Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Blackbeard is open !
Villa Hermosában vannak jólfizetõ missziók.
( én Francisco Zappa leszek )
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Látom megint a Blackbeard szervert(még locked) most akkor ez lesz az openbeta szervere is ??
Anulu ha tudod írd már ide légyszíves hogy a classok milyen L50 hajókkal lehetnek(vagy L45 tõl -L50) Azt tudom hogy a Invinciblét csak a navy kaphatja.
Freetrader-Courogne ??
Privateer - ?
Köszi
Durván 2-3 nap lesz az elsõ IGAZI player made hajóig. (Itt nem a medálért beváltható hajókra gondolok.) Ja és voltak olyan rendesek, hogy a Postillionen Frigateot L21nek tették be ...
A civil Dolphyn Ketchel már gyerekjáték a fejlõdés, hisz amíg nincs normális hajó, a civil hajókat kell használni. Ja, és lett gagyi Stralsund is. 4 ágyúja és 380as raktere van ... 😊 De L8on egy original Otter Skudaval kinyaffantottam egy Postillionen Frigateot outfitting nélkül. Szóval ez a játék még mindig nagyon könnyû ...
VISZONT, mükszik a USER CONTENT ... Végre ...
A medve nem játék.
"Finally you are limited to 10 production lots *per account*."
"Freetraders aren’t very good in combat at all ..."
És még van NDA ...
A medve nem játék.
ez mindent elmond a 'tömegrõl' és abszolút egyetértek a következtetéssel
review link
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Oszinten szolva magam is meglepodtem, micsod kurva erosek ezek a bazi nagy hajok... 2 invicible milyen orisai pusztitasra kepes, 50 lvl kalozok kozott! Hat...
Szal en ebben latom ennek a jateknak a szepseget! Siraly volt, csak kar hogy eleg sokaig ilyenben nem lesz reszunk!
Az bizti, hogy én pl. ott qurtam el a felszerelést, hogy raidert tettem fel pvpre is, meg gorgont, pedig accuracykat kellett volna. Simán más a leányzõ fekvése. De tény, hogy a Pommern 1 sorozat volt, és még kellett volna max. 3 ágyúsor lövés neki, és nem kellett volna a legerõsebb kettõ sor ... Már egy lövésbõl egy 60 ágyús sleak sehol sem volt. Szerintem érezték õk is, hogy hoppá, bár nincs sailjük, nem lesz ez így jó, ezért kaptuk a no shot tiltást ...
A medve nem játék.
Azert a 80 at rohat sokaig tart osszeszedni! 😞
Hat tegnap eleg sok kalozt elkaptunk! 😊 minimum 10 et szerintem siman kifektettunk! 😊 Ha Rev bekevert az utso utkozetbe akkor meg nag geci volt! ;-) Emlekszem, hogy 0 hullja volt kaloznak talan a Mad nek, mikor ment mellettunk, mondom en belelovok elsokent te masodiknak akkor tuti kifekszik! Erre nyomkodom, hogy tuz es semmi! Valtok masik celpontra es ugyanugy semmi!
Nekem nem volt olyan eros az armorom, de volt egy kurva eros sebzes csokkentesem! Igy nagyon jol birta armorom!
Azért mondtam a balos fordulót, elõtte írtam, hogy nekem ma ez az utolsó, hajnali 3.30 volt, mert elmenekülni nem akartam, bár el tudtunk volna, viszont még mögöttünk volt a szél így aki jött tudtuk lõni. Az volt a gáz, hogy kalóz barátaink - különösen a 3 SOL - mind captured - nem akartak megfeküdni, pedig meg kellett volna nekik. Minden ágyúval lõttük õket, mindig 1xre egyet, és ahogy az elején bukdácsoltak, sokat kaptak, a végén már nem ment le róluk a festék sem, pedig 400yardról a hulljukat IS lõttem. A PvP flagged SOL volt a csali, DE az az igazság, hogy amikor láttam, hogy egy ekkora falka közepén Rev, a producer virít, rögtön tudtam, hogy végünk, de legalább jó fight lesz. Nos ezt nem hagyták, sajna. 😞
Amúgy 5 hajót lõttünk ki, nem négyet. Még volt 1200 armorom bal oldalt, jobbra mind megvolt, hátul is vagy 1000 amikor grapplezett a srác. Viszont beteljesült az aznapi vágyam mert azt a kurva Nikit is kipicsáztuk. Tegnap, amikor még nem volt mindenkinél SOL párszor elmenekült és be-be mutatott is nekünk. Már ezért megérte. Viszont nem kaptuk el Jack Simplet.
Mad Dog, meg olvasgatva a fórumot, és végiggondolva az egészet tuti csalt, ahogy Jirel is. Ez a két pali egyszerûem nem akart megfeküdni ...
Egyszerûen nem érdemes a royalt a trinityre pazarolni. Nem nagy kunszt a 80 (?) sem, mert nekem level 35 navyvel már volt 15, és nem hadjáratból, + a grind csak ezután jött volna (1200 hajó kb ...). Privateer L50 NPC MINDIG dob legalább 1et, ha mindkettõ L50 ship én pl. kaptam tõlük 2t is.
