8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Fasza. Levágták a szervereket. :(
  • Hunor1
    ---- ezt olvassátok----
    forum link, rolling back???

jól láttam, értettem-e vajon..sajna nem vagyok angolos, akinek megy nézze már meg légyszi.Nekem úgy tűnik megint roll back lesz a szerver(ek)en??!??
  • Hunor1
    Az új belépőknek ajánlom a Rackham servert.Itt még nem haladt annyira előre a mezőny.
  • Kurfürst
    A harbor masternél van 1 pont, "Refill durability". De kell hozzá egy deed ugyanabból a hajótípusból, azaz kvázi ua. mintha vennél egy újat. Viszont így megmaradnak az test/ágyú/vitorla extrák amiket már rápakoltál.
  • karesz115
    Hogy lehet a hajók durability-jét növelni?
  • Hunor1
    pont a leállás előtt csináltam meg a hullt . láttam ahogy "lefut " a kis ikon, de már nem tudtam a raktárba benézni hogy megérkezett-e.....uhh kiver a víz ha elveszne a leállás miatt...
  • Hunor1
    ..most állítják át a szervereket L30 ra..úgyhogy a gazdaság megint felpörög asszem..:-))
  • cain
    olvastam, mit csinálnak a devek. egy szó van rá, undorító. =|
  • a.carkey
    Mondjuk baszhatjuk ha egy dev is köztük van ... :)
  • a.carkey
    Egy előnye azért van az amerikai szervereknek esetlegesen liveon, hogy egy pvp orientált/player made economyra épülő gaméban, mint ez, ahol állandóan blokád alatt lesznek a kikötők, simábban lehet EU idő szerint délelőtt/délután "nappal" átjutni, kereskedni, mint egy EU szerveren blokád alatti kikötőbe. Ráadásul amcsi szerveren lesz az összes jó guild, akik bétáztak. :(
    Hátrány, a live event EU idő szerint 23-5 óra között lesz majd éjjel/hajnalban, plusz a lag - főleg - szombat-vasárnap délutántól. :(
  • cain
    azért számold bele, hogy az amerikai szervereknek valószínűleg az ottani idő szerinti hajnalban lesz a karbantartásuk. keleti parti időhöz képest itt +9 órás időeltolódás van, tehát ami ott szombat hajnali 4-5 óra, az itt délután 1-2.
    livenál úgyis wipe lesz, bétás karik nem kerülnek fel a live szerverre, szerintem ha már a 0ról kezdesz mindent, érdemes olyat választani, ami jobban megfelel a játékidődnek.
    de lehet, hogy ha többen megkértek egy kedvesebb devet, esetleg a fórumon petíciót indítatok, hajlandóak lesznek az us bétáról az eu bétára átpakolni a karikat. csak egy ötlet volt, és topicot talán megér nektek.
  • Snipa
    12 kalozt is siman bevallalok ha van velem 6 naval invicible spanyol :)))

de ez tenyleg jo dontes mert piszok szemetseg volt a regi tobbszoros tulero lehetosege!
  • Hunor1
    ..... bravo...többszöri kidobódás után visszamentem a blackbeardre..de ezek VISSZAPÖRGETTÉK az időt..legalább2 órával korábbi állásba.Igenám de ez olyan bugosra sikerült hogy ELTŰNT a nehezen összeszerelt medium hullom !!! egyszerűen nincs meg..pénzt sem kaptam érte..veszítettem 1 levelt a visszapörgetés miatt, elveszett a forgém, újra kell vennem a deedet és megépíteni...áhh legalább 1 napi kemény melómat vették el, talán éjjel kész lehetett volna a postim.. de nem, újrakell egy csomó dolgot gyártani.De nem csak én jártam így tele volt a national chat panaszkodással..szóval ti is nézzetek utána mi hiányzik a korábban meglévő dolgaitokból( Anulu, Kurf )
  • a.carkey
    "I had to restart both clusters for different reasons. Sorry for the short notice.
    Black Bart was seeing looping zone lost screens and Blackbeard had other problems that isn't something we've seen before. Blackbeard will stay down for a bit longer while I work on it."
  • a.carkey
    Snipa!

Ha fellépsz, egy jó dolog bizti lesz amit bizti szeretni fogsz: a 6 vs 6 elleni OS pvp. Nincs többé olyan, hogy tengeren megtámadsz egy hajót és 12 kalóz ugrik rád, like before the wipe ... :)
  • a.carkey
    Nem láttatok mostanában külföldi cikkeket a gaméról?
  • a.carkey
    Idióták. Terveznek egy szervert, WIPEoltatják az előzőt TÖK feleslegesen, erre beengednek 25000 embert két szerverre, ami elbír durván 1000-1500 embert. MAX! Persze, nem egyszerre.

