8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#2998 Rush!
Te melyik classokat próbáltad ki és meddig jutottál el bennük? -
Rushmachine #2997 Ez csak poén volt,nem kell komolyan venni.De a ventri ott lesz ,szóval lehet használni.Arra kérek mindenkit,hogy használjuk majd a jövőben a ventrit,(most ezt vagy másikat az mindegy)azért mert ehez a játékhoz sajnos elengedhetetlen,tengeri csaták,normális kommunikáció,(chat!!)
Stb...Szóval a Pro gém érdekében kérek mindekit kösz.
R -
#2996 Na igen, szeptemberben a magyarok 98%-a már szopott egy nagyot kulcs ügyben. Én sem szeretem ezt az utolsó napos kulcskiküldést AMCSI időben ... -
#2995 Nem írtam tele, bocs, csak jeleztem mi van és hogy nem leszek. Leírtam mi lenne a jó, de ettől még nem 100%, hogy ez lesz. Azonkívül gondolom menni fog a ventri máskor is, úgyhogy jó lenne 1x legalább beszélni a playerekkel. Ennyi. -
Lyan Kyj #2994 sztem az "nagy ho-hó.." lesz
na ezt a sony help címet elmentem jó helyre:)) -
#2993 Q: I bought the preorder from Direct2Drive. When do they give me my keys?
A: Direct2Drive will email you a link to your keys and a digital download at 10am Monday morning, January the 7th, Pacific time. If you have a problem, contact Direct2Drive customer service at this URL:
http://support.direct2drive.com/ics/support/default.asp?deptID=3091
------------------------------------------------------------------------
: I bought the preorder from SOE’s Station Store. When do they give me my keys?
A: SOE Station Store will automatically apply the keys to your account. You will never see the keys or have to enter them. It will all be done for you. If you have a problem, please contact SOE customer service at this URL:
http://help.station.sony.com/cgi-bin/soe.cfg/php/enduser/acct_login.php?p_next_page=ask.php
-
Rushmachine #2992 Na akkor megérte teleírni a chatet :D
Hogy is mondta Shakespeare ?
"..nagy húhó semmiért.." :D
R -
#2991 Majd küldünk táviratot. -
#2990 De nem leszek este nyolcok, úgyhogy ... :) -
Rushmachine #2989 Figyi egyszerű a dolog valaki felvesz MSN-re és oda irogatsz a beszélgetés alatt....:D
Minden lehetséges ausztria lottó (Ö_ö)
R -
#2988 Ok, megoldódott, de mikrofonom nincs. :) Max. hallgatni tudnálak titeket. -
Rushmachine #2987 rakd fel a K-lite codec pack ot nekem az mindig működik -
Rushmachine #2986 Nekem is holnap lesz a szülinapom,nahát nahát kicsi a világ :D
R -
#2985 2.1.4-et használj -
#2984 Valami qurva codec hibát ír
*a ventri bármelyik verziója ha felrakom ... -
#2983 Skacok, nincs mikrofonom, azonkívül amikor volt sem volt képes a windows normálisan felismerni, egyszer sem működött. Valami qurva codec hibát ír ki, így hanyagolom. Azonkívül holnap este a megbeszélés idején (IS) apáméknál vagyok, szülinapja van, meglepődnék ha hazaérnék, szóval kérlek titeket a nevemben is válasszatok egy normális nevet, ami nem valami ütődött kalóznév, nem egykaptafa, nem egy del mar, vagy burning sea vagy hussars stb. végződésű valami, szóval ami takarja a classok tulajdonságait, és ha ez megvan, akkor részemről OK. Legyen egy másik alternatíva is, ha vmi miatt a választottat nem engedné ne kelljen új kört futni ezen témában is. -
Lyan Kyj #2982 vagy masszív anyázás és gyújtogatás lesz, vagy nem:) -
#2981 Az utolsó mondatnál azért lesápadtam kicsit... :) -
Lyan Kyj #2980 Akkor ennyi, open béta klienssel menni fog, hetedikén bejelentkezhetsz a sony accoddal. Kódot nem küldenek, sony intézi magától - legalábbis carkey azt írta alant. -
#2979 de
"Your pre-order for Pirates of the Burning Sea(TM) has been successfully placed"
-
Lyan Kyj #2978 Levelet sem kaptál a tranzakcióról? A billing infónál jelzi, ha van aktív rendelésed. -
#2977 De most nemtom mi van, mert kiírta, hogy jan 7-én downloadoljak, most nem adta ki másodjára a summázó oldalt. Sony... -
Lyan Kyj #2976 Elvileg postai levélnél is oda kell (város,ország,kontinens,irsz), lehet így gondolkodtak ők is. -
#2975 köszi
csak fura, hogy utána a város és az irányítószám közé rakja -
Lyan Kyj #2974 Én Európát írtam, úgy tudom régióként jelölik azokat a világrészeket, ahol a játék fut. Pl US-, EU-, Korean-, Chinese-region.
-
#2973 Mi a fenét írjak a pre-ordernél a region rubrikába? Gyakorlatilag semmit nem kéne oda írnom, mert azt a város és az irányítószám közé írja utána. -
#2972 Los Conquistadores ez egyszerű és nagyszerű, felfedezni meg lehet szigetet kincset ellenséges hajót is:-)
fritz nyert nálam -
#2971 Ismerjük egymást, nem is attaknak vettem, csak tényleg felesleges azzal tölteni a sorokat mi nem tetszik, hanem inkább ötleteket akkor, hogy neked (nektek) mi tetszene. -
Rushmachine #2970 Aki nem kapna levelet,vagy komolyan érdeklődik a játékkal kapcsolatban az írjon nekem és megadom a holnapi start buli elérhetőségét.
R -
Rushmachine #2969 Na szóval,holnap nagy megbeszélés ventrin este 20 órakor,minden érintettnek küldök levelet.!Megbeszélünk mindent,ki lesz,hányan leszünk,mi lesz a guild név,a kasztokat miből mennyi lesz stb........
R -
Snipa #2968 siman komoly! ;-)
betaban az egyik legerosebb society volt! :)
-
Snipa #2967 jova jova!
úgyis csak 7ikétől indul nem? szal nigger vagy este vagy holnap ugrok át érte! viszek kis erdélyi pálinkát! ;-) -
Lyan Kyj #2966 #2944-re szavazok én is -
#2965 Legyünk Spanish Army! :) -
#2964 Mi lenne a jobb? Ha most ventrin és fórumon 5en beszélünk, vagy kijelölünk egy időpontot és egy ventrit, ahova mindenki, aki játszani szeretne, feljön guildnevet választani? -
Rushmachine #2963 ? hova lettél ?
-
#2962 Jaj. :) Hol vagy? :D -
warbar #2961 mindet zárd be és ott a guildwars-t válaszd ki szükül a kör majd
-
#2960 A jó istenke áldjon meg, ezen van vagy 923456 szoba, már 2 perce scrollozok. :) -
Rushmachine #2959 Hányat intézzek kb 5 ventrit tudok kapásból és 1 TS t
Melyiket választod?
R