Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy info szerint holnaptól kezdõdik az off. béta, úgyhogy lehet nézni az "Emileket"! 😊
Sok sikert mindenkinek. Én három "pályázatot" nyújtottam be, remélem az egyiket elfogadják. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Azért van még néhány apróság, sztem: A logó most meg túl kicsi 😊, mindenesetre az "of the Burning Sea" rész gyakorlatilag alig olvasható fekete paca lett. A képeknél a thumbnail-t mire behozza, lemegy a nap. Azokat sztem cseréld ki egészen kis helyet foglaló képecskékre, inkább várok 1-1 nagy kép letöltésére, mint hogy a lista megjelenése húzódjon el. Továbbra sem értem milyen dalokról van szó, de ez lehet az én hibám. 😊
A vörös-arany kombó pedig kifejezetten bejövõs.
A névrõl: Meg fog változni
Az oldal designja is teljesen meg fog változni, az új megjelenésében a bordó, és az arany szín fog dominálni. A menü egy szép keretben /nem frame/ fog megjelenni, nem változó gombokkal, így nem lesz vele gond. /Egyébként, ha a mostaniakat elcache-eli a öngészõtök, az sem vibrál tovább. Ez sajnos amai böngészõk miatti technikai hiba./.
Nem fix design lesz, hanem szabadon középre lebegõ, "vékony" design, ahogy azt napjainkban szokás. És persze nyúlni fog, vgyis a hírek, meg egyéb szövegek alul fognak kifolyni az ablakból, tehát görgethetõ lesz.
Sajnos a köték-ötlet megy a kukába, mert tegnap este jüttem rá, hogy nem lehet belõle nyújtható ablakot csinálni, csak fix méretût... Amit ugye nem szeretnénk, mert irtó randa, és használhatatlan lenne.
Helyette valószínûleg a szövegdoboz is egy szép vékony - a mostani elválasztóhoz hasonló - aranyszínû keretet kap.
A design elemeket megpróbálom minél jobban minimalizálni, hogy a lehetõ leggyorsabb legyen az oldal betöltése /Ezt egyébként a motor is nagymértékben elõsegíti - ha megengdtek egy kis önfényezést... 😄/
Röviden ennyi. Ajánlatok, tanácsok, ilyesmik? Elvégre nektek készül az oldal.
Hogy legyen -e minden kisebb? Hát... ja! Legyen! A kevesebb - több jegyében kéne sztem a dizájnon véltoztatni, amúgy az alapelgondolás az tetszik. A mindent körülölelõ fekete pacát meg valami szolidabb kötélre cserélni az jó ötlet. És azt a "Lángoló Tenger" feliratot kéne még eltüntetni. Sokkal jobb lenne helyette az official logo. Mint ami itt is van a fejlécben!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
vszínû, hogy nem optimalizáltad a képeket és amenüképet a webhez, mert, nekem elég lassan jött fel. A menü szétesik, vmi gond van vele mert visited állásban eltûnik a szelvény. A bannerrel az az alapvetõ gond, hogy nem követi a perspektíva szabályait (ha csak newm direkt így van) vagyis az elõl levõ fõfelirat életlen, a hajó meg éles, - ez nekem zavaró. A szöveg körül 1 kontúr megoldhatja ezt a gondot....
Sok sikert!!!
Mikor is jelenik meg? (nem emléxik :S)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem tetszik a "lángoló tenger" felirat, a bal oldali menü nekem homályos, és el is tünedezik, meg hatalmas. Realtíve kis terület jut a szöveges infóknak. Mindent elnyom a "dizájn". Szóval olyan érzésem van, mintha egy kis lyukon kéne befelé kukucskálnom...
De az erõfeszítésed mindenképp értékelendõ! Legalább valaki nekikezdett!
Remélem szépen lassan fel is tudod majd tölteni infókkal! Ja, zenék, és dalok: milyen dalok? Énekelni is fogunk? 😊 Valamirõl lemaradtam?
A szövegeket elválasztó vonal viszont nagyon jól néz ki! 😊
Ha elfogadsz pár tanácsot:
- kisebb képeket a dizájnba!(úgy a monitoron, mint a memóriában)
- alulról legyen nyitott az oldal
- a frame-eket sztem felejtsd el
Ez az én magánvéleményem!
Sok sikert a továbbiakhoz!
mindenhova csak az vanirva hogy 'ide jöhetnek a ****'
ha mejd lesz fenn valami akkor majd ide jõhetnek a vélemyények
halvanyul az apply felirat?
hmm lehet csak addig lehet jelentkezni amig latszik? 😊
Mellesleg ez mehet háttérnek?:
oldalam

Az viszont nem tetszik hogy nem lehetnek kalóz városok. Akkor honnan indulnak portyákra, hol rejtik el a kincset, hol húzzák meg magukat az esõs napokon😊. kicsit igazságtalanság sztem...
varos elfoglalasrol is olvastam de ujra belenezek nehogy hulyeseget irjak!
ami biztos kaloz varos olyan nincs, vagyis kaloz nem foglalhat el ugy varost hogy teszem azt kaloz varos lesz 😊
Hmmm 😊
Itt vannak a "kóreai" kalózhajók (nem röhögni😊:

igazad lehet 1720 kornyeken mar tenyleg nem valoszinu a kincses flotta :-)
es abban is igazad van hogy lehet majd maszkalni a hajon csak ez is majd az Rx ben 😞 dehat ne legyunk telhetetlenek :-))
ahogy jonnek az igenyek ugy fog kialakulni ez a jo kis programocska R1 egy alap lesz amire epitkeznek es hatar a csillagos eg 😉
es ha te is Spanyol "fan" vagy, akkor szeretettel varunk az alakitando flottankban 😉)) mar feltucatnyian vagyunk 😉
egyebkent ha a hollandok lennenek egyertelmuen oket valasztanam! :-) amit olvastam a nemzetek egyensulya miatt hagytak ki oket a jatszhato nemzetek kozul... megnezik hogyan sikerul a beta majd az R1 es ha ugy latjak nem veszes a keves kikoto, keves hajo tehat minimalis tamogatottsag akkor valaszthatoak lesznek ok is!
Megjegyzem: szvsz 1720-ban, kincses flotta kisérésre ne nagyon számítsunk ...
😊
Pont az említett spanyol dögök, az amolyan 130 ágyús hajócskák miatt választom majd a spanyolokat.
Ha a kor nem 1720, hanem korábbi idõszak, pl. XVI. század, 1000%, hogy spanyol vagyok. Akkor voltak nagyon feelingesek, még éppen csak ott voltak az Új-Világban Ha majd jönnek a kiegészítõk Napoleon korával, akkor már csak a brit Hornblower sorozat miatt is biztosan brit lennék.
Azt sajnálom, hogy a mostani R1bõl kimaradnak a hollandok. Bár az én kedvenceim - a VASA miatt - a svédek (Delaware állam), de egyszerûen nem értem, hogy miért maradtak ki a hollandok ...??? 😞
Remélem nem marad ki a vihar, és az esõ, ugyanis azt olvasom, hogy a bétában sincs.
nem tudom miaz ami neked uj info :-)