Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neked is leírom hogy pontos idõpontot nem lehet tudni de március környékére mondják.
MarkBlade
Mikor lesz kész a game?
ok
THX
a.carkey
Amit írtam, az az, amit maxx kérdezett. A Pirate az magánzó, zéró elszámolással, max. a kalózok vezére 1-1 szigeten + legénység.

A medve nem játék.

Nem, az a privateer-ság. Akkor kapsz egy levelet és be kell szolgátatni a zsákmány 5-ét, és az angolokat nem szabad megtámadni. A kalózság-nál csak a legénységnek tartozol elszámolással és azt támadsz meg akit akarsz.
a.carkey
Új képek:

A medve nem játék.

a.carkey
Pl. úgy, hogy az angol uralkodó felbérel, hogy nyírd a vele háborúban álló franciákat ...

A medve nem játék.

Láttam olyat, hogy kalózók lesznek de mégis egy nemzethez tartoznak. Ez hogy van?
a.carkey
Csak az a gond, hogy a hollandok egy év múlva jönnek csak be a kieggel ... 😊

A medve nem játék.

Szinte minden klán ilyen. Pl. az én hajóm neve HMS Albatros lesz...
Ez az oldal profi. Még a játék ki se jõtt de õk már tudják, hogy mi lesz a hajóik neve. stb...
Kösz az infót.Amúgy én is spanyollal kezdek majd.
a.carkey
Nem lesz az elején olyan, hogy trader. Ilyen profokat ígérnek:

Adventurer, navy, pirate

A trader pár funkcióját tudja majd használni az adventurer, mint pl. bemenni kikötõkbe anélkül, hogy seggbedurrantanák õt. (Kivétel, ha történelmileg hadban áll két ország. Spanyolként brit kikötõbe pl. nem lehet ilyekor bemenni!) Kivétel, ha provokálja a harcot. Aki játszott a Pirates címû progival, az tudja mirõl van szó. De lesz külön trader, ami kereskedik majd (át lehet majd alakítani a karit!), de késõbb, ha bejön a shipwright is.

Én amúgy speciel spanyol leszek, vsz navy. De két accom lesz ha nem lehet egy szerveren/stb. (akárhogy is oldják meg) két karim, szóval tuti lesz egy traderem vmikor ...

A medve nem játék.

Rajtam kívül lesz még valaki spanyol kereskedõ?
a.carkey
Eszméletlen, hogy milyen jól néz ki ez a játék!

A vizet tudtuk, hogy zseniális, de a házak oldala, az egész egyveleg valami hihetetlen odafigyelésrõl tanúskodik és feelinget ad a játéknak:

A medve nem játék.

nekem GeForce FX 5600XT-m van jó lesz a gamehez????
Egyetértek. És sajnos infócsend is van<#rinya>
de jo lenne mar ha kijonne!
AnuluWork
Van.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Egyébként van valami béta? Bocsi nemakarok visszaolvasni 😊

Hi all van egy kafa oldalunk a játékkal kapcsoltaosan ha kiváncsivagy több infóra akkor gyere : http://potbs.atw.hu/ -ra THX
AnuluWork
Egy új 104 ágyús Heavy Frigate:

Én is így gondoltam😊
De én ha lesz megveszem boltban
Ha steamrõl kell letölteni akkor ki kell fizetni a klienst, igaz nem lesz olyan drága mintha a boltban vennéd...

Egyelõre azt hallottam hogy az FLs gondolkodik a lehetõségen és hogy talán. nem nagyon tudtunk meg újat😞
Én eddig csak arról tudok hogy steam-ról kell majd letölteni de megkérdem hogy lesz-e dobozos verzió.
Külön dobozos verzió lesz, vagy ingyen adják a klienst és havidíjat kell fizetni?

Elvileg Március környékére mondták.
Tudja valaki mikor jelenik meg a játék?

aki még új a potbs-ben itt találhat róla jó sok infót és cikket magyarul: Hungarian Community
a.carkey

A medve nem játék.

AnuluWork
Új video a hivatalos oldalon!

Reméljük csak a térképen. De ha nem lehet majd a szigeten mászkálni...
kicsit "fapadosak" még a szigetek...

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

a.carkey
Újabb képek. Most, a navigációról:

A medve nem játék.

a.carkey
Új képek:

A medve nem játék.

ChevyG
fincsi lessz ez!
a.carkey
Jaja.

A medve nem játék.

Nektek is ratyi a videó?<#wow1>
a.carkey
Nekem nem küldtek levelet pedig Aether megemlítette hogy most újabb Bétákat küldtek ki<#rinya>
AnuluWork
Ejj, de nagyon várom már akár a bétát is! 😊

Én csak azt szeretném kérdezni hogy miért nem jöttök az oldalra? Szerintem nem olyan ronda, a fordítóval híreket is fordítnuk normálisan, design is változik...
Egyébként nem csak úgy kedvtelésbõl szeretném ha regelnétek. Ez a ti érdeketek is: minnél több tagunk van annál több intejút, képet, videút egyebet fognak ajándékozni<#wow1>
itt tudtok tájékozódni
Aha ez jobb lenne.
a.carkey
Kukk ide, a felsõ helyett?

A medve nem játék.

Gyadi
Lesz szombaton Magyar idõ szerint reggel 9-kor DEVchat, ha valakinek van kedve szerintem ne habozzon és keljen fel korán. Sajna én elõreláthatólag nem leszek gépközelben.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Nah hy!
Megint van oldal és ezzel együtt magyar potbs hírek! minthogy felvettünk egy fordítót most már devlogokat is nyomatunk. CSekk le😉 itt
Új képek
Mint pl ez is:
Hát sajna ez az elején nem derült ki. És akkor még nem is mondtam hogy kitörölte az összes partneremet msn-bõl...<#boxer>
de jó fej...

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.