8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Forolto
    én most ott tartok,hogy indítottam egy Narval karit is.Az első karival már van egy Forge-m és 1000L gyártom az ironokat.
  • a.carkey
    Ez a 4. nap. Hol van még jan. 22? :)
  • rawenwoods
    Lehet kaszálni valahogy? Nekem már az is nagy szám ha az alap dolgokat megértem.:) Craftingolni/kereskedni még nem is próbáltam. Kevés volt még ez a 3 nap nekem.:)
  • Torzonborz
    mondjuk én eddig nem kaszáltam bár igazság szerint annyire nem is izgat. jót jászogatok egyedül a többeiekkel meg méginkább és élvezem a játékot.
  • Paladin
    Hát, a szerencsések, akiknek nem vonták még le a lét :)

Egyébként a terhelés csökkentésen, egyebeken kívül arra is gondoljatok, hogy köcsög normálosok majd már szépen feltöltött piaccal kezdenek :)
    (Persze így a kezdeti nagy kaszálásból is kimaradnak, node valamit valamiért)
  • gstup
    Sziasztok Tengerészek!

Jövőhéten valószínűleg én is csatlakozom(fizumtól függ),addig ha vlki leírná privátban hogy hogyan lehet a legegyszerűbben és a leggyorsabban megszerezni a játékot?

Előre is Thx.Üdv Mindenkinek! Gold Marten
  • Torzonborz
    naja ez is igaz. 22.-og még mi is lemondhatjuk.
  • Fritz Von...
    Egyébként szerintem a preorder start ennél sokkkal prózaibb okra vezethető vissza. :)
    Mivel gyakorlatilag ingyen van, ezért ez még inkább bétateszt. Hogy ennyi szervert hogy tudnak felügyelni, milyen stabil a game, stb. Így ha gáz van, még mindig mondhatják, hogy ingyen játszunk.
  • Torzonborz
    naja elég gáz hogy minden szart lehet itthon kapni egy ilyen jó kis cuccot meg nem .
  • rawenwoods
    Nem olyan rossz a 15 nap. Lassan lemorzsolódik a hátrány a hónapok során. A pénzen kívűl szvsz a szerver terheltésg csökkentése is szerepet játszik/ott a duplanyitásban. A fanatikusok tömege(azaz mi:)) szét lesz már szórodva a nagyvilágban mire kopaszok tömege megérkezik. Jobban oszlik így a nép.

A dobozról meg annyit, hogy én megvettem volna... ha lehet kapni. Elég snassz így online. Semi doboz, cd, kézikönyv...
  • Rushmachine
    Na ,szerintem ilyen papagáj körülményekkel nem érdekel a görcs madár,mivel a legfontosabb tény ,hogy 15 napunk van előnyben és ez a lényeg.A többi parasztvakítás....
    Ebben a gémben az eddigi látottak alapján,mivel nagyon sok dolog elkészítése és pláne az utazás valós időbe kerül pláne órákba,óriási előnybe leszünk a nem Pre Order-esekkel szemben,ha odalépünk.Szerintem a készítők ezt a 15 napot elméretezték,de spec ez a én véleményem.
    R
  • Lyan Kyj
    Én már nem is hiányolom annyira papagájt, mióta tudom, hogy egy slot-ot fel kell áldozni rá. Ez nagyobb hülyeség, mint az, hogy nem adnak:)
  • Torzonborz
    nahjóvan átírom aztán meglássuk mi lesz :D
  • Dant0r
    Eq2 havidíjánál sem nézték.
  • a.carkey
    A Company ezek szerint adócsalással, de egyben adótanácsadással is foglalkozik. :D
  • Fritz Von...
    Végülis kint lehetsz kiküldetésben x ideig. És ezért nem kell kártyát cserélned, ha a mostanival tudsz vásárolni a boltokban és a neten. Nem is tudom.
  • Fritz Von...
    Te inkább az aláírással foglalkozz, amit tegnap mondtam. :)
  • Fritz Von...
    Na megkaptam a hivatalos választ arra, hogy miért nincs digitalhoz papagáj. Azért nincs, mert ezek a bonusok azért kellettek, hogy az üzletek felvállalják a preorderes dobozok terjesztését.
    Végülis van benne logika, mert ha nem adnak hozzá semmit, vagy mindenki kap bonust, akkor egy adott bolt lehet, hogy csak 2 dobozt ad el, és ezért nem nagyon éri meg extra ügyekkel foglalkozni. Így viszont a papagájom nem fogja összefosni a vállam, ha pvpzek. :)

