Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Másfél hétig nem voltam,hazaértem gép bekapcs sg fórumra fel,ejjha 64 hozzászólás a PotBS-nél.De jó!!!Végre valmi!Belép,olvass,ledöbben,64-bõl 58 értelmetlen vitázás és egymás cseszegetése.Szomorúan hátradõl,majd csak ennyit fûz hozzá "még mindig itt tartunk"?!Gép kikapcs...
Úgylátom automatikusan mindig az elõtte hozzászólótól kérdezi.
De pl a te zsebbõl beszólásod abszolút nem a kíváló stílus alapján... (egyébként még mindig nem tudom hogyan kapcsolódik a magyar oldal az én Hozzászólásomhoz)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mellesleg a magyar oldal meghót?
Töritanársággal magyarázni az igazad eléggé nem mondom milyen 😊, de nem biztos, hogy jártasabb vagy a témában, mint akár egy pék, aki sokat olvasott, kutatott errõl a korról.
"MPOGD: There is always a fear that a publisher will come in and change mechanics or story of a title. How will this publishing deal change the current development plan?
Williams: We have some work to do in integrating with their launcher and billing system, and we’ll be integrating some code to make it easier for them to localize the game. Otherwise, no changes"
forrás
Igaz késöbb jöttem, de nem egyszer olvastam el a dolgokat tehát tudom mirõl szól a pálma remélem, hogy most már abbamarad ez a civakodás és végre visszatérhetünk az eredeti témához!
Illetve személy szerint nagyon örülnék neki, hogy egy valamilyen szinten bennfentes ember tudjon közölni nekünk dolgokat a játékról magáról, mert õ infokat ad nekünk az offot pedig máshova, ha lehet ne ide mert már tényleg nagyon elkanyrodot az egész! Én örülnék az infoknak!
De ezt majd eldönti Kata, hogy akar-e még infot megosztani velünk! 😉
Amúgy minél több képet látok annál jobban böki az odalam már ez a játék!
Jut eszembe halóóóó készitsen fel valaki milyen gépigényre lehet szükség csak, ha megjelenik és megveszem ne essek már pofára 😄
Felkészitem a kicsikémet minden jóval! Elöre is kösz!! 😄
Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.
Kéne már egy házigazda, hogy végre kitörölje innét ezt az egész szart.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ne mindenki a saját vélt igazát harsogja, próbáljátok megérteni, hogy a másik hogy élte meg a helyzetet, és rögtön rájöttök, hogy egy nagy félreértés volt az egész.
És akkor talán végre a játékról szólhat a topik, és talán Kata is megenyhül irántatok, és lesz némi infó a játékról is, hogy legyen valami téma, ne felesleges veszekedéssel kelljen tölteni az idõt és a topikot. Mert én igenis jobban szeretnék bármi infót, kiszivárogtatást hallani a játékról, mint a sok badar veszekedéseteket olvasni.
elnézést minden fórum olvasótól, hogy elkanyarodtunk.
peace
az meg picit vicces hogy bosszantana az hogy nem írsz infót a bétáról, nagy ügy...pár hónap és kijön a játék, nem hal bele senki.
és én ebben a topicban senkitõl nem láttam még csúnya ronda stb. beszédet csak tõled...
[/cserf][/fülünyúl]
Most is ki vergõdik itt hsz-eken keresztül, és ki által szól rólam a topik? Igen, botondka, általad. Megint senki más nem velem foglalkozott, csak te. És úgy adod elõ, hogy én futtatom magam. Micsoda egy gerinctelen szar alak lettél. 😞 Nem ilyennek ismertelek meg. Fröcsög belõled a sav meg a gyûlölködés minden alap nélkül.
De ha már ilyen nagy pofával vered itt magad, kérnék ténnyel rávilágítani, hogy hol és mivel futtattam magam, és vártam önnön csodálatomat? Ne a levegõbe beszélj, viríts valami tényt, ha már megint sikerült egy topikot személyeskedõ flémbe taszítanod. (Ugyebár nálad nem ez az elsõ, és nem is az utolsó lesz...)
[/cserf][/fülünyúl]
elõre is köszi!