Aki meg akarja venni:
    Ha többe kerül majd a havidíj mint 10 dollár, felejtsétek el, míg nem produkálnak valami normálisat.

Ha ez így megy fel livera, és látni fogjuk, hogy mi a helyzet, akkor SENKINEK SEM JAVASLOM, HOGY MEGVEGYE, mert ez ezerszer szarabbul indul, mint anno 2003 júniusában a SWG. Az kb. másfél hetet állt, mire be tudták csiholni. Nem is értem, hogy mit akarnak a januári kiadással.

SZVSZ ez a játék NEM FOG MEGJELENNI JANUÁRBAN! Ahhoz itt az egész bandának fel kéne áldoznia a téli szünetét, a családját, a karácsonyát, amit nem tudok elképzelni az FLSről.

Itt egy kezdetek óta meglévő problémáról van szó, és egyszerűen nem tudták kijavítani. Valamit nagyon elterveztek, mert ami bug jelenleg ebben a játékban kezdetek óra komolyan bent van, az most is jelen van, csak mégtöbb embernél mégjobban kijön.

Egy hónappal a megjelenés előtt egy játéknak ilyen problémákat nem lehetne produkálnia. Persze, ha komolyan gondolták a januári megjelenést.

Az, hogy a launcherről csak hosszú órákon át lehet lekapni a patchet az szerintem nem normális, mert pár tíz megás dolgokról van szó.

Nem tudom mit tervez az FLS a hiba kijavítására, de SEMMI ELŐRELÉPÉS NINCS. Az, hogy meghívnak többezert embert pluszban, és 500ban limitálják a szerverenkénti játékosszámot, hát az nemnormális ...

Bocs, de ez most kijött ...
  • a.carkey
    Beesnek az amerikaiak és azonnal szétesnek a szerverek. Náluk most van úgy keleti parton 11 óra?
  • a.carkey
    Nevetséges, hogy jön a januári kiadás, és ilyen problémáik vannak, mint searching for idle zone server, meg egyéb baromságok szerverszinten. Egyszerűen jelen helyzetben nem tudom elképzelni, hogy ezt január elején kiadják. Ha kiadják, ingyenesnek kell lennie az első két hónapnak a crashek miatt ...
  • Kurfürst
    =O

Beloggoltam, kíírta kerestem 25 000-et... nem rossz. :D
  • Kurfürst
    Heh, semmi, csak 1 hülye/béna szóvicc a Mátrixos Smith ügynökkel, vö. Weaponsmith, azaz fegyverkovács épülettel, ahol a ágyúkat meg a lövedékeket gyártják. Per pillanat nekem egy ilyen van, később lesz több is, és ágyút fogok gyártani, de egyenlőre legyártom a Postillion-t.

A provision-t venni fogom, mert nincs több telkem per pillanat, a hull-t meg mondjuk nemtom, gyártási ár + valami haszon, legyen 30 %, persze olcsóbban mint a piaci ár, viszont neked megéri mert tutira megveszem, azonnali pénz neked, nekem meg könnyebbség a gyártáskapacitás miatt. Nekem is van 1 majdnem készen a small shipyardba, de szvsz aki 14-et adott érte az vmi gombát ehettett, mert nagyon nem kerül ennyibe az előállítása... gondolj bele, mennyiért megy egy hajó, annak a nagy része az ágyú (monnyuk 20 kiságyú a piacon az valami 12 000 pénz önmagában, ennek kb. feléért/harmadáért gyártja aki árulja, provisions, meg vitorlák.. ha 14ért rendszeresen vennék a a hullokat, nem 35 lenne 1 Postillion hanem a duplája..
  • Hunor1
    @Kurf.
    Mi az a weaponsmith ügynök?? van valami segítő karaktered?? azt honnan lehet szerválni? Nah, a hullt mennyiért vennéd át? ( az elsőt 14Kért adtam el, de lentebb láthatod a #2237 ban.) Milyen hajót akarsz gyártani? Provisionst veszed vagy készíted?
  • Kurfürst
    Van sheepyard :), meg kárpentör, meg veponsmiszügynök. Szal gyártok szmól kennont is, a medium hullokra meg tuti vevő lennék, mert sorozatban fogom gyártani a hajókat, és nincs kapacitás. Egyenlőre kész van 1, de érdemes lenne ha fix áron tutira megvenném.
  • a.carkey
    Jelenleg rendben van a dolog.
  • a.carkey
    Még nem léptem be, de remélem csak a szombatnak tudható be a szopás.
  • Hunor1
    @Kurf.
    Medium hullt is gyártasz, vagy provisionst ? Vagy csak veszed őket?
    ( medium hullt gyártok, ha kell szólj )Gondoltam még a cannon small gyártáshoz..de baromi drága a gyártás is, nameg az Ingot Bras is qrvára drága, vagy bonyolult gyártani...
  • Kurfürst
    Háát, még ha az is, nekem túl unalmas... nem akarok grindelni, csak amennyit muszáj a szintért, én jól érezni akarom magamat, nem hajtani az XP/doublon malomban robotolni.. azért is megyek groupozni mindíg egy kicsit, eszméletlen jó csatát nyomtunk kalózok ellen a múltkor, már azért megérte, és legalább ennyire élvezem a AH-ban való spekulációt is. :)

