8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Kata
    És a játék ugyanolyan xar, mint novemberben volt?
  • Fritz Von...
    Sry, tegnap elhúzódott a pakolás, fél2 felé értem haza, úgyhogy már nem logoltam be. :(

Egyébként, ahogy ingame is mondtam, ne ebből a "béta vége, mindenki azonnal lvl50 és SOL" dologból vonj le következtetést. :) Majd ha a saját hajójukkal mennek, aminek tétje is van, akkor figyelnek. :)
    Így kit érdekel igazán? Kilőnek, veszel másik hajót és go megint...
  • finaltrekker
    És mennyi lesz a havidíj? Mert az officalon nem írják, még azt sem, hogy mekkora a kliens, honnan lehet leszedni... regisztráció sincs :(
    Egyébként letöltős oldalakon azt írják 50 $-ért meg lehet venni, 10-ért meg valami extrát (pedig azt mondjátok havidíjas). Nem áll össze a kép.
  • cain
    irl ilyenkor (lezárt szoros ellen) szokták bevetni a gyújtóhajókat. >:>
  • cain
    szvsz ezt itt és most el is felejtheted.
  • a.carkey
    Jótanács!

Ne groupolj olyan playerrel, akit nem ismersz! Értelmi szint és felfogás sokszor 5 éves kor alatt ...

A groupról érdekes fogalmaik vannak ...
  • Fritz Von...
    Béta vége, mindenki 50es lehet 3 perc alatt, 1milla pénzzel, 700k egy SOL. Sok fasz 5éves (open béta végén ahogy ez lenni szokott), nagyjából ennyi. :)
  • Kata
    Kicsit sok ez a 180 hsz, lusta vagyok visszaolvasni. Röviden tömören mi a helyzet a játékkal?
  • Fritz Von...
    Le lehetne, de már minek. Holnap vége a bétának, és kb addigra jönne le.
    Havidíjas game lesz.
  • pedrohsi
    asszem választható a löncspadban a játék nyelvezete, csekkold meg

egyébként előfordulhat, hogy lesznek akár magyar nyelvű eventek is, de biztosat még nem tudok - mondjuk ehhez fontos lenne, hogy egy nagy közösség legyen, nem pedig szétszórva, mert annyian úgysem lesznek
  • finaltrekker
    Jelenleg le lehet tölteni valahonnan a klienst? Mert láttam, hogy jan. 22-én jelenik meg, viszont valahol open beta van kiírva? És egyszer fizetös vagy havidíjas?
  • Cepheus
    Az oké, Én csak arra nem találtam utalást /ami nem jelenti azt hogy nincs is, csak elsiklottam felette/, hogy mondjuk ha a spanyol nemzetet választom, akkor milyen nyelven jelenik meg. Választható mondjuk az angol, vagy szerezzek be spanyol szótárt.
  • a.carkey
    magyar nincs? :)

érdemes lenne a historicalra menni.

mondjuk kevés ez a 6 szerver, különösen, hogy 2500 playerre mondják a maxot. ezen is el kéne gondolkodni ...

vagy US szerver, de akkor az eventek us időkben lesznek ...
  • pedrohsi
    nem érthetetlen, a historical szervereken mind a négy nyelven lesznek eventek, míg a language speceken csak azon a nyelven
  • Cepheus
    Persze-persze, de nem igazán lenne jó, ha elhamarkodnánk, főleg így, hogy elég nagy kérdőjelek vannak EU szerverek körül. A 6 EU szerverből 2 Historical, 4 pedig Language Specific lesz. Érdemes olvasgatni mennyire érthetelen még.
  • Fritz Von...
    Én fogok ez már ziher, preorder megtörtént 7-8 napja. :)
  • a.carkey
    Szerintem ezt akkor beszéjük meg, ha vége a betanak, és kiderül hányan fogunk preboardolni.
  • Rushmachine
    Srácok,speciel én arra gondoltam,mikor elindul a játék .6 EU szerver lesz és nem lenne jó ha szétszóródna a csapat,meg ugye az se mindegy,hogy a szerveren melyik oldalon leszünk.Ezeket kéne megdumálni,mert ez egy csapat orientált hardcore gém.
    R
  • Fritz Von...
    Neked aztán üzenhetek.. :P
  • a.carkey
    A live szerver pop limit vsz 2500 lesz, ez kurva kevés ...
  • a.carkey
    Lóvé, könyv még 5 embernek van, ha kell, outfitting készül ahogy visszaérek Havanába.

Ne menjetek Tortuga és Port Royal felé.

LAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!