Botond, semmiféle ego-fényezés nincs a dologban, csupán arról szól a fáma, hogy Kata egy saját maga által kreált és önmagát belekényszerített "hülyepicsa" skatulyából próbál kitörni. Csak sajnos ezt úgy tette itt, hogy minden ártalmatlan vitának, mégcsak nem is nevezhetõ beszélgetésre agresszívan és megsemmisítõen reagált.
Kata, én elhiszem, hogy kedvenc céltáblája voltál a sok kis taknyosnak a fórumokon, de ha helytálló az "érett nõ" dolog, akkor különbséget kellene tudni tenni a két egymástól kurva távol álló dolog között.
Lásd még: #566
Ja és ahhoz, hogy "idejössz". Olvass picit vissza az elsõ oldalakra, és lásd, hogy nem csak 2 napja vagyok jelen a topikban, és nézd azt is meg mielõtt elkezdted itt magad futtatni mennyi vita volt a topikban.
Én is ki tudom tekerni a szavaidat, és ellened fordítani, csak bennem kicsit több gerinc, és kevesebb rosszindulat van, mint benned.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként nem hiszem, hogy valaha is ilyen dolgot használt volna fel az egója fényezésére. Meg különben is. Minek kellene egy 2 diplomás 27 éves nõnek aki még ki is néz valahogy fényeztetnie a asját egóját?
Gondókodni kéne kicsit vau vau elõtt.
Ha meg nem bírod elviselni a stílusát békén is lehet hagyni. Nem muszáj hozzászólni. Tudom ez néha nehéz de meg is lehet próbálni.
idióta...
[/cserf][/fülünyúl]
lehet rossz hangnemet ütöttem meg én is most, de hidd el (ha nem ez a szándékod) félre lehet eléggé érteni az írásodat.
Kijelented hogy nem jössz vissza és erre egy (számomra) gúnyos írást írsz ide, mintha provokálni akarnál minket.
Én a témát lezártam, mondom örülnék ha vissza térnél és bkében lennénk ezentúl. Nem mondtam hogy beképzelt vagy vagy hogy hülye picsa vagy, azt mondtam hogy ezt te képzeled be, mintha mi mondtuk volna DE MI NEM MONDTUNK ILYET.
Tehát hülye vagyok, beképzelt vagyok, hisztiztem, senki nem ért(ett) velem egyet, ráadásul én kezdtem el kötözködni, és most húzzak a picsába. De legalább szépen fogalmaztad meg, amit értékelek.
Bár nem gúnyos hangnemmel tértem vissza, csak jeleztem, hogy olvasgatom a topikot, és csendben maradok, aranyosan mosolygok, nem pofázok - nehogy megint belekössek valakibe ugyebár, meg hasonlók....
Attól, hogy nem írok semmi információt, még talán járhatok ide. Vagy már ki is tiltottatok innen idõközben?
[/cserf][/fülünyúl]
Kata egy semmiségen sértõdtél meg, kb 0 ember értett veled egyett..
nem értem miért kellett így felhúzni magad egy vélt sérelmen (ami nem jogos), viszont ez a kedvesség amivel vissza tértél kicsit dühít engem.
Lehet mást nem, bár kétlem.
Olvass vissza te kezdted a vitát..ha nem így látod szívesen kivágom neked a fórumból.
A másik ha meg eldöntötted nem írsz akkor ne tedd, de ez a gúnyos hangnem nem kéne
Kár, hogy reakció végérõl fogod meg a dolgot ilyen epésen, általában elõlrõl kéne kezdeni, hogy mi váltott ki milyen reakciót. -.-
[/cserf][/fülünyúl]
/szolidan mosolyog
nem is értem miért volt nézeteltérese itt pár embernek...
Ez a "grind or not to grind" dolog szerintem igazából pártválasztás kérdése. El kell döntenie a készítõknek, hogy a biztos hosszútávú kocka elõfizetõkre épít vagy a bizonytalan rövidtávú kocajátékosokra, tehát grindelõs mmorpgt csinál vagy akció mmot. A gond csak az, hogy az utóbbi rövidtávon nagyobb tömegeket mozgat meg, míg az elõbbi hosszútávon nyújt biztonságot. Én ezt látom körvonalazódni az everquestek evolúciójában, az swg visszafejlõdésében, a planetside pörgõsségében, stb.
