Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
csak 27 <#duhos2>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
vagy 358? <#fejvakaras> majd megnézem este

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
385, de van a hajón extra hammock upgrade. Nagyon jól jön boardingnál a létszámfölény. ^^

[/cserf][/fülünyúl]

42<#crazya>

Bucser
Hány éves a kapitány<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nagyon durván néz ki!<#eljen><#eljen>Kibontott vitorlákkal ÁÁÁ😊

Hány fõs a legénység?

Kata
Galériámba csempésztem pár új képet legújabb kis szerzeményemrõl, már 40 ágyús a drága. <#szeret>

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
Grafika gyönyörû, és a questrendszer is kellemes eddig. :-)
1 giga rammal lassan már a wordöt sem lehet elindítani. =( én eq2zöm, ami egy jó 3éves mmo, de az újaknak már ott is azt mondjuk, hogy 2 giga ram kell a játékhoz, ha élvezni is akarja.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Bucser
Plusz nincsennek Lodolva még a modellek a fejlesztõk saját bevallásai szerint. (a legutóbbi Port royale-nál írták) Így a maximális részletességû modelleket tölti be minden esetben a játék mozgo karikkal meg minden még ha baromi messzire van a hajó akkor is. Ezt elvileg javítják a késõbbiekben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kata
Nincs, amikor belépsz, (az én vasammal) max grafikán is szépen megy.
Itt is segít, hogy 2 óránként leállítod a játékot, megvárod míg a memória és a cache teljesen kiürül (perceket vehet igénybe), utána újraindítva megint jó.

Bár van egy olyan is - szerintem hiba - hogy ha egy küldetés során kb. 10-nél több hajó van egyszerre a terepen, vagy kb. 10-15-nél több ember, akkor is bazinagy szaggatásba kezd. Szerintem még minden egyes objektumot külön kezel a cucc, nem optimalizál (hogy pl. az egyforma dolgokat csak egyszer hívja a memóriába).

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
Más mmoban is megvolt béta alatt ez a gyerekbetegség. Volt, ahol 2 óránként ki meg be kellett lépni,és az segített. Az lenne a komoly gond, hogy ha nincs memory leak akkor is 3,6 fps. :-) De ha jól értem ilyen fennforgás nincsen.
Kata
Nem éppen kellemesen fut.
Egy idõ után (szerintem még mindig vannak memory leak-ek) minden ok nélkül elkezd szaggatni, de elég erõsen. Pensacola pl. még mindig olyan volt, hogy a városba belépve hihetetlen szaggatásba kezdett a játék, elõtte pedig szépen ment, és még csak más játékos se volt a városba. Na most ez az új update ahogy néztem nem sokat javított az ilyen memóriakezelési problémákon, úgyhogy ne csodálkozz, ha egy idõ után megtelik a memóriád, és elkezd szaggatni az egész. Ha meg találkozol valakivel, az amerikai szerver miatt (lehet európai is a játékos) még lagot is kapsz mellé.

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
Ha ezen a konfigon elfut kellemesen, akkor én sem aggódok. :-)
Kata
haha...

3GHz P4, 1GB ram, 9800pro

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jaja, nem kell félni, egész tûrhetõ sebességgel le fog menni. Én most töltöttem le és telepítem a legfrissebb update-t.
Nem biztos, hogy utána még updatel neked, általában úgy csinálják meg, hogy aki elsõre tölti le, annak minden update-el együtt megy le. Az a lényeg, hogy 3,7 giga legyen az egész a végén.

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
A viszonyítás (és nem utolsó sorban az epeen fényezés ;-) ) kedvéért lehet tudni imlyen az a vas?
Botond
Még 5óra a kliens download. Elsõ 13 megás cuccot 6k-val húzta le, az picit berettentett. Utána a 31 megás phyzixet már húzta 50el, most belekezdett a kliens 3,7 gigájába 190el, és már le is ért 510 mega, szal még 5 óra. Meg utána a patchek gondolom még vagy 2.
Kata
Még egy darabig zárt béták mennek, aztán lesz open is. Legkorábbra idén az amerikai nagy karácsonyi bevásárlás idejére tippelik (vmikor november vége? nemtom mikor van ez náluk) a legoptimistábbak, de érzésem szerint ebbõl jövõ tavasz elõtt nem lesz semmi az FLS-t ismerve.

Bár most ledöbbentem, hogy alig 2 hete volt egy nagy update, még szinte le se bírtuk tesztelni, és máris itt az újabb. Na meg elkezdtek most nagyszámú meghívót kiosztani, úgyhogy gyakrabban nézzétek. Összesen 10000 embert fognak most beengedni, hogy lássák a rendszer és a játék mennyire bírja a terhelést. Ez 10 héten át, heti 1000 embert fog jelenteni, mert nem akarják egyszerre beszabadítani a tömeget.

Másik, amire elõre figyelmeztetek mindenkit, hogy eddig rohadtul be tudott egy idõ után szaggatni a játék (pedig a vasam megvan), meg lagol is rendesen, ha más játékosokkal összefut az ember. Már elõre rettegek, hogy mi lesz itt ennyi emberrel...

(Egyébként galériámba pár saját screenshotot becsempésztem, akit érdekel.)

[/cserf][/fülünyúl]

Tud valaki valamilyen infót a megjelenésrõl? Egyre jobban duke nukem érzésem van a játékkal kapcsolatban,a halasztgatások után.

Triathlon for life

Kata
akkó gyere hajókázni

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
Most jött egy béta meghívó. -.-
Talorien
Ciao nagy a pangás! Sajnos az oldalukon sem közölnek semmi épkézláb dolgot!

