8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#2078 Mindegy. A meghívók kimentek. -
Hunor1 #2077 Talán észrevették a hibát.Ha jól értem azt írják hogy pár perc múlva újraindítjálk a szervert -
#2076 Na offline. Viszont, Bridgetownból nem érnek át a fiúk ... :) -
#2075 Ejjj ... Ez volt/lett volna az utóbbi idők egyetlen normális idejű csatája ... -
#2074 Tök mindegy, már kimentek a meghívók ...
-
#2073 Hát fasza. Ez lett volna az utolsó nagy spanyol csata, de a köcsög britek miatt nem tudunk fellépni és a meghívók már kimentek. Köszi FLS! -
Snipa #2072 szoljon akinek sikerul! :))) -
#2071 Lesz a briteknél minden! Invincibletől Trinityig, de a spanyoloknál is ... De egyelőre még nem jutottam be. -
Snipa #2070 hmm epp be akartam irni, hogy megse leszek havannanal mert nem tudok belepni!
de ezek szerint nem csak nalam van ez a hiba! :-) -
Beni521 #2069 gépigénye nagy lesz? ilyen konfiggal h megy: 2.4 GHZ Intel Celeron proci, 1 GB RAM, G-Force FX5900XT 128 MB videokártya -
Hunor1 #2068 Van ponrom vagy 167, nem gond, csak kéne 1-2 jó upgrade még...már ha bejutunk a serverre.Te a supergalleonoddal jösz biztosan.Szerinted csak high level frigatok lesznek, vagy jönnek közepesekkel is? mi a gyakorlat?
-
#2067 Medium nincs. Havanaban van a karim. A másik meg nem. De nem kell ott lenned, csak hívjanak meg. Legyen pontod Havana körül. De most tumultus lesz, az tuti. -
Hunor1 #2066 Mindenesetre gyanús..=(
/ Te merre vagy acsata előt?Gondolom Havannában? ha tudok még bemegyek, de lehet hogy kéne egy két upgrade csata előtt.Neked van medium outfitting itemed?ágyúra kéne főleg ) -
#2065 Same here!
Miért van az, hogy csak akkor kezdődnek gondjaim, ha a köcsög britek ellen csatázunk? Egyszer kétszer felkeltem már korábban pár csata miatt, de túlzás, hogy mindig ekkor kezdődik a móka. Érdekes, de a kalózok ellen ez sohasincs. -
Hunor1 #2064 ( nem tudom mi van..nem lehet beloggolni, csak áll a homokóra.Lehet hogy így gyengítik a spanyol oldalt a csata előtt??...:-)) / -
Beni521 #2063 a játék havi fizetős lesz (pl mint a world of warcraft), vagy elég ha megveszem (pl mint a Guild Wars)? és van már pontos kiadási dátum? -
cain #2062 nézd a jó oldalát! nem lesz akkora a lag. :D -
#2061 Be kéne burkolni ismét Caracast, de a mienk. :) Valami jót kéne kitalálni az elkövetkezendő két napra. Egy kikötőt kiválasztani és ott felvinni a pontokat holnap esti csatára, amit úgy este 10-12 körül kéne behozni. :) -
#2060 Ja igaz. Hehe. :) Emlékszem.
Viszont azt most geciségnek tartom, hogy azt írják, hogy hétfő a wipe, erre 1 nappal később átteszik szombatra. Pedig szombatra eventet terveztek, melyben mindenki L50 lehetett volna és 1 napon át SOLokkal rohangálhatott VOLNA az egész szerver.
Nem merem megjósolni, hogy ki fog a régi bétások közül 1 hónappal a live előtt mindent újra kezdeni és folyamatosan játszani a OBban, de ha a számuk eléri majd a 100at, akkor már sokról írhatunk. :) -
Snipa #2059 jaja, de nem maga miatt a wipe miatt! Hanem epp, hogy felnyomtal fullra azt ra 1 napra wipe! :) Nem tudtuk kielvezni se! :-))) -
Snipa #2058 fasza siman! mostmar mindegyikre megyek amibe idom beleesik! :) -
#2057 Azért te is ki voltál bukva 1 wipeal ezelőtt, hogy baszki, wipe, MIÉRT!? :) -
#2056 Este jöttök Havanaba a port battlebe?
6.30, 7 körül? Kb. -
Snipa #2055 en azt mondom azert vagyunk, hogy teszteljunk! szal, felolem mehet a wipe! inkabb most talaljuk meg a hibakata mint majd a release ben legyenek tomegevel!
mondjuk, 50 es szintig tuti nem kuzdom fel az uj teszter karakterem! inkabb csak az miatt lepek majd be releaseig, hogy megnezzem az ujitasokat javitasokat!
most mar ugyis van rola fogalamam milyen egy karaktert felnyomni 50 re! :-) eleg lesz majd vele releaseben szenvedni! ;-)
Plusi: Mivel ugyis wipe, mehet pvp 1000L, cepivel egyeztettem pvp flag&area rulez! Gyere Te is ennel jobb alkalom kiprobalni nem lesz! ;-) -
#2054 Csak megjegyzem, hogy a guildje nem is nagyon lépett már fel, amikor elkezdtek jönni az infok arról, hogy vsz lesz wipe. Amióta kering ez az info, azóta nemhogy csökkent volna a 7 pont kell az újabb spanyol győzelemhez, hanem 37re nőtt ... -
#2053 Mert kiváncsi lett volna milyen a L50, és nem volt messze tőle. Ennyi.
