Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áhhhh... 17 óra:30 kor értem haza aztán tessék:-(( 400-500 emberke várja hogy belépjen...de legalább garantálnák hogy aki bejut 4 óra várakozás után akkor legalább maradjon is bennt, ne csak 10 percre..egyszerüen föl sem tudom mérni hogy érdemes lesz -e ezt a gammát megvenni...Pl az "open sea" rész a SidMeiers: Pirates-ben jobb.Nekem pl nem életszerû az sem hogy nem tarthatom meg az esetleg elfoglalt hajót( na jó, persze akkor senki sem bajlódna az építéssel, csak szerezne magának hajót)
Torzonborz
és még mindíg várakozok.... röhej.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
ehh bazz 315. vagyok. milyen stress test az ilyen vazz ? ehh. pedig kora délelött egész jókat csatázgattam igaz egyszer szétkapták a hajómat 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Mivel nem le, hanem fel ment az idõ, így egyelõre nekem ennyi volt a stress teszt. A tenger morajlását nem fogom hallgatni úgy, hogy indul 52 percrõl, és már 58 percnél "tart". Maradok a bétánál.
Ritka faszság ezt így megoldani!

A medve nem játék.

a.carkey
Ugyanez volt mikor betették a nagyhajókat. Egyszerre akart 5000 ember fellépni. 😊

Amúgy most is dobál le? Mert ha igen, nem várok tovább, mert 1 perc játékért 46 perc várakozás kisség gázos.

A medve nem játék.

Torzonborz
vehehe fullon van a server és várni kell. vicces ugyanaz lesz mint wownál ? 😄

Kata
Azért stressz szerver, mert a játékosokat stresszeli random generált leállásokkal. Fõleg azokat, akik csak ebben a 3 napban próbálhatják ki. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
"Basszus csak percekre vagyok benn, kivág folyton..."

Ez a server stressz teszt. állítják, hogy mekkora erõforrás kell adott mennyiségû játékos kezeléséhez. Nem a te boldogságod a fõ célja😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ok, igen az zavar hogy a találat helyén kiírja hogy miss ill a számokat (miss-fehér, számok barnásak, nagyon illúziórombolóan néz ki.)
Basszus csak percekre vagyok benn, kivág folyton...
a.carkey
Az Xpért legalább 1x találnod kell.

Amúgy nem írtam, de a prefs menü interface (???) részénél lehet beállítani.

A medve nem játék.

a.carkey
Az ágyúrajz mellettt van egy vitorla, ott tudod beállítani a vitorlát.

Mi zavar? A szöveg, hogy nem látod a chatet, vagy az, hogy kiírja a szöveget találatnál.

Az egyikre egy új chat ablak kreálása, és a harc rész odakiírása megoldás, a másikra meg a szöveg letiltása. Csak akkor ne lepõdj meg, ha nem kapsz xpt egy-egy hajóért, ugyanis low szinten sokat misselsz lövéskor ...

Elvileg csata nem folytatódik és máshol sem leszel. Elvileg ...

A medve nem játék.

megtámadott 2 kalózcsata közben vágott ki...2 kérdés: hogy lehetne kivenni a lövedékek találatánál lévõ szöveget(miss) ill számokat? nagyon unrealisztikus így nekem..
Mekyik billentyüvel lehet átlátszóvá tenni a vitorlákat csata közben?
(ha megint visszaenged akkor folytatódik ez a csata, vagy valahol egész máshol leszek?
a.carkey
Na jó, a 3. városé is úgy ahogy elmegy.
Kedvencem a Dead of the Night. Durván 100 hajó jön, de sajna, mire meg tudnád csinálni, már túl jó a hajód, amúgy jó xp lenne.

A medve nem játék.

a.carkey
Hagyni kell a francba a hajó biztosítós küldiket, mert a nem feetraderesek unbalanceosak. És csak a rewardosokra kell rámenni ill. 4. és 5. város küldijeire. 😊

A medve nem játék.

Kata
Látod, én meg milyen genyó vagyok, itt henyélek, és majd szépen megkérdezem ezeket tõled, ha szükségem lesz rá. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Nagyon várom már a hétfõt, mert ez a teszt tulajdonképpen csak idõpocsékolás volt, 3 kidobott nappal eddig. De legalább leszûrtem, hogy mit nem szabad venni, és mit érdemes ha livera megy küldiként megcsinálni. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
És ez még csak a béta stress teszt. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Aki felett zöld ! jel van, az adja, aki felett zöld ? van, azzal meg a küldi kapcsán ill. a befejezésért kell beszélni.

