8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • pedrohsi
    hehehe asszem ez a csávó megfogalmazta a lényeget: "Pirates of the Burning Sea is no “WoW killer”. I wish this game the best of success, but as it requires a lot more thinking than WoW, the potential audience is smaller."

ez mindent elmond a 'tömegről' és abszolút egyetértek a következtetéssel

review link
  • a.carkey
    Azért az Invincible tuti hajó. Vki a Princere esküszik, de szerintem az Invincible sokkal jobb. Kipróbáltam mindkettőt.
  • a.carkey
    Mondjuk nehéz találni pont ilyen párosítást, de kb. tudom hol voltak most. "Csak bízni kell, bízni ..." :)
  • a.carkey
    Jose! 2 hónap alatt jött ez össze. :) Liveon vsz még gyorsabb lesz, sok minden javul majd a loottól a drop rateig, és a pénz is vsz több lesz. :)
  • a.carkey
    Már tudom mi dobja. És ez mükszik ... :)
  • Snipa
    Amennyire tartottunk elso kalozos fightol! Ahogy korulottunk cirkaltak, hogy menjunk be pvp be! Nagy nyuzsi! Bemegyunk es minden 50 lvl kalozt a 60 agyus hajoikkal legyakunk! Aztan meg 2 kalozos fightban didal, nah utana mar nem nagyon legyeskedtek korulottunk :)))

Oszinten szolva magam is meglepodtem, micsod kurva erosek ezek a bazi nagy hajok... 2 invicible milyen orisai pusztitasra kepes, 50 lvl kalozok kozott! Hat...

Szal en ebben latom ennek a jateknak a szepseget! Siraly volt, csak kar hogy eleg sokaig ilyenben nem lesz reszunk!
  • a.carkey
    A legjobb az első komoly fight volt. :) Ejj de el voltak bízva ...
  • a.carkey
    Na ekkor éreztem én is a cheatet! Mert ilyen NINCS! Tuti csobbant volna. Pedig ha két SOL csobban, baszhatták volna, mert tul képpen semmi bajunk nem volt. Nekem még volt 8k bronz shotom, 13k heavy, stb. És 97 ágyúm. És volt range buffunk is ...

Az bizti, hogy én pl. ott qurtam el a felszerelést, hogy raidert tettem fel pvpre is, meg gorgont, pedig accuracykat kellett volna. Simán más a leányző fekvése. De tény, hogy a Pommern 1 sorozat volt, és még kellett volna max. 3 ágyúsor lövés neki, és nem kellett volna a legerősebb kettő sor ... Már egy lövésből egy 60 ágyús sleak sehol sem volt. Szerintem érezték ők is, hogy hoppá, bár nincs sailjük, nem lesz ez így jó, ezért kaptuk a no shot tiltást ...
  • Snipa
    Hat en ugye 30 royalt bevaltottam trinityre es most mikor jatek vege lett volt 18!

Azert a 80 at rohat sokaig tart osszeszedni! :(

Hat tegnap eleg sok kalozt elkaptunk! :) minimum 10 et szerintem siman kifektettunk! :) Ha Rev bekevert az utso utkozetbe akkor meg nag geci volt! ;-) Emlekszem, hogy 0 hullja volt kaloznak talan a Mad nek, mikor ment mellettunk, mondom en belelovok elsokent te masodiknak akkor tuti kifekszik! Erre nyomkodom, hogy tuz es semmi! Valtok masik celpontra es ugyanugy semmi!

Nekem nem volt olyan eros az armorom, de volt egy kurva eros sebzes csokkentesem! Igy nagyon jol birta armorom!
  • a.carkey
    Mondjuk mindig hátrányból indultunk. Ha 4en mentünk be, tuti volt ott 4-5 kalóz szintén, az elsőnél rögtön 8-9 ..., de ott nem volt SOL, csak a festék jött le a hajómról, bár vitorlakötelet vennem kellett párszor ... :)

