Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a stress betaban is sok penzel kezd ember mint wipe elott?
a.carkey
Vasárnap este visszakapcsolják a bétát, addig a stress teszt szerver megy csak.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem ez a lényeg. Én pl. direkte freetraderként kezdtem a bétában, és bár elvileg nem jó, gyakorlatilag igen. 😊 És nem a gyors fejlõdés a lényeg, hanem a kihívás. Kevés küldi van, ami rewardot is ad (kard, ágyú, cuccosok, stb), amiket érdemes megcsinálni. A többi egyszerû XP és pénzszerzõ gyilkolászás, szar Xpért. Na ezek helyett érdemes betámadni pl. nagy hajókat. A kezdõ városok küldijeit mindenképpen érdemes megcsinálni, mert nélkülük nehéz pénzt szerezni, de egy lexivel már rá lehet szállni nagyobb (L30 feletti hajókra). Bár egy la belle light corvettel tegnap pont egy L30as san matteo? akadt elém, és ha már így volt, 9 perc alatt, de lenyomtam. Szóval csak stratégia kérdése a siker.

A medve nem játék.

Pluskast
Ez az, úgy hogy ha gyorsan akarsz xp-t szerezni és fejlõdni akkor tarts velünk😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Legalább már az elején beleedzõdöm a harcba😊

Triathlon for life

Elsõ benyomásom,hogy karaktergenerálás közben elszállt a login szerver😊
Nem baj majd késõbb próbálkozom még. Nevet nem tudtam beirni,hanem csak választani lehetett,ez a stressz teszt miatt van gondolom.

Triathlon for life

a.carkey
Hajrá!

A medve nem játék.

a.carkey
Azért a franciák sincsenek rosszban, de lag cityk és lag térségek veszik õket körül, meg sok büdös kalóz.

A medve nem játék.

a.carkey
Mert te a bétában is benne vagy, míg másoknak csak 3 nap jut. 😊

A medve nem játék.

Pluskast
Nem a sérelmekkel van a baj. Egyszerûen jobb pozicíóban vannak a spanyolok a játékban.

Torzonborz
jah még nem tudtam karit csinálni. éjéfl után kezdett le patchelni de már fekvés volt ugyhogy majd ma délután jutok csak be 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pedig én is francia leszek,ideje túllépni az évszázados sérelmeken.

Triathlon for life

Kata
Köszönöm! <#puszi> Majd sikítsatok, ha megy a szerver, nem nézem óránként.
Miért fog tovább tartani a játék? Ezt nem értettem.
Cigó nemzettel vagytok?

[/cserf][/fülünyúl]

Pluskast
Na legalább lesz egy hölgy játékos társunk is<#vigyor2>

a.carkey
Szóval nem hajók ellen mentek, csak vásároltak, ha már ott volt a lehetõség az ingyen cuccok kapcsán. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
San Juan, Basseterre, Grenville, Guanica mind piros, 9000 pont feletti, de lol, mert nem támadás alatt, hanem civil unrest, szóval fellázították az erõdöket úgy, hogy szétlootolták az agyukat pénzel, majd vettek cuccost, és abból lázítottak. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Akkora lag van, hogy nem tudom megnyitni az AHt. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
LOL! Jelenleg 96 spanyol van fent.
Mennyi lehetett éjjel, és mennyien lehetnek a többiek? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Francisco Zappa megvan.

Don Duudoonga néven nem találtam embert.
Milyen neveken vagytok?

A medve nem játék.

a.carkey
És milyennek találtátok? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ha ilyen van, a Documents and Settings/administrator/my documents/Pirates of the Burning Sea -n belül van egy olyan, hogy prefs. Nyisd meg wordpaddal, keress rá: "fullscreen". Lesz mellette egy 0, állítsd át 1-re. Indítsd el addig windowed (!!!) modeban, aztán ha látod a szerverlistát állítsd át vissza ugyanígy 0-ról 1-re, majd "fullscreen", és nem lesz vele gondod többet.

A medve nem játék.

a.carkey
Neked tovább fog tartani a játék. 😊 Szóval jelenleg (?) - reggel még nem néztem - egy szerver van (rackham), de majd a blackbeardre gyere. Az béta szerver.

