8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#2358 Most ritka szar a spanyol pvp közösség, meg ugye nincs lóvé, amiből az ember egy másik hajót tudna csak pvpre használni. Anno, ha kellett hajó, fogtam harcoltam, léptem 1 szintet, és vettem 75kért egy Defiantot vagy mást. Most meg! Ejj, nagyon elcseszte az FLS a végét!
És nem fog összejönni a L50 sem, ugyanis max 1-2 HC gamer lesz az, aki összegrindel ezzel a szar spawn rateben 195k xpt. (1 L50es hajó, 350XP). Ja, és nem úgy van, hogy kijön 1000 rancor a fészekből, hanem kérem menni kell az XPért. Nem is értem, hogy gondolta az FLS ... -
#2357 Valahogy én is így vagyok vele túl üres a "világ" folyton ugyanazokat a monoton dolgokat csinálod olyan ez mint az EVE csak hajókkal... -
#2356 nem hinném hogy megvenném. vhogy nem győzött meg a cucc . VGben a raid jóra sikerült ugyhogy egy darabig az biztos leköt. -
#2355 Sose mondtam, hogy értek ehhez. :)
Te jössz, vagy VG raid még egy hónapig, míg meg nem döglesz az unalomtól? :) -
#2354 e107/phpBBvel nem nagy cucc vmit összedobni pl extrán. ott legalább nem ömlesztve lenne az info mint itt. csak ugye vkinek meg kell csinálni az meg tuti nem Te leszel slacka barátom :D -
Cepheus #2353 Na jah....
Majd kialakul mi lesz, maximum visszakuncsorgunk Nimfashoz :P -
#2352 Cepi!
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy a ZÉRÓ OS loot miatt MINDENT felejtsetek el, ami anno játékstílusban működött. :( -
Cepheus #2351 Snipa, Én, és remélem jön majd Plusi is, plusz páran még SK-ból akik európaiak, valószínüleg maradunk SK, de ez annak fényében hogy az amerikaiak közül sokan lemondtak róla, még elég képlékeny. Ha leszünk elegen és lesz úgynevezett EU divizió, akkor.....
Ami biztos, hogy tuti spanyol oldal. -
#2350 Köszi. :)
De pontosítom a kérdést. :)
1. Az oldalt értettem, anno pont a Sidhe fórumban is spammeltek... :P
2. Lesz-e magyar csapat (society, guild), akik együtt mennek, vagy mi csinálunk egyet?
3. Melyik oldalon indulnánk? Spanyol, brit, kalóz, francia? Jómagam spanyol lennék.
-
cain #2349 régen volt egy potbs.atw.hu névre regisztrált oldal, de aztán a készítője tojt rá magasról, viszont a spam botok nagyszerűen megtalálták. aztán az atw megunta. kb. ennyi. -
#2348 Azt szeretném kérdezni, hogy van-e magyar oldal a játékhoz, illetve van-e magyar közösség, akik indulnak a játékban.
És még az is, hogy melyik oldalon. :) -
#2347 Theo! Lekapcsolták a szervert, de ahogy online, jövök. -
#2346 Rat lettél :( Sebaj, ez van.
És bejön? -
#2345 Blackbeard és Hmuda Jackson a kalóz karakterem neve ( :P ).
Eleinte angol voltam, de annál nem találtam hajófoglalás skillt, szóval visszamentem a rosszarcúak közé. Egyelőre 9-10 környékén vagyok egy lvl8-as Sloopban (nem emlékszem a nevére). -
#2344 Hmuda, te milyen néven és melyik szerveren futsz? -
#2343 Nem. :) És nem véletlenül volt, hanem a buzi Vanguard idegesített fel, és ennek következtében "jött" le egy kondenzátor. Azt visszatettem, és zsírul működik megint minden. :)
A hibákkal kapcsolatban pedig egyik GM válaszolt már, és mondta, hogy ez nem egyedi probléma, és valszeg nem a VGA miatt van. Dolgoznak rajta.