Legalább ezer player online.
  • a.carkey
    Ft karim, ő gyárt: Diego Alatriste
    Navy karim, ő harcol: Juan Borgese
    Blackbeard
  • Fritz Von...
    Én: Blackbeard szerver, Vidál Palafox, privateer. És van rope, oak cucc is eltéve. :)
    Meg fogok csinálni egy Navyt is azért, hogy megnézzem a nagy INvet.
  • Fritz Von...
    Gyerekek, írjuk össze pls, hogy melyik szerveren ki kivel van. És grpoljunk egy nagyot ma. :)
  • a.carkey
    Ezért tápoltam ezt a kurva karim is két hétig, hogy legyen pénz, hogy ha lesz event open beta végén, tudjunk egy oltárit pévépézni. És végre nem csak éjjel van rá esély! :)
  • a.carkey
    Van! Lesz outfitting is, pénzt a hajóra meg belépéskor kaptok.

Még elugrom 3 portba áruért, hogy tudjak adni gunportot meg ilyeneket.
  • Cepheus
    Aham. 2 CD plusz a kulcsok. Live-ig már nem hiszem hogy felmegyünk, max ha van még 98 bookod :)
  • a.carkey
    Ezek állatok. Most néztem, hogy az éjjel darabonként 1 milláért betett outfittingeket lazán elvitték ... :)

Mondjuk volt aki 20000ért vett meg egy darab könyvet 100 db helyett ...
  • a.carkey
    Benne volt a kulcs meg minden?

Először is gyertek fel ma a Blackbeardre pvpzni. :)
  • Cepheus
    No, tegnap megjött pre-order. Igaz van még 1 hét, de lassan meg kellene beszélni melyik szervert választjuk....
  • a.carkey
    Most nem fogod tudni túlélni, így értem, mert mindenki Invinciblen mozog. Valakinek van rá outfittingje, valakinek nincs.
  • a.carkey
    Az Invinciblenek 30 40 fontos ágyúja van!
  • a.carkey
    Np.

Az oké, hogy jobban mozog, de nem fogod túlélni vele a pvpket mert még ha turbózod is, alig van armorja és jóval kisebb kaliberü ágyúi vannak.
    Volt minden típusom! Nem éri meg a Trinity.

Erről Snipa tudna bővebben mesélni.
  • siedrenn
    hmm,időközben megtaláltam mindent. ki is próbáltam invincible-t meg trinity-t. trinity valahogy nekem jobban tetszik. igaz lényegesen kisebb,meg a tűzereje sincs annyira a top-on,mint az invinek,de mozgékonyabb,szal bejött:)a lvl45ös kalóz npc fregattot a trini is szétszedte 1 sorozatból,szal...:)
    eu szerveren amúgy fullra 700k az összes SOL, az exp bookokból meg van dögivel.
    bocsi,h ilyen lelkes vagyok,de viszonylag későn kezdtem el tolni,a maxos hajóm meg egy 'van Hoorn' Snow volt eddig;)
  • a.carkey
    Még 5 invincible kéne, de jó lenne 1 ft fullra, aki buffot ad, főleg defensre és turnre.
  • a.carkey
    Hajó biztos van bőven, mert vagy 12 kikötőben volt deed.

Ne ft karikat csináljatok, navy.

1 SOL, 700k körül van. Max. 750, nem tudom. Van elég outfitting is.
    Most járom végig a bányáimat, a Couronne-nal már egyszerűbb begyűjteni az árut (2000es raktér), szóval amint végeztem, még talán én is tudok majd outfittinget gyártani.

Hemp és ingot iron vagy nails kell majd akinek van, mert szerintem abból nincs elég. A gun portokhoz és a speed és nimble rigekhez. Az armor menni fog.
  • a.carkey
    Ha már nem lennének könyvek az ahban, akkor 3 embernek tudok adni - L150ig lehetne kigyúrni a karit -, mert hajnal fél hatig fent voltam, hogy szerezzek - ez volt a legnehezebb a totál lag és a bugos szerverek miatt - ugyanis volt már rá példa, hogy az fls betette az amiknak éjjel, másnapra, az eventre meg már nem volt könyv ...
  • a.carkey
    Szóval csináljatok egy új karit. Lehetőleg Navyt, lesz 1 millátok. Aztán vegyetek swashbuckling könyveket, tornázzátok fel magatokat L50re, tanuljátok meg a skilleket. Aztán ha ez megvan, csináljatok még egy karit, valahogy adjátok át neki a pénzt, és vegyetek a hajókra felszerelést is. Próbáljatok meg a skilleteknek megfelelő legjobb kardot megvenni. Ha ez megvan, kész vagytok, gyertek, csináljunk egy 6os csoportot, és utoljára teszteljük le mit tudnak ezek a hajók. Nagyon korrektül nőtt az accuracyjuk, picit az armor és a többi.
  • a.carkey
    Tegnap 11 óta.
  • siedrenn
    ez a kap mindenki 1 millát meg experience bookokat s lehet vásárolni mikortól lesz pontosan?
    mert én ma beléptem,és igaz az ah-k tele vannak nyomva hajókkal,meg több 50es karit láttam vera cruzban,mint eddig az egész nyamvadt game-ban,de nekem nem nagyon van sem 1 millám,sem exp bookot nem tudok venni:)