Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De nem tudok írni. Belépni tudok, az adataimat is tudom módosítani meg minden. Régebb írni is tudtam (volna) de egyszer se csináltam semmit szóval nemtom hogy lett ez.

Cnut, mi a nicked az FLS forumban?
a.carkey
De tudsz írni. Ua a belépés és pw mintha a gambe léptél volna be 1 héttel ezelõtt.

A medve nem játék.

Akkor nagyon köszönöm neki!

Pluskast
Kema barátunk már írt a nevedben tegnap este.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nos, én egyre rosszabbul állok, mert nem kaptam új béta kulcsot természtesen, a fórumjukra nem tudok írni, PM-et nem tudok küldeni, semmit se tudok csinálni... Szóval f@sza. Valaki tudna írni a nevemben valahogy?

Pluskast
Ez sem rossz megoldás csak ezt nem fogják neked megtenni😊

Kuldjek el az en emailemre a magyaroket aztan forwardolom nektek! ;-)
Pluskast
Amúgy én már minden biztonsági levédést kiapcsoltam az emailnél. Csak úgy özönlik a sok szar spam de pont ami kellene az nem jön. Amúgy meg nem csak a magyar címekkel van gond. A jpóknak sem jön meg amcsit is láttam aki írt, hogy õ sem kapott.

Pluskast
Én játszom illetve játszanék ha küldenék a kulcsot. Amúgy az tényleg normáléis megoldás lenne ha a fórumos mailcímünkre küldenék.

a.carkey
Két karim lesz. Nem pocsékolok idõt többe. Múltkor minden kasztot végigpróbáltam. Az egyik freetrader, a másik naval officer.
És maradok majd freetradernél a florentinenál, a navynél meg a dirty fightingnál. Vagy fordítva! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Rajtam kívül kettõt tudok. Az egyik fogja nyomni, de õ nem sgs.A másik csak pár hónap múlva.

De még nincs beta szerver, szóval nyugi! 😊

A medve nem játék.

hmm, a vegen kiderul, hogy marha sok magyar jatszott wipe elott! :-)

csak kivancsisag, de irjon mar be az aki jatszott/jatszik!
Köszi, írok.

Nekem megjott es magyar szerver!
Raadasul cepheus sal ugyanazon a mail serveren vagyunk!
Es neki megse jott! ;-)

Valami santit!
a.carkey
Írj a missing e-mail topicba!

A medve nem játék.

a.carkey
Elcseszték ezt a mail küldést nagyon.
Azt írja, hogy biztos azért mert nem tud Magyarországra küldeni az FLS mail szerver.
Ja, de naponta vagy 15 levelet kapok tõlük arról, hogy vki válaszol vmit abban a topicban ahová kb. 4 hete írtam. Ráadásul ki van kapcsolva a leveléküldés topic válszra funkció. Aztán tõlük is kaptam mindig mailt, amiben a leírták, hogy tudomásul vették az általam írt bugot, kérdést, stb. Szóval nevetséges védekezés. Egyszerûen vagy nincs elég kulcsuk, ezért a probléma, vagy egyszerûen szar az adatbázisuk. Mert, hogy van jó adatbázisuk, az tuti, pont a fent leírtak miatt. Lófasz sem blokkolja õket itthonról, hiába ezzel védekeznek ...
Írtam a srácnak privit, beírtam még két haveromat is akik szintén itt csücsülnek, mert nem jött meg a kulcsuk. Remélem a srác manuálisan pótolja a leveleket. De röhej, mert csak bele kéne nézniük a User CP profile mail részébe, és minden mûködne. Vagy küldjék el privátban, vagy mit tudom én. De röhejes az egész!

A medve nem játék.

szólj nekik, h nekem is küldjenek😛

Pluskast
Olvastam és köszi!😊
Amúgy most írtam a beta fórumra többed magammal és az egyik fejlesztõ srác elküldi ismét azoknak akik írták, hogy nem kaptak semmi levelet.
Szóval van remény😊

Na, én sem kaptam kulcsot, pedig nagyon szerettem volna. Van valami remény?

ok!

