Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
4 nap után semmit sem fogsz tudni kezdeni. Ez tuti, szóval le is törölheted akár, bár ha livera is viszed, ne tedd, mert kevesebbet kell majd töltened. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Egy Halifax Schooner nevü 6+4 ágyús hajóval fogsz kezdeni akár kalóz, akár spanyol, akár francia, akár brit vagy.

Kalózként és britként az elsõ amivel nagyon gyorsan meg fogsz ismerkedni, az a lag.

Elég sok magyar spanyol, de nem az új szerveren, bár én speckó ezen is csináltam egy spanyol privateert, San Docan néven (Society: Magyarorszag Zrt).

Hajóépítéshez össze kell szedni a cuccokat, de itt meg is tudod venni a hajókat (ez ugyanis egy stress teszt, volt már ilyen): most is van civilian hajó, és van Aukciós házban kapható craftolt hajó is, végtelen mennyiségben és elég drágán.

Nem tudom a jelenlegi bétások közül rajtam kívül lesznek-e, de szerintem lesznek.

Hogy a négy nap mire elég? Ez sajna lassan már csak három. Most Level 20ig tudsz eljutni, azt hiszem mindenki ott áll meg. Nem nagy móka, de legalább letesztelik sokan a 1-24-es szintû küldiket.

Mindegy mi vagy. Az bizti, hogy kalóz oldalon talán Cnut nyomta egyedül. Korábban én is csináltam karit, de nem kötött le, pont mert sokan vannak, nagy a lag és mindenki PvPzik. De ha erre akarsz rámenni, hát legyen.

Sajna ez a pár nap csak kedvcsináló. De lényeg - craft - minimum 3-4 napot vesz igénybe (1 hajó minimum 3 nap), csak a HC gamerek tudják ezt tartani, de 4 nap alatt lehet hajót craftolni, ha ezt is ki akarod próbálni. Van anyag az aukciós házakban, de ahhoz pénz is kell, egyedül 4 nap alatt (3 nap) nem fogsz tudni hajót craftolni úgy, hogy tökismeetlenül szállsz be a játékba (bétába), szóval freetrader ne legyél!!! (Szerintem ...)

Ha nemzet oldalán akarsz menni, de kalózkodni is akarsz, akkor privateer legyél. Jó hajóik vannak, és egészen addig nagyon, sõt ütõsebbek mint a navy, míg a navynek meg nem jelenik az elsõ jó Ship of Line hajója (egy 3. osztályú, pláne egy 2. osztályú). Privateerrel nagyon jól lehet szerepjátszani is (bár mindegyikkel jól lehet, de a 4 nap talán neki a legtöbb lehetõséggel kecsegtetõ).

Ha a jelenlegi (L20ig) legjobb és legerõsebb hajóval akarsz menni, akkor navy legyél. De csak minimális pénz lootod lesz, és L15ig - míg el nem éred azt a bizonyos L21 legjobb hajót - dögunalom lesz a béta.

Nemzet?
Tökmindegy. Az állandó magyar gárda spanyol. Ennyi jelenleg a lényeg.

A medve nem játék.

menj fel a file frontra, ott te is letöltheted
Fritz Von...
Szeméttttttt DUUUU!!!!! Játszani akarok!!!!! <#gun><#violent><#boxer><#idiota><#email>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hi Tengeri Magyarok !

Épp most installálom a filefrontos bétát(4 GB ) Ez a béta tényleg csak 4 napig lesz aktív? (játszható) Ezután már csak majd a helyet foglalja??

Na mindegy , megbróbálom ezt a rövid idõt kihasználni majd. Tudna valaki tippet adni hogy mit érdemes választani ahoz hogy minél elõbb vízreszáljak? Talán esetleg a kalózoknál..??
(azt hittem hogy az induló hajó rendelkezésre áll mindenkinek? vagy ahogy itt olvasom elõbb össze kell szedni a hajóépítéshez a cuccokat ? )Bár eredetileg a spanyollal akartam lenni..de elgondolkodtat a rövid intervallum most..vagy esetleg ha freetradrként azonnal kapok egy kishajót és már horgonyt fel..??

