Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak figyelmeztetni akartalak, hogy akár rossz vége is lehet a dolognak, de pusztán jóindulatból.
[/cserf][/fülünyúl]
Nézz be a Gods and Heroes topicba, az is SOE! Inkább amiatt aggódnék, nem 1 db kép miatt itt, amibõl 100000 van a neten ...
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Tegnap csináltam két Mordauntot (ez a legnagyobb hajó amit királyi engedély nélkül craftolni lehet, a következõ patchtõl csak a tengerészet használhatja). Rakat meló volt vele ... Bár még nem látom elõre a live lehetõségeit (most is wipe jön), de baromi nagy meló volt egy 4th rate craftjai is. Iszonyat sok pénzbe került, már maga az anyaggyûjtés, aztán idõ az utazgatás, szóval nekem mire ez összeállt, 5 hét volt. Ha kijön a játék, nos, nagyon meglepõdnék, ha 1st rate hajó egy-másfél hónapon belül lenne ... Iszonyat sok munka van vele. De megéri. Nos, a trinityhez képest az invincible osztály jobb hajóosztály. Ezt teszteltem. Eddig a legjobb. A prince-t veri a trinity, de az invincible-t nem.
Aztán ha újabb hajók jönnek, na akkor lesz igazán szép a craft és a választék. 😊

A medve nem játék.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A medve nem játék.
a spanyol flotta buszkesegei!
Ma rossz nap virradt a kalozokra! :-)))
[/cserf][/fülünyúl]
A medve nem játék.
Szerintem pont csata lesz Caracasnál. Tegnap egy másik sráccal 1500 pontot csináltunk ketten. Mára biztos már veres körös a dolog.
Pluskat!
Szerintem semmibe. Ugyanis hétfõn wipe, és mindent kezdhetsze elõlrõl. 😞 Inkább tesztelj. Ha nem akarsz L50 lenni és látni a skilljeid tulajdonságát, akkor kezd el nyomni a küldiket. Minél többen írják, ha vmi bugos, annál inkább javítják! Ha ez sem okés, akkor csinálj 1 karit, aki L50, és spanyol (privateer vagy naval officer) és este irány a pvp, csoportosan. 😊
PL! 😊
Amúgy kb. úgy képzelj el mindent, mint a Pirates!ben, csak több a player és nincs tánc (csak kocsmában, templomban, stb ... 😊)
Más.
Mindenki rögötn L50 lehet, még hétfõig!!! Utána ki kell gyúrni a karit erre a szintre ...
A regional központokban tudsz vásárolni hajót az 1 millából, ship equipmentet és egy "tales" nevezetû itemmel (leírja, hogy hol találod a bazárban, a regional marketenél amikor bejön a launcher a játékhoz) tudod magad azonnal L50re alakítani. Aztán megtanulod az aktuális skilleket az odavaló trainereknél (ha naval vagy, nála, ha freetrader nála, stb.) egyebek, bár a legjobb hajó ami még jelenleg is kapható, az egy Stralsund MC Frigate ... 😞
Freetrader bányát, gyártóépületeket bármikor le tud pakolni, de nagyobb hajók/alkatrészek legyártásához MIN L30 freetrader kell.
Zászlót a carrier questekkel tudsz szerezni, ill saját magad tervezel egyet, aztán beteszik. Vitorlát szintén ugyanígy.
Ház még nincs, lesz, minden mást az economyban tudsz elindítani.
A medve nem játék.
a.carkey: akkor este indulhat a spanyol officer team!? ;-)
Aki akar csatlakozhat mostmár kéne egy kis kalózírtás :-))))
Ezek a hajó, zászló, vitorla és ház építéses lehetõségek milyen szinttõl elérhetõek?
Jobb hajót hogy lehet szerezni?
Nincs valami segítség, hogy küldetésnél minimum milyen szint a követelmény? Volt már pár olyan ami túl erõs volt és belebuktam...
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Tegnap sikerûlt eljutnom oda, hogy este volt kb 3 órám, hogy ki tudjam próbálni. A dolog nagyon tetszik és élvezetes játék! Viszont tudtok nekem tanácsot adni, hogy mint kezdo freetrader mi a szöszbe kezdjek bele? Csakmert ugye van valamivel több mint 1 milla kezdõ pénz ami gondolom nem sok de mit csináljak vele? Az alapokat már értem a harcrendszert is és eljutottam lvl 6-ig ami biztos még egy nagy nulla de az alapok elsajátításához talán elég. Szóval a kérdésem az, hogy mibe kezdjek bele?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Addig meg hajókat építek és conquest. Ráadásul holnap az asszony is elmegy külföldre, szóval lesz idõm erre is ... 😊
A medve nem játék.
