Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[/cserf][/fülünyúl]
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Egy jó érv van: a Station Account lehetõséget talán ki lehet majd használni. De, hogy pont a SOE kezébe került a jog. Röhej!
A medve nem játék.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
De ki kérem magamnak én még csak tegnap óta vagyok aktív ezen a Fórumon!<#crazya>#crazya>
Na de olvastam igen hogy összekaptál itt pár emberkével!
Sajnálom pedig ha valaki akkor te voltál az aki épkézláb infoval el tudtad látni a népet! Azóta nem olvastam még normális valamit is mondo hozzászólást (tisztelet a kivátelnek)!
Monjuk szeméyl szerint egy igen kis hülyeségen folyt a vita de mind1!
<#buck>#buck>
MAjd akkor valamilyen másik Fórumon megkereslek helyzetjelentés végett Kíváncsi vagyok! 😄
Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.
[/cserf][/fülünyúl]
Egész este nem aludtam, kiváncsi vagyok kaptam-e legalább egy szavazatot a dolgaimra!
Örülnék neki ha használhatnám!
Nem tudom, ha hajót készitetek akkor a készitökkel kell beszélni igaz, hogy az benne lehesen vagy az hogy müködik?! Nem mintha nekiállnék, fél perc alatt belekeverednék az nem nekem való inkább maradok rajzolós dolgoknál! Csak érdekel!
Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.
Vagy most ki kivel van? <#circling>#circling>
Kata ha már ittvagy tudnál egy képet küdleni a készülõ hajódról érdekelne!?
THX!
"Figyi én rendeltem már játékot Belgiumból, és fölrakták FedEX -el. 12ezer volt a játék, Péntek délelõtt adtam le a rendelést, és Hétfõn délután (!!!) hívott a futár, hogy ittvan a cucc... 13900 -at fizettem... "
Ezzel csakis arra reflektált, hogy mai világban játék beszerzéshez nem kell hazai forgalmazó.
Asszem ezt híjják selfownage-nek?😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Quote:
Originally Posted by Chokeout55
Will we be able to get a digital download of the game, instead of having to actually leave my house (God forbid)?
Absolutely.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
de nyugi még pár évtized és kint is lesz a játék...
De örülnék neki ha nem kéne még a mi kis országocskánkban heteket hónapokat várni a megjelenésig!
Apropó itt a jó link a zászlóhoz! Szavazzatok köszi!
Lionheart Flag
Nem szeretnék megint Németországból rendelni, mint anno SWG esetében.
(Olvastam eddig forumot, úgy rémlik senki sem említette még.)
LIONHEART SAIL --- VOTE FOR IT
Fel is tölöttem a képet már csak el kell hogy fogajdák aki teheti és úgy gondolja szavazzonm már rá légyszives!
Örülnék ha saját zászló óaltt hajózhatnék!
Lionheart Flag -- VOTE FOR IT!!!
KÖSZ!
Olvastam azt is hogy mindenkienk a guildja zászlaja alatt kell hajóznia!
Na de mármost én nem tántordok el a kalózságtól én nem fogom a sok hóyle spanyolt követni a franciákat végképp nem az angokoról meg szót sem ejtek!
Engem az érdekel kit kell lelönöm azért hogy saját zászló alatt hajózhassak!<#gonosz2>#gonosz2>
Tisztában vagyok a kalóz korlátokkal nem egy egyszerû életmód de ez benne a lényeg!
És mégegyszer modnom aki van még ilyen elvakult mint én szívesen várom közösen mégis könyebben meg lehet kaparintani egy szállitmányozó hajót!
A leendö játékbeli nevem se tükrözné egyik nem zetet sem! Tehát veszett ügy hogy máshova pártoljak! <#vigyor4>#vigyor4>
Várom a válszokat és a bajtárskat yo ho <#pias>#pias>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Egy olyna kérdésem visoznt lenne én se angol se francia se spanyol guild-jába nem vagyok hajlandó tartozni hanem egyéni zászló alatt mint Pirate azt csak a készítõk felé tudom benyújtani tehát az egyéni zászlótervet!<#help>#help>
Elõre is köszönöm a választ!
Ha valakit esetleg még mozgat a kalózlét és hajlandó lenne idövel csatlakozni majd mellém várom a válaszát! Meg kell mutatni a le kell törni azokat a szarvakat! <#boxer>#boxer>
This new web server will spread joy and happiness across the land, with more speed and reliability for all.
2, passz
3, nem jelent meg
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A medve nem játék.
Ha csak priviben is de ha tudsz kérlek válaszólj: gépigényrõl lehet tudni vlmit és hogy milyen gyorsaságú net érdemes hozzá?