Jah ..látszik hogy még szárazföldi patkány vagyok..de biztosan ti is izgatottak voltatok mielõtt elkezdtétek volna ( ráadásul csak 4 nap..? )

köszi a segítséget
a.carkey
De. Találni senki amúgy nem nagyon lehet. 15 vagy 25 különbözõ dolog kell hozzá. Ezt mind meg kell venni, ki kell termelni, tudni kell hozzá az összes receptet, stb. Azt tudom, hogy nem egy emberes a dolog. (Nem is kettõ.) Lotban baromi sok mindenre kell letenned, ha magadnak akarsz készíteni. 1x amúgy érdemes lenne kipróbálni, de felesleges pénzkidobásnak tartom.

A medve nem játék.

jah.. ok :-)

1ebkent gyartani nem lehet ilyen provisiont?
a.carkey
Nem mondtam, hogy nem csinált, csak hogy ritka.

A medve nem játék.

marmint nem emlekszem arra, hogy SOl hajot lattam volna a civil hajoarusnal! ;-)

csak ugy jott a kerdes! mert nem emlekszem ra!
viszont ha meg senki nem talalt ship provisiont, akkor hogy van a spanyoloknak mar SOL hajojuk?

ezert gondoltam hatha lehet venni civil sol-t csak marha dragan...
a.carkey
San Docan néven csináltam egy spanyom privateert ezen az új szaron. Keress meg ha játszol majd!

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt most honnan vetted?

A medve nem játék.

Torzonborz
hmm spanyooool ? az nem jó 😞

bazz lejött a nyüves kliens erre hibás a zip. nna szedhetem le megen erggghhh.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

hat, most per pillanat sehol nem vagyunk! majd hetfotol ha minden igaz! ;-)

egyebkent spanyoloknal! es nem kalozkodunk, sot... inkabb vadaszunk rajuk! ;-)
Torzonborz
nna le is jött a kliens. ez gyors volt. Ti hol/merre vagytok milyen frakció meg mittomén ? remélem kalózkodtak . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

lehet venni SOL civil hajot?
a.carkey
Van egy topic ahol az economy van, ott van pár guide, de mire vagy kiváncsi?

Amúgy csinálj egy karit az új serveren, F1 és lesd meg egy hajónál, hogy mit ír receptre, mi kell hozzá, az alkatrészekhez mi kell, milyen recept, anyag, feltétel, szakma, szint, stb. Abból szépen ki lehet következtetni miként is mûködik a hajóépítés. Rengeteg dolog kell hozzá, az tény. A legfontosabbak a ship provisions és aminél kell, az a writ. Azonkívül a large ship construction, és a naval ship construction receptek.

A medve nem játék.

a.carkey
Van szerver, csak a miénk nem él. 😊

A medve nem játék.

biza nem! jelen allas szerint! 😉
Pluskast
Na most mi van hétfõig nem lesz szerver?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Torzonborz
hopp jó hogy szóltál már töltöm is 😊 legalább nem holnap kell vele szenvedni .

tudsz olyan forum topicot vagy barmilyen mas linket, ahol a hajoepitest taglaljak? addig mig nuku potbs atolvasnam :-))
a.carkey
Mindegy. L20ig mehetnek el, aztán 4 nap múlva törlõdnek. 😊

A medve nem játék.

jól látom, hogy a stress teszt éjfélkor indul?😊

mellesleg a szemetek már nem kötik elõfizuhoz a fileplanetes tesztet :p
a.carkey
Fog sincs. Majd utánanézek.

A medve nem játék.

es akkor, hogy lehet majd betenni vitorlat?
nem lesz wipe! azt mondta 1 okos FLS emberke az ircen! :-)
a.carkey
LOL! Elfogadták a vitorlámat. 😊 Hehe!

A medve nem játék.

a.carkey
Pedig írták, hogy a bétások fel tudnak majd. Nem látom a stress teszt fórumot sem, meg a szervereket. Ez van. Hétfõig megnézem legalább az "új" Medal of Honort, a Settlerst, Company of Heroest, stb.

