Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Vsz elsõ karinak nagyon jó a freetrader. Jó a harcban, jól dobnak lootot a ellenfelek (a navys pl. alig kaszál), és kiélheted a crafot, meg kira, hogy látod mi van más portban. Aztán érdemes a Naval tiszt kigyúrása, majd egy privateer, hogy a legállatabb fregattokat (L35-ös szinten L50-es tûzerõ) és nagyon jó lootok használni tudd. Szóval ez a cél, de ezt majd a liveban ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Hajót akkor tudsz építeni, ha van olyan recepted, hogy large ship construction vagy naval ship construction. Ha ez a kettõ megvan a legjobb hajókat már meg tudod építeni.
Igen, kell fa a hajókhoz, de ha nyomsz egy F1et, keress rá a ship deeds menüre. Ott feldobja a játékban lévõ összes hajót. Ha rámész egyre, mondjuk arra, amid éppen van, a Halifax Schoonerre, akkor nézd meg mi kell ahhoz, hogy le tudd gyártani! (Recipe: Halifax Schooner) Kiírja, hogy mi kell hozzá: A horgonytól a ballasztig ... Ha az összetevõkre rámész, akkor kiírja, hogy mibõl és hogyan nyered õket. Pl: egy anchor smallhoz kell 1 db ingot iron és 24 dublon, hogy gyárthasd. A gyártáshoz kell egy forge, amire ha rámész kiírja hogy miként készül, honnan nyered, ill mi kell hozzá, hogy megépítsd. Ha visszamész az anchorhoz, akkor kiírja, hogy a forgeban hány darab anchort fogsz kapni 24 dublon befektetésébõl és 1 db ingot ironból (2 db anchor smallt ...)
És így tovább.
Ha már ezt kérdezted, fát vágni úgy tudsz, hogy építesz egy raktárt, van a városban fa, és építettél rá épületet, amihez van anyagi tõkéd és tárolt munkaerõd, hogy használd. Kiírja, hogy hány perc kell 1 db favágáshoz, ami x mennyíségû darabot vág ki (ált 10 darabot). Ehhez kell x mennyiségû tárolt munkaerõ és valamennyi pénz. Ha ez áll, tudsz fát vágni. Minden nagyobb, keményebb dologhoz viszont recept kell, amibõl a "szakmát", skillt, megtanulod, ahogy írtam pl. a hajógyártáshoz mi kell. De a gyártáshoz eszméletlen sok pénz kell, ami az elején nincs. Csak megjegyzem, hogy a durvább dolgok kitermeléséhez 5 db arany kibányászásához 1500 dublonnyi pénz kell. Tul képpen 3 raktárat talán elég gyorsan fel lehet húzni (gyártani egy városban ahogy írtam csak úgy tudsz, ha van raktárad ott!), de a 3. már 10000 feletti. A 4. raktár már még több, az 5. 100k körül van, és így tovább. Szóval ezt finanszírozni is kell. Én azt mondtam a többieknek, hogy ha hasznot is akarsz, akkor amíg nincs 50kd, felejtsd el a raktárat és a gyártást, mert nem lesz kifizetõdõ, aztán fontos, hogy az Atlas Bark nevû hajóig, ami 700 férõhelyes nem tud más hajó nagy rakományt szállítani, ami viszont L21es szintet igényel.
Szóval mindenkinek, aki freetradert választ csak azt tudom tanácsolni, hogy ha nem akar ráfizetni, és nem akar napokig pénzhiány miatt fejlõdni (nem tudsz jobb hajót venni), akkor felejtse el a craftot míg nincs annyi pénze, hogy tudjon gyártani (50k), és nincs ereje árut szállítani (120-200 férõhelyesek a kezdõ hajók ...)! Szerintem akkor érdemes, ha van egy jó hajód (freetraderként: min. cerberus, de inkább stralsund), és miközben minden pénzed elköltöd a gyártásra (70-100k simán elmegy), addig is tudsz a hajóddal gyilkolni high level NPCket, amik 1500-3000 dublon körül dobnak, ha meghalnak.
Aztán amíg nincs meg legalább a naval ship construction, addig hanyagold a hajógyártást is, mert kis szar hajókba nem érdemes fektetni, mert senki sem veszi õket ...