Az arany középút megtalálása adhat némi nyugalmat a készítõknek, mondván majd finomhangolják a játékot erre ill. arra, de soha nem fogják elérni pl. azt amit a wow elért a megfelelõ reklám, hype-keltés, folyamatos fejlesztés/utómunkálatok nélkül. Tudom, hogy a wow esetében voltak atombiztos alapok, de az azelõtti párezer elõfizetõs mmo-k idejében ki mert volna egy 8 milliós számot prognosztizálni?
Egy a lényeg, ha nem sikerül a Piratesnek megfelelõ hypeot kerekíteni a megjelenésig, aztán folyamatos tényleges fejlesztéssel aládúcolni, akkor sokaknál megy a polcra szép emléknek rövidtávon. És sajnos a SOE-t én nem errõl az erõs oldaláról ismertem meg az elmúlt években.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
a probléma az volt, hogy xp grindre épült mindez, és baromi unalmas volt végigcsinálni, persze ez a hckat nem érdekelte. a casual playereknek viszont nem volt content a játékban. nemhogy elég content, hanem egyáltalán nem volt content azon kívül, hogy most éppen mit grindelek. a pvp rendszere a nonpluszultra volt, covert-overt rendszerrel (ez egy flag, amit ha kiraktál, pvpzhettél másik játékosokkal, ha be akartad venni, akkor kellett egy kis idõ, amíg nem csináltál semmit, és lenyugodtak a kedélyek. flaget kaptál a másik frakció npcinek írtásáért is).
szóval kitoltál egy karit, mondjuk riflemanre, és unatkoztál. sajnos a skilltree sem volt elég balanszolt, volt 4 lõfegyveres ág, és ugyanennyi melee-s - mindez egy sci-fi játékban.
aztán behozták a jetiket a játékba, és mindenki azt kezdte el grindelni. egy idõ után már csak pvpbõl fejlõdtek a jetik, szóval esélyes volt, hogy nemjetiket a beszélgetés közben az elsõ két mondat után megkérdezték, levághatlak-e xp miatt...
súlyosan alábecsülték, hogy mit meg nem képesek tenni a játékosok csak azért, hogy jeti masterek legyenek. és kezdett elmenni a játék olyan irányba, ami már nagyon messze állt a star-wars szellemiségétõl. nagyon a player communityre helyezték a hangsúlyt, hogy a játékosok saját maguk alakítsák a világ történelmét, de késõbb már mindenki abban az univerzumban szeretett volna játszani, amelyet zsorzs üká megálmodott.
a másik, hogy a játék technológiailag sem volt a topon. eleinte naponta minden délután 1órás állás volt a szerverrestart miatt. minden áldott nap! a populáció a nagyobb ûrkikötõkbe összpontosult, ahol gyakran akkora volt a lag, hogy még a legjobb gépekkel rendelkezõ játékosok is ingame lehajtott fejjel közlekedtek a kikötõk elõtti placcon, amíg ki nem értek a látótávolságból. tökig volt coronet, eisley, meg a többi város hírdetõ spambotokkal...
a cu-t már nem vártam meg, egy casual playernek ez a játék üres volt. nem mindenki élvezi ezt a mennyiségû agyatlan grindelést, sõt, sokan nem is hajlandóak rá, én se. szóval a játékosoknak nem jött be a combat unbalance, pedig úgy várta mindenki, mint zsidók a messiást. az elõfizetõk egyre másra kezdtek elszivárogni. az nge már egy utólagos próbálkozás volt, a lehetõ legrosszabb fajtából, nagyon lebutították a játékot, minden eddigi rpg elemet kiölve belõle. szinte csináltak egy statokra épülõ csét, ami könnyen fogyasztható, érthetõ, stb. csak a star warson felnõtt nemzedék már nem erre kíváncsi. 30éves fejjel már nem nagyon állnak neki csézni az emberek. mindez persze azért volt, hoyg a megcsappant elõfizetõi létszámot újra feltornázzák, de nagyon nem jött be. addigra már lecsengtek az elõzménytriológia utózöngéi is, és a star wars visszasüllyedt a feledés mocsarába.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
EverQuest
EverQuest II
Gods and Heroes: Rome Rising
PlanetSide
Star Wars Galaxies
The Agency
The Matrix Online
Vanguard: Saga of Heroes
A medve nem játék.