Ja, meg azt ígérték, hogy NEM LESZ TÖBB WIPE LIVEIG! :)
Na ezért fáj neki nagyon. Én már túltettem magam rajta ... -
pedrohsi #2052 áruljátok mán el, hogy minek nyomjátok a bétában ezerrel? tudjátok előre, hogy törlés lesz, akkor meg minek izgulni - aztán meg ilyen marhaságokra pazarolni a netet mint a felesleges anyázás
ha egyszer ránktalálnak a ZUFÓK majd mutogathatják a magyarokat mint a leghülyébb emberi társaságot -
#2051 Ez az egész úgy volt szemétség ahogy... Marhára nincs kedvem újra kezdeni, így is 2 hónapig tartott mire eljutottam ide. -
#2050 A csigák jelenleg full pvp oldal. De mivel 4 hét lesz a liveig ...
Nem tudom, hogy a régi bétások közül ki fogja újrakezdeni egy hónappal a live előtt, úgyhogy az FLS ezzel a wipeal, mégha kell is sok minden miatt, szerintem bakot lő, és kurva sokan már csak a livera jönnek vissza.
Ha kijavítják a money loot ratet, ahogy bent is írtam, jövök, hisz nem nehéz fejlődni. Ha viszont nem, nem szenvedek majd a liveig, mert ugye jön a karácsony, újév, család, barátok. Nem lesz úgysem idő rá. -
#2049 Open Beta lesz. Fog sincs miként lehet most már bekerülni. :( -
#2048 LOL! Bejelentették, hogy szombat a wipe ... -
Kurfürst #2047
Ja igen, wipe után szintén spanyolokkal, vagy esetleg megpróbálunk közösen egy új oldalt? Tudom hogy a csigák sokaknak nem szimpik, de én előítéletmentes vok és szívesen megpróbálnám! -
Kurfürst #2046 Szar hír, mert végre pont eljutottam oda hog megvan az ipar, ha nagyon akarok szintemnek (17) megfelelő kishajót is tudok gyártani. Most baxhatom, mert valszeg a kutya se veszi meg azt a rengeteg árut amit gyárottam, és nem lesz pénzem gyorsan kipróbálni...
A bétába még be lehet vhogy kerülni? Egy havernak ajánlanám h próbálja ki. -
#2045 Nem. Hétfőn (? Dec3) törlik a Blackbeardot! :(
Mindent újra kell kezdened. Np. Amit írtak, hogy L20 lesz a max egy héten át, az jó, mondjuk totál egyszerű eljutni oda. :) Utána már kevésbé, de az még a jövő zenéje. Csak fixeljék a pénzdobást, és tegyék vissza vagy csináljanak egy PvE only surrender skillt. Ha ez megvan, akkor nem gáz a maradék elcseszett skill sem, mert ezzel marad a fun. :( -
gstup #2044 De ezen sem marad meg a karim amit összeszedtem most?! -
#2043 Betabeard lesz a szerver neve liveon ... :) -
#2042 Aki megszerette a béta communityt az örülhet, mert a Blackbeard marad livera is a hivatalos béta teszter szerver. :)
Ez ugyan US szerver lesz, de négy éve szintén US szerveren kezdtem a Starsideren is, és aki kereskedik, annak nagyobb sansza lesz hajózni nappal és fejlődni, mint egy EU szerveren. Szóval a régóta bent lévő jópofa arcok vsz (99%) itt maradnak, és tényleg nívós küzdelem várható majd a Blackbeard liveon, mert mindenki tudja majd mit hol ... -
#2041 Figyuzzatok!
"The open beta will start with a level cap of 20. For the second week, that will rise to 30. For the third week, it'll be 40. And at the very end we'll remove the level cap and do some end-of-beta events. We are doing this staggered approach to level caps because we want our new open beta testers to feel like they don't have to race to the top instantly, and instead to level gradually and see what the game is like at every level. Our game doesn't work the same as other MMOs in terms of what you are capable of doing level by level, and we need to teach that." -
#2040 Ja, és a brit L48as treasure fleet dobott kemény 217 dublont ... :) -
#2039 Nem tudom ki fogja egyáltalán újrakezdeni előlről egy hónappal a live előtt, de próbáljuk meg.
Félve írom le, de ha ezt a wipeot behozták, nem lennék meglepve, ha nem adnák ki januárban.
De majd meglátjuk ...
Csata. Bementünk Silverrel egy 5ös vagy 6os tresure fleet groupba, vagy még több, nem emlékszem, többek közt mert kellett neki az xp, lépett is két szintet, DE annyira gázosan jött be, hogy mind ráment, elkezdett menekülni, és mind utána. Így nem lehetett megbontani az alakzatukat és az első percben csak három hajójuk csobbant, sajnos kettő merchant és csak egy kisérő. Két kisérő meg rám jött, és mint állat leszedte a jobboldali ágyúsorom, bontotta a védelmem, stb. Mivel nincs surrender, kicsit gázos volt, de azért kibírta a Couronne (állat az a hajó védelemben - 2700+os páncél, 4100as hull, 2900as vitorla és 2000es raktér :)). Mondjuk kelletek hozzá a L50 FT skillek. Sajnos két rumot, két hemp canvast, és két oak plankot fel kellett használnom repairnek, meg 1 sailmaster és 1 carpenter. De túléltük. Sajna a szar spawn miatt egyedül egyszerűbb elbánni velük ... :(