A medve nem játék.

a.carkey
Véleményem szerint minden megállt azon a szinten, úgyhogy hétfõn nekifuthatsz. Ha nem, akkor wipeolták az egészet. Kár lenne érte. Mondjuk jó nagy taplóság. Teszteljék a szervereket, de emiatt lelõni a tényleges bétát. Mert pl. én nem tudok fellépni a stress teszt szerverre. 😊

A medve nem játék.

ezt a szivast! :-)

mennek be hogy a 8 oras port battlebe spanish townnal reszt vegyek...
erre vazeg, milyen uzi var?

Blackbeard won't be back up until Monday morning.

csak valami stress beta serverek fognak futni... picsaba 😞
nem ertem, minden nap benezek fls forumba de ezt a hirt nem lattam 😊

pedig ki akartam probalni anulu, hogy ha elsullyedek 30 as szinten cerberus fregattal, akkor erosebb fregattot kapok vagy sem... 😊

hat akkor blackbeard-et elfelejthetjuk hetfoig, ugy tunik!
Torzonborz
hehe és az a jó móka hogy a fórum/station acc. migrálás óta nem látom pm-et 😄 kezd olyan jó lenni az acc. kezelés mint DnL-nél 😊)))

gondolom a privát üzik közt.

Fritz Von...
És ott hol lehet látni? 😊 Hátha nekem is van... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Pluskast
Már feltöltöttem úgyhogy Snipa sec-pec alatt elküldi neked😊 Kell az erõsítés😊

Nem kaptam, de itt ugye többen is írták, hogy sokaknak nem is küldtek, csak észrevették az accjukon a meghívót.

Torzonborz
mail címre nem kapsz értesítést ?

csak így egyik accomat sem tudom megnézni, és lehet már rég kaptam meghívót<#nemtudom>

Torzonborz
no para ez a csatolás nekem sem okés teljesen . sõt a mail címemet is átírtam de vhol még mindíg a régit írja ki. 😄

Kata
Ó, nagyon aranyosak vagytok , de ne szenvedjetek vele, majd megpróbálom letölteni egy céges gépen. <#puszis>

[/cserf][/fülünyúl]

Hm..volt egy Flying Lab fórum accom, amihez régebben, ahogy kérték, csatoltam egy station accot.

Az elmúlt hétben a fórumról nem engedett be, mert bár a belépésnél tovább ment, a fórumban ugyanúgy 'click to log in' volt írva. Ma is megpróbáltam, erre írja, hogy a station account megvan, de csatoljak hozzá egy fórumosat is. Megadom a régit, erre kiírja, hogy ehhez a fórumacchoz már csatoltak stationt. Hát persze, csatoltam, de PONT AHHOZ, AMIHEZ MOST KÉR CSATOLÁST!
Érdekes a dolog, na mindegy. Két teljesen új accot meg nem csinálok...

Torzonborz
kulcsom van 😉 csak nem 4. kéne vacakolnom a letöltéssel de mindegy 😞

Pluskast
Igen csak úgy. De ha le is szeded kulcs nélkûl akkor sem érsz semmit.

Torzonborz
egyébként a klinest csak fp-rõl meg lauch padon keresztûl lehet szedni ? egyéb alternatíva nuku ?

a.carkey
A gond az, hogy large ship constructionos plan nincs a piacon. De 1x még megnézem mit lehet tenni érte, mert kurvára unom, hogy emiatt nincs tisztességes hajó sem. Röhej, de de szerintem nem dobnak az NPCk ilyen receptet mostanában.

A medve nem játék.

jaja 110 mega...

Hamar megvan az! ;-)
Pluskast
Bár Katának mindent😊)

Pluskast
Ok csak azt tudod, hogy az install cucc 110 mega?

Hehe most olvasom FLS forumban, spanyoloknak mar van SOl hajo! :-)
Nemcsoda, hogy siman foglaljak a varosokat! ;-)
Plusi ha felteszed uploadba, utana kiteszem a filet egy linkre es elkuldom PM-ben Katanak!
Melobol sajna nem tudom feltolteni csak otthonrol! 😉