Aki kapott beta kulcsot az milyen mailt adott meg anno a regnél:citro v freemail v hotmail esetleg más?Köszi a választ a megjelenéssel kapcsolatosan!
Üdv Mindenkinek
Minden amit írtam, rá vonatkozik.
A medve nem játék.
A freetrader az a bizonyos "Letter of Marque" arc, aki ha megfizetik, akkor harcol. Jó, szép, okos ötlet az õ kasztja, de csak mint szerepjátékos tudom elképzelni. Mondjuk egyelõre akármekkora MMO is a PoftheBS, mint szerepjáték még sokat kell gyúrnia.
A Roma Victorban több szerepjátékra van esély, mint itt, pedig itt már a béta alatt nagyobb a népesség, mint ott valaha is volt. De reménykedjünk!
A medve nem játék.
engem érdekelne ehhez a gamehez egy beta account, ha valakinek esetleg van,vagy ismer valakit,akinek van,de nem használja, kérem írjon egy pm-et.
köszi
A medve nem játék.
A SOE még mindig csak a számlázás technikai hátteréért és a disztribúcióért felel, ahogy az már jó párszor el lett mondva a POTBS fórumon is. Szóval a SOE bashing felesleges szerintem. A Játék fejlesztésébe nem szólnak bele. (Ahogy a Vanguard esetén sem a SOE hibája, hogy kijöttek ilyen bugos szar gamevel hanem a fejlesztõké. azóta kiadtak vagy 10 updatet hozzá)
Huh, ezt megnézem, mert nem láttam olyan opciót náluk, hogy shipwright.
"Én sem támogatom, hogy akár csak 3rd rate-ket is használhassanak, túl nagy elõny ez már számukra."
Amit eredetileg tudnak használni, azt használhassák, max. még a privateer hajók, de röhejes, hogy most, amikor pillanatok alatt L50 lehetett az is, aki még sosem volt L20 sem, a kalózok azzal szórakoztak, hogy a naval altjaiktól elfoglalták a SOLokat. Na ezért nincs egy db nagy hajó sem a piacon. Na ezt nevezem taplóságnak.
De lesz itt még pofára esés szerintem! Vagy nekünk, nem kalózoknak, vagy nekik. A kalóz fakció olyan "I win" fakció lett. A britek is közel vannak ehhez - látva a 26os buildben bekövetkezõ nyersanyag insertet. Borzasztó. A spanyol fakciónál meg hiába szól az ember, hogy "tedd már be azt a figurát aki lezárja a questet; ne tegyél be target hajót a picsába tõlem úgy, hogy már kinyírják az elsõ 5 mpben a kiséretét; balanceold már ki a spanyol questeket is; stb.", szarik rá, de beteszi ezt a L50 mindenki azonnal baromságot, és a kalózoknak több SOLjuk van, mint a naval résznek. Irtó nagy hülyeség.
A kalózból ami jelenleg tetszik, az a dirty fighting. A hajózásban meg az, hogy a kutya töke nem izgul rájuk az Óceán 80%n.
Azt hiszem a franciáknál 1 carrier quest kivételével alig van bugos küldi (az is inkább csak vizuálisan gagyi, meg befejezetlennek tûnik, de a francia részt pont ezért próbáltam ki, de ott L15nél tovább jutottam a carrier questek esetében ...). A kalózoknál nincs bugos küldi - bár a Marqued Man-t cseszhetik, és mivel állandóan irthatóak, kiváncsi leszek a fejlõdés sebességére. 😊 -, a britkenél sincs bugos küldi. A kalóz, brit rész ráadásul még balanceolva is van.
A franciáknál még kéne némi balance, mert ahogy olvasom van pár nagy hajó rossz helyen. De a spanyoloknál a küldik 65%-a balanceolatlan vagy totál bugos. A freetrader quest már L15nél broken, a L10nél nem ad rewardot, és még sorolhatnám ...
"Lehet tudni vlmit a megjelenésrõl?"
A fentiek fényében válaszolva a kérdésedre: jövõ ilyenkor kb. már reális. Bár mivel a SOE beszállt a képbe, így akármi megeshet ...
"Már miért ne? Megvenni nem tudja csak PvP-ben elfoglalni nem? ráadásul NPC-k is kergetni fogják meg gondolom a Playerek sem hagyják annyiban, hogy mindig lenyomják a hajójukat."
Lehet, hogy igazad van, viszont tegnap Havana védelmekor a 14 támadó kalózból 11-nek volt SOLja ... 😊 Kurvára reális így a játék. A mi részünkön 2 SOL volt, és 5 kisebb-nagyob 40-65 ágyús hajó ...
