8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#1918 na ez a másik . amcsi servere én többet nem megyek. játszottam ott EQ2ben , VGben . elég volt belőlük bőven :D -
#1917 De az amcsi szervert jelent, azt ugye tudjátok! :( -
Snipa #1916 me too! ;-)
Az aranyok nem szamitanak :-) spanyolok lenyomnak mindenkit!
Eddig is 2-3szor tobben voltak kalozok is meg britek is megis nyertunk egymas utan csomoszor! ;-)
Akkor sincs gaz ha vesztunk, majd jobban osszefogunk es kovetkezot megnyerjuk! -
#1915 Hát én továbbra is Sadohw Knights-os maradok, azután is, hogy januárban kijön a game:) -
#1914 Plusi!
Ezek a népesség adatok tegnap esti már késő esti adatokat tükrözték. A fórumon leírtak alapján ez kb. így nézett ki vasárnap délután, amikor hosszú ideig nem volt crash:
Pirate: 397 players
English: 380 players
Spanish: 197 players
French: 191 players
Más.
Nem kell ahhoz feltétlenül pvpzni, de mindekinek valahogy fejlődnie kell. Namármost ha te pl. elkezded grindelni a karid kalózként Santo Domingo, britként San Juan, franciaként meg Havana körül, akkor pillanatok alatt pvp terület lesz a térség, és ennyi low level miatt nem lehet majd kimenteni a city gyorsan. Gondolj bele, hogy hány hajónként kapsz XPt egy low level város előtt MOST! (Pl. Campeche vagy Sisal) Aztán aki félti a hajóját továbbmegy, és bepirosítják szinte az összes várost.
Az adatok tükrében az lesz, hogy az elején egy kurvára elhúzódó brit-kalóz párharc lesz, váltakozó győzelmekkel, de ahogy eltellik két hét, és megjelenik national oldalon az elős L50 arc, annak már SOLja lesz, és azután - ha addig nem nyernek a kalózok - már nem is fognak. Szóval az első győzelem a briteké, a számarány, a túlerő miatt miatt.
A második győzelem viszont már kérdéses, de a két legerősebb nationalnemzet között fog eldőlni (kérdés, hogy hová mennek a jelentős PvP Societyk - egyet tudok biztosan: Sturmgrenadier - spanyol oldal, és ez jó! Szervert még ugye nem tudunk). Az első natonal SOL megjelenése után egy ideig a kalózok nem fognak tudni beleszólni a PvPbe, jelenleg ugyanis nincs olyan hajójuk amire azt lehet mondani, hogy "jó". Amikor azonban meglesz nekik az első changelt, elfogott (egy kalóz altja kigrindel egy navy karit és L40 után vesz vele egy writet, és míg L50 lesz, megcsinálja a hajót. Aztán egy PvP harcban elfogja a SOLt és lesz SOLjuk nekik is, gondolom nem 1x fogják megcsinálni - B26 alatt hány ilyet láttam! A végén több SOLja volt a kalózoknak, mint a National oldalnak) SOLjuk, ők fognak, akkor meglesz nekik még vagy 20 másik, és ezzel nyerni fognak minden port battlet, sajnos már a számarányuk miatt is. (Várhatóan a játékosok 60%a kalóz lesz, 30%a brit, a többi spanyol és francia - by Rev!)
Persze lehet majd ilyen tényező is, hogy hányan bétáztak a szerveren, így tudják mi a dörgés, hány szervezett guild lesz, stb. A többi csatát ez dönti majd el. Az bizti, hogy nehéz lesz. És tippem sincs, hogy EU vagy US szerverre menjek. Ugyan US szerveren kicsit nagyobb a lag, más időzónában játszanak, de ez szerintem még előny is egy MMOban fejlődés miatt. Mondjuk az eventek szar időpontban vannak, de eddig ezzel itt nem volt problémám - péntek vagy szombat éjjel 1 óra nem vészes.
Nem tudom, hogy a jelenlegi nagy PvP guildek - Shadow Kinghts pl. - hová megy (nemzet, szerver), de ha maradnak spanyol, akkor jó lenne velük egy szerveren, mert van fun, ismeri őket az ember, és tudja mire számítson, meg nem az a buta banda így sokadik látásra is, mint ahogy legtöbb amerikai játékosról regélik (szerintem sokszor alaptalanul).
De ez még a január zenéje.