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha van egy favágó üzemrõl tervrajzod, akkor egy olyan városban felépíted, ahol favágásra van lehetõség. Több fafajta is van, oda kell figyelni, hogy mihez van rajzod(tudásod). Elõször egy raktárházat (warehouse) kell építeni az adott városban, hogy bármi mást építhess.
Nincsenek alszakmák, hogy favágó, meg hajóépítõ, meg ilyenek.
[/cserf][/fülünyúl]
Na már most ezt addig ki kéne javítani, de ehhez hasonló bugok a kezdetek óta vannak, ahogy sok más is amit nem tárgyalnék itt ki. Na már most, ha ezeket nem javítják, akkor mit javítanak? Mert csak a grafikai finomításért nem éri meg a teszt. Ugyanis nem látom a jeleket. Mert lehet, hogy Port Royal gyönyörû lett (csak történelmileg pl. nem hû), de azon kívül minimális változást veszek észre, sõt, néha tán még szarabb is pár dolog, mint volt. És ezek szerint megvan a megjelenési dátum is.
Mert,
lag: van
grafikai és más bugok: vannak
unbalance: van
bugos küldik: vannak
Akkor mi változik, különösen ha ki akarják adni? Miért nem ezeket javítják és utána stress tesztelnek?
Oké, tényleg most jött be elõször többezer ember, de, ezek a hibák nem miattuk vannak. Állandóan jelentik õket, de ezek szerint a kutya sem javítja. Mondom, nem elemezném, mert ez nem az a fórum, de nem értem õket.
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Az NDA-ba le van írva, hogy a beta állapot MMO-ban más mint a hagyományos single játékok esetén vagy amit megszopkhattunk ami a kiadás közeli állapotot jelzi.
A Beta azt jelzi amikor a content megvan de akkora, hogy nem képesek egyedül letesztelni ezért zárt vagy nyílt bétát hírdetnek, hogy mind optimalizáltság mind stabnilitás mind szerveroldalról sok kapcsolattal információt tudjanak gyûjteni. Ezért szokták closed vagy open beta esetén is kérni (ha nem stress tesztet akarnak csinálni) hogy bvármi hibát találsz jelentsd. ennyi.
MMO-ban eza beta mikor elõször van nagyobb tömegek elõtt a játék.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ÉS ott is 2008 q01-re ígérik. De ezért van a beta, hogy kijavítsák.
A medve nem játék.
Gyönyörû!
A medve nem játék.
mikor fognak végre valami újat kitalálni az állandó küldi/grind/szaladgálás/kis zárt területek helyett?
igaz még így is érdekes lehet, asszem megveszem majd
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
srácok,ma olvastam a potbs honlapján,h január 22.én akarják indítani a cumót rendesen.
lesz ezelõtt valami open beta vagy hasonló?
Esetleg ha nem, küldj 1 privátot, és rádkeresek, KeMa meg fél 9 fele csatlakozik hozzánk
nehezen tudom felfogni, hogy miért kell 2 és fél óráig töltögetnem a launchpadbõl, ha egyszer leszedtem egy 4,5 gigás klienst... olyan nehéz lett volna abba beletenni? -.-
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. KONAMI Soccer kiegészítõk
3. CRYSIS
4. F1CHL - Retro
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Pirates of The Burning Sea
7. Battlefield 2
8. FORMA1
10. Partyarcok
[/cserf][/fülünyúl]
Akkor legközelebb du.
A medve nem játék.
Zappat meghívtam, de nem tudtam leaderséget adni neki, mert még nem fogadta el.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Amúgy a szokásos faszságok most is megvannak: searching for idle game server, emg hasonlók ...
A medve nem játék.
Szóval nekem egyelõre a nappalra kell koncentrálnom, és akkor sajna nem vagytok, csak ha valaki beteg.
A medve nem játék.
Ezen belül megtalálod a PotBS szobát.
Általában KeMa (Snipa), Plusi, és Én rajta vagyunk
Here it is: January 22nd, 2008!
That’s our launch date. For Real
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
De nekem azert tetszik jobban mert nem volt annyi user spanyolnal mint tobbi nemzetnel!