Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
És maradok majd freetradernél a florentinenál, a navynél meg a dirty fightingnál. Vagy fordítva! 😊
A medve nem játék.
De még nincs beta szerver, szóval nyugi! 😊
A medve nem játék.
csak kivancsisag, de irjon mar be az aki jatszott/jatszik!
Raadasul cepheus sal ugyanazon a mail serveren vagyunk!
Es neki megse jott! ;-)
Valami santit!
Azt írja, hogy biztos azért mert nem tud Magyarországra küldeni az FLS mail szerver.
Ja, de naponta vagy 15 levelet kapok tõlük arról, hogy vki válaszol vmit abban a topicban ahová kb. 4 hete írtam. Ráadásul ki van kapcsolva a leveléküldés topic válszra funkció. Aztán tõlük is kaptam mindig mailt, amiben a leírták, hogy tudomásul vették az általam írt bugot, kérdést, stb. Szóval nevetséges védekezés. Egyszerûen vagy nincs elég kulcsuk, ezért a probléma, vagy egyszerûen szar az adatbázisuk. Mert, hogy van jó adatbázisuk, az tuti, pont a fent leírtak miatt. Lófasz sem blokkolja õket itthonról, hiába ezzel védekeznek ...
Írtam a srácnak privit, beírtam még két haveromat is akik szintén itt csücsülnek, mert nem jött meg a kulcsuk. Remélem a srác manuálisan pótolja a leveleket. De röhej, mert csak bele kéne nézniük a User CP profile mail részébe, és minden mûködne. Vagy küldjék el privátban, vagy mit tudom én. De röhejes az egész!
A medve nem játék.
Amúgy most írtam a beta fórumra többed magammal és az egyik fejlesztõ srác elküldi ismét azoknak akik írták, hogy nem kaptak semmi levelet.
Szóval van remény😊
Egyebkent nincs annal jobb mikor a sok britet lehet a tenger fenekere kuldeni! :-))))
Amúgy, Bastiano ilyen névvel akar még francia lenni?
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Sok magyar nyomta spanyol oldalon, jó társasággal találkoztunk, és bár volt olyan akivel összebeszéltünk, hogy ok, spanyol side, de a többséggel csak ott találkoztam. Sajna fog sincs hány magyar gamel, mert sajna nincs sem idegenek felvétele a friendslistbe, sem más nyelvek beszélése - kivétel ha nem tanulod meg 1 skillpontért a skillt a general trainernél ... Szóval passz. Rajtam kívül 4 emberrõl tudom, hogy bejött a spanyol oldal. És mivel roppant bugos az egész, de szép, én speckó örülnék neki, de ez én vagyok. Mondjuk a karakterem neve pl. egy britnek vagy franciának szintén nem túl jó (Borgese). 😊
De mondhatnám a többiekét is: Bastiano, Jose, Herrera ...
A medve nem játék.
Akkor en ujra a spanyolokhoz allok! Cepi is biztos oda jon!
Remelem a fasza kis corp unk ujra osszejon!
megneztem a testbedet, hat vannak uj dolgok kajakra megvaltozott kezelofelulet is alapbol... Es meglepoen sokan vannak benn 😊
Es mikozben neztem a server 2szer ujraindult... szal... 😊 nem 1 stabil!
Kata!
Megvolt a wipe!
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Nem is tudjatok mennyit kellett erte a nyelvemmel csapkodnom! :-)
Szerintem tuti megoldjak, max csinalnak valami uj regelesi cuccot!
Ures szerverrel nem lehet tesztelni!
Egyebkent este besasolok testbedbe, milyen ujdonsagok vannak! ;-)
A test server addig nem megy amig nem javitjak!
Szoval egyellore a testbed elerheto azoknak akik kaptak kodot!
A medve nem játék.
Azt hiszem ennek a gyõzelemnek a fénye mindig ott fog fényleni a potbs spanyol flotta fegyverein! :-)
A teljes angol flotta (9 hadihajó) elpusztult, míg a mi oldalunkon csak 2 hajó veszett oda! Azt kell mondjam a taktikánk tökéletes volt, az angolok többször is hibáztak! Egyrészt nem használták ki a helyzeti elõnyüket és összeszorultak egy szûk területen egymást akadályozták fordulás közben szélárnyékos oldalon. Míg mi gyönyörû szépen a 2 felvezetõ vezér hajó mögött vonalban lõttük rommá mindet...
Sajnos a.carkey hajója is az élen ment így elsüllyedt õ is, de a gyõzelem érdekében ez az ár nem volt kár! ;-)
Így wipe elött még meg tudtuk mutatni a spanyol flotta erejét!!! 😊
Remélem a spanyol-francia szerzõdésnek hamarosan vége, és a köv buildben már azokat is aprítani fogjuk! ;-)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
[/cserf][/fülünyúl]