Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Remélem észrevettétek hogy nem mûxik az oldal<#vigyor2> . Ez azért van mert az ex-társszerkesztõje az oldalnak kitörlölte az oldalt mert azt mondtam rá hogy rohadt lusta és nem csinál semmit<#wink> .
Nemsokára vissszaáll a rend új társszerkesztõvel.
Köszi a türelmet
örülök egyébként, hogy epikusabb jellegû lesz a fejlõdés, és nem pusztán tp alapú.
a koreai "hadihajó" meg úgy néz ki, mint egy úszó láda. gondolom úgy fordul is. 😉

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

nááááááááááááááááájsz!
elmegy majd egy 9600as xtvel? 😞

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Én veszek miatta új kártyát csak a szárazföld szép legyen. Ja és azt hallottam hogy az R1-ben nem lesz szárazföldi harc...😞
Botond
csiszatolják,aztán csodálkozunk,hogy x800xt pe a minimum configban meg 2 giga ram :-)
AnuluWork
Van mit csiszolni rajta ...

ls. 5. kép, hegy ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gyadi
Felülrõl a 2. kép az, ha jól emlékszem, akkor még a fejlesztés nagyon kezdeti idõszakából való, azért ilyen "furcsa" a háttér.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Nagyon szépek az új eykluzív screenshotok. Be is rakom õket a galériába.
AnuluWork

Én az Age of Pirates címü gamét várom.Tud róla valaki valamit?

AnuluWork

AnuluWork

AnuluWork

Kívól megújultunk és hamarosan belül is. Hogy tetszik?
potbsfansite
Új devlog: itt található Ma még lefordítom szép kicsi hazánk nyelvére...
Hááát. Inkább ne mondok semmit a leírtak fejében...
AnuluWork
Engem fõleg az zavar, hogy nem jön visszaigazolás ...

AnuluWork

AnuluWork
A magyar PoftheBS fórum nem a Te munkád?

Szoktak a cégek adni + bétakulcsot, ha pl. egy országban vki egyedüliként belekezd egy ilyenbe. Csak hírdetni kell a hivatalon fórumokon, a devek felé intézett hozzászólásoknál a fórumot, hogy az egyetlen magyar fórum, más MOn nincs, stb, stb... Sokszor küldenek. Nekik is fontos, hogy 1-1 országban népszerû legyen a produkció. Egyrészt nekik is reklám, másrészt semmibe sem kerül az egész. Csak ha nem szabad beszélni a bétáról, és aláírod, akkor nem szabad beszélni (leírni/cikkezni/képet kitenni a hivatalos oldalon).

Bocs, valamivel el kellett ütnöm az idõt. És lehet hogy tényleg szerzek egyet.
Gyadi
marha jó poén volt...gratulálok

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Haj de jó volt játszani a béta akkuntost...😄. Elnézést mindenkitõl de nagyon unatkoztam
Milyen fórum miatt? És azért adtak nekem egy béta accountot mert hogy teszteljem a bétát és írjak a Magyar Közösségnek.

Atwe: Igen, még lehet.
Lehet még jelenkeznia bétára?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

AnuluWork
Oops. Szépen ment el ...

Ennyit írtam be:

Hanem? A fórum miatt?

A többi törölendõ ...

AnuluWork
Hanem? A

AnuluWork
Hanem? A fórum miatt?

AnuluWork
Hanem? A fórum

AnuluWork
Hanem?

AnuluWork
Hanem?

Nekem is megmaradt. De engem nem kisorsoltak...
AnuluWork
Én is kezdek félni, hogy vmit rosszul csináltam ... 😞

AnuluWork
Már lenyomoztuk, kezdhetsz félni! <#awink>

Amúgy grat!

Amikor jelentkeztél a bétára, akkor Neked az "Apply for beta ..:" résznél eltûntek az adataid egy submit után, vagy megmaradtak?

Mert nálam még mindig látszódik a címem, a time zone, a previus beta testing, stb, látszik a submit gomb, de piros ez a felirat, hogy:

"You have already submitted a valid dxdiag file. You do not need to resumbit this file, unless your computer's information has changed."

Kaptam. De többet nem mondok mert még lenyomozzátok az IP címemrõl a címem és kinyírtok<#wink>
a.carkey
Csak mert 23 arc került be az elsõbe ... 😊

Csak "A" kezdetû emberkébõl van kb. 100000

A medve nem játék.

a.carkey
<#vigyor3>

A medve nem játék.

a.carkey
Hogy sikerült???

Kit öltél meg érte?

A medve nem játék.

De be ám.<#bee1><#wave>
Majd írok nektek beszámolót meg az oldalra is.
a.carkey
Bekerültél???<#guluszem1><#conf><#csodalk>

A medve nem játék.

Igen, ez a végeleges oldal. Ha elmész a cjb.-re akkor látod hogy átis irányítjuk az embereket. Dezájn lesz rendes, meg van bízva egy ember de 1hetet(ezt mondta) kell még rá várni. És ha van igény akkor beszámolok. Csak nem akarom a témát a honlapnak szentelni.

realtibi: Nem, még nem jött ki, a bétára várunk.(nekem már csak várnom kell rá😄)
Télre ígérték de lehet ez Dec1(mondjuk ez nem igazán lehet) vagy Feb.27.
Senki se tudja.<#nemtudom>
kicsit láma kérdés

kiadták már???

Curze
Na! Ismét új? 😊 Ez most marad is?
Mostmeg full minimal dizájn. Nem lehetne az uccsót meg ezt ötvözni valahogy? De látom rengeteg energiát öltök belé, csak így tovább! Ja és szerintem nyugodtan beszámolhatsz itt az oldal fejlõdésérõl!

Nah szóval megint én és ígérem hogy ez lesz az oldalunkal kapcsolatos utolsó infó.
Az oldal véglegesen itt talált otthonra nézzétek rendszeresen mindig berakjuk a legrissebb infókat. Ahoy egy vitrola a láthatáron.
de az is lehet hogy pont min config közeli embereket keresnek inkább mert atomerõmüvüvel teli a apdlás és akarják tetsztelnihogy megy gyengébb gépen 😊
meg szvsz nem a min config csak a léyneg hanem hogy egyenletes legyen a configok eloszlása, ah valamibõl már sok jelentkezõ van godnolhatod hogy nem mgéegy oylan configut fognak felvenni hanem olyat amibõl kevés van, etc, de ez csak az én emgltáásom, sok sikert a bejutáshoz és ha bejutsz tessék ám nyomatni az infokat 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

AnuluWork
Beleszerettem ebbe a kis csempészhajóba:

De még mindig õ a nagykedvenc:

Sziasztok. A PotbS nagykövet megígért nekünk egy interjút a Fõdesignerrel. Ha van valami kérdésetek akkor most megkérdezhetitek. Kapjatok az alkalmon!<#bee1>
Új képek. Ez az én kedvencem:

Ha meg akarod tekinteni a többi képet is akkor látogass el ide
Azért szerintem 1gb ram, egy X800 és egy 3000-s AMD-t se fognak elvetni...😊
a.carkey
Munkahelyen három különbözõ gépen jelentkeztem ua DX DIAG fájlal. Eddig nem volt gond. Updateltem, meg minden. Nem tudom mit néznek, de gondolom fõleg a minimum konfigot.

Amúgy nem megadták, csak már meg van adva.

Nekem egy GF7800 GTX döbörög 256 MB memmel, egy Athlon 64 3200+ 2 GB RAMmal egy A8N SLI DELUXE alaplappal. Csak elfogadják, mint minimum konfig. 😊

A medve nem játék.

Új fórum: itt