A medve nem játék.

jah, a launchpad elég hülyén becsüli a letöltéshez szükséges idõt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

megoldótott..a c-röl indult..csak a server nem ment..így csak egy kicsit felöltöztettem a karimat...háááát nem nagyon volt termékeny ez az éjszaka.....
remélem nektek jobban ment
hmmmm...nincs szerencsém...már mindent kipróbáltam..3 restartoltam a pc-t mindig kidob hibaüzivel miután elindítom..talán megbróbálom a c: meghajtóra telepíteni(van persze D. is), ahová eredetileg is szerette volna magát berakni..volt már ilyen játékom hogy a D:games -bõl nem indult csak a c:rõl..nektek minden ok ?
na ujból elindítom, most men kérte a kulcsot , csak az account jelszavamat...erre most meg beinstallál + 4 gigát a játékba ...?? ez mind update lenne?? vagy egyszerüen nyomjak egy autoplay-t?? ( kis gomb a folyamatkijelzõk felett)félek hogy esetleg akkor elõröl kell kezdeni az udatét...arrg még 13 perc van hátra...shit:-(((
na neeeeeeeeeeee !!! miután aktiv lett a PLAY gomb még megkérdezi hogy fullscreenben fusson-e..majd hibaüzi és leálll:-(((((((((( !!! megpróbálom a gépet restartolni
uhhh... most lett kész a betöltés..fél ora:-( (aszem ez az update volt)
Kata
Elindítottam ezt a sony-s csodát... Mit akar ez nekem 2 és negyed órán át szipogni?! <#wow2>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na most akkor majd melyik szerverre is regeljek? Melyiken vagytok most?

[/cserf][/fülünyúl]

ok már megy asszem...
......nah elfogadta a keyt(?) ezt irja: " You've successfully consumed a key. " de most nem megy tovább ez a lap áll, nem látok semmilyen folyamatjelzõt hogy töltõdne ...?? :-((
szerinted mennyi pénzt kapunk induláskor? ebböl lehet mindjárt esetleg 1 upgrade is ? Te melyik városban vagy , ki lehet ezt is választani hogy melyik kikötõben kezdünk? építsek esetleg valamilyen telepet is mondjuk a hajóépítéshez( fürésztelep, kovácsmûhely ..stb, vagy inkább csak nyomjak küldiket is ?(szárazföldön is lehet tulajdonságokat gyüjteni a szintlépéshez? ( mondjuk kocsmai bunyó vagy párbajgyõzelem ? )
Torzonborz
nna én meg Don Duudoonga leszek vala . a hajüm meg kisladik vagy vmi ilyesmi 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Reggel beveszlek, ha ezen a néven leszel.

Guild?
Volt felesleges 1000 creditem, és erre dobtam ki. 😊

A medve nem játék.

Hajóm a " Hunnia " lesz
ok köszi..qrva életbe ..még nem enged be.aszondja menjek vissza késõbb 3 pm PDT.. ( valami pacific time ez ?? )

Figyu CArkey ? akkor most te vagy a guildnek a leaderje igaz ?Hogy lehet ezt megtalálni és jelentkezni? Én majd a Francisco Zappa nicken leszek
a.carkey
Van. Fõleg harcra az elején, de van economyra is, de az már játék közben.

Összesen 9 helyen tudod a hajód upgradelni. Ebbõl hat helyre állandóan újból meg kell venni a cuccokat, ha nem reward cuccot raksz rá, 3 helyre (general) pedig levehetõ, késõbb felhasználható felszerelést tudsz tenni.

A medve nem játék.

ok, akkor esetleg ha egy -két küldi sikerül akkor kapok lóvét, ebbõl tehát inkább upgradeljem a hlifaxot? (gondolom lehet +armort, vagy jobb ágyúkat venni rá? )
Van valami tutorial is az elején?
a.carkey
Jó dolgomban erre a négy napra szerintem tökéletes a név. Aki belép, azt leaderezem és ha lát magyarokat, vegye be õket is. 😊 Errõl tudja egy magyar is, hogy magyarok nyomják.

A bétában Nimfas Corporation néven futunk, de ne csodálkozz, ha olyan nevek találhatók a tagjai között, mint Bastiano Coimbra, vagy Sal Borgese ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Röhej, de szerintem a Halifax a Locust Corvettig tökéletes hajó. Cserélni sem nagyon kell HA CSAK KÜLDIZIK AZ EMBER. Persze közte van pár navy is privateer hajó ami jobb, de összességében én pl. nem tudtam dönteni, hogy vegyek-e Lexington Brigget a Locust helyett, és lám, megoldotta az élet: esüllyedtem és Lexit kaptam ... 😊

A medve nem játék.