Kisbuzirivális múltkor alá akart ígérni a small sailjeimnek bőven, hát nem felvettem az összesét (10-20 db) 75-ért, máris raktam vissza 120-ért. Kösz hogy beírtad Nationbe meg elhoztad nemtudom honnan, a profit meg az enyém. :D
  • Kurfürst
    Hát én tuti nem mek semmilyen EU szerverre, kezdeni az egészet előlről..

Kérdésedre válaszolva, igen, én már építettem egyet, lassan építem az első hajómat, eladásra persze, ha majd megvették, a profitból meglesz a saját is. :)
  • Hunor1
    .." Durván tele van amúgy a szerver a Fileplanetesekkel.. "

Jah, játszhatatlan(majdnem kilőttek Sisal előtt amíg vártam a belépésre de közben 2 kalóz betámadott, miközben én megpróbáltam reloggolni.a csatába léptem vissza szétlőtt baloldallal..)

Most csinálnak egy Blackbart EU szervert ! Ez most akkor jó nekünk? gondolom mindenki megint 0 ról indulna..áhhh

Kurf! Sisalban vagy amúgy/warehouséval/Ott is lehet Small shipwhrigtot építeni?
  • Kurfürst
    Most pl. 160-an várakoznak a sorban hogy egyátalán beléphessenek a spanyolokhoz.. asszem pörögni fog a gazdaság nagyon :)
  • Kurfürst
    A PvP pontok hogyan működnek? Azt látom hogy 5000 pont a Pirate PvP. Mennyi a Nation vs Nation PvP, mennyi a Battle Royale, és hogyan adódnak hozzá a pontok (pölö, elsüllyesztünk egy angol Indiamant, az mennyivel növeli?)

Durván tele van amúgy a szerver a Fileplanetesekkel..
  • Jeffjohnson
    hát kicsit többet vártam a játéktól ha így kiadják nagy bukás lesz belöle tele van buggal szaggat minden baj van vele nincs normális kezdö terület van 1 kétperces tutor aztán ennyi....
  • Kata
    Jóvan, örülök neki. Kár, hogy már csak akkor, mikor rakás xarrá kezd válni a játék. Én már pár hete felé se néztem.
    De ha gondolod, este belépek, hajókázhatunk kicsit. Csak akkor addig ne rohanj előre nagyon. :)
  • Oriza
    mondom...
  • Kata
    Nofene.
  • a.carkey
    Egy este alatt 200 pontot tettek rá. Azért az kevés.

Meg ne felejtsd el, hogy egyelőre még Bartica a központjuk, és az Campechétől 1600 miles. :)
  • a.carkey
    Messze van az a pvp terület még.
  • a.carkey
    Megjegyzem kezdetek óta bentvan ...
  • a.carkey
    Bug.
  • Kurfürst
    Ja láttam hogy téged elkapott... nem is értem ilyenkor miért nem lehet belépni a Group többi tagjának hogy segítsen. Sebaj, a veszteséged egy nap alatt bejön,

Ami viszont "jó" hír, hogy Britek elkezdték megdolgozni Campeche-t. Szal hamarosan nem árt jól felturbózott hajókkal közlekedni csak a környéken (Hálistennek én Sisalban vok, de a alapanyagért nekem is át kell menni).

Azért remélem, ha Belize-ért lesz Battle Royale, nem maradok ki belőle..