Egyebkent nincs annal jobb mikor a sok britet lehet a tenger fenekere kuldeni! :-))))
a.carkey
Snipa! Nézd meg a privid!

Amúgy, Bastiano ilyen névvel akar még francia lenni?

A medve nem játék.

a.carkey
Na brit bizti nem leszek. Ez tuti! 😊

A medve nem játék.

Elképesztõ vazeg... Ilyen birót honnan szalajtottak?
a.carkey
Mellé ...

A medve nem játék.

a.carkey
Hát ami beprodukált a skót bíró a törökök ellen ...

A medve nem játék.

Kata
jól van, nem kell ekkora feneket keríteni neki, írd le egyszerûen, hogy spanyolok lesztek megint

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Nem tudom. Elõször is meg kéne nézni milyen lett az új nyersanyagelosztás.
Sok magyar nyomta spanyol oldalon, jó társasággal találkoztunk, és bár volt olyan akivel összebeszéltünk, hogy ok, spanyol side, de a többséggel csak ott találkoztam. Sajna fog sincs hány magyar gamel, mert sajna nincs sem idegenek felvétele a friendslistbe, sem más nyelvek beszélése - kivétel ha nem tanulod meg 1 skillpontért a skillt a general trainernél ... Szóval passz. Rajtam kívül 4 emberrõl tudom, hogy bejött a spanyol oldal. És mivel roppant bugos az egész, de szép, én speckó örülnék neki, de ez én vagyok. Mondjuk a karakterem neve pl. egy britnek vagy franciának szintén nem túl jó (Borgese). 😊
De mondhatnám a többiekét is: Bastiano, Jose, Herrera ...

A medve nem játék.

hat, ha majd elindul a beta server!
Akkor en ujra a spanyolokhoz allok! Cepi is biztos oda jon!
Remelem a fasza kis corp unk ujra osszejon!

megneztem a testbedet, hat vannak uj dolgok kajakra megvaltozott kezelofelulet is alapbol... Es meglepoen sokan vannak benn 😊
Es mikozben neztem a server 2szer ujraindult... szal... 😊 nem 1 stabil!
Kata
...melyikkel lesztek?

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Még nincs béta szerver.

A medve nem játék.

Kata
És most melyik néppel nyomul a társaság?

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Én sem kaptam. Azt hittem írtam ide is. Pluskatnak is ment a levél a beta forumon priviben. Ezek szerint nem nézte. Sajna az van, ami mindig szokott lenni. X ember bétázik, rossz helyre megy ki kulcs, sokan kimaradnak. (Valahol olvastam béta forumon, hogy kb. a fele kapott kulcsot, a többiek vagy nem vagy rossz kulcsot. A levelet az FLS küldte ki, a kulcsok a SOEtól jöttek. Egyszerûen egy tök felesleges dolgot cseszett el az FLS, és most napokra áll a béta. Az ilyen station baromságok 2 héttel a megjelenés elõtt, vagy az open béta kezdetekor szokták belõni, nem akkor, amikor tényleg a teszt kéne, mert kb. két oldal mûködik igazán, van állandótan javítva, a francia és spanyol részt meg egyszerûen kihagyták. A britek vadi új kinézetû, sok helyen nem egyen városokat kaptak. A kalózoknál már legeleje óta nagyon elsõ rangú volt az art. A franciáknál a legjobb a zene, ez tuti. Most a brit részt is feldobták. A kalózok kaptak szintén új valamit, a spanyolok meg szart sem. Sem artban, sem hangokban. Artban 1 valamit javítottak. A dupla koldus helyett csak szimpla van Vera Cruzban a new buildben, magyarul csak 1 feje maradt ... Szóval gratula hozzá!)

Kata!
Megvolt a wipe!

A medve nem játék.

