8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Torzonborz
    hmm ha nincs netes kártyád akkor hogy fizeted a havidíjat ?
  • karesz115
    Nekem 20 perc alatt megvolt az update. Amúgy tény, hogy elég sok bug van benne, de túl szép a játék ahhoz, hogy emiatt haragudni tudjak rájuk. Ha meg eltolnák megint egy évvel a megjelenést, én hülyét kapnék.
  • karesz115
    Pedig magyar oldalak egy részén lehetséges a kiszállítás utáni fizetés. Azért vagyok kénytelen így csinálni, mert nincs olyan kártyám, amivel lehet neten fizetni. Digital download-ot meg nem szeretem. Ha már fizetek a játékért, akkor legyen meg a polcomon díszcsomagolásban. Amúgy megjelenés után biztosan meg lehet rendelni mindenhonnan a játékot. A kérdés csak az, hogy előrendelés lesz-e ezeken a magyar helyeken. Még van idő, hogy kiderüljön. Szerintem egy-két e-mailt is szétküldök majd nekik, hogy várható-e a dolog. Ha megtudok valamit, majd beírom ide.
  • a.carkey
    The Mastercraft Halifax Schooner wasn’t constructable. Now it is.
  • a.carkey
    We did this to solve an unfortunate PvP tactic where one player would sit outside a port to draw other players into a battle, while his groupmates stood on the dock in town ready to jump into the OS and join the battle as soon as it was underway. This hid their true numbers and made for easy ganking. This tactic won’t work anymore.
  • Jeffjohnson
    Vicces ez a cég Januárban kiadják a játékot de a Launcher még mindíg bugos ......fasza hogy az új patch miatt tölthetném le az összes pig fájlt elöröl....
  • cain
    őszintén szólva nem hinném, hogy ilyesmi lehetséges lenne.
    a játékot a leggyorsabban és legbiztonságosabban akkor kapod meg, ha digital downloaddal megrendeled a készítőtől a preorderes linken.
    ha digital download verziót rendelsz, nem kell fizetni szállítási költséget. ha dobozos (retail) verziót, akkor többnyire igen. legalábbis kevés cég vállal be 10-20 eurós szállítási költséget.
    utánvétellel az esetek nagy többségeében nem lehet fizetni, bankkártyával szokás fizetni (utalni), előre.
  • a.carkey
    Kötelező használnom a bétán a kulcsot???
  • a.carkey
    A Digital Download változatot rendeltem meg a Direct2Drive -ról, erre jön egy ilyen üzi:

"The Pirates of the Burning Sea Pre-Order® game requires the use of a unique key to create a beta account. The key below is use to create a beta Account ONLY and you will be asked for it in-game. DO NOT SHARE this information with others or you may not be able to log in to the game!

Your beta account creation key is: xy"

Most akkor hozzáférek ezzel a bétához is vagy az xy helyén álló számok már az igazi kulcs és csak úgy működik, ha regisztrálom a station accountot a bétán??? Vagy mi van?
  • a.carkey
    De az is lehet, hogy csak a civil unrestes, azért nem éri el.
  • a.carkey
    Kisebbek lettek a PvP körök! Meg is találtam a patchnotesban.

És pont annyival, hogy a belize-i nem ér el Campechéig, pedig korábban lazán ütötte a város határát, sőt még Sisalhoz is átlógott, erre határozottan emlékszem!
  • Cepheus
    Nem, Te nem is...., pedig annak jobban örültem volna ;)
  • a.carkey
    Nincs valami normálisabb hely?
  • a.carkey
    Az a gáz, hogy ha regelek (http://www.gameongames.co.uk/category.php?game_letter=pirates+of+the+burning+sea&category_short=all&show_mode=lot&submit=Go%21) amit küldtél ott országnak csak UK van lehetőségként ...
    :(

Ez a kuponos dolog meg nem tiszta.
  • Kata
    én is írtam privit :O
  • Fritz Von...
    Kedves Cepheus! Én is írtam privit. :) Pls check: )
  • Cepheus
    Válasz ment.
  • Cepheus
    Külföldröl kell szállítási költség persze, ahonnan Én rendeltem ott 5 font volt. Azt hiszem Open beta dec. 24ig van, de ebben nem vagyok biztos.
  • a.carkey
    Írtam privit! Majd válaszolj pls!
  • karesz115
    Ha külföldről rendelitek, kell fizetni szállítási költséget? Én azt várom, hogy valami magyar oldalról lehessen megrendelni, és hogy csak átvételkor kelljen fizetni, de ilyen helyeken még nincs fent (576online, supergamer...). Amúgy az Open Bétának mikor lesz vége? A Pre-bourding party elejéig tart? Vagy egész megjelenésig, csak legföljebb a nem preorderes bétázóknak wipe, többinek meg nem?
  • karesz115
    Rendben, akkor majd ha átjövök, megkereslek titeket. Keddtől egész karácsonyig semmi dolgom, úgyhogy hamar le fogom tudni dolgozni a hátrányt. Még meg se jelent a játék, és már függő vagyok. :)
  • Cepheus
    Van már 1-2 hely sógoroknál, németeknél, plusz még angoloknál is, ahonnan a pre-order boxot elő lehet rendelni. Pont ma rendeltem kettőt Snipának és magamnak.
  • Kurfürst
    Black Beard-ön vagyunk. A Society amúgy két dologra jó :