A medve nem játék.

😊))
Kata
Népszerû témák
1. Pirates of The Burning Sea
2. Battlefield 2
3. KONAMI Soccer kiegészítõk
4. CRYSIS
5. PlayStation3
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. F1CHL - Retro
8. Euro Truck Simulator
9. Partyarcok
10. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2

szpemmerek -.-

[/cserf][/fülünyúl]

Uhh Torzonborz! Nálad zajlik az élet látom...honnan kaptad a küldidet?
ok, én is kidobódtam...köszi a segítségedet mindenképp
Torzonborz
vuhuuu nna most csatáztam egy jót. meg kellet védeni vmi konvolyt meg kinyírni 3-3 ellenséges kalózt. jó móka csak szokni kell. aztán persze server crash 😄

a.carkey
Sikeresen ismét leestem, de ez van. Stress test. Ma már nem megyek fel, ugyanis ez jelenleg játszhatatlan. Ha kell help, holnap délelõtt nagyjából végig leszek, aztán vasárnap délelõtt szintén. Utána csak vasárnap este 9 után kicsit, és hétfõtõl végig.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem feltétlenül annyi a dolog, ami oda van írva. 😊

Ezt nem tudom elmagyarázni mert nincs igazán áru bent, de ez nem igazi shop, hanem aukciós ház.

Csak egy rövid példa, mert bonyolult, és minden nemzetnek van együtthatója a nem freetraderekre. Szóval,

ha bent van 1 db áru, legyen Keg of Rum, és ki van írva, hogy 70 dublonért, akkor az annyi, de ha bent van 179 Keg of Rum 111 dublonért, az nem feltétlenül mind 111 dublon. Ált van ami annyi, de van ami nem annyi, hanem kevesebb. De nem úgy adod el, mint pl. az SWGben, hogy ez Józsié, ez meg Gézáé, hanem darabra van bent. Ha a 179-bõl veszel mondjuk 100 darabot 111 dublonért, akkor lehet, hogy egy volt 111, a többi mind 70be került. Az, hogy ezt most Józsitól vagy Gézától vetted, ennyi darabnál nem fogod tudni. Ráadásul ott van ugye a tax, aztán ott van, hogy melyik nemzet tette be, és ott van az az opció, hogy te csak 70 dublonért keresel és ha lehet 100 darab kell. Ezzel ki tudod szûrni, hogy ne vegyél 111 dublonért árut, hanem csak 70-ért viszont lehet, hogy nem lesz 100, csak 99 darab 70 dublonért, és máshol kell keresned ha csak ennyi pénzed van. De lehet, hogy neked jó a 111 dublonos ár is, de akkor bejátszhat, mivel nem válogatsz, hogy olyat is megveszel ami 70, és ezzel buksz 41 dublont/Keg of Rum. Nem tudom mennyire bonyolult ez, de kb. így mûködik. Mondjuk ez a régi build ma lesz fent utoljára, és holnap a béta szerverre már felkerül elvileg az új ami kb. így fog mûködni. 😊

Grafikai bug. Van egy slider, amit 0-ra kell tenni egyrõl, vagy 0-ról 1-re? (Nem vagyok fent, nincs elõttem, de ami az avatarokkal kapcsolatos annál kell állítgatni.

A medve nem játék.

Torzonborz
hmm shopban épp meg tudtam nézni. ha jól láttam kemény 70 g 😄
egyébként pár npc nálam vmi iszonyat randán néz ki fõleg az arcuk pedig fullra felvettem a grafikát.

a.carkey
"Hajófoglalás?" - Kalózok tudják csak elfoglalni (captured)! Amúgy meg te is meg tudsz csáklyázni egy hajót, ott csihi-puhi, de csak ideiglenesen lesz a tiéd. A rakománnyal együtt. Lejjebb írtam részleteket.
Legénységtoborzás( ha esetleg nem lenne teljes a létszám )? Automatikusan feltöltõdik minden csata/surrender után. De csata közben a holtakat is fel lehet ébreszteni egy bizonyos "Keg of Rum" nevü cuccossal. 😊

A medve nem játék.