Azért mondtam a balos fordulót, előtte írtam, hogy nekem ma ez az utolsó, hajnali 3.30 volt, mert elmenekülni nem akartam, bár el tudtunk volna, viszont még mögöttünk volt a szél így aki jött tudtuk lőni. Az volt a gáz, hogy kalóz barátaink - különösen a 3 SOL - mind captured - nem akartak megfeküdni, pedig meg kellett volna nekik. Minden ágyúval lőttük őket, mindig 1xre egyet, és ahogy az elején bukdácsoltak, sokat kaptak, a végén már nem ment le róluk a festék sem, pedig 400yardról a hulljukat IS lőttem. A PvP flagged SOL volt a csali, DE az az igazság, hogy amikor láttam, hogy egy ekkora falka közepén Rev, a producer virít, rögtön tudtam, hogy végünk, de legalább jó fight lesz. Nos ezt nem hagyták, sajna. :(

Amúgy 5 hajót lőttünk ki, nem négyet. Még volt 1200 armorom bal oldalt, jobbra mind megvolt, hátul is vagy 1000 amikor grapplezett a srác. Viszont beteljesült az aznapi vágyam mert azt a kurva Nikit is kipicsáztuk. Tegnap, amikor még nem volt mindenkinél SOL párszor elmenekült és be-be mutatott is nekünk. Már ezért megérte. Viszont nem kaptuk el Jack Simplet.

Mad Dog, meg olvasgatva a fórumot, és végiggondolva az egészet tuti csalt, ahogy Jirel is. Ez a két pali egyszerűem nem akart megfeküdni ...

Egyszerűen nem érdemes a royalt a trinityre pazarolni. Nem nagy kunszt a 80 (?) sem, mert nekem level 35 navyvel már volt 15, és nem hadjáratból, + a grind csak ezután jött volna (1200 hajó kb ...). Privateer L50 NPC MINDIG dob legalább 1et, ha mindkettő L50 ship én pl. kaptam tőlük 2t is.
    Szóval még egyszer FTvel nem költök San Matteora 10et, hanem 30at Couronnera, Navyvel meg inkább kivárom a 80at, de csak Invinciblet veszek, mert azzal legalább életbe lehet maradni bármeddig. :)
  • Snipa
    *marmint "betettek" 16 gunshipet mogem!

elirtam! :)
  • Snipa
    Hat fasz tudja! oszinten szolva az utolso csataig hat hany kalozt es britet kuldtunk a tenger fenekre?
    Korulbelul 15-20 -at?
    Rohadt erosek az inviciblek!

Lehet igazad van hogy devek csinaltak valamit! Mikor irtak, hogy spanish town elott vannak jojjon valami spanyol tamadja meg oket!
    Kimentem megtamadtam oket! Volt egy invicible + destroyer !
    Mogottem volt szel jo volt taktikam destroyer kifekudt SOL is szarul allt, es betettem mogem 16 gunshipet! Azokat a kis szaroket! Bazeg neccesen eltem tul! Szal siman el tudom kepzelni, hogy valamit csinaltak!

Bar ha belegondolok, mar az eleje erdekes volt, meglatjuk SOl kaloz hajot kurvara egyedul tengeren pvp kozepen! Ok indulunk ra 3an, mikor odaerunk 5 merfoldre, annyi kaloz hajo jelent meg bazeg ossze se tudtam szamolni!

Azert az se semm, hogy 12 vs 3 bol 4 hajot szetzuztunk!
    Egyebkent lett volna eselyunk elmenekulni, mikor szellel csinaltuk a balos fordulot! Es jott a flotta, mi meg befordultunk mellejuk parhuzamosan 2 en! Na az egy erdekes latvany volt! :) kellett volna screenshotot csinalni vagy videot! Mert ennel tobbet nem tehettunk volna! Hany SOL juk volt? 4 tuti! Szal, ha nem fordulunk rajuk hanem a szelbe tesszuk hajot szerintem lelephettunk volna! De igy is jo volt! Volt is fikazas rendesen! :-)))

siraly volt! jo lenne meg 1-2 ilyen! marmint nem a 12 vs 3 :-) hanem kicsivel jobb arany mondjuk 12 vs 6 :-)

Elozo kalozok elleni cstaban is 6 vs 4 volt es meg se serultem :)
  • Hunor1
    thx..
  • a.carkey
    Holnap este. Ma talán a testbed felmegy.
  • Hunor1
    .." 360' Degree Firing " .. ?? ez már tényleg woodoo. :-)