A medve nem játék.
Nefürgyé le!
Lehet tudni vlmit a megjelenésrõl?
Üdv Mindenkinek!
Én sem támogatom, hogy akár csak 3rd rate-ket is használhassanak, túl nagy elõny ez már számukra.
[/cserf][/fülünyúl]
Arról nem bezsélve, hogyha a Kalóz hajót veszt az elúszott, kezdheti nulláról (ha nem volt más hajója)
A medve nem játék.
Van ugye a szél. Az a jó ha a hátadnál van. Különbözõ golyókkal lõheted a hajókat. A heavyk a hullra és amit még ír, a többi "golyó" a vitorlára ill. a legénység egészségére hatásos. Az ágyúknak van hatósugaruk, befolyásolja a célzást, hogy mennyire van kieresztve a vitorlád. Ha zöld, lõhetsz. Ha sárga, tölt, ha szürke hatósugaron kívül van vagy nem tud odalõni amelyik célpontot kiválasztottad. Akkor tudsz lõni, ha van célpont. Ha a hajód jó turningben, akkor forogj, ha batárerõs ágyúid vannak, akkor reload. A kiegészítõ kütyüket is úgy válogasd meg.
A medve nem játék.
hmm, a kardozas meg nem teljesen vilagos!
Mert egyszeruen mikor ejjel probalkoztam nem tudtam tamadni,
olvastam tutorial ban a skilleket, de nem tudtam ezeket hasznalni, vedekezni ugy vettem eszre magatol vedekezik!
kardot magatol vette elo, de mivel nem tudtam hogy mivel tamadok igy mindig levertek mint a taknyot! nah ok, mondjuk 5 percig probaltam ;-)
fel 1 kor mar nem volt kedvem tovabb szarakodni :-))) addigra jott le game!
player neve: Don Hernando José
Eddig ugy nez ki 3 an fogunk vitorlat bontani este naval officerekkel!
;-) De mint lathatod meg kezdo szinten vagyok! :-) Osszes tapasztalat a regebbi pirates jatekokbol fakad! ;-)
Ventrin is fenn elszunk ha erdekel megadom keress majd rank! ;-)
Boarding.
Van egy kis icon, az ágyúid sziluettje alatt/mellett. Alap esetben szürke. Ha sárga, már készülhetsz (ráviszed a kurzort, és kiírja, hogy hány % az esélye a boardingnak), ha zöld, akkor nyomd meg, succesful lesz, mivel 100% az esély. Kb. Ehhez lehetsz közvetlen közel, lehetsz pár méternyire, a lényeg, hogy a sebességed egy adott érték fölé ne menjen. Persze ha sárga, akkor is megnyomhatod, csak nem feltétlenül lesz sikeres a boardning és várhatsz akár 1 percet is az új lehetõségre.
Kardozás.
Vannak skilljeid. A zöld és piros színû skillek/támadások a tényleges/nagy/nagyobb/kicsi sebzést adó támadások. A sárga skillek, amikkel fel tudod tölteni azt a bart középen, a HAM barodból, amivel a nehezebb zöld skilleket tudod használni. Tehát egy piros skillhez ált. kell adott initiate, de követelhet balanceot is. Ezeket a sárga támadásokkal tudod tölteni. Ilyenkor tulajdonképpen védekezel, ill. picit ide-oda sebzel, de megölni sárga skillel nem fogsz tudni senkit. Pontosabban max. level 10 alatti embereket jó pár perc után. Az adott speckó (piros és zöld) támadások használatával azonban igen. Rohadt nagyot lehet sebezni velük. Van még pisztolyskilled is, sõt dobótõr, ill gránát is. Persze más-más fegyvercsoportoknál.
Szerintem a florentine a legjobb, de más más mond. A lényeg, hogy ha váltanál alap fegyvercastot, akkor a kardot is cseréld ki, mert nem fogod tudni a zöld ill. piros skilleket használni.
Amúgy ha a "skilltreere" (a következõ builddel tényleg tree formája lesz) rámész, kiírja, hogy melyik ütés-vágás-rugás-dobás stb. mit ér, mi kell hozzá, és mennyi a cooldownja. Ugyanígy meg tudod nézni a tengeri skilljeidet is.
Délután inkább ráérek ma. Este még nem tudom. 😞
Milyen néven vagy?
A medve nem játék.
bazeg, billentyu leirasban semmi nincs hogy mivel mit kell!
vagy csak noob vagyok es nem talalom! 😊
egyebkent este indul egy spanyol flotta aki akar csatlakozhat! ;-)