Kösz Carkey ! Akkor privateer leszek a spanyol oldalon ! :- )
öö... bocs de mi az a craft ? (craftolni? ) Mondjuk nem is vágyom most a legjobb hajóra( ugy is rövid lesz az idõ rá) mondjuk azért talán egy brigg jöhetne..gondolom a sok új játékos miatt tele lesz a tenger halifax-okkal, tehát elég lehet egy kicsivel tökösebb hajó is, a lényeg a játékmenet nekem most..
Ha privateer leszek akkor általában csak az a küldi hogy vadászom az angolokat meg a kalózokat azt jól van?? Vagy van változatosabb küldi is?
( a guild neve a : Magyarország zrt ? )
köszi
a.carkey
Snipa!

Mellesleg egy Invincible Writ 70 Royal Encomium medalba kerül. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Amúgy a spanyolok ritka szarok voltak eddig. Baromi kevesen nyomták az elõzõ buildekben az oldalukon (akadt azért), de valahogy mindig mi voltunk azok, akik vmiért késõbb csöppentünk bele. Most is ez a kulcs faszság. 😊 De azért ez jelenleg tök mindegy.

Az egyik srác, bizonyos Annex 11 nap alatt lett L50. Spanyol. Velem együtt kapta a kulcsát. De azért õ sem most kezdte a bétát. Nekem sajna most is kimaradt 1 hét, és mire beestem, már nagyon leléptek páran, úgy tûnt brit vagy kalóz uralom lesz ismét, de nem lett. 😊 Egyszerûen többen rájöttek, hogy miként kell haladni ingame.

Mondjuk nincs napi 16-18 órám a játékra mint Annexnek pl, sõt, örülök ha napi 4 óra összejön, de azért haladok, és végre rájöttem mit kell ahhoz tennem, hogy egy-egy elleniben bármelyik hajót ki lehessen nyírni. Mondjuk kell is, ugyanis ha SOLt akarunk építeni, akkor kell az a bizonyos Royal Encomium medal, ugyanis az adja a writet. Jelenleg azzal szopok, hogy még a ritka drop rate alatt is összeszedtem 12t, de nem tudom beváltani õket, mert az okosok szerint L33-as szinten még nem lehet. Most is kiesik ugye 4 nap, szóval ..., hagyjuk! 😊

Jelenleg jó spanyolnak lenni, ugyanis az egyik fõ brit bétageci szerint (4bõl 3x a britek nyertek):

"We were totally out gunned and slightly out numbered. Guess the Spanish are really organised this round."

😊

Most amúgy pl. a mi societinket a kevés játékidõ és a large ship construction recept hiánya gátolja az igazán hatékony mûködésben, de ez meg fog változni. Minden erõmmel azon leszek, hogy a receptet megszerezzem és végre tudjunk hajókat építeni. SOLt pl. tudnék, de minek, ha senki sem L50 ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Miért? Ha belépsz nézz rá a térképre, a városok elhelyezkedésére, teszteld a lagot, stb, és rögtön meglesz a válasz. Amúgy sok különbség nincs mint nemzet, és nemzet, de nem az állandó pvp éltet jelenleg. Ha van pár óra idõm játékra, akkor inkább játszom, mint szopok, hogy most brit vagy francia vagyok és árut viszek akkor Tortugánál, vagy Bridgetownnál kapnak el a kalózok. Ha meg kalóz, akkor melyik nemzet koppint rá az orromra a szinte állandó pvp hatás miatt.

Amúgy max. franciaként tudnám elképzelni magam, de franciaként egy magyar a 20. századi történések miatt csak fanatizmusból képzelje el magát ... 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
hmm nekem azt mondha hogy okt.4 3 pm PDT után jöjjek vissza regelni a kulcsot. az mostanság lesz vmikor. ezzel mindíg gondban voltam 😄

Torzonborz
végülis az is jó. lényeg hogy nem franciál oldalán vagyunk 😊 éjfélt még megvárom azt hiszem.

a.carkey
Nem. Már megy egy Rackham nevû szerver. Azon csináltam egy karit. Amúgy pár óra alatt simán el lehetett jutni level 10ig.

A medve nem játék.

jah, asszem éjféltõl lehet csak menni, akkor indul a server( remélem jól tudom...)

Hogy miért spanyol?? talán mert majdnem mindenki kalóz vagy angol népnél van.Így gondolom nem lesz hiány ellenfélbõl ..:-))
Nameg az angolok qrva beképzeltek is.

Torzonborz
de mé' pont spanyolok a magyarok ? 😊 nna azt hiszem én is azt választom nem akarok kilógni a sorból 😄 már feltettem csak még nem fogadja el a kódot hööörghhh.