8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Rushmachine
    Na és mi a karaktered neve?
    És ezt,mivel érdemeltem ki?
    R
  • Kata
    Gémelek
  • Rushmachine
    Ké-ti na akkor most gémelsz vagy nem:?
    R
  • Kata
    Na gyorsan preorderezzél a stationön, azt úgyis csak 22-én vonják le a számládról, ha akkor igent mondasz.
  • Oriza
    Én nem vagyok még sehol, nem vettem meg egyelőre, de már fontolgatom :)
  • Kata
    És te?
  • Oriza
    Még tölti
  • Rushmachine
    Na mi a dörgés Kéti baba még is csak gémmelsz?Mondsza csak a kari neved te jány....
    R
  • Kata
    Ha meglesz a trinitym, ráérek ilyesmire... :D
  • 0Fritz0
    A régebbi játékosok közül lenne valakinek kedve összedobni egy kezdetleges FAQ-ot?
  • Rushmachine
    Hát nem tudom mennyit akarsz játszani vele,de 1-2 nap alatt semmi extra nem történik,kicsit hosszasan bontakozik ki benne a lényeg és ráadásul a port battlek is 22 én indulnak.De kell infó adunk ventri címet és mesélünk róla részletesebben.
    R
  • Scotty99
    Köszi ismét a segítséget, akkor kipróbálom, mert írni szeretnék róla egy tesztet, és azt csak úgy tudom, ha kipróbálom :)
  • Dant0r
    Nincs egy giga a patch, nekem 1,5mbites nettel 15 perc alatt befrissített:)
  • Paladin
    Egyre figyelj, nehogy véletlen a direct2drive-tól rendelj, mert ők nem várnak 22-ig. :)
  • Rushmachine
    előtudod,levon aszhiszem 1 dolcsit tudod a check,hogy van fedezet,de a lóvét a játékért 22 én vonja le.SZóval mehet.
    5 giga a kliens ,hát a szokásos + a giga körüli patch
    Enjoy
    R
  • Scotty99
    Még az érdekelne, ha most előrendelem, és nincs annyi pénz a kártyán amennyibe kerül, attól elő tudom rendelni? Mert jelenleg csak olyan 20 euro van a kártyán.

Másik kérdésem pedig az, hogy maga a kliens mekkora? Ezt azért kellene tudnom, hogy mikorra időzítsem majd a letöltés...

Köszi a válaszokat előre is.
  • 0Fritz0
    Mire gondoltál, az egészre, vagy az elrendezésre?
  • a.carkey
    Nem áll meg. Picit hagyd, és jó lesz.
  • Jockey
    mit lehet csinálni, ha egy küldi közbe kifagytam ma tölteném be a játékot és loading képernyőnél megáll a szerver és kariválasztás után?
  • Fritz Von...
    És Atlas bark-ja is. :P
  • Scotty99
    Köszzi a választ, még meglátom, lehet, hogy benevezek rá :)
  • Rushmachine
    ja és roberts szerver spanyol oldalon vagyunk és gyülünk mint a hangyák,17 en vagyunk és napról napra jönnek az emberek,tudomásunk szerint ,mi vagyunk a szerver legnagyobb cssapata :P és most lesz kész a második 3 as pontillionen fregatt :D
    enjoy
    R a gép
  • Rushmachine
    Csá
    Oly modon van,hogy ha digitalba veszed+ ,akkor csak akkor vonja le ha elindul a teljes magyarul 22 én,most a Pre order megy,tehát előrendelsz digitalisan és ha nem tetszik 22 dik elött cancel és nem került semmibe ,de siessél mert kevés időd lesz a kipróbálásra.
    https://store.station.sony.com/
    itt veheted meg,csinálsz egy accot belépsz ,vásárlás
    és ez a név és a kód lesz a store és a sony játék accod egybe.
    Enjoy
  • rawenwoods
    Vagy megvárod a 22.ei megjelenést.
  • Scotty99
    Sziasztok.

Ennek a játéknak már nincs mód a kipróbálására, csak ha előrendelem? Vagyis a publikus teszteknek már vége?

Köszi előre is a választ.
  • Torzonborz
    igen azon vagyunk.
  • Dant0r
    Próbáltam visszaolvasgatni, de csak annyit találtam hogy Roberts.
    Ezen szerveren leledzenénk?
  • Kata
    ha jobban megcsinálod, szerintem klassz lesz
  • 0Fritz0
    [URL=http://fritz.axo.hu/core/potbsbanner.html]Legyen új "mozis" banner?[/URL]
  • Kata
    grat
  • cain
    gratz!
  • Rushmachine
    Srácok,történelmi pillanat,ma reggel 9 kor elkészült a guildünk első 3 Postillion fregattjai és legjobb tudomásom szerintem mi vagyunk a legnagyobb communityvel rendelkező guild a szerveren ,szóval komoly jövö elé néz a csapat!!!!!
    Előre
    R
  • Torzonborz
    digital download nem jó ?
  • cain
    =(
  • Hamilton
    Nah...a mai napig nem érkezett meg a cucc, úgyhogy most behisztiztem, mert tele lett a...És lemondtam a francba az egészet.Mindegy. Köszönöm a lehetőséget, nektek jó játékot.
  • karesz115
    Egy hasznos oldal:
    http://www.exchangeguild.com/potbs.php
  • Lyan Kyj
    szerkesztesz, tetszik nekik, berakják játékba, hajóra felrakod.
  • rawenwoods
    Így:
  • rawenwoods
    <a href="http://www.burningsea.com/page/uc/downloads">Ezzel</a> mit lehet kezdeni?
  • Fritz Von...
    Heh mindenki tolja, semmi új hozzászólás. :)