( info az új indulásról? ma este? )
  • a.carkey
    *felső
  • Hunor1
    Láttam..1500 crew..LOL

( van valami info mikorra várható az új server? )
  • a.carkey
    Jobb felő sarok! :)
  • Hunor1
    ..Én speciell nem örülnék semmiféle woodoo és varázslós baromságoknak..ez nem idióta fantasy világ...( elnézést ha valaki szereti a fantasy játékokat)

[....báááár.. azt az egyet el tudnám képzelni hogy a Bolygó Hollandi feltünedezne nagyon ritkán, és baromi erős lenne(de nem legyőzhetetlen) és a teljes megsemmisülése előtt el tudna menekülni.DE !! dobna sok lóvét és exra cuccokat...]
  • gstup
    Sziasztok!

A privateernél attól függetlenül tudott lőni az ellen,az azért volt jó,mert boarding elött kellett benyomni azt a skillt és akkor úgy tudtál átmenni,hogy a 360 emberéből maradt 25-30 kb.
  • Kata
    az mi? raft?
  • Kurfürst
    Mivel a játékban ígérnek mindenféle babona meg voodoo elemeket, szerintem a Bolygó Hollandival találkoztál. :D
  • a.carkey
    Töltve volt az összes ágyúm. Lőni nem tudtam, a töltéssel semmi gáz nem volt. Képzelj el 97 ágyút, fullra töltve, majdnem maxos legénységet, szinte 0 vitorlát és 3 perc várakozást, hogy miért nem tudunk (sem én, sem Jose) egy menekülő, szarrá lőtt gagyi kalózra lőni. Kínos volt na. Szerintem még minimum 3 szarrá lőtt hajójuk csobbant volna, ha nincs ott egy dev. Egyszerűen nincs olyan skill, ami ezt eredményezi. :( Lassítani igen, olyan a navynek is van, de nem olyan, hogy ne tudjak lőni, elsütni az ágyút. :( Sem space-re, sem iconra, sem semmire nem reagált a tüzelés, pedig egy sor kellett volna mindegyiknek. :(
  • Kurfürst
    "Hogy van-e olyan kalóz skill, hogy nem tudsz 3 percen át lőni, nincs rád kiírva, és várod hogy szétlőjjenek?"

Terrorize talán? Leviszi a legénység létszámát egy ideig, következtében marha lassan töltenek az ágyúk. Privateernek is van.
  • a.carkey
    Egyik kedvenc képem ...
  • a.carkey
    Itt van ez a szuper-hajó:
  • a.carkey
    Esküszöm nevetségesek egyes amcsi ex-stress tesztelők, ahogy kölön - már a 100milliomodik - topicban fejtegetik ki egy L12ig eljutott FT toonnal (előtte kigyúrta L25 privateerig), hogy az FT class az nem jó semmire, szar class, nincs erős hajója, NINCSENEK buffjai ... + semmivel sem tud többet képességekben, mint amit egy navy vagy privi is tudna a kereskedelemben ...
  • a.carkey
    Nekem volt, majd teszek be holnap képet róla!

Jose!
    Így hívták a másik barom kalózt akire Te nem tudtál lőni:
    "Jirel Sjarulfa"
  • Hunor1
    ok..tehát lekéstem erről..( tehát nem lehetett választani a játékban a bug miatt ?? pedig láttam néhány játékosnál egyéni sailt)
  • a.carkey
    Nimfas Corporation egy Terence Hill/Bud Spencer filmben volt ...
  • a.carkey
    Csak persze a UC bugos ...
  • a.carkey
    Ezek vannak bent UCben magyarosan zászlóban és sailben:

• Hunor1
    Carkey:

