8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Hunor1 #1958 Nah akkor hogy is mehy technikailag a deed átadás Anulu? hogy teszed át?
-
#1957 Ezért mondtam, hogy szétbaszták a bétát, ráadásul ha bekerül a B1.0.00.00 überszopás lesz. Nem is értem mire verték a farkukat a januárral. Szerintem már most inkább a június jönne be. De nem akarom elkiabálni, de szerintem ez nem jelenik meg januárban. Fog ez még csúszni ha van egy csepp eszük. Mondjuk annyira leszarnak minden logikát, hogy már hányok a baromságuktól néha. Amit műveltek ezzel a gaméval ... nevetséges.
Király, hogy lelőtték a szervereket, mert éppen csata volt. Persze a héten meglett volna a 3. spanyol győzelem. Na mindegy. Balfaszok, azok is maradnak! -
#1956 Jaja. Ismerem őket, meg különben sem tudták így megoldani. Anno már 1x volt hasonló hűdeokosakvagyunk, de már az sem működött. Meg a SOE sem tudta volna kiszűrni, hogy egy kamu szerveren ki ez, ki az. Mondjuk ezen a címen még fél napot állt a béta szerver ... -
Hunor1 #1955 hmmm a mai server már szinte veri a stress test serverét--:-(((annyiszor kifagy , levág
-
#1954 Na jah, Halifax tényleg gyenge hozzájuk. De majd Lexivel már hármasával aprítod őket, mint a tüzifát. :) -
Kurfürst #1953 Igen ezt próbáltam... csak elég esélytelen, Halifax / Xebec viszonylatban gyakorlatilag minden az ő oldalán van. Gyorsabb, fordulékonyabb, tűzerősebb, 3x annyi ember van rajta, szél ellen még talán jobban is megy azokkal a bazi nagy latinvitorlákkal. Asszem még tat ágyúja is van..? Próbáltam Star Shottal lőni, hogy aztán pucolni lehessen, ennek az lett a vége hogy nem maradt semmi vásznam a víz felett, onnantól kezdve macska-egér.. Próbáltam elkeseredésben csáklyázni, hátha, de persze nem lehetett közel kerülni hozzá.
Elsüllyeszteni azzal a 3 valamivel ami inkább durva vicceket szór rá meg elég esélytelen.. -
#1952 Ha erősebb a másik hajó, meg kell próbálni minél jobban az ágyúi vakfoltjában hajózni. Először csak vitorla és árboctépő lövedékkel lőni, attól erősen csökken a fordulási rátája is, utána megszórod egy kis kartáccsal vagy evőeszközzel, hogy kevesebb ember legyen rajta, mint a te hajódon, oszt fedélzetharcban lenyomod. -
Hunor1 #1951 ( amúgy a hivatalos oldalon írták hogy MINDEN stress testes emberke tovább bétázhat automatice..ahogy Carkey jósolta korábban) -
Hunor1 #1950 ..Xebec persze..lenyomtam egy 22 es szintűt, elég kemény volt, a végére maradt 85 hullom..LOL -
Des #1949 Antonio Gable, spanyol privateer, egy invite-ot megköszönök, ha van aktív guild. -
Hunor1 #1948 Oké, rendes vagy , csak hogy tudod átadni ? nem tudom a lebonyolítást. A szintem meglesz hamarosan, csak kb 4 Yebec kell hozzá.Most nyüzsögtek a sziget csúcsa körül.
-
#1947 Legjobbkor lőtték le ezt a szart ...
Na ok. Francesco, gyere majd Havana felé. Ott tali, ha normális időpontban fellövik még ma a szervert. Ha nem lövök fel, akkor gyúrd ki magad L17ig, és reggel odaadom! -
Kurfürst #1946 Na, megvolt az első PvP meccsem. Győztem. Egy kis nyomorult Chasse Mar-t nyomtam le a Halifaxxel, esélye sem volt... el is adtam a cuccát Port Royalban jól.
Amint kijöttem, nekem esett egy Level 15-ös kalóz egy Xebeccel, az egy ritka mocsok hajó, gyors, pörög a tengelye körül, a méretéhez képest rengeteg ágyú.. mondani sem kell, alázott rendesen. Most bontott a server...
Kérdés : Ha PvP flag-et bekapcsoltam, bárhol megtámadhatnak (mert Port Royal előtt nem volt PvP)? Ha lekapcsolom, csak a PvP zónákban, de én sem eshetek neki másnak vagy hogy működik? -
#1945 Tortuga viszont tényleg jó lett ... -
#1944 Köcsög britek gondolom most végig sírtak, hogy mostanában mindig szarrá lettek verve, és ennek rögtön meg is volt az eredménye: már nem kell writ a nagyhajókhoz. Csak medál kell, meg csak be kell váltani, stb, stb ...
Annyira nevetséges az egész.
Más.
"Doubled the unrest/contention gains for PvP." :) Nevetséges! -
#1943 "Increased the commendations required for a 1st Rate from 70 to 80."
Snipa! Ha meg tudod venni a Invincible-t, vedd meg, ha még nem gyúrj csak royalra, mert balfaszék mindent megváltoztatnak hétfőtől ... -
#1942 Na itt a vége, fuss el végre! Éljen a disconnect, a bugos game, az übershit!