Köszönöm,Üdv
akinek a királynõ kalózlevelet adott, annak zsákmányából bizonyos rész õt illette. cserébe az angol korona védelmébe vette. szóval mindennek csak az a mocskos pénz volt az alapja.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem tudom miért keversz bele ilyen férfi-nõ különbségeket, lehetnél akár Géza is, de az olyan hívószavak, mint pl. a "nézz utána, mert nem vagy képben, okoskodsz, úgy baromság ahogy leírtad, stb. stb." nem feltétlenül a barátkozás címszavaiként hatnak, ha a másik nem ebben a stílusban ír rólad. Senki nem várta el, hogy akármiben is egyetérts. Úgylátom ugyanúgy senki sem mizériázott a nemzeteken, a srác közölte, hogy tetszenek neki a spanyol hajók, erre a spanyolok egybõl a legszutyokabb, legcikánykodóbb, stb. nemzetként avanzsáltak nálad.
Játékelméleti viták tényleg rettentõ feleslegesek, bár sajnos ez általános mmo betegség, hogy a fórumokon a téma nagyrésze a balance körül forog, legyen az 7 éves vagy akár még meg sem jelent játék.
Szerintem sok fejfájástól kímélnéd meg magad ha nem mindenhol a rossz szándékot látnád, nyilván kaptál már sokat, emiatt alakultak ki ezek a fórum-komplexusok, de a buta nõt és a hülye észosztós picsát csak te írtad magadra. Amúgy bármikor borítékolnám neked, hogy ezek a vélt támadások azért mert nõ vagy nemhogy nem lettek volna ha férfinév van a fejlécedben, hanem ténylegesen meg is történtek volna... Ennek tudható be, hogy szinte leperegtek a srácról a minõsítgetések és maradt a szinte már békülékeny hangnem.
Hogy miért írtam ezt mikor számomra tökéletesen irreleváns, hogy egyel több vagy kevesebb ember ír a topicba? Mert írtál nagyon jókat és kevésbé jókat, az elõbbiekért kár. Vagy hallgatólagosan elfogadod, hogy meddõ vita volt és fátylat borítasz rá vagy sértõdötten távozol. Teljesen mindegy melyik történik, de talán az elsõ könnyebb és megnyugtatóbb neked és nekem is megérte a billentyûzetkoptatást. Ha nem így történik akkor sincs semmi.
Szóval szerintem térjünk vissza a közepére és folytassuk a játékkal.
Tipikus reakciók hangoztak el, miszerint én kezdtem a kötözködést, de ez általában így szokott lenni, mert egy nõ hangvétele mindig feltûnõbb számotokra, férfitársaitok modorával szemben pedig elnézõbbek vagytok. Ilyenkor jön az összefogás, meg lent megpedzett hülyehisztispicsás indoklás. Köszönöm, de ezekkel már tele van a padlásom. Pedig minden hangvételem csak reakció, fel szoktam venni a a kapott stílust, magamtól sosem vagyok bunkó. Persze ez sokszor ugye bántó, de a szemet szemért elv híve vagyok minden tekintetben. Sry.
De sokmindent elmond, hogy a férfitársatok egészséges vitát kezdeményezett, az erre való reakcióm nem az elvárt bólogatókutyás meghunyászkodás volt, hanem ki mertem javítani némely tévedést, és ez egybõl általános nem tetszést váltott ki. Sajnos ez sem egyedi eset, általánosnak mondható, ezért különösebben ez sem lepett meg. Csak az ember mindig reménykedik, hogy valahol esetleg emberszámba veszik, nem kötözködnek vele elõre megfontolt szándékkal, csak mert buta nõ.
Másrészrõl nem hiszem hogy olyan játékelméleti vitáknak pl. itt lenne a helye, és be kéne szállnom vitázni, hogy egy játék balanszolt legyen, vagy pólusos. Ezekhez sincs idõm, energiám, és a játékot sem én tervezem. Egyébiránt esküszöm, akkor elõszeretettel foglalkoznék efféle felvetésekkel, ötletekkel és vitákkal. A játékról szerettem volna minél több információt megosztani, ami úgy tûnik rosszul sült el. Remélem nem az irigység miatt, hogy ti nem kerültetek be a bétába, de egy hülye észosztós picsa igen.
Részemrõl a témát szeretném itt lezárni, és békével távozni. Örülnék, ha nem lenne még további fikázó, vitaszító hozzá(m)szólás.
Köszönöm, hogy elolvastatok. Csók mindenkinek!
[/cserf][/fülünyúl]