8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#3478 én most ott tartok,hogy indítottam egy Narval karit is.Az első karival már van egy Forge-m és 1000L gyártom az ironokat. -
#3477 Ez a 4. nap. Hol van még jan. 22? :) -
rawenwoods #3476 Lehet kaszálni valahogy? Nekem már az is nagy szám ha az alap dolgokat megértem.:) Craftingolni/kereskedni még nem is próbáltam. Kevés volt még ez a 3 nap nekem.:) -
#3475 mondjuk én eddig nem kaszáltam bár igazság szerint annyire nem is izgat. jót jászogatok egyedül a többeiekkel meg méginkább és élvezem a játékot. -
Paladin #3474 Hát, a szerencsések, akiknek nem vonták még le a lét :)
Egyébként a terhelés csökkentésen, egyebeken kívül arra is gondoljatok, hogy köcsög normálosok majd már szépen feltöltött piaccal kezdenek :)
(Persze így a kezdeti nagy kaszálásból is kimaradnak, node valamit valamiért) -
gstup #3473 Sziasztok Tengerészek!
Jövőhéten valószínűleg én is csatlakozom(fizumtól függ),addig ha vlki leírná privátban hogy hogyan lehet a legegyszerűbben és a leggyorsabban megszerezni a játékot?
Előre is Thx.Üdv Mindenkinek! Gold Marten -
#3472 naja ez is igaz. 22.-og még mi is lemondhatjuk. -
#3471 Egyébként szerintem a preorder start ennél sokkkal prózaibb okra vezethető vissza. :)
Mivel gyakorlatilag ingyen van, ezért ez még inkább bétateszt. Hogy ennyi szervert hogy tudnak felügyelni, milyen stabil a game, stb. Így ha gáz van, még mindig mondhatják, hogy ingyen játszunk. -
#3470 naja elég gáz hogy minden szart lehet itthon kapni egy ilyen jó kis cuccot meg nem . -
rawenwoods #3469 Nem olyan rossz a 15 nap. Lassan lemorzsolódik a hátrány a hónapok során. A pénzen kívűl szvsz a szerver terheltésg csökkentése is szerepet játszik/ott a duplanyitásban. A fanatikusok tömege(azaz mi:)) szét lesz már szórodva a nagyvilágban mire kopaszok tömege megérkezik. Jobban oszlik így a nép.
A dobozról meg annyit, hogy én megvettem volna... ha lehet kapni. Elég snassz így online. Semi doboz, cd, kézikönyv... -
Rushmachine #3468 Na ,szerintem ilyen papagáj körülményekkel nem érdekel a görcs madár,mivel a legfontosabb tény ,hogy 15 napunk van előnyben és ez a lényeg.A többi parasztvakítás....
Ebben a gémben az eddigi látottak alapján,mivel nagyon sok dolog elkészítése és pláne az utazás valós időbe kerül pláne órákba,óriási előnybe leszünk a nem Pre Order-esekkel szemben,ha odalépünk.Szerintem a készítők ezt a 15 napot elméretezték,de spec ez a én véleményem.
R -
Lyan Kyj #3467 Én már nem is hiányolom annyira papagájt, mióta tudom, hogy egy slot-ot fel kell áldozni rá. Ez nagyobb hülyeség, mint az, hogy nem adnak:) -
#3466 nahjóvan átírom aztán meglássuk mi lesz :D -
Dant0r #3465 Eq2 havidíjánál sem nézték. -
#3464 A Company ezek szerint adócsalással, de egyben adótanácsadással is foglalkozik. :D -
#3463 Végülis kint lehetsz kiküldetésben x ideig. És ezért nem kell kártyát cserélned, ha a mostanival tudsz vásárolni a boltokban és a neten. Nem is tudom. -
#3462 Te inkább az aláírással foglalkozz, amit tegnap mondtam. :) -
#3461 Na megkaptam a hivatalos választ arra, hogy miért nincs digitalhoz papagáj. Azért nincs, mert ezek a bonusok azért kellettek, hogy az üzletek felvállalják a preorderes dobozok terjesztését.