Nem tudjátok, hogy az amazon.com szállít-e hazánkba? -
cain #1913 jenki játék lévén nehezen fogod tudni megmondani a vásárlóknak, hogy ő azért nem választhatja az angol nemzetet, mert az előtte érkezők miatt már túlsúlyban van a nemzet a többihez képest, ergo ugyanazért az árért csökkentett szolgáltatást nyújtasz.
ezért van az, hogy a legtöbb mmoban két frakció között lehet dönteni, de néha ez sem garancia. emlékszel, mi volt az swgben is, jelentős túlsúlyban voltak/vannak a lázadók. -
#1912 Tudtommal a hét végén nem ment csak a tested szerver. Szóval az arány ezért is lehetett más. A másik meg, hogy attól, hogy még több a másik nemzet játékosa nem feltétlenűl jelenti, hogy mindenki a pvp-re hajt. Van aki nem szeret pvp-ni vagy mert nem akar kockáztatni vagy mert nem olyan a hajója. -
#1911 höh ez elég vicces. mármint hogy kalózból annyi van mint francia spanyol együttvéve. ilyenekre miért nem figyelnek ? monjduk mindegy. szombaton kb ha 20 percet bírtam játszani vele aztán léptem ki a francba. ez így nem az én játékom lesz. -
#1910 Spanyolok: készüljetek fel, hogy Sisal, Campeche és szinte egész K-Mexikó állandóan pvp zóna lesz, annyi low level karija lesz az ellenfélnek ...
A számok a béta szerveren szerintem +1 nullával lesznek értendők. -
#1909 Kurvára megnyerik ezek után a britek a szervereket. Nem a szervezettség, hanem a számbeli fölényük miatt.
Amikor ejjel 1kor beléptem a következő volt a szitu:
Pirate: 301 players
English: 267 players
French: 157 players
Spanish: 151 players -
#1908 ST után már a DVDre kerülő gold verzió jön a launcherből. Tehét kedd reggel már azzal fogunk találkozni, amivel mindenki pár hónap múlva.
Érdekes lesz, mert a kutya sem tesztelte a B1.00.00.00 Ők tudják ... -
#1907 Nah csak egyértelmű lett. Remélem azért van aki itt kihasználta a lehetőséget, akinek nem volt eddig bétakulcsa. -
Kurfürst #1906 Na itt van. http://www.burningsea.com/page/beta/motd
Elég hülyén van kíírva, de a cím alapján úgy gondolom hogy FILEPLANET-ről letöltött tesztelőkre vonatkozik, hogy aki elér level 5-t, maradhat bétára.
Tehát nem feltétel, hanem extra lehetőség azoknak, akik egyébként nem bétázhatnak. -
#1905 Nekem speciel a stress sose volt feltelepítve, nem érdekelt az a pár órányi, vagy kétnapnyi vergődés azon. -
#1904 Hajrá.
Egyszerűen durva lenne, ha semmi jelzés nélkül ráengednének többezer playert a Blackbeardre. Azt hiszem vége lenne a bétának, és tényleg stress test lenne a dolog. Főleg stress ... :) -
#1903 passz -
#1902 A stress test és a beta szerverek között semmiféle kapcsolat nem volt soha, szerintem nincs és nem is lesz. Mármint olyan szinten, hogy kötötték volna, hogy mindegyiken szerepelned kéne állandóan, mivel a stress csak egy ideiglenes próbaszoba, a legújabb frissítéseket oda teszik fel, hogy megnézzék az eddig jól működő dolgokból mit sikerült elcseszniük. :) Biztos vagyok benne, hogy ez vmi kamuhír, hogy stressen aki nem ért el L5-öt ezen a hétvégén az nem bétázhat tovább. Főként, hogy nem mindenki bétázik rendszeresen sem.
Egyébként igen, mostanában azért nem lépkedek be, mert használhatatlan számomra az OS. Nem tudom miért csak nálam van ez a probléma, és miért csak azután kezdődött, hogy kezdték beengedni tömegesen az embereket.
Decemberre remélhetőleg meglesz az új gépem, ami olyan lesz, hogy 100 letöltést futtatok egyszerre, videot fogok konvertálni, közben fotosoppban meg lesz nyitva egy layerekkel kiterjesztve 1 gigás kép, zenét hallgatok, és 3 ablakban fog menni a PotBS, hogy egyedül három karival egyszerre OS-en vadásszak. :P -
#1901 Az Amazon.com szállít Magyarországra? -
#1900 Na ok. Meglett az előzmény (nehezem, mert látszik, hogy nem olvasom csak a béta forumot, ott meg szar sincs erről, csak a SONY oldalon ...).
Megnézem hogy fogják ezt a rengeteg embert kezelni egy szerveren abban a fázisban amiben jelenleg van ez a game! Jelenleg is áll a ST szerver egy része (térkép pl.), király lesz ha a béta is percenként lefagy majd!
Az is turbókirály lesz, ha ugye felteszik azonnal a B1.00.00.00t és nem a testbedre, hanem a blackbeardre. Gyönyőrűség lesz.
