8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#2878 Én privateer leszek, azt tudom. :) -
#2877 Ha meg két hét után megint fizetni kell egy teljes hónapot, akkor fasznak se éri meg a preorder, nem fogok két hét előnyért egy teljes hónapot kifizetni, az ziher. -
#2876 Dehogynem ingyenes. Minden MMOban ingyenes az első hónap. Mondjuk az sem ingyen van, mert fizettél érte 50 USD körül, de benne van az első havi díj is.
Anélkül jobb, ha ki sem adnak egy MMOt sem. -
#2875 Azért geciség szerintem, hogy az első hónap nem ingyenes. Változnak az idők, négy évvel ezelőtt örültek, ha mentek SWG bétát tesztelni a jónépek júniusban ... -
#2874 azt már tudjuk nagyjából , hogy miből mennyi lesz ? mármint trader/navy/privateer ? -
#2873 csak 2 hsz-t kellett volna visszaolvasni:) első számlázás 22-én lesz. -
Rushmachine #2872 Egy kis kieg.Jan 7 én kezdődik :D
R -
#2871 Egyet nem tudok. Ha én most preordereltem, akkor 7.-én kezdek. Ez azt jelenti, hogy február 7.-én vonják az első havi összeget? Vagy aki preorder, annak 6 hét jár, mert 22.-hez viszonyítanak? :) -
#2870 Off:
Az IDE az a hagyományos csatolása a különböző háttértáraknak. lassú és nehézkes és a leglassabb eszköz határozza meg minden rákötött olvasó sebességét. Egyébként nem hiszem, hogy egy 400 gigás vinyónál neked még On the fly írással (ez a dvd-ről dvd-re írás) kéne szüttyögnöd:)
A Pioneer S-ATA drive nagyon jó viszont gyors és megbízható. Én is olyat használok és az előző is az volt és valszeg a következő is az lesz majd Eddig még se másolást se írást nem szúrt el.:) -
cain #2869 jelenleg megy a soe station store preorder.
kicsit fura, hogy a soe a hitelkártyákat a hivatalos (nem preorderes) megjelenés napján, pst szerinti éjfélkor terheli meg. egy perccel azelőttig le lehet mondani a preordert.
Pre-orders:We will charge your credit card no earlier than 12:01 a.m. PST on the date the product goes live. If you change your mind and want to cancel your pre-order before that time, go to the Station Store and cancel your pre-order. As of 12:01 a.m. PST on the live date and thereafter, all sales are final. The expected live date is January 22, 2008. The expected live date is subject to change, in which case we will post a new anticipated live date on our website and extend the deadline for pre-order cancellations until 12:01 a.m. PST on the new live date. On January 22, 2008, all pre-orders that fail to be converted into orders on the first attempt will be re-submitted for conversion. After January 21, 2008 at 11:59PM PST, orders cannot be cancelled, voided or refunded once submitted.
ugye preorderrel játszani 7.-étől lehet, de 21.én le lehet még mondani. roflmao. 10.00 am pst-re ígérik a szerverek indítását, ami olyan este 7 óra nálunk. -
#2868 isten ments! :)
Bucser: nemtom, ők ajánlották, azt mondtam egy sima olvasó is kéne dvd-ről dvd-re való közvetlen íráshoz. De megkérdezem őket, hogy mér. Amúgy fingom sincs mi az az ide meg s-ata. -
#2867 4x 1 GB DDR2 SDRAM 1066MHz Kingmax (5) ....hmm csak nem Vistát akarsz rá pakolni ? szegény Kéjti :D -
#2866 Nem kötekvés csak kérdés: mért veszel 2 (egy ide meg egy S-ATA) drive-ot bele?
Egyébként jó kis masina. -
#2865 hoppá akkor lehet onnét kénne rendelni nem soe-tól. -
#2864 Semmi gáz, csak nem ért ide a dobozosom. Még ...