Kata
majd szóljatok, ha wipe megtörtént, mert mostanában nem nézegetek be, oszt jövök. Köszönöm

[/cserf][/fülünyúl]

Hehe, mer csóóókos vagyok!!!! :-)
Nem is tudjatok mennyit kellett erte a nyelvemmel csapkodnom! :-)

Szerintem tuti megoldjak, max csinalnak valami uj regelesi cuccot!
Ures szerverrel nem lehet tesztelni!

Egyebkent este besasolok testbedbe, milyen ujdonsagok vannak! ;-)
Azt hiszem José kapott egyedül, legalábbis mikor Caracasért ment a csata, akkor még Anulunak sem volt. Én sem kaptam, de a forumon mintha olyasmit olvastam volna hogy folyamatosan küldik ki. Meglátjuk.....

Pluskast
Hát én már annyira el vagyok keseredve😞 Az az érzésem nem fogok új kulcsot kapni ha eddig nem küldték meg. Te kaptál és José is én viszont nem😞

MarkBlade
Rakjatok be képeket pls!! Csorgatni akarom a nyálam 😊
Igy van...
A test server addig nem megy amig nem javitjak!
Szoval egyellore a testbed elerheto azoknak akik kaptak kodot!
a.carkey
Nem te vagy az egyetlen. Amúgy jelenleg nem is lehet, mert nincs beta server. A testbed meg ténylegesen tesztre való.

A medve nem játék.

Pluskast
Azért nem tudok jönni mert nem kaptam mailt😞( Erego nem tudok játszani😞

akkor majd ujra festjük! csapatban gyorsabb! ;-)
a.carkey
Csak a festék jött le róla ... 😊

A medve nem játék.

Gratula minden magyar résztvevõnek (tudomásom szerint 3an spanyol oldalon)a tegnap esti diadalmas caracasi csatáért! 😊 Plusika, kár hogy nem voltál!!! 😞

Azt hiszem ennek a gyõzelemnek a fénye mindig ott fog fényleni a potbs spanyol flotta fegyverein! :-)

A teljes angol flotta (9 hadihajó) elpusztult, míg a mi oldalunkon csak 2 hajó veszett oda! Azt kell mondjam a taktikánk tökéletes volt, az angolok többször is hibáztak! Egyrészt nem használták ki a helyzeti elõnyüket és összeszorultak egy szûk területen egymást akadályozták fordulás közben szélárnyékos oldalon. Míg mi gyönyörû szépen a 2 felvezetõ vezér hajó mögött vonalban lõttük rommá mindet...
Sajnos a.carkey hajója is az élen ment így elsüllyedt õ is, de a gyõzelem érdekében ez az ár nem volt kár! ;-)

Így wipe elött még meg tudtuk mutatni a spanyol flotta erejét!!! 😊

Remélem a spanyol-francia szerzõdésnek hamarosan vége, és a köv buildben már azokat is aprítani fogjuk! ;-)
kár hogy most van wipe, pedig este mehetne a csata caracasert 😞

meglepne, ha a station dolog megvalósítása a launchpadnél tovább terjedne, és egy-két fun item birtoklásánál komolyabb dolgokat kellene hozzá leprogramozni a kódban.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

ne tudom nezte mar valaki! megvolt a reset? :-)
Kata
Kell hozzá csomó pénz, csomó nyersanyag, és idõ. Építeni kell nyersanyagtermelõ épületeket a megfelelõ kikötõkben (meg lehet nézni hol mit lehet termelni), ezekbõl gyûjteni a szükséges nyersanyagokat, ami akár napokig eltarthat (a termelés is pénzbe kerül), majd összerakni a különbözõ részeket, végül azokból a hajót. Természetesen tervrajzok kellenek (deeds) mindenhez, a nyersanyagtermelõ épületekhez, az alkatrészgyártáshoz és végül a hajógyártáshoz is.

[/cserf][/fülünyúl]

hogy lehet epiteni hajot?
a.carkey
...

A medve nem játék.