8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Az biztos, hogy hosszú távon, a dögunalmas, monoton, no fun, unbalanced, surrender skillt nélkülöző, szarrá kell lőnöd a hajót, még medalt sem kapsz küldikkel a büdös életben nem lesz az ember L50, gazdag sem, mert bugos küldinként - amikor az összes (6-10) NPC mind őt lövi - kell új hajót vásárolnia. Különösen a carrier csak SOLO küldik veszélyesek nagyon a hajókra.

Bent ingame meg már az árak lenttartásáról beszélnek. :) Persze, majd 100 db lesz a ship provisions, meg 1000 egy lexi.
  • Pluskast
    Na jés mennyiért is veszel ágyúgolyót? 3 dublon/darab? Kis színten még nem használsz sokat de ha már 30 ágyús vagy 24 ágyús hajód van akkor igen. 500db ágyúgolyó 1500dublon 1000 pedig 3000. És az nem is sok. Igaza van Salnak. Egyszerűen képtelenség beindítani a gazdaságot mert a hajokért nem kapsz szart sem. Márpedig miből szerzel pénzt?
  • karesz115
    Én úgy tudom, hogy az előfizetők már a héten megkaphatták az Account keyt, és a hivatalos időpont előtt csatlakozni tudtak a játékhoz, aki meg ingyenes felhasználó, az holnaptól kaphat. Amúgy már én se tudom. Mindenhol mást írnak. Holnap kiderül.
  • Jeffjohnson
    hivatalos oldalon az áll hogy csak a Fileplanet elöfizetök kapják meg holnap aztán kb egy hét múlva a többiek?! akkor ez most hogy is van
  • karesz115
    Ezt még én se tudom. Azt hiszem aki pénzes előfizető Fileplanetnél, az feliratkozhatott valami listára (vagy mifenére), és nemsokkal utána elküldték neki emailen a key-t. Gondolom valahogy így lesz.
  • Jeffjohnson
    és hogyan lehet majd igényelni a key-t? mert erre vonatkozo infot nem nagyon találtam
  • Jeffjohnson
    Köszönet a sok hasznos infóért. Igazából két mmorpg versenyez nálam amelyik közül az egyiket tudom megvenni elöfizetni/játszani jövöre az egyik a PotBS a másik a Warhammer online. Ez a béta segíthet a döntésben
  • karesz115
    A bétát letöltheted innen: potbs client part1-3
    Persze előbb regisztrálni kell Fileplaneten. Miután telepítetted a játékot, létrehozhatsz új felhasználót, de a játékba nem enged belépni az Account key nélkül. Ez az amit holnap a Fileplaneten az ingyenes felhasználóknak igényelni lehet majd. Ez teljesen open test, csak amcsi szerverről szedhető le a kliens, és amcsi lesz a bétaszerver.
  • Cepheus
    Dec. 7 az open mindenhol, nincs külön USA/Európa
  • Jeffjohnson
    elolvastam a hiv oldalt ott fileplanetes észak amcsi elöfizetök dec.7 töl játszhatnak de a magamfajta magyar betyár hogy a rákba vehet részt lesz e europai open béta és ha lesz mikor mert a játék nagyon jónak tünik és jó lenne kipróbálni mielött megrendelném
  • Jeffjohnson
    Sziasztok valaki tudna esetleg valami linket bedobni ,hogy mikortol lesz open béta és ,hogy honnan lehet a klienst leszedni? Elöre is thx
  • a.carkey
    Ráadásul amcsi szerveren vagyunk, így kitalálom, megszervezem az armor gyártást, és mire kész, addigra már az amik kismillió darabot betesznek belőle alacsony áron ... Kiváncsi vagyok bejön-e a mostani terv, vagy ez is dugába döl, és tényleg tartani kell, amíg nem vagy L50 ne gyárts, és csak termelj. :(
  • a.carkey
    És mennyi idő alatt? :) OSen 5 perc, két low level hajó, max, ami 500 db. 5 perc 1 high level, mondjuk L34 db, ami már ugyanazon a szinten csak 137 db. :) Ma direkt megtámadtam egy L1et. 334 dbt dobott. Nagyon nincs ez rendben ...
    De mindegy. Nem fokozom. Olyan dolgot csináltak ezzel a küldik eröltetésével, mint anno az SWGben gondolták, hogy megmondják a tutit a devek, és betették az CUt, majd az NGEt. Aztán le is lépett a játékosok 90%a. Megjegyzem láttál te az elmúlt két napban egy olyan embert, guildet, aki korábban is nyomta? :) Mert ha ez béta, tesztelni kell a szart, különösen, hogy most lett szar.