-
#2342 ahoz a kártyádhoz keresel normális drivert amiből "véletlenül" kiszedtél vmit ? :D -
#2341 Na én ott nem találtam semmit, lehet hogy én vagyok a béna. :(
VGA kártya ajánló volt, de hogy milyen driverrel.. -
#2340 Sajna NVidiám van. De van egy support rész a hiv oldalon. Ott van videocard rész is, hogy mit ajánlanak. -
#2339 Inkább kéne és ne lenne ilyen újítás! :) -
#2338 Valaki erre? :) -
#2337 Igazából nem a grafikai kártyával van a gondja, mert ha épp nem kell új dolgokat betöltenie akkor 8xAA 16xAF és full max grafikán úgy fut, hogy öröm nézni.
De amint befordulok egy sarkon, azon nyomban lehal az egész és vagy szenvedek a swap miatti karakter-ugrálással, vagy megvárom míg begyömöszöli a memóriába az új dolgokat és csak után megyek tovább. Újabban már csakis úgy mehetek végig a városokon, hogy végig a földet bámulom és a térkép alapján navigálok. Ilyenkor nincs gond.
De ha kicsit jobban belegondolok akkor a rengeteg avatar-NPC tömeggel lehet a legtöbb gond. Mikor küldetésen vagyok és csak egy-két modellt kell betölteni akkor nincs probléma, de mikor városban minden modell különbözik a másiktól, akkor máris csütörtököt mond.
Lehet ki kellene vennem a módosított ini file-t, hogy inkább legyenek láthatatlan avatarok...majd délután kisérletezek.
Az options-bug valóban bug, méghozzá orbitális, nagyon logikátlanul van megoldva. Példa: ott vagyok a városban, megnyitom a beállításokat, átállítom, hogy a hajóknál ne használjon egyszerűsített modelleket...erre újratölti a modelleket/textúrákat a városban, mikor a megváltoztatott dolognak semmi köze nem volt ahhoz ahhol tartózkodtam. Vagy amit már írtam: nem buheráltam a grafikát a legminimálisabb mértékben se, de az UI-beállítások megváltoztatása után mégis resetelte a grafikát. Hol ebben a logika?
Bár azt nagyon díjazom a részükről, hogy legalább nem kell minden apróság miatt újraindítani az egész klienst, manapság az ilyesmi valóságos kuriózum. :-) -
#2336 7800 here és 2 giga ram, és nálam is csinálja ezt a grafikai reset baromságot. -
pedrohsi #2335 köhöm, a hiba az ön készülékében van, nekem 7600gt-n tökéletesen fut (igaz 2 giga ram, de ez ma már a minimum, még XP-n is...)
ami meg a beállításokat illeti, az egy egyszerű bug, amint átváltasz egy másik fülre rögtön alkalmazza az éppen benn lévő opciókat - nemcsak a grafikánál, de ugye azt veszed észre elsőre -
#2334 Igen, jó játék, de szörnyű mik maradnak és mik kerülnek bele. Vannak pozitívumok, de nevetséges néha az egész. -
#2333 Kezdjük ott, hogy NEM MOZOGNAK pl. a fák. 2007et írunk, lassan 2008. Hogy a tökbe hagyhatták ezt benne??? :)
Az SWG 4 éves játék, de még most is szebb. Mondjuk ahogy ez kinézett négy éve ...
-
#2332 Azért kissé szomorú, hogy minimum grafikán alig lehet megmozdulni a városokban, mert olyan durva a swap és az ebből eredő lag (én csak swap-lagnak nevezem, ugyanez volt az SWG-ben is, gondolom nem kell részletezni). Ami még szomorúbb, hogy a töltögetés közel 25%-át az teszi ki, hogy folyton felülbírálja a beállításaimat és újratölti az egész zónát. Nem egyszer volt már, hogy megnyitottam a beállításokat, hogy az UI-n finomítgassak, a grafikához még csak hozzá se nyúltam, de az ablak bezárása után csakazértis újratöltötte a dolgokat. Csak úgy bosszantásképpen.
Mindezt egy giga ram és egy 7800GS 256M kártya mellett, kikapcsolt memória-tisztítással, hogy legalább egy kicsi megmaradjon a pályából, hátha kevesebbet swappol. Érdekes irányt vett a feljesztés, ha már a minimum grafikához is kell két giga, hogy normálisan fusson. Plusz ahogy olvasgattam, még mindig vannak grafikai lehetőségek amik nincsenek aktiválva (pl rendes árnyékok és komolyabb részecske-efektusok).
