor1
    .........vagy inkább használjam az újra letöltött installt??
    Hátha ez frissebb verzió és így talán kevesebbet fog updatelni a game ??
    kössz
  • Hunor1
    WOW !!!!!!

Nekem is ma jött meg az invitációóóó :-))))
    Francesco Zappa kapitány készülődik a tengerre!
    (már egyszer letöltöttem a clienst amikor a stresstest ment, ezt lehet használni mint alapjáték? )
  • cain
    nem is vészes. köszi.
  • a.carkey
    4.7GB
  • cain
    jé egy béta app! mennyi helyet kell gyártani ennek a csodának?
  • gstup
    Igen :(
  • a.carkey
    Nálatok is olyan gyönyörűen elcseszett a szerverválasztó screen?
  • a.carkey
    User Content részbe tudod.
  • gstup
    Tudom hogy van PotBS fórumon külön része,de nincs kedvem annyit keresni és olvasni,meg hátha tudsz segiteni:hogyan lehet berakni saját flagat?És hogyan lehet késziteni?
  • gstup
    Ez volt nekem is amikor a játékot töltöttem le,de most is fölfele számol.sajnos ki kell várni és nem nagyon fog gyorsúlni.Ez a tapasztalatom.Volt csata? Kata:
  • a.carkey
    A letöltés felfele számol, nem lefele. Már 9 órát ír ...
  • a.carkey
    Feltették a pecset. Nationalként egy időre szopacs lesz, míg ki nem javítanak pár dolgot. Amúgy 5 óráról indult a letöltés, és most tart 5.51nél ...
  • a.carkey
    Reggel 8 körül lesz csata holnap. Kiváncsi vagyok, hogy megvárják-e a patchel ezt, vagy lelövik a szervert? :(
  • Kata
    Most értem haza melóból (tessék sajnálni), kajálok, kicsit később lehet felnézek. Bár amennyire lagol, szaggat nekem az OS, nem sok reményt fűzök a felhőtlen játékhoz...
  • gstup
    Most próbálj meg belépni.
  • a.carkey
    Reggel még ment.
  • a.carkey
    Amúgy megint nyertek a spanyolok, de csak szombat éjjel lesz hivatalos.
  • gstup
    Megy vlkinek a Blackbeard,nekem nem müxik?!
  • Snipa
    kb 10 tol ejfelig, Cepivel meg Plusikaval!
    MT nel es FdF nel is nagy volt a nyuzsi!
  • gstup
    Mikor voltál fenn tegnap?
  • Snipa
    lol!

rossz az, aki rosszra gondol! :-))))

Tegnap ejjel annyian nyomultak neha nem talaltam meg a sajat csoporttarsaim!
    Nagy nyuzsi volt vazeg! ;-)
  • gstup
    A küldikre gondoltam!
  • gstup
    Mikor jössz játszani,mert jó lenne duoban csinálni!:)

Üdv
  • a.carkey
    Ki.
  • Kata
    Kedvenc frizum bugját kijavították már? :)
  • a.carkey
    Snipa!

Ma minden egyes instancenál kivágott desktopra testbeden ...

Ma este akarják livera tenni ...
  • a.carkey
    Majd nezd meg a navyd, aztan irany a pvp domb! :)

+00% a speedre
    +00% a damagere
    +00% az accelerationra
    +00% a reloadra, stb ... :)

:)
  • Snipa
    Na es? ;-)

No para ez beta! Majd releasnel mar jobb lesz minden!
  • a.carkey
    Ha ezt így felteszik blackbeardre, ez lesz minden idők legértelmetlenebb és legszarabb fixe!
  • a.carkey
    Közben megoldódott. Roppant hülye bug volt.

Készüljetek fel rá, hogy újra kell tervezni az összes karit. A sötét színű ruhák mint fehérek. :)

A navy skillekhez hozzá sem nyúltak, mégis, rakat bugos lett ... :)
  • a.carkey
    Betasok közül fel tud vki menni testbedre?
  • a.carkey
    A SONY-val nincs gond ezen a téren.

Viszont érdekesség, de lehet, hogy csúszik a megjelenés. Sőt (de nem akarom elkiabálni) ... :(

(Jelenleg IS rohadt sok gond van a patcheléssel, a patchekkel, a megfeszített tempóval - 2 hónap alatt akarnak eljutni az 01.00.00-ig, mikor még 32 stepes buildben gondolkoznak. Holnap megy fel a B28 ...)

Egy dev csaj szerint is megfeszített a tempo. Kiváncsi leszek, hogy menni fog-e nekik.
  • pedrohsi
    ma már nem drága a mastercard/visa/american express (még itt ebben a lyukban sem), attól meg nem kell tartani, hogy lenyúlnak pénzt - egyszerűen nem történhet meg
  • a.carkey
    Nem kell félni. Ha nem akarod, hogy a számládról vonjanak, WEB kártya bármelyik banknál. Ott van egy számlaszám, ami webes műveletekre/vásárlásokra lett kitalálva. Erre átutalod fizetéskor a lóvét, és mást nem szedhetnek le, mert a megtakarítási és a normál számlaszámodon van a zsozsó. Tök biztos.

Nethez én pl. ezt használom.