Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Vagy jobban járunk, ha ilyenkor mi magunk kezdjük elsüllyeszteni a ladikunkat? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nefürgyé le!
Kalóz light galleon szeli a habokat a felhõs késõ délutánban. Nem tudom miért, de a kalóz játékosok eléggé kedvelik a galleonokat, pedig szerintem lassúak, és nem túl mozgékonyak:
Light frigate-ok gyülekeznek harcra. Valószínûleg egy guild emberei, hogy egyformán feketére vannak festve a hajótestek:
A kedvenc hajóm nem maradhat ki: egy Trinity osztályú (külsõ játékos készítette) kalóz 1st rate lihegi túl egy teljes broadside-al a kis teknõ elsüllyesztését. Itt még lehet kalóz ekkora hajóval, de valószínûleg le fogják tiltani a kalózoknak a sorhajók használatát, a 104 ágyús (játék fejlesztõi készítették) már most is le van tiltva nekik:

[/cserf][/fülünyúl]
Elsõként egy kalóz sloop tengeri harc instance-ban. A képen jól megfigyelhetõ a bekapcsolható széljelzés, a hajó elõtt kis felhõs izé jelzi a szél irányát, a hajó alatti 8 részre osztott kör pedig jelzi, hogy a hajó milyen irányokban haladhat megfelelõ sebességgel. A zöld a jó, a sárga a nem túl jó, a piros a nagyon rossz irányokat jelzi. Itt azért sárga a hátszél iránya, mert a sloopok nem túl gyorsak hátszélben, lévén nincs, vagy csak kevés keresztvitorlájuk van:
Ugyanaz a kalóz sloop szintén tengeri csatában. Ezen a képen jól kivehetõ az "élõ", dolgozó legénység. A háttérben több hajó is látszik a csatatéren:
Egy város erõdje madártávlatból (asszem San Juané). A vízben egy pörölycápa, a párás háttérben a város, a cikkcakkos izé a város felé meg ilyen védelmi töltés vagy mi:
Migrénes kalózok (azért fogják a fejüket) támadnak egy kereskedõhajót, a fedélzetmester hátratett kézzel elégedetten szemléli a lövések effektjeit. A képen is látszik, hogy a lövések visszalökik az ágyúkat a lõablakokból:

[/cserf][/fülünyúl]
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
csak bena vagyok! 😊 nezzetek el nekem!
Es azota meg mindig kuki a seggunkbe mert sehol a game! Pedig ez az egyetlen amiert meg penzt is aldoznek ;-) Csak mar jonne ki, mar 2 eve figyelem... Mikor kijott a beta heteken at logtam forumon, mikor irnak valamit a release rol aztan semmi... Ez a junius nekem azt jelenti egyellore, hogy kb. jovo marciusban jon ki! ;-)
De, ne legyen igamaz...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na meg gondolom kell a hely késõbbiekben a játékosok házainak is.
Kérdésedre annyit tudok mondani, hogy most nincs ilyen fícsör a játékban, de mivel ez csak teszt, lehet hogy a hivatalosban már lesz (1 npc-vel több). Bár nem tudom, mert itt a nezetiségnek sokkal nagyobb jelentõsége van, mint a VCO-ban, ahol bármilyen szutyok ország zászlaját magadra veheted tetszés szerint.
[/cserf][/fülünyúl]
Ez persze nem a világvége és mégiscsak jobb, mint például kilométereket gyalogolni a kereskedõig.
Kérdés: Nemzetet lehet majd menet közben változtatni, vagy csak új karakter indításánál?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mégegyszer köszi...
[/cserf][/fülünyúl]
A város (falú?) mintha kissé alul lenne méretezve, de egyébként jó kis videó, köszi.
Most már megkóstolnám azt a bizonyos pudingot. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
RapGet
RapidUP V.I.P. Version
Ez egy kis progi, ami az ilyen jellegû oldalakra tölt fel anélkül, hogy browserben kellene kínlódni vele. Csak be kell állítani, hogy hová. Ha megadod neki az emailcímed akkor oda elküldi a feltöltött file -ok DownLoad linkjeit, de egyébként ezt a könyvtárán belül is rögzíti egy notepad file -ba... Nem kell telepíteni, csak elindítani.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Akkor most töltöm a sendspace-re, a biztonság kedvéért megváltoztatott filenévvel.
[/cserf][/fülünyúl]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
RapidShare
SendSpace
MegaUpload
[/cserf][/fülünyúl]
bakker, bevállaltam az államvizsgáim június elsõ hetére, hogy tudjak játszani megjelenés után, erre pfffffffffff...
Remélem azért legalább õsszel kiadják, nagyon tetszenek a fícsörök. 😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Egyébként azt is mondták, hogy inkább adnak ki egy jó játékot késõbb, mint egy rosszat hamarabb. Csak saját lóvéból jóval tovább tart egy játék fejlesztése. De most már tényleg olyan állapotban van a játék, mint a túlérett cseresznye: bármelyik pillanatban lepottyanhat a fáról.
[/cserf][/fülünyúl]
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
És egy rossz hír: természetesen késik a megjelenés, nem tudják tartani júniust. Mindenkinek tele a hócipõje, mindenki morog, de ez van, még kotlani szeretnének rajta. A fejlesztõk nem nyilatkoznak, annyit sem mondtak, hogy idén nyáron, õsszel vagy csak karácsonyra lesz kész... De ha így folytatják, becsukhatják a boltot, az fix, mert mindenki más játék után fog nézni, nem várnak rá tovább.
Magánvéleményem, hogy gyakorlatilag már most el lehetne indítani a játékot hivatalosan, és folyamatosan updatelni (ahogy ezt sok más mmo-nál is megtették 95-98%-os készenléti állapotnál), mert úgyis mire mindenki felfejlõdne odáig, hogy a még fejlesztés alatt álló dolgokban kompetenssé válna, addigra kész lennének vele. Nem értem miért nem ezt csinálják.
[/cserf][/fülünyúl]
😛
Píszlávjuniti.