Legalább a grafika lenne olyan szintű ami megkövetelné ezt, de még erre se lehet rákenni. Már egy régebbi stressz alatt bekerültem a SOE-átvétel előtt a full-hozzáférésű bétába csak lusta voltam utánajárni, hogy miként is kellene buherálni, hogy tovább bétázhassak. De mint látom ilyen közel a kiadáshoz az optimalizáció még mindig botrányos márpedig egy MMO-nál az ilyesmi létszükséglet.
És ezen orbitális hibák ellenére mégis tetszik, hogy a fene enné meg... :-) -
#2331 Már vagy 1000 report ment, de szerintük nincs semmi gond, szar a gépünk ... -
#2330 Passz. Jó lenne ha lenne ilyen ... :) -
#2329 Van valami ini-kódsor, amivel ki lehet iktatni az állandó automatikus grafika-butítást? Nem is emlékszem, hogy láttam-e valaha is ilyen illogikus options-rendszert mint ennél a játéknál. -
#2328 Tudnátok annyiban segíteni, hogy ATI kártyához melyik driver az ajánlott? Nekem a legfrissebb van fent, de vannak vele gondok. :) Próbáltam utánanézni, de nem nagyon találtam erről semmit. Köszi. -
#2327 Ezek az este játszó amerikaiak mind idióták. Egy rakat városunkat tették be csatába, nekünk még egy battlenk sincs, csak civil unrest. Port of Spain már elveszett, most a franciák elkapják Gibarát is. Ejj ... -
#2326 Egyelőre egy digital downloadom van a direct2drivról, de szeretnék egy dobozos verziót is. -
Cepheus #2325 Francba. Pedig jó móka volt...... -
karesz115 #2324 Amúgy ti honnan rendeltétek meg a játékot? Én egy helyet se találtam, ahonnan ide is kiszállítanák. -
karesz115 #2323 Ha lesz, lesz, ha nem, nem, és akkor csináltatok magamnak egy kártyát. Felesleges ezen összekapni. -
cain #2322 akkor leírom mégegyszer, szerintem ezt a játékot te nem fogod magyar oldalról megrendelni. persze vannak még csodák, a vanguardnak is találtak magyar forgalmazót.
gamecard egyenlőre hamvába holt dolog, amexteceék forgalmazhatn(án)ak itthon soe játékokhoz gamecardot, de nem teszik. van olyan eladójuk, aki meg kerek-perec le is tagadja, hogy náluk valaha is forgalmaztak volna ilyet.
a másik, hogy van egy olyan megoldás, hogy külföldről rendelsz gamecardot, de akkor már eleve van olyan kártyád, amivel neten tudsz fizetni.
jónéhány év mmo-s tapasztalata azt mondatja velem, hogy akkor jársz a legjobban, ha csináltatsz egy netes vásárlásra alkalmas kártyát. egyszer bemész a bankba, kivárod a sorod, megcsináltatod, és le van tudva. egyszer megadod a kártyaszámodat a játék megrendelésekor, és le van tudva. havonta rohangálni gamecardért, másnap, jövő héten visszamenni, mert elfogyott, nem jött meg, közben viszont nem tudsz játszani... én ugyan nem dolgozom egyik banknl se, de ha neked ez kell... -
#2321 gamecardnak hívják csak kishazánkban wowon kívül máshoz nem nagyon kapni. PotBs-hoz nem tudom lesz e ilyen. utalással meg nem nagyon lehet ezeket fizetni. -
karesz115 #2320 Nézegettem egy kicsit, és például a Lord of the rings online-nál, és wow-nál is lehet venni (pl: CD-galaxis-nál) olyan kártyát, amin vagy egy kód, és az aktiválásakor egy bizonyos időtartamig biztosított a játék, tehát a bankkártyás fizetés nem az egyetlen fizetési mód mmorpg-knél, hanem vannak alternatív megoldások is erre. Remélem ez itt is így lesz. Majd kiderül. -
karesz115 #2319 Hát a fenetudja, gondolom átutalással is lehet majd, de ha nem, akkor kénytelen leszek csináltatni egyet.