Szegény Kata a kardjába fog dőlni, mert neki már most is lagos volt a szerver. :(
Szerintem az is bekerül majd, aki nem lett L5. Anno a wipe előtti őrültségen is ugye az volt, hogy a tool, amivel pillanatok alatt L50 lehetett valaki az úgy működött, hogy use, use, use ..., nem pedig úgy, hogy use, ölj, majd use, ölj, majd use ...
Szóval aki bekerült, nem hiszem hogy letiltják ha nem lesz L5. Ezek vsz már bétakulcsok amiket kaptak a stressesek, úgyhogy aki L1, vagy karit sem csinált, az is mehet hétfő este. Meglepődnék, ha így le tudná kezelni a SOE vagy az FLS az accokat ... -
#1899 Mondjuk az durva lenne, hogy mindenkinek kell 1 stress test kari ami minimum L5, vagy kibasszák a bétából ... :) -
#1898 Valamit találtam erről, de az előzményt sehol sem lelem. :(
Ezek szerint B1.00.00.00tól jöhetnek majd be az újak. Ez kurvára átalakíthatja majd a térképet ... -
#1897 Amúgy hol volt ez kiírva, hogy L5nek kell lenni és bétazhatsz tovább??? -
#1896 Meglepődnék ha hirtelen többtízezer playert tennének be a bétába. De persze minden lehetséges.
Ha béta meghívót kaptál, benne vagy a bétában. Ha nem, nem.
Lehet, hogy megmarad a két szerver a ST után is. Ki tudja ... -
Hunor1 #1895 Nem, igyekezz 5 ig eljutni, elvileg utána maradsz a bétában.(most akkor ma éjjel lövik le a stresst? ) -
Kurfürst #1894
Igen, de ha nem leszek level 5 hétfőig, akkor ugrott a béta nem...? Vagy azzal hogy kiküldték a kulcsot, már benne vok a bétában? -
#1893 Ez csak stress test és még egy napig (sem) tart. :(
A Blackbeard felkapcsolása után csinálj karit! -
Kurfürst #1892 Hali,
Kurf van Guld-ként elkezdtem a mókát a spanyolok oldalalán. :D
Eddig egész aranyos, és nincsenek nagyon bántó bugok.. hajó belső nézetből lehet ügyködni (a la Sea Dogs?) -
#1891 Nincs valami nagyobb sávszélességű helyen fent a stress-test/beta?
Kábé 40kbs-el jön, és így nem lesz meg a lvl 5 :( -
#1890 Hasonlít a lapin szó kiejtéséhez, és az nyuszit jelent. :) -
#1889 Már fixelt 14-18 ágyú körül jó taktikával bárki szólózható. Szint nem számít. Két hajó néha necces, de nem vészes. -
Hunor1 #1888 Hi Nép !
Ha valakit érdekelne még a BÉTA akkor : " Yup, that’s right: play the stress test, get to level 5, and you can keep playing in the beta after the stress test is over! "
Asszem egyértelmű..aki nem perfekt angol annak is.. szóval még van esély 2 nap. A level 5 gyorsan megvan.
Lol Carkey , lehet hogy igazad van.. már 2 frigatot legyőztem mediatorral.(igaz nem civiliannal+ van small outfitting) ..bár láttam 300 fős fregattot is...
(aműgy a franciáknál vagyok navy, nickem : Le Pen...mi más hehe:-) -
#1887 Szóval most mondja azt valaki, hogy 200 hullos privateer vagy 350 hullos kalózhajóval fogja a teménytelen árut szállítani egyik helyről a másikra, és minden class kiváló shipwright is egyben ... :) -
#1886 Na, az új patchel sikeresen elcseszték szinte az összes hajót. A Deliverance Heavy Frigateot, a Defiant Mastercraft Frigateot, a Conquistador Sleak Frigateot (+ ezek alacsonyabb változatait), és sok más nem kimondottan classhoz kötött hajót. A Defiantot pl. nagyon ...
Gratulálok hozzá!
De nincs vége: sikeresen el lett baszva a Lancer Naval Cutter, a Falcon Naval Frigate, a Discovery Frigate (14 alatti lett a speedje!!!), az Invincible (4es lett a turning rateje 9-ről!!! - LOOOOL! - faszparasztok), stb. Na ez be fog baszni. Kiváncsi leszek, hogyha észreveszi a jónép mi történt mekkora anyázás lesz a forumon. A kalózok kényükre kedvükre fogják a SOLokat gyilkolni. Pillanatok alatt el fog veszni többheti kemény munka ára. Ráadásul míg a kalózhajók javultak, nem lesz navy vagy privateer ellenfelük tengeren. Tűzerőben így is csak a SOL tudta felvenni velük a versenyt, ezután ki fogja???
Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem ha nem az összes ágyú számát nézzük, hanem az egész képletet (fordulás, speed, ágyúk száma), akkor nagyon úgy néz ki, hogy az egyedüli igazán JÓ nagyhajó jelenleg a megerősített páncélzatú, felvitt sebességű sokágyús Couronne Galleon. Ez szerintem röhej! Szóval aki kalóz, javaslom erre hajtson (2000 férőhelye van amúgy), ne a 112 ágyús Invinciblere! Szóval úgy szét fogják szedni a kalózok a hosszú és fáradtságos munkával összehozott SOLokat, hogy csak néznek majd a national oldalon ...
Kiváncsi leszek ki mivel fog a jövőben grindelni, mert a Stralsund Mastercraftot is erőteljesen átalakították ...
A hajón lévő helyeket már nem is mondom mennyivel csökkentették le: pl. a Deliverance Heavy Frigate 350 férőhelyéből 115 lett. Az oké, hogy sok itemnek nem lesz súlya, vagy kevés, de mégis. Ez 100%nál nagyobb csökkentés. A Deliverance Heavy Frigate volt az egyedüli olyan hajó, aminek szerintem minden class örült, mindenki használta L50en, mert igazán jó hajó volt. Ezek után keressetek 1 jó hajót, ami gyors, páncélzata is erős, ágyúban is ott van, meg még fordulékony.
Állatok!
Vsz most baszták el végérvényesen a játékot ...
(Már nem is térek ki arra az apró, épp nemrég megváltoztatott, kurvára át nem gondolt, minden FT által leesett állal figyelt változáshoz, hogyha FTként az embernek van 2 high level skillje ami nyersanyagot eszik, értékben 1000 dublon nagyságrendeket egy repair, több hullnyi rumot a turn, és ezek nélkül nem megy a turn vagy a repair, akkor hogy a fuckban fog elférni a nyersanyag és pár hordó rum egy 115ös hullspace-ü hajóban ...), ha már L50 lett az ember, akkor azért némi előnyt elvárnék ... -
#1885 Vannak. Volt egy hajótuning, nem néztem mi változott pontosan, de sokminden ...
Megvan a vágyott Couronne Galleon bétaszerveren (pontosabban ha nem lövik le, megépítem még aznap, de inkább elmentem moziba megnézni a Királyság című filmet). Majd mesélem a sztorit, hogy lett meg a writ hozzá. Egyszerűen nevetséges. :) Igazi FLS baromság, írtam reportot is.
Ha tudom, nem ezt csinálom, hanem már 6 szintet léptem volna a navy karimmal ... :) -
#1884 Nationalként nem tudsz kalóz lenni. Privateerrel lehet a legtöbb lóvét összeszedni, a legjobb lootot, de igazán ász hajója nincs, skilljei annál inkább. A navy classnak jó a hajója, de igazán jó harci skillje, amire azt mondhatom, hogy hűha, nincs (persze a karrier skillek überjók, de mégis ...).
Freetradernek karrier skillek nélkül van két +40%os damage shotja, baromi jó turningje és überdurva karrierskilljei, VISZONT hajója igazán jó egysem (mármint harcra), de elvileg a peccsel javították az Oliphantokat, szóval ez még változhat (52 ágyú ...), illetve ott van még az atomlassú, 2000es teherbírású 72 ágyús Couronne Galleon, mondjuk azért sok hajót meg kell ölni ...
Javaslatom a Privateer. Gyorsan lehet vele fejlődni, és kőgazdag leszel/lehetsz ... Harcban nagyon erős, és jól alkalmazható kereskedésre is.
-
gstup #1883 Szia!
Van új patch?Mit javitottak benne?Vannak üj hajók?
Üdv -
#1882 most mit vársz ? ez is a ratyi soe patchert használja :/
-
Kurfürst #1881 Befosok, olvasom a beta forumot, mondja egy srác hogy ha így lelassul az patchelés, és irreális időket ír ki, indítsuk újra és akkor ismét felgyorsul.
Gondoltam miért ne, erre igaza van. Ugyanaz a nyomorult audio_s.pig amit reggel óta töltött(??) most kábé 5 perce alatt lennt volt.
-
Kurfürst #1880 Köszi! Kezdőként milyen class-t érdemes indítani? Csak és kizárólag PvP meg harcolni nem akarok, amolyan minden lében kanál rosszcsontkodást inkább... privateer? Vagy az csak kalóz pepitában?
Nem értem mi van ezzel a kurva updaterrel, elméletileg reggel 9:30 ugyanazt a nyomorult file-t szedi, a az audio_s.piget. Ez normális hogy ennyire szánalmasan kurvalassú, vagy reggel óta fagy az install én meg várom mint a hülye hogy befejezze, de soha nem fogja..? -
#1879 Spanyol oldal.
Ha belépsz, akkor csak a Stress Test szerverekre tudsz majd menni. A béta szerver csak hétfő éjjel lesz ismét elérhető.
SOE.