Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Triathlon for life
Nem baj majd késõbb próbálkozom még. Nevet nem tudtam beirni,hanem csak választani lehetett,ez a stressz teszt miatt van gondolom.
Triathlon for life
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Triathlon for life
Miért fog tovább tartani a játék? Ezt nem értettem.
Cigó nemzettel vagytok?
[/cserf][/fülünyúl]
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mennyi lehetett éjjel, és mennyien lehetnek a többiek? 😊
A medve nem játék.
Don Duudoonga néven nem találtam embert.
Milyen neveken vagytok?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
remélem nektek jobban ment
[/cserf][/fülünyúl]
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Guild?
Volt felesleges 1000 creditem, és erre dobtam ki. 😊
A medve nem játék.
Figyu CArkey ? akkor most te vagy a guildnek a leaderje igaz ?Hogy lehet ezt megtalálni és jelentkezni? Én majd a Francisco Zappa nicken leszek
Összesen 9 helyen tudod a hajód upgradelni. Ebbõl hat helyre állandóan újból meg kell venni a cuccokat, ha nem reward cuccot raksz rá, 3 helyre (general) pedig levehetõ, késõbb felhasználható felszerelést tudsz tenni.
A medve nem játék.
Van valami tutorial is az elején?
A bétában Nimfas Corporation néven futunk, de ne csodálkozz, ha olyan nevek találhatók a tagjai között, mint Bastiano Coimbra, vagy Sal Borgese ... 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
öö... bocs de mi az a craft ? (craftolni? ) Mondjuk nem is vágyom most a legjobb hajóra( ugy is rövid lesz az idõ rá) mondjuk azért talán egy brigg jöhetne..gondolom a sok új játékos miatt tele lesz a tenger halifax-okkal, tehát elég lehet egy kicsivel tökösebb hajó is, a lényeg a játékmenet nekem most..
Ha privateer leszek akkor általában csak az a küldi hogy vadászom az angolokat meg a kalózokat azt jól van?? Vagy van változatosabb küldi is?
( a guild neve a : Magyarország zrt ? )
köszi
Az egyik srác, bizonyos Annex 11 nap alatt lett L50. Spanyol. Velem együtt kapta a kulcsát. De azért õ sem most kezdte a bétát. Nekem sajna most is kimaradt 1 hét, és mire beestem, már nagyon leléptek páran, úgy tûnt brit vagy kalóz uralom lesz ismét, de nem lett. 😊 Egyszerûen többen rájöttek, hogy miként kell haladni ingame.
Mondjuk nincs napi 16-18 órám a játékra mint Annexnek pl, sõt, örülök ha napi 4 óra összejön, de azért haladok, és végre rájöttem mit kell ahhoz tennem, hogy egy-egy elleniben bármelyik hajót ki lehessen nyírni. Mondjuk kell is, ugyanis ha SOLt akarunk építeni, akkor kell az a bizonyos Royal Encomium medal, ugyanis az adja a writet. Jelenleg azzal szopok, hogy még a ritka drop rate alatt is összeszedtem 12t, de nem tudom beváltani õket, mert az okosok szerint L33-as szinten még nem lehet. Most is kiesik ugye 4 nap, szóval ..., hagyjuk! 😊
Jelenleg jó spanyolnak lenni, ugyanis az egyik fõ brit bétageci szerint (4bõl 3x a britek nyertek):
"We were totally out gunned and slightly out numbered. Guess the Spanish are really organised this round."
😊
Most amúgy pl. a mi societinket a kevés játékidõ és a large ship construction recept hiánya gátolja az igazán hatékony mûködésben, de ez meg fog változni. Minden erõmmel azon leszek, hogy a receptet megszerezzem és végre tudjunk hajókat építeni. SOLt pl. tudnék, de minek, ha senki sem L50 ... 😊
A medve nem játék.
Amúgy max. franciaként tudnám elképzelni magam, de franciaként egy magyar a 20. századi történések miatt csak fanatizmusból képzelje el magát ... 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Hogy miért spanyol?? talán mert majdnem mindenki kalóz vagy angol népnél van.Így gondolom nem lesz hiány ellenfélbõl ..:-))
Nameg az angolok qrva beképzeltek is.