Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemsokára vissszaáll a rend új társszerkesztõvel.
Köszi a türelmet
a koreai "hadihajó" meg úgy néz ki, mint egy úszó láda. gondolom úgy fordul is. 😉
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
elmegy majd egy 9600as xtvel? 😞
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
potbsfansite
Szoktak a cégek adni + bétakulcsot, ha pl. egy országban vki egyedüliként belekezd egy ilyenbe. Csak hírdetni kell a hivatalon fórumokon, a devek felé intézett hozzászólásoknál a fórumot, hogy az egyetlen magyar fórum, más MOn nincs, stb, stb... Sokszor küldenek. Nekik is fontos, hogy 1-1 országban népszerû legyen a produkció. Egyrészt nekik is reklám, másrészt semmibe sem kerül az egész. Csak ha nem szabad beszélni a bétáról, és aláírod, akkor nem szabad beszélni (leírni/cikkezni/képet kitenni a hivatalos oldalon).
Atwe: Igen, még lehet.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Ennyit írtam be:
Hanem? A fórum miatt?
A többi törölendõ ...
Amúgy grat!
Amikor jelentkeztél a bétára, akkor Neked az "Apply for beta ..:" résznél eltûntek az adataid egy submit után, vagy megmaradtak?
Mert nálam még mindig látszódik a címem, a time zone, a previus beta testing, stb, látszik a submit gomb, de piros ez a felirat, hogy:
"You have already submitted a valid dxdiag file. You do not need to resumbit this file, unless your computer's information has changed."
Csak "A" kezdetû emberkébõl van kb. 100000
A medve nem játék.
Majd írok nektek beszámolót meg az oldalra is.
realtibi: Nem, még nem jött ki, a bétára várunk.(nekem már csak várnom kell rá😄)
Télre ígérték de lehet ez Dec1(mondjuk ez nem igazán lehet) vagy Feb.27.
Senki se tudja.<#nemtudom>#nemtudom>
kiadták már???
Mostmeg full minimal dizájn. Nem lehetne az uccsót meg ezt ötvözni valahogy? De látom rengeteg energiát öltök belé, csak így tovább! Ja és szerintem nyugodtan beszámolhatsz itt az oldal fejlõdésérõl!
Az oldal véglegesen itt talált otthonra nézzétek rendszeresen mindig berakjuk a legrissebb infókat. Ahoy egy vitrola a láthatáron.
meg szvsz nem a min config csak a léyneg hanem hogy egyenletes legyen a configok eloszlása, ah valamibõl már sok jelentkezõ van godnolhatod hogy nem mgéegy oylan configut fognak felvenni hanem olyat amibõl kevés van, etc, de ez csak az én emgltáásom, sok sikert a bejutáshoz és ha bejutsz tessék ám nyomatni az infokat 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De még mindig õ a nagykedvenc:

Amúgy nem megadták, csak már meg van adva.
Nekem egy GF7800 GTX döbörög 256 MB memmel, egy Athlon 64 3200+ 2 GB RAMmal egy A8N SLI DELUXE alaplappal. Csak elfogadják, mint minimum konfig. 😊
A medve nem játék.