Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval kipróbálva az összes castot, nos, a privateer annyira, de annyira jellegtelen, hogy az valami szörnyû.
A kalózok közül mindenki azért kalóz, mert PvPzni akar, és ebben a játékban ez a lényeg sokaknak. A PvP - most már jobban belevetve magam - nagyon eltalált.
Bár az igazán menõ, nem csak pár napos de már 50es newbiekkal persze, hogy a freetrader karim akad össze, pont akkor, amikor a 2000es rakterû hajóm tömve van cuccossal. 😊
De visszamentem egy saját építésû defiant MCvel, ha már megígértem neki. Jó móka volt. Nem civil hajóval, azért már nehezebb elsüllyedni.
Akinek van kedve, holnap szívesen grouplnék vele du valamikor. A de a kereskedésé.
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De freetraderként is jól el lehet lenni, ha van expert captain, sailmaster, carpenter, stb. a hajódon kalózok ellen is. 😊
A medve nem játék.
Esetleg vistat használsz?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[/cserf][/fülünyúl]
A medve nem játék.
Rákérdezek Kris-nél az Anthelope-unkra, mert elvileg kész van az is, legalábbis mindent legyártottam hozzá, ami kellett...
[/cserf][/fülünyúl]
A medve nem játék.

A medve nem játék.
"You have not entered an email address that we recognise. Please try again or contact the administrator."
Pedig már 3 különbözõ mailt adtam meg... (hotmail, gmail, freemail)
De kb. korrekt.
A medve nem játék.
Most 10-22 ágyús hajók ellen harcolsz, ami 1, max. 2 lövés.
A medve nem játék.
A tengeri harc lassúságához szólnék csak hozzá. Ez egy játék. Két véglet van, egyik hogy arcade módon lehet aprítani (rosszabb), a másik hogy halálosan élethû minden, többórás csatákkal (ez se jó) és eközé lövik be mindenhol a harcot. Nem igazán a harc hosszával van a baj, hanem hogy a PVE unalmas. Ha rövidebb lenne az jobb lenne. Ha összetettebb az is.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
A nagyhajókhoz a receptet nem PvP adja, hanem azt a loot, meg lehet venni, hanem azt az iratot, amit itt "writ documentnek" hívnak, és kb. azt jelenti, hogy "a korona engedélyt ad az adott hajó típusának megépítéséhez", na az jön a PvPbõl. 😊 Ember legyõzése, kikötõ foglalása, majd a resetkor (amikor a kikötõk visszakerülnek eredeti tulajdonosukhoz - ha nyer az egyik fél) a legjobb playereknek bonusként adják.
*
Tengeri harc azért lassú, mert ezek nem ûrhajók, swoopok, vagy atommeghajtású tengeralattjárók, hanem vitorlások. Mire egy szart megmozdítasz, na már az is teljesítmény, mert rohadtul oda kell figyelni a szélre, az óceánon az áramlatokra, és az sem árt, ha van pár mozgást/sebességet javító upgrade a hajón. Amúgy lehet úgy is lõni, hogy csak egy oldalt, de mivel van kit amivel egy player pl. rögtön javít az armoron vmennyit, na szóval ilyenkor ha 1 oldalt lõtt az ember, akkor az pl. fix lesz, ha többet, akkor nem teljesen lesz javítva a hajó, mert ezek a kitek azonos arányban javítanak, aztán percekig nem lehet más kitet használni. Amúgy ha több oldalról lõsz egy hajót, akkor az NPC esetleg ha szorul a hurok, megadja magát, vagy otthagyja a hajóját. Te is meg tudod ezt tenni, és ha megadod magad, és elfogadják azt, akkor csak az árud ugrik, annak is sokszor csak egy része, pl. ha freetraderként adod meg magad, és van rá skilled, ha azt írod 50% a rakománynak, akkor van hogy sokkal kevesebb vész még így is oda, de a hajó nem. Persze lehet, hogy az ellen nem fogadja el az 50%ot, és mire újra felajánlhatnád, szétlõnek. 😊
*
Azért a vízet nem írnám hártyaszerûnek. Szerintem a legjobb eddig amit valaha kreáltak. Elég élethû. Az Age of Sails sorozatnál sem volt rossz, ez meg egyszerûen zseniális.