"You can no longer surrender to NPCs. Surrender is now called PvP Surrender to help make this clear."
Balfaszok ... Én végeztem ezzel a szarral ... -
#1941 Az aukciós ház nem a junk merchant, akinél 1 aranyat ér minden ami nem szar ...
Volna értelme amit mondasz, de ahhoz nem 5 egység kéne, hanem 500 ...
Ahhoz viszont már szállítóhajó kell, hogy ennyi mozgass.
Havana, Cayo, Matthew Town ami a közelben van, az hajóépítő hely. Oda amiből kevés van, és a hajókhoz kell, minden jöhet. A megvételre persze nincs garancia, de mint írtam ingame:
bor, szőlő, sajt, nem túl drágán termelhető és kurva drágán megy el.
Szőlőt ugyan kalóz v. francia városban tudsz termelni, de megéri még így is.
Alacsony szinten maradnak az ingotok a forgeban vagy az OSen hajótámadás a pénzért. -
Hunor1 #1940 Hi Nép !
Carkey@
Kérdezném mikor jössz fel ? Lenne pár kérdésem a kereskedelemmel kapcsolatban.Pl.: vettem 5 egység gránitot( 80 arany /egység ) a bahamákon.Elvittem Grenvillbe ( florida, France) erre a tradernél ez csak 1 !!! arany/egységet ér ??!! hogy a fenébe megy ez?? Az aukcios házban persze feltehetem de gondolom a kutya nem veszi( van már pár cuccom az aukción de semmi értesítés nincs hogy valaki venne tőlem..) BAromira unom már a kőjaguár, kősas,kőmaszkok eladogatását gombokért, amikor egy mediator kutterért kérnek 10k pénzt a deeds-en !! Én azt hittem hogy azért itt menni fog a klasszikus (és reális)kereskedés: megpakolom a hajómat áruval, elhajózom más kikötőkbe és eladom az árúmat jópénzért..:-((
Esetleg van valami tipped hogyan lehet megtudni hogy melyik kikötőben mit érdemes venni(mert olcsó) vagy eladni(mert kevés van ezért drága)
Eddig az aukciós házban próbáltam kisilabizálni(pl ezért vettem a gránitot, mert drága és ritka volt mondjuk floridában 100 arany/egység..erre meg mikor viszek oda akkor meg adna a kereskedő 1 azaz egy aranyat??? )
Köszi -
#1939 Lol!Igaz. :) -
#1938 én maj' jövök a szokásos nevemmel, egyet már fixre vehetsz a listádon -
gstup #1937 LoL.Khmm Marten nem Martin :) -
Kurfürst #1936 Kurf van Guld, spanyol oldal, privateer. -
#1935 Persze nem árt ha online amikor belép, mert anélkül nem tudok leader jogot adni neki.
Mindegy. Invite meg volt, Gold vagy Silver Martin meg majd beveszi a többieket, aki jön. -
#1934 Ray Mendoza at your service, sir! :) -
#1933 Éjjel kettőkor felkapcsolták a Blackbeardet.
Aki jön, és spanyol lesz, legalább egyikőtök írja be a nevét ide. Ő guildtag lesz, és be tud majd venni másokat. Az újak őt keressék.
Ma olvastam a legjobb buogot eddig. Patcheléskor kiírta vkinek:
Insert DVD 2!
:) -
Kurfürst #1932 Rackham servert épp most indították újra... épp amikor az első hollandust próbáltam hatalmamba kerítni.. :( -
#1931 Ha leszek, ja. De nem bizti mert ugye ez az üz van kiírva, és ez nem feltétlenül jelent jót:
"We were going to take down Rackham and bring up Blackbeard about 10a. With the decision to allow Stress Testers who reached level 5 into the Beta, we've got some additional work to do. Rackham will remain up and Blackbeard down until later today. More news when I have it." -
gstup #1930 Irsz majd ide ha nyitva a Black? -
#1929 Érdekes. -
gstup #1928 Sziasztok!
Van már Blackbeard?Az mitől lehet hogy kilépek a játékból és remeg a képernyő.De csak ennél a játéknál.
Üdv all -
#1927 Itthonról vmi miatt nem jön be az oldaluk. :( -
cain #1926 az amazonra gondoltam. =) -
Des #1925 Ahoy! Stress testen csaináltam gyorsan egy lvl5-ös karit, úgyhogy ha minden igaz, este blackbeardre is be tudok majd jelentkezni. Annak külön örülök, h ilyen kevesen játszanak spanyolként, 1 okkal több, hogy erősítsem az armadát! szervezett klánba szívesen belépnék. -
#1924 Yarr! -
#1923 Persze. Nem leszünk sem teabetyárok sem csigazabálók:) -
#1922 Én csak kérdezem. Ha nem, mégjobb, mert jó lenne veletek és velük nyomni. Ha nem is egy klánban, de egy oldalon. Gondolom maradnak spanyolok? -
#1921 Nem biztos. Csak a klánban van 4 német srác 1 szlovák és mi négyen magyarok. Szvsz vannak európaiak is. Én még nem hallottam arról, hogy ha kijön végleg a game akkor átnyergelünk az amcsi szerverre. Persze lehet hogy csak én nem tudok róla. -
#1920 Nem. Snipaék szerintem többet tudnak erről. -
cain #1919 kérdezted már őket?