- kíírja a neved alá hogy Society tag vagy
    - látod hogy a tagok közül ki van fönnt éppen, és megközelítőleg hol

Kb. ennyi. Inkább gyere át, max eljössz valamelyikünkkel groupban grindelni, sokkal gyorsabban fogsz fejlődni, az első néhány szint úgyis nagyon gyors, és legalább vannak magyarok. ;)
  • karesz115
    Mi toljuk, de a Black Barton. De ha már van society-tek, lehet hogy inkább én is átmegyek, azt max kezdem az egészet elölről, de legalább nem csak angol hablatyot látok a chatben:S. Amúgy a society-k mire jók? Mik az előnyei?
  • Kurfürst
    Hát vagy legyártod magadnak, vagy megvárod amíg vki gyártja... ez előbbi több tőkét igényel, viszont megdöbbenésemre első építéskor azt tapasztaltam, hogy amikor legyártasz egy hajót, valójában több ship deed-et is kapsz.. alsóbb szinten 3-5 darabot. Szóval abból 1 lehet a tied, a többit eladod, már ha vki megveszi - nem tudom a Snow-k mennyire mennek/mennének.

Asszem van olyan alacsony szintű küldi amiben kapsz hajót (egy Chasse Mart), de az nem nagy szám. Kereskedésre/harcra én az elején egy civil Ketch-et használtam. Most, Level 23-on, van 1 Indiamenem szállításra, és egy Postillionen fregattom harcra, +2 civil hajóm, a egyik (a civil Corvette) San Juanban hogy ha dolgom.

Szerintem alacsony szinten nem érdemes craftolt hajót venni, úgy L15-ig. Addig ugyanis nagyon gyorsan fejlődsz, sűrűn cserélgetnéd a hajókat. Bírd ki egy Atlas Bark (kereskedés) / Lexington Brig (mindenes!) / Locust Corvette v Bermuda Sloopig (harc)-ig civil hajókkal, inkább fektesd be a pénzed.

Ja és dobjál majd in-game valamelyikünknek mailt, Francisco Zappa/Kurf van Guld/Diego Alatriste hogy felvehessünk a Society-be!! :)

Illetve bárki aki még tolja a bétát!
  • siedrenn
    az én karim neve Juan de Siedrenn. amúgy lenne 1 kérdésem. kinéztem magamnak majd lvl112re egy frankó kis hajót,a 'van Hoorn' snow-ot. namost,ennek nincsen civil változata,aukciós házakat meg már minden spanyol régióban,de nem találtam. szal ezt maganak kell majd legyártanom,ha ilyet akarok?
    vagy majd kapni fogok valami questjutalomként esetleg egy új hajót?:) végülis kardot már kaptam:)
  • Kurfürst
    Félreértések elkerülése végett : .ini kiterjesztésű file-t, a text-et arra értettem hogy egyszerű szöveges file legyen.

(mint régen a .bat-ok és társaik (akinek még volt DOS/Norton Commander-es korszaka még emlékezhet rá:)
  • Kurfürst
    Inkább nem keresem meg, vhol a béta fórumban van, de nagyon egyszerű.

Csinálj notepaddal egy "pirates_local.ini" text file-t a főkönyvtárba, ez legyen benne (idézőjel nélkül természetesen) :

"
    [AvatarManager]

"

Ennyi... nekem azóta nincs problémám vele.
  • karesz115
    Azaz nem főleg, hanem mindig:).
  • karesz115
    Én igen. Carlos Húngaro névvel hajókázok főleg. (spanyol freetrader L14). A te neved mi?
  • siedrenn
    sziasztok,

letöltöttem,kipróbáltam,eddig tetszik. lvl 6os spanyol naval officer vagyok az eu-s szerveren. játszik valaki ezen a szerveren spanyol nationnal,akivel esetleg lehetne majd vmikor együtt hajókázni?
  • a.carkey
    Van már hír az EU preorderről?
  • Hunor1
    @Kurf.
    Bocsi de belinkelnéd azt a topicot ahol van megoldás a láthatatlan avatar problémára( ini file buher) ??
    Köszi
  • karesz115
    Amúgy lehet hog még nagyon bugos a játék, de azért a Rossz PC Játékok Sorozat-ba nem valószínű, hogy bekerülne
  • Lyan Kyj
    Itt egy
  • Cepheus
    E-bayes kép. A kódokat árulják nagyban, természetesen játék nélkül.....
  • a.carkey
    Tiéd?
  • karesz115
    Honnan lehet előrendelni?
  • pedrohsi
    pre-order nyami nyami
  • a.carkey
    Épp egy Tigre ellen nyomtam ... azt hiszem kinyírt ...