De akkor is bekaphatják.
  • Torzonborz
    nem is pakisztánra gondoltam. áttemszem pl. ruszkira csak a kérdés hogy valóban ez alapján fizetek adót vagy a kártyát nézik ?
  • Fritz Von...
    Szerintem ha már ezer éve Hungaryt adsz meg, akkor nem biztos, hogy elhiszik Pakisztánt. :)
  • Dant0r
    Én a Station Store-ból szereztem, egyből jött az email a számláról. Nem vontak le semennyit, igaz az internetkártyámon nincs is annyi pénz
    Ennek ellenére az accountom alatt ott virít a suspended régi játékokt mellett az "active" PotBS.
  • Paladin
    Jut eszembe: a híresztelésekkel ellentéteben nem 22-én fizeti az ember a játékot, legalábbis a direct2drive-os vásárlásnál hetedikén terhelték a kártyát.
  • Torzonborz
    bazz most hogy mondod...ha nem EU országot jelölsz meg akkor nincs VAT...bazzzzzzzzzz :D ha Hungaryról váltok át vajh nem lesz utána vmi egyéb gond ?
  • Dant0r
    Na, előrendeltem, tölti lefelé.
    Így hogy nem vont le pénzt sem, tuti "vétel". Meg Indiából regeltem úgyhogy sztem áfa se lesz. Eq2-nél sem vont le 27xx-28xx Ft-nál többet ha azt adtam meg:D
  • Rushmachine
    Na hát ha tudod,akkor + gyere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kata
    Tudom, már nyár közepe óta nyomom.
  • Fritz Von...
    Update: sajnos azért nem volt online Soto, mert az altját húzta felfelé. :)

Tehát vagy Hernando de Soto, vagy Francisco Coronado. :)
  • Rushmachine
    Szerintem + töltsed le és feladásról szó se lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Annyira komoly a gém,hogy kihagyhatatlan
    R
  • rawenwoods
    Esetleg elkérhetnéd valakitől DVD-n a pigeket. Vagy google. Én is így találtam rá egy fórumra ahol be volt linkelve és jött 500k val:) de sajnos már leszedték:(
  • Kata
    Már nem, feladtam és a sarokba dobtam az egészet. Most bosszúból bfme2-zök.
  • Rushmachine
    Neked :D
    Kibasz jó a gém,olvass vissza pár száz hozzászólást :D
    R
  • Rushmachine
    Kéti még mindig installálódsz?
    R
  • Dant0r
    Sziasztok!

A mai napon fedeztem fel eme gyöngyszemet. Még csak nem is hallottam róla, pedig már régóta keresek valami "megváltó" MMO-t.
    Látom, hogy még van cirka 2 hét a megjelenésig, ti hogyhogy már toljátok? Előrendeltétek? Ennyire jó?:)
    MMO "tapasztalatom" eq2-re és wow-ra korlátozódik, de egyik sem jött be, már meguntam szörnyek ellen küzdeni, pvp kell. A WAR-ra vártam eddig, de ez.. valami nagyon jól hangzik.

Nos, kiknek ajánljátok?
  • Kata
    jan 22
  • BaziJoe
    Mikor jelenik meg???
  • rawenwoods
    Közben megoldódott. Nem volt online Soto. Thx azoknak akik segítettek bejutni a klánba!:)
  • Lyan Kyj
    én is becsapódtam, vessző kell a név után. Tehát:
    /tell Béla Sanchez, blablabla.

A délutáni incidensre válaszoltak:
    Greetings,

Thank you for your inquiry. Unfortunately, we cannot send a new deed. I am however, forwarding your issue to the bug team.

Regards,

Warren
    PotBS Europe Customer Support
  • rawenwoods
    Lehet én csinálok valamit rosszul:( Tehát: /tell Hernando de Soto, hello! Mire Unable. Ez már Robertsen.
  • rawenwoods
    Aham másik EU severen vagyok. Semmi gond. Újrakezdem 40*er:D
  • Torzonborz
    most is online vagyunk bár én most lépek le. tell-t leírtam hogy kel a vesszőt ne hagyd le név után ! /tell név,üzenet
    Hernandora tellez