Szerintem a kalóz söpredék, és a nyavajás angolok megtapasztalták a spanyol oldal erejét.Nem gondoltad-e hogy az új guildban kicsit megmutassuk hogy Magyarok vagyunk? Arra gondoltam csinálnék sail.t és zászlót amit be lehetne szavazni a játékba.Tök jól nézne ki a saját cucc. talán lennénk páran akik szavaznának rá .
    ( ha támogatod az ötletet, kérném hogy ne " Nimphas " legyen a név..erre nehéz lenne szimbólumot találni)
  • Hunor1
    .........SOL ról skudára...hát..nem kis váltás lesz :-)) 01.00.16.00 a szerver . de még nem választható.
    (hajnalban még vettem 1 oliphantot is SJ ban.Igaz csak a fotók miatt, sejtettem hogy reggel már nem lehet elérni)
  • a.carkey
    Van olyan skill, hogy nem tudok speckózni 15 mpig, de nem 3 percig lőni ...
  • Hunor1
    wipe..
  • Hunor1
    Heheh..Hát akárhogy is ,de super csata lehetett. Szerintem sem valószínű olyan skill ami téged lövésképtelenné tesz..talán utána lehetne kérdezni a bétafórumon.Hátha válaszolna valami L40-50 es kalóz...

/ a rum esetleg alapanyag lehet a Keg of Rumhoz ?? akkor esetleg megértem miért adtak 5000.et darabjáért.Kár hogy a vipe után már nem viszik ennyire..hehe )
  • a.carkey
    nem tiszta dolgok:

Dev. Freetrader 360 fokban tüzelő hajóval, amin 1500 crew és 112 ágyú van, mind 40 fontos ... és miután szétszedték, 1 gombnyomásra meggyógyította magát.

Ez mire volt jó?
  • a.carkey
    Azért elgondolkodtam Jose!

Hogy van-e olyan kalóz skill, hogy nem tudsz 3 percen át lőni, nincs rád kiírva, és várod hogy szétlőjjenek?

Kiváncsi lennék rá, mert kicsit zavart elalvás előtt, hogy alig bírták megkezdeni a hajóm, még javában éltem, gyógyítottam magam, és a 112ből megvolt 97 ágyúm, és nem tudtam lőni egyik szarrálőtt 1st rate hajóra sem. Ezen azután gondolkodtam el, hogy eszembe jutott hogy amikor betámadtak 11en minket, a csapatukban bent volt Rev is ...

Nagyon úgy tűnt, hogy a két kalóz srác a 1st raten, mindkettő gyerek, elkezdett írni a devnek aki velük volt, hogy "Rev ne hagyd ezt, hogy kilőjjön, mert X órán át nem tudok újabb SOLt elfoglalni, vége az eventemnek, erre a dev letilthatta, hogy mi kilőjjünk, gondolta úgyis végünk. Pedig nekem még volt egy 1st rate mast repairem és a sima navy repairról is lement a cooldown ...

Amúgy Mad Dog volt az egyik gyerek aki nem akart meghalni, a másikra nem emlékeszem, de az sem pusztult el, sőt nem is sérült a sorozattól.

Mondjuk írták, hogy ne csaljatok, de olvastam, hogy 1x 2x voltak nem tiszta dolgok.

Amúgy a gyerek aki betámadott L47 kalóz volt, és nem tudta elfoglalni a SOLom. :) 6xos túlerőben volt emberben, de szopott, mert navy létemre drty Fightingom volt, és azzal kezdtem, hogy hozzáqurtam az első hullámára egy gránátot, és máris jöhetett a 2. ... :) A karim 1x tudott meghalni, az övé 6x és 5x sikerült is neki ... :)
  • a.carkey
    El Bichonak, a spanyol srác aki velünk volt délelőtt mondtam, hogy:
    "Figyelj Bicho! Ma tele lesz hülyével a tenger, akik könyvekre vadásznak és SOL hajókat vesznek. Csinálj armor plankingot, és tedd be az AHba minimum 10kért darabját. Vinni fogják mint a cukrot."
    Nos a srác betette, pulsz csinált 40 szólóban belőle és elment Port Royalba árulni az ottani AHban a köcsög briteknek. Vették is, sőt egy arc bejelntkezett neki, hogy már nincs több, és 1 millát ad két oldalpáncélért (amit neked tőle ingyen szerváltunk). :) Még volt nála. :)

Érted?

A rum a FTknek kellett és lazán ment 5000ért.