Gondoltam feldobom pár új kreálmányomat nézzétek és szavaazzatok köszi:

Dread's Flag v1

Dread's Raven Flag v2

Spider Skull

Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.

több RAM, hm... Majd megnézem milyen árban van 😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Kata
Kalinka: 2 szerver van, egy testbed meg egy béta. Az új update-k elõször testbed szerverre mennek, majd ha stabilnak mutatkozik az új verzió, akkor megy át bétára egy wipe kiséretében. Beninek abban van igaza, hogy 1 szerver az, ami állandóan megy. A teszterek jelenlegi száma kb. 1000 fõ, ebbõl aktív kb. az 1/4-e, 1/3-a... (A legtöbb egy idõben online játékos: kalóz ~40(fõ), angol ~50, spanyol ~10 alatt, francia ~25)

Beni521: Elégnek mondható, esetleg RAM lehet több.

mindenki: nem nagyon tudnék most megfelelõ vasat mondani, mert elég nagy lag van itt, lévén amcsi a szerver, ráadásul a játék hibái miatt is gyakran elõfordul szaggatás, grafikai memóriahiba. Mivel még nem nagyon van optimalizálva semmi a játékban, ezért a 15< hajót, karaktert megjelenítõ küldetések diafilmek.

[/cserf][/fülünyúl]

egy server van (vagyis júniusban még csak 1 volt)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

tehát ilyennel szépen fut:
-Intel Celeron 2,4 Ghz
-nVidia GeForce FX5900XT 256 MB
-Windows XP
-1 GB RAM

azt lehet tudni, hogy mennyi teszter van most sac/kb?

1 szerveren vagytok vagy esetleg többön?

<#worship>

Kata
679, 680: http://www.flyinglab.com/forums/showthread.php?t=15367

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
No, ha nem kötözködtök meg fikáztok, akkor pár nap múlva lehet tolok vmi infót az új update verzióról. (Azért pár nap, hogy jobban letesztelhessem).

[/cserf][/fülünyúl]

Gyadi
Egy kis action lehetett volna, tényleg mindig csak köröznek össze-vissza.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kata
Kár, hogy nem sok újat mondanak bennük. Meg mindig csak azt a hülye tutorial-hajózást mutogatják... :/

[/cserf][/fülünyúl]

Gametrailersre felkerült a két E3-as vid!

Talorien
Lehetek én is pofátlan? Érdekelne igazán! <#zavart2><#awink>

Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.

nekem is, nekem is!^^

Kata
Annyira nem új, már több mint egy hónapja ott van az a flash alapú hajólista. Pofás, meg klassz, csak néha kifagy (legalábbis nálam), de ami a lényeg: a fele hajó van csak benne, ráadásul a szintek, adatok se stimmelnek már, mert a játékban átrendezték. Csak nincs idejük módosítani vagy nemtom.

A mi hajónk még nincs kész, így a játékban sincs még benne, de az open bétára sztem kész lesz bõven. (Ketten csináljuk, a modellezõ srác amerikai). Priviben küldök egy linket, ahol nyomon követheted a hajó készülését, ha érdekel.

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
Az új könyv alapú Shipyard a kis történetekkel nagyon pofás lett😊 Kifejezetten tetszik😊

Kata: Te melyik Hajó textúrázásában vettél részt? (azaz melyiket csináltátok ti magyarok?)

Kata
Tegyük hozzá a korrektség kedvéért, hogy ez a minimális konfig.

[/cserf][/fülünyúl]

Talorien
Csakhogy a sok újonc elsö kérdéseinek egyikének elget tegyek, a gépigény:

Windows Sytem XP/Vista, 1.5 GHz or AMD Athlon 1.5 GHz, with 512 MB or more of RAM, 128 MB 3D video card supporting Pixelshader 2.0 and a broadband connection.

Kata
Ha legalább 256 MB-osod van, akkor valóban nem kell.

[/cserf][/fülünyúl]

az én sógorkám azt csiripelte a játékró: olyan a gépigénye h nemérdemes hozzá videókártyát venni.

Kata
Már a második videó sincs fenn.

Pedig kíváncsi lettem volna, hogy magyarázzák a memory leak-eket, amiket az új update-tel sikerült elõidézniük. (Igen, kicsit elkúrták a fiúk azt, ami jó volt elõtte.) 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
Bazz variálják összevissza azt a rohadt oldalt.... baromira utálom ezt...

Gyadi
Az elsõ videóra csak az E3-as oldalukat hozza be, lehet, hogy letörölték, mert máshol sem találom az oldalon.
A második viszont királyos. 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Bucser
Jó reggelt mindenkinek az E3 második napján.

Egy kis E3 Swashbuckling Interjú

Egy kis E3 Ship combat Interjú

vivaaaaaaaaa espana! \o/

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

de akkor nem lesz kire lõni a kalózokon kívül 😞

:S az nem túl jó arány, mer én is angol akarok lenni 😄

Kata
Ha valaki netán bekerül, és szeretne velem (is) játszani, pü-ben jelentkezzen. (Francia karit indítottam a mostani wipe után, szal annak is azt kéne majd, aki szeretne a segítségemmel hajókázni. Hogy miért pont francia? Mert szinte mindenki angol vagy kalóz nemzettel játszik, spanyollal meg senki, azokkal most esély nem lenne normálisan játszani. Így most sok ügyesebb játékos francia karit indított. Egyébként a megjelenésig még jópár wipe lehetséges, szóval nem mérvadó, ki mit választ most.)

[/cserf][/fülünyúl]