Végülis van benne logika, mert ha nem adnak hozzá semmit, vagy mindenki kap bonust, akkor egy adott bolt lehet, hogy csak 2 dobozt ad el, és ezért nem nagyon éri meg extra ügyekkel foglalkozni. Így viszont a papagájom nem fogja összefosni a vállam, ha pvpzek. :)
De akkor is bekaphatják. -
#3460 nem is pakisztánra gondoltam. áttemszem pl. ruszkira csak a kérdés hogy valóban ez alapján fizetek adót vagy a kártyát nézik ? -
#3459 Szerintem ha már ezer éve Hungaryt adsz meg, akkor nem biztos, hogy elhiszik Pakisztánt. :) -
Dant0r #3458 Én a Station Store-ból szereztem, egyből jött az email a számláról. Nem vontak le semennyit, igaz az internetkártyámon nincs is annyi pénz
Ennek ellenére az accountom alatt ott virít a suspended régi játékokt mellett az "active" PotBS. -
Paladin #3457 Jut eszembe: a híresztelésekkel ellentéteben nem 22-én fizeti az ember a játékot, legalábbis a direct2drive-os vásárlásnál hetedikén terhelték a kártyát. -
#3456 bazz most hogy mondod...ha nem EU országot jelölsz meg akkor nincs VAT...bazzzzzzzzzz :D ha Hungaryról váltok át vajh nem lesz utána vmi egyéb gond ? -
Dant0r #3455 Na, előrendeltem, tölti lefelé.
Így hogy nem vont le pénzt sem, tuti "vétel". Meg Indiából regeltem úgyhogy sztem áfa se lesz. Eq2-nél sem vont le 27xx-28xx Ft-nál többet ha azt adtam meg:D -
Rushmachine #3454 Na hát ha tudod,akkor + gyere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3453 Tudom, már nyár közepe óta nyomom. -
#3452 Update: sajnos azért nem volt online Soto, mert az altját húzta felfelé. :)
Tehát vagy Hernando de Soto, vagy Francisco Coronado. :) -
Rushmachine #3451 Szerintem + töltsed le és feladásról szó se lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira komoly a gém,hogy kihagyhatatlan
R -
rawenwoods #3450 Esetleg elkérhetnéd valakitől DVD-n a pigeket. Vagy google. Én is így találtam rá egy fórumra ahol be volt linkelve és jött 500k val:) de sajnos már leszedték:( -
#3449 Már nem, feladtam és a sarokba dobtam az egészet. Most bosszúból bfme2-zök. -
Rushmachine #3448 Neked :D
Kibasz jó a gém,olvass vissza pár száz hozzászólást :D
R -
Rushmachine #3447 Kéti még mindig installálódsz?
R -
Dant0r #3446 Sziasztok!
A mai napon fedeztem fel eme gyöngyszemet. Még csak nem is hallottam róla, pedig már régóta keresek valami "megváltó" MMO-t.
Látom, hogy még van cirka 2 hét a megjelenésig, ti hogyhogy már toljátok? Előrendeltétek? Ennyire jó?:)
MMO "tapasztalatom" eq2-re és wow-ra korlátozódik, de egyik sem jött be, már meguntam szörnyek ellen küzdeni, pvp kell. A WAR-ra vártam eddig, de ez.. valami nagyon jól hangzik.
Nos, kiknek ajánljátok? -
#3445 jan 22 -
#3444 Mikor jelenik meg??? -
rawenwoods #3443 Közben megoldódott. Nem volt online Soto. Thx azoknak akik segítettek bejutni a klánba!:) -
Lyan Kyj #3442 én is becsapódtam, vessző kell a név után. Tehát:
/tell Béla Sanchez, blablabla.
A délutáni incidensre válaszoltak:
Greetings,
Thank you for your inquiry. Unfortunately, we cannot send a new deed. I am however, forwarding your issue to the bug team.
Regards,
Warren
PotBS Europe Customer Support -
rawenwoods #3441 Lehet én csinálok valamit rosszul:( Tehát: /tell Hernando de Soto, hello! Mire Unable. Ez már Robertsen. -
rawenwoods #3440 Aham másik EU severen vagyok. Semmi gond. Újrakezdem 40*er:D -
#3439 most is online vagyunk bár én most lépek le. tell-t leírtam hogy kel a vesszőt ne hagyd le név után ! /tell név,üzenet
Hernandora tellez