Mennyi a cash nektek? Torzoborz?
Ahh köszi.. látod még nagyon zöldfülû vagyok..még a paneleket sem látom át, kevés volt még az idõm.
Hajófoglalás?
Legénységtoborzás( ha esetleg nem lenne teljes a létszám )?
Torzonborz
tutorialt nem csináltad meg ? abban van csihipuhi . 😊

a.carkey
Elfoglalás -> csak kalózok tudják! 😊
Hajók -> építeni és venni is tudod, de 2 nap (1 nap) nem elég az építésre 😊
Kardforgatás -> tutorialban kipróbáltad elvileg 😊
Mire elég az 1 nap? -> sok mindenre nem, sõt, ahogy beestek az amik, ahogy a béta alatt is péntek-szombat-vasárnap megzakkan a játék. De mivel ez egy stress test, nem béta, így szinte semmire sem elég, max. aki annyit várt rá, megnézheti, hogy jéé, ez a játék. 😊
Kidobások/crash - > ez van! 😞 Sajnos engem is súlyt, segíteni sem tudok bent, stb. Most olvastam, hogy elvileg 3 hiba generálhat náluk crasht, külön-külön. Most egyszerre lépett fel a három hiba délután óta. 😊 De elvileg tegnap este is ez volt. 😊 (Ahhoz képest elég piros a térkép ... 😊 )

A medve nem játék.

a.carkey
Legénység -> 1. icon, hajó, crew: xx(x) számú a legénységed 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Pénz-> inventory (iconok közt - barátok közt - láda icon) 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Society-> invite 😊

A medve nem játék.

Na hello nép!

Carkey, sajna véletlenül kiklikkeltem magam a society-bõl, majd hívjál megint ok?.Néhány percig leader voltam Tampicoban..de sajna fogalmam sincs hogyan kell másokat meghívni..lol eddig olyan keveset voltam fenn hogy jóformán még a billenytyûzettel ismerkedem...:-(
Pl. hiába megyek a shopba , nem tudok venni semmit, azt sem látom hogy mennyi pénzem van(gyanítom hogy 0 )
Nem látom hogy mennyi a legénységem, vagy ez opcionálisan fullban vannak a hajón? Vagy esetleg a kocsmából kell toborozni õket?
Aztán, ha esetleg sikerülne egy hajót megtámadnom azt el lehet foglalni? és onnantól az enyém a hajó, vagy csak építeni lehet?
Hogy lehetne a kardforgatást kipróbálni(esetleg tuto ?? )
Nem tudom mire lesz elég ez a 3 nap ha a server állandóan kidob minket...ahhhhh..
na ez van
Torzonborz
Don Duudoonga 😊 de épp mentem volna vmi missionra tengeren amikor kivágott. hmm remek 😄 lehet inkább holnap délelött leszek én is .

a.carkey
Itt a szombat és a vasárnap is. Én már L12 vagyok, és ha nem lenne ez a ledobálás, akkor haladni is tudnék. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ne kurjatok már fel. Két nap alatt kigyúrjátok magatok simán L20-ra, aztán mehet a pvp. Atom piros minden! 😊 És van craftolt hajó is olcsón. 😊

Segítek!

A medve nem játék.

maximálisan egyetértek veled! ;-)

most talán csak azért néznénk fel plusiékkal, hogy a craftot kipróbáljuk! ;-) Hogy betan ne kelljen probalkozni! De ha nincs penz stb. akkor szerintem hanyagoljuk ezt a stresszes tesztet :-)))

Legalább egyszer benézhettem a játékba, és szerencsére nálam a kezdõ városban nem volt semilyen gépakadás ez jót jelent számomra ugyanis nincs valami erõs gépem 😊

a.carkey
Kezd megfogalmazódni bennem, hogy sok okos dologgal ez a stress test nem szolgált, hacsak nem crash testet akartak nézni ... 😊

A medve nem játék.

Nemtudtam már elolvasni mert ledobott 😊

a.carkey
Az ingame választ?

A medve nem játék.

a.carkey
Na oké. Még egy próbát megér, nem küldizek kint a tengeren, de ha még egyszer levág, akkor csak reggel jövök vissza, amikor az amcsik már alszanak 😊.

A választ olvastad?

A medve nem játék.

Engem is ledobott

a.carkey
Lol! LEestem. Szokásos péntek-szombat esti lagparty, meg idle zone server searching baromság.

Majd jövök, ahogy hagyja, mert így játszhatatlan a dolog ... 😊

A medve nem játék.

Nevem Alonso Herrán

Egyébként a küldetések különbözõ szinekkel vannak jelezve. Gondolom a züld az normál, piros nehéz, lila meg nagyon nehéz?

a.carkey
73 spanyol van olnine. Közülük aki spanyol milyen néven fut?

A medve nem játék.

Én már nemtudom a nevemet, ahogy betudok lépni tudatom veled 😊