*
Szerintem lesz itt még égõ hajó. Már most felrobbannak, ha tökig elsüllyeszted õket, szóval van remény. Még nincs kész a progi. Ahogy a player ház is várható, lesz még a szept. 10-es wipe után sok újdonság.
*
Én ennél a játéknál érzem azt, ami hangulatban megvolt az SWGnél, De szerintem te is érezni fogod, csak nem rögtön L50ként kell indulni. 😊
De tény, hogy roppant erõteljes traderként. Viszont, míg oda eljut az ember, hogy érdemes legyen építeni, na az külön kategória.
A medve nem játék.
csak ne butítsák le kiadásig, vagy azután a sok wowláma miatt
Nos, a grfika jó. Szép, akadásmentesen futott, a városoknak van korhû hangulata, persze azért még rakhatnának bele egykét dolgot. A víz kicsit hártyaszerû, de egyik játékban se sikerült még szépre megoldani ezt szerintem.
Az irányítás egyszerû, könnyû megszokni, sokminden testreszabható.
A harc, nos, itt van egy kis gond. Naval officerként minden küldetés csak errõl szól 1-9 szintig (addig küldetéseztem) és igazából késõbb se sokat javul. Van a szárazföldi harc, ami hát, kimerül abban hogy 2-es gomb+3mas gomb... Ami még szomorúbb, hogy nincs loot. Pedig az klassz meg izgalmas dolog. Ezt mostanában az Anchorban vettem észre. Ott minden dob valamit és alacsony szinten is gyakoriak a klassz tárgyak+rare cuccok. Amik így nem ritkák, de az öröm megvan 😊 A tengeri harc kicsit összetettebb, de szerintem nagyon lassú. És azért lehetne rajta javítani. Olyasmi mint a pirates of carribeanben (a szárazföldi is), azzal a különbséggel hogy van a hajóknak armorjuk. Elõször azt kell szétlõni és aztán süllyedhet a hajó. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogyha lõssz valakit, akkor mindig ugyanazt az oldalát érdemes lõni, ha pedig téged lõnek akkor visszafele trükközhetsz ezzel. Amit sajnálok, de remélem csak én nem láttam még ilyet, hogy hajó nem gyullad ki... Ahogy észrevettem, itt is inkább érdemes csáklyázni, mint ágyúval aprítani. De ez még csak Béta, és én még csak 3 órányi tapasztalatlansággal rendelkezem. Amúgy a játék nagyon nincs még kész. Én eddig kevés buggal találkoztam, de nincs azért túlzottan elárasztva tartalommal és még az is képlékeny (remélem is!). Pl.: küldik után néha van ilyen kérdõív hogy hogy tetszett.
Gazdáság és craft, na, ember, én még ilyen jót nem láttam! Anulu jó sokáig magyarázta hogy hogy is megy, és még vannak fehér foltok. Lényeg hogy nagyon élethû és nagyon komplex és nagyon klassz! Sok játékossal lesz igazi és hatékonynak lenni nagyon nehéz lesz benne, és tényleg szükség lesz több crafter összedolgozására és élénk lesz a kereskedelem. Leírok egy példát. Accountonként 10 lotja van mindenkinek. Sokfajta nyersanyag van, (fából 5-6féle, fémbõl pár, állati dolgokból is pár, élelmiszerek, stb), ezekre telepíthetsz bányát, ezeknek van feldozgozó üzeme és van még külön pár mûhelyféle is. Szóval a dolgoknak csak egy kis szelete lesz már alapból egy játékos kezében. Egy hajó megépítéséhez rengeteg dolog kell. Illetve amikbõl felépül az piramisszerûen néz ki. Szóval magához az összerakáshoz csak 8 db alkatrész kell, de azok mind kisebb dolgokból rakhatók össze, amik még szintén kissebbekbõl és ezekhez más más üzem kell és nyersnagyag. Ami még nagyon klassz hogy a magas szintû hajók receptjeit PVP jutalomként adják! Ez szerintem remek ötlet!
Na, most ennyi jutott eszembe, ha valakit valami érdekel, mostmár én is igyekszem válaszolni.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.