Azon kívül utálom a downloados megoldásokat. Megjegyzem a direct2drive nem számol fel +EU adót, a station store meg igen ... -
#2863 Tényleg az, fasza. :)
-
#2862 Hát csak mert azt hittem, hogy régen hátradőlve számolod a napokat a megjelenésig. :) Ehhez képest még nincs meg. -
#2861 ? -
#2860 Ez érdekes :) -
#2859 De hogy utolsó pillanatban rendeled meg, az azért erős! :) -
#2858 Hozzátenném azért, hpgy hat betüvel hosszabb, mint az a név amit eddig a leghosszabbnak találtam, de talán elfér. -
#2857 Az nekem is jó. És betüileg el is fog férni. -
#2856 Nekem az a néger rózsa tetszik. :)
-
Burca #2855 Tökmind1 hogy wow vagy nem wow, minden mmo-ba megtalalod a hülye névvel ellátott embereket, ahogy itt is meglesznek. Fölösleges általánosítani.
azoknál a neveknél valóban jobb a tied, de ennyi erővel johnny depp is lehetne, ami szintén nem illik egy "történelmi MMO"-ba :)
De mondom csak az általánosítás zavar :P -
#2854 3 napunk van. -
#2853 Van itt számos guildnév javaslat, egyet még én is megszültem, lehet választani. -
#2852 Tőlem férfinévvel is indulhatsz meg női karakterrel - :) -, de ha már egy guildről van szó, ne valami tucat nevet rakjunk már be "klánnévnek", pls, különösen ha beíráskor national sidenál Company Register van, kalózoknál azt hiszem más volt kiírva. -
#2851 Remélem letiltják a liveban a számokat a névben. -
#2850 Én rebellis leszek, a szokásos angol nevemmel fogom tolni (esetleg más vezetéknévvel). -
#2849 a karácsony megvót, ez azon kívüli befektetés
nem az a kérdés mennyi fagyit kapnék érte, hanem mennyi szexi rucit meg cipőt meg fehérneműt... :D -
#2848 Azért van különbség egy [JohnSmith]CooLBull2468 vagy akár egy Sal Borgese között, különösen, ha egy történelmi MMOval nyomja az ember. Ráadásul próbálj meg neki tellelni manuálisan ... -
#2847 Company név -
Rushmachine #2846 Kéti látom karácsony jól sűlt el.Elég ocsó lesz pár fagyit lehet kapni ezé a gépé.
-
Burca #2845 Sal Borgese pedig egy szinesz neve most hogy jonnek ezek ide?:P -
#2844 Józsi Nagy Király
Ez pl. 3 szó, de nem jó klánnév. Amúgy ez nem clánnév, ez nem a WOW, ez egy történelmi MMO-nak induló valami. Ezért nem igazán nyerő valami hülye, egykaptafa nevet beírni.
Így is elég sok hülye nyomta a bétában is [JohnSmith]CooLBull2468 szintű névvel. -
#2843 ebben a pillanatban rendeltem meg a station.com-n, minden rendben van.
Klánnév: Múszály ilyen kurva hosszú klánnevet választani? max 3 szó kéne legyne szvsz, a többi idétlenül néz ki... -
#2842 SOE, szokásos ... Nem enged be a station accountommal. :)
Megszoktam. De ez egy új üzenet volt amit kaptam. :)
Amúgy:
EJJJHEEEE! :) -
#2841 mit szopol? -
#2840 pötyögni lusta vagyok, egy kopipészt a megrendelő e-mailből:
ASUS alaplap P5N32 E-SLI Plus Socket LGA 775 (3)
Intel Core2 Duo E6850 3GHz (1333MHz/4MB) Socket LGA775 CPU Box (3)
4x 1 GB DDR2 SDRAM 1066MHz Kingmax (5)
CPU hűtő Noctua NHU12F (s775/AMD K8) (5)
Pioneer DVD-RW újraíró DVR-212D S-ATA OEM fekete (1)
Samsung DVD ROM 16/48x IDE fekete (1)
400 GB Samsung S-ATA-II HDD 7200rpm /16MB (3)
Számítógép tápegység Chieftec DTG550 550W 12cm (3+3)
Hűtő ventilátor házba Noctua NF-S12 500-800 rpm (5)
Midi torony ATX P4 CoolerMaster Elite RC-331 Black
Asus EN8800GTX HTDP 768MB 384bit DDR3 PCI-E
Samsung SyncMaster 226CW 22"
bocs az offért -
#2839 Ehh. Reménytelenek. :)
Holnap újból megpróbálom, remélem fog működni.
Volt amúgy vki aki a direct2driveról rendelte meg?