Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hány fõs a legénység?
[/cserf][/fülünyúl]
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Itt is segít, hogy 2 óránként leállítod a játékot, megvárod míg a memória és a cache teljesen kiürül (perceket vehet igénybe), utána újraindítva megint jó.
Bár van egy olyan is - szerintem hiba - hogy ha egy küldetés során kb. 10-nél több hajó van egyszerre a terepen, vagy kb. 10-15-nél több ember, akkor is bazinagy szaggatásba kezd. Szerintem még minden egyes objektumot külön kezel a cucc, nem optimalizál (hogy pl. az egyforma dolgokat csak egyszer hívja a memóriába).
[/cserf][/fülünyúl]
Egy idõ után (szerintem még mindig vannak memory leak-ek) minden ok nélkül elkezd szaggatni, de elég erõsen. Pensacola pl. még mindig olyan volt, hogy a városba belépve hihetetlen szaggatásba kezdett a játék, elõtte pedig szépen ment, és még csak más játékos se volt a városba. Na most ez az új update ahogy néztem nem sokat javított az ilyen memóriakezelési problémákon, úgyhogy ne csodálkozz, ha egy idõ után megtelik a memóriád, és elkezd szaggatni az egész. Ha meg találkozol valakivel, az amerikai szerver miatt (lehet európai is a játékos) még lagot is kapsz mellé.
[/cserf][/fülünyúl]
Nem biztos, hogy utána még updatel neked, általában úgy csinálják meg, hogy aki elsõre tölti le, annak minden update-el együtt megy le. Az a lényeg, hogy 3,7 giga legyen az egész a végén.
[/cserf][/fülünyúl]
Bár most ledöbbentem, hogy alig 2 hete volt egy nagy update, még szinte le se bírtuk tesztelni, és máris itt az újabb. Na meg elkezdtek most nagyszámú meghívót kiosztani, úgyhogy gyakrabban nézzétek. Összesen 10000 embert fognak most beengedni, hogy lássák a rendszer és a játék mennyire bírja a terhelést. Ez 10 héten át, heti 1000 embert fog jelenteni, mert nem akarják egyszerre beszabadítani a tömeget.
Másik, amire elõre figyelmeztetek mindenkit, hogy eddig rohadtul be tudott egy idõ után szaggatni a játék (pedig a vasam megvan), meg lagol is rendesen, ha más játékosokkal összefut az ember. Már elõre rettegek, hogy mi lesz itt ennyi emberrel...
(Egyébként galériámba pár saját screenshotot becsempésztem, akit érdekel.)
[/cserf][/fülünyúl]
Triathlon for life
Gondoltam feldobom pár új kreálmányomat nézzétek és szavaazzatok köszi:
Dread's Flag v1
Dread's Raven Flag v2
Spider Skull
Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Beni521: Elégnek mondható, esetleg RAM lehet több.
mindenki: nem nagyon tudnék most megfelelõ vasat mondani, mert elég nagy lag van itt, lévén amcsi a szerver, ráadásul a játék hibái miatt is gyakran elõfordul szaggatás, grafikai memóriahiba. Mivel még nem nagyon van optimalizálva semmi a játékban, ezért a 15< hajót, karaktert megjelenítõ küldetések diafilmek.
[/cserf][/fülünyúl]
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
-Intel Celeron 2,4 Ghz
-nVidia GeForce FX5900XT 256 MB
-Windows XP
-1 GB RAM
1 szerveren vagytok vagy esetleg többön?
[/cserf][/fülünyúl]
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
[/cserf][/fülünyúl]
Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.
A mi hajónk még nincs kész, így a játékban sincs még benne, de az open bétára sztem kész lesz bõven. (Ketten csináljuk, a modellezõ srác amerikai). Priviben küldök egy linket, ahol nyomon követheted a hajó készülését, ha érdekel.
[/cserf][/fülünyúl]
Kata: Te melyik Hajó textúrázásában vettél részt? (azaz melyiket csináltátok ti magyarok?)
Windows Sytem XP/Vista, 1.5 GHz or AMD Athlon 1.5 GHz, with 512 MB or more of RAM, 128 MB 3D video card supporting Pixelshader 2.0 and a broadband connection.
Pedig kíváncsi lettem volna, hogy magyarázzák a memory leak-eket, amiket az új update-tel sikerült elõidézniük. (Igen, kicsit elkúrták a fiúk azt, ami jó volt elõtte.) 😊
[/cserf][/fülünyúl]
A második viszont királyos. 😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Egy kis E3 Swashbuckling Interjú
Egy kis E3 Ship combat Interjú
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
[/cserf][/fülünyúl]