Kitalálták, hogy jöjjön a wipeolt economy, hisz ezért kellett a wipe, erre azzal kezdik, hogy bekúrnak mindenből - kivétel a lényeg (ship provisions és hajó) - egy rakatot az AHba, hogy a csóri playernek ne legyen még minimális profitja sem a bányákból, fakitermelőkből, műhelyekből, ingotból, stb. Szép.

Csináld meg a küldiket szar hajókkal (kezdő FT hajó 6 ágyús - ok 10, de abból 4 swivel -, és azok is 3 fontosak ..., de nem jobb a helyzet többi classnál sem; halifax: privi+kalóz, la belle: navy, ft: otter skuda). És mivel nincs jó hajó, L13ig csináld a küldiket ezekkel ... :)
  • Hunor1
    Hi.
    Én úgy csinálok egy kis extra pénzt hogy egy (L5-6-8)missionben mondjuk ki kell nyírni 3-4-5 ellenséget.Nah ezek dobnak kb 170-340 doublont/hajó.Tehát ha legyaktam őket nem fejezem be a missiont, hanem újrakezdem, újrakilövöm őket stb.Kb 2000 doublont így össze lehet szedni a missionben+ amikor elszámolsz a végén még500.
    Lehet hogy ez egy LOL modszer.de müxik.
  • Cepheus
    Europai Pre-Order : December 12
  • a.carkey
    A játék jelenlegi fázisában szerintem bukás lesz. Ha javítanák a pénzlootot, a sima loot is tényleg jó lenne, nem 1 db iron ingot egy 8 hajós kinces flottáról, na akkor talán maradna némi fun, de így!?

Nevetséges, hogy minél magasabb szinten vagy, minél jobb hajókat ölsz, annál kevesebb a lóvé ... Röhej ...
  • a.carkey
    Estére kicsit feltérképeztem a játékot, és sajna kijelenthetem, hogy EZ NEM ECONOMY. A küldikből nincs annyi pénz, hogy később megérje nagyhajókat gyártani. OSen meg következő a helyzet: semmi sem változott a B1 óta, vagyis

L1-L8 100-280 db
    L9-L12 100-220 db
    L13-L34 0-150 db

Nagyobb hajót mint Cerberus MC (L34) még nem mertem megtámadni egy szaros civil Mediatorral, ráadásul nincs Armor Planking sem, stb. Érdekes lesz. :( Sokszor van, hogy visszafelé vált, és van hogy nagyon előre (L30ból lett 1x L46 ...)

Nem tudom, de hogy még Ship Provisionst sem érdemes készíteni, mert 4000 alatt nem érdemes eladni, de ennyiért meg senki sem veszi meg ... :(

• karesz115
    Na utánanéztem kicsit, és már értem. Fileplanet pénteken ad account key-t azoknak, akik nem lóvés felhasználók. Akik meg lóvés felhasználók, azoknak már most adna, ha volna, de "kifogytak", úgyhogy emiatt nehogy perkáljatok a Filplanetnek, mer koppanás lesz a vége... De jól jön néha, hogy tök vagyok angolból. Most hogy megbeszéltem magammal a dolgokat, nem spam-elem tovább a fórumot, hanem csak várok. Sry az agymenésért.
  • karesz115
    "Blackbeard is open !"
    Oké-oké most vettem észre. Ezek szerint az első elméletem igaz, de azért javítsatok ki, ha tévedek. (Néha jól elvagyok magammal)
  • karesz115
    A nyílt béta meg hivatalosan pénteken kezdődik.
  • karesz115
    A következő kérdésem elsősorban azoknak szól, akik szintén most akarnak bekapcsolódni a bétába. Letöltöttem a game-t filefrontról, de nincs account key hozzá. Nos az angol tudásom épphogycsak annyira elég, hogy félreértsem a dolgokat. Ha jól vettem ki a hírekből, meg a fórumokról, akkor úgy fog most működni a dolog, hogy pénteken mindenki, aki bétázni akar, kap hozzáférést ingyen a gaméhoz, de aki nem bír várni, az Fileplaneten ha befizeti magát onlájn a Founders' Club-ba, annak egyből küldenek egyet, hogy már most be tudjon lépni a játékba? Vagy teljesen félreértettem, és a nyílt béta azt jelenti, hogy mindenki jöhet, de így is úgy is perkálnia kell Fileplaneten az Account key-ért (ami azért nem nag ügy, mert a legolcsóbb tagság másfél dolcsi kábé egy hónapra, szóval gyakorlatilag 200-300 Ft az account key-ért, és cserébe másfél hónap játék, ami olcsóbb mint majd a havi párezer), és a nyílt béta mindenki számára pénteken startol, azt csók? Ha tudtok erről valamit, szóljatok. Ja és ti régi bétások be tudtok most lépni a játékba? Ha igen, akkor valszeg az első elmélet a jó. Előre is köszi (pláne ha hülyeséfeket kérdeztem )
  • Beni521
    és mikor kezdődik a nyílt teszt? :D
  • cain
    preorderesek asszem előbb játszhatnak a játékkal.
  • a.carkey
    Vsz uaz még a bound diagramot is ... :D
  • a.carkey
    Gyerek betette 1000ért az AHba a large ship constructiont ... :D
  • a.carkey
    Csinálj egy navy karit és várj egy hónapot. Ha jön a open beta end, pvp :)
  • Snipa
    Hát egyetértek Plusika! Biztos, hogy befogok nézni open bétába, de nem fogom karakterem felgyúrni szal időt különösen nem pazarlok rá!

• Pluskast
    Nem tudom de nekem nagyon elment most a kedvem a játéktól. Mi a fenének fogjak bele új játégba ha 1 hónap múlva kiadják? Gondolom akkor is újra lesz wipe és megint törlődik a karaktered. Szvsz akkor meg minek szenvedjek vele? Akkor inkább addig outfront 2 betázok.
  • a.carkey
    Megjelenés előtti nap, -1. :)
  • karesz115
    Hi skacok! Én új fanatikus vagyok (épp most töltöm a bétát). Azt sikerült kibogarásznom, hogy mikor kezdődik a nyílt teszt, de nem találtam (vagy csak elkerülte a figyelmem), hogy meddig tart. Ti tudtok erről valamit? Lehetséges, hogy egész decemberben menni fog? És hogy tutorialokat (ha vannak), csak majd a szerón lehet végignyomni, vagy esetleg akár most is? Nem bírok péntekig várni! Muszály mostmár játszanom...
  • Hunor1
    Ok, majd csinálj societyt légyszi, akkor megtudod hívni a magyarokat(minket)
  • a.carkey
    Zappa! Uolyan néven indultam, mint anno a testbeden.
  • a.carkey
    A devek tettek be némi anyagot crafthoz. Ez ritka nagy hülyeség, különösen, hogy azért volt a wipe - szerintük -, mert ki akarták próbálni, hogy funkcionál a player economy kezdéskor ... Úgymond közben kijavítottak pár dolgot (spawn, hajók, textek, stb.), gyakorlatilag lószart sem csináltak. Az auto pref baromság még létezik, a spawn uolyan, és tök ua a játék, mint volt, a maga texturahibáival együtt.

Véleményem szerint a wipe semmi másért nem volt, mint hogy reklámozzák a játékot. Ezért a semmi pluszért 1 hónappal a vége előtt TÖK FELESLEGES VOLT kinyírni az egész gazdaságot. De megkapják, hisz a lenti nem az egyetlen cikk a játékról.
  • Kurfürst
    A nick Kurf van Guld lesz megint, spanyolokkal, valszeg Freedtrader v. privateer, még meglátom, főleg hogy időben hogy jövök ki..
  • Hunor1
    Hi Kurfürst. Freetraderként kezded újra? Mi lessz a nicked?

Blackbeard is open !
    Villa Hermosában vannak jólfizető missziók.
    ( én Francisco Zappa leszek )
  • Kurfürst
    Privateer asszem a Pommern fregattot kapja..?
  • Hunor1
    Hi all.
    Látom megint a Blackbeard szervert(még locked) most akkor ez lesz az openbeta szervere is ??

Anulu ha tudod írd már ide légyszíves hogy a classok milyen L50 hajókkal lehetnek(vagy L45 től -L50) Azt tudom hogy a Invinciblét csak a navy kaphatja.
    Freetrader-Courogne ??
    Privateer - ?

Köszi
  • Kata
    hurrá
  • a.carkey
    Testbeden délután unatkoztam, és kicsit gameltem. Picit jobb a money drop rate, másfél óra játék után L8 voltam, és ha nem megyek San Juanba, L9 is max. két óra. Miért írom? Mert L20nál fog az open béta és a live cappolni egy hétig ... :) Eddig lazán összeszedtem 8-9k manit, és NEM IS küldiztem ...

Durván 2-3 nap lesz az első IGAZI player made hajóig. (Itt nem a medálért beváltható hajókra gondolok.) Ja és voltak olyan rendesek, hogy a Postillionen Frigateot L21nek tették be ...

A civil Dolphyn Ketchel már gyerekjáték a fejlődés, hisz amíg nincs normális hajó, a civil hajókat kell használni. Ja, és lett gagyi Stralsund is. 4 ágyúja és 380as raktere van ... :) De L8on egy original Otter Skudaval kinyaffantottam egy Postillionen Frigateot outfitting nélkül. Szóval ez a játék még mindig nagyon könnyű ...

VISZONT, mükszik a USER CONTENT ... Végre ...
  • a.carkey
    Azért van benne jópár hülyeség:

"Finally you are limited to 10 production lots *per account*."
    "Freetraders aren’t very good in combat at all ..."

És még van NDA ...