Szóval még egyszer FTvel nem költök San Matteora 10et, hanem 30at Couronnera, Navyvel meg inkább kivárom a 80at, de csak Invinciblet veszek, mert azzal legalább életbe lehet maradni bármeddig. 😊
A medve nem játék.
elirtam! 😊
Korulbelul 15-20 -at?
Rohadt erosek az inviciblek!
Lehet igazad van hogy devek csinaltak valamit! Mikor irtak, hogy spanish town elott vannak jojjon valami spanyol tamadja meg oket!
Kimentem megtamadtam oket! Volt egy invicible + destroyer !
Mogottem volt szel jo volt taktikam destroyer kifekudt SOL is szarul allt, es betettem mogem 16 gunshipet! Azokat a kis szaroket! Bazeg neccesen eltem tul! Szal siman el tudom kepzelni, hogy valamit csinaltak!
Bar ha belegondolok, mar az eleje erdekes volt, meglatjuk SOl kaloz hajot kurvara egyedul tengeren pvp kozepen! Ok indulunk ra 3an, mikor odaerunk 5 merfoldre, annyi kaloz hajo jelent meg bazeg ossze se tudtam szamolni!
Azert az se semm, hogy 12 vs 3 bol 4 hajot szetzuztunk!
Egyebkent lett volna eselyunk elmenekulni, mikor szellel csinaltuk a balos fordulot! Es jott a flotta, mi meg befordultunk mellejuk parhuzamosan 2 en! Na az egy erdekes latvany volt! 😊 kellett volna screenshotot csinalni vagy videot! Mert ennel tobbet nem tehettunk volna! Hany SOL juk volt? 4 tuti! Szal, ha nem fordulunk rajuk hanem a szelbe tesszuk hajot szerintem lelephettunk volna! De igy is jo volt! Volt is fikazas rendesen! :-)))
siraly volt! jo lenne meg 1-2 ilyen! marmint nem a 12 vs 3 :-) hanem kicsivel jobb arany mondjuk 12 vs 6 :-)
Elozo kalozok elleni cstaban is 6 vs 4 volt es meg se serultem 😊
( info az új indulásról? ma este? )
( van valami info mikorra várható az új server? )
<....báááár.. azt az egyet el tudnám képzelni hogy a Bolygó Hollandi feltünedezne nagyon ritkán, és baromi erõs lenne(de nem legyõzhetetlen) és a teljes megsemmisülése elõtt el tudna menekülni.DE !! dobna sok lóvét és exra cuccokat...>
A privateernél attól függetlenül tudott lõni az ellen,az azért volt jó,mert boarding elött kellett benyomni azt a skillt és akkor úgy tudtál átmenni,hogy a 360 emberébõl maradt 25-30 kb.
A medve nem játék.
Terrorize talán? Leviszi a legénység létszámát egy ideig, következtében marha lassan töltenek az ágyúk. Privateernek is van.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Jose!
Így hívták a másik barom kalózt akire Te nem tudtál lõni:
"Jirel Sjarulfa"
A medve nem játék.
Szerintem a kalóz söpredék, és a nyavajás angolok megtapasztalták a spanyol oldal erejét.Nem gondoltad-e hogy az új guildban kicsit megmutassuk hogy Magyarok vagyunk? Arra gondoltam csinálnék sail.t és zászlót amit be lehetne szavazni a játékba.Tök jól nézne ki a saját cucc. talán lennénk páran akik szavaznának rá .
( ha támogatod az ötletet, kérném hogy ne " Nimphas " legyen a név..erre nehéz lenne szimbólumot találni)
(hajnalban még vettem 1 oliphantot is SJ ban.Igaz csak a fotók miatt, sejtettem hogy reggel már nem lehet elérni)
/ a rum esetleg alapanyag lehet a Keg of Rumhoz ?? akkor esetleg megértem miért adtak 5000.et darabjáért.Kár hogy a vipe után már nem viszik ennyire..hehe )
Dev. Freetrader 360 fokban tüzelõ hajóval, amin 1500 crew és 112 ágyú van, mind 40 fontos ... és miután szétszedték, 1 gombnyomásra meggyógyította magát.
Ez mire volt jó?
A medve nem játék.
Hogy van-e olyan kalóz skill, hogy nem tudsz 3 percen át lõni, nincs rád kiírva, és várod hogy szétlõjjenek?
Kiváncsi lennék rá, mert kicsit zavart elalvás elõtt, hogy alig bírták megkezdeni a hajóm, még javában éltem, gyógyítottam magam, és a 112bõl megvolt 97 ágyúm, és nem tudtam lõni egyik szarrálõtt 1st rate hajóra sem. Ezen azután gondolkodtam el, hogy eszembe jutott hogy amikor betámadtak 11en minket, a csapatukban bent volt Rev is ...
Nagyon úgy tûnt, hogy a két kalóz srác a 1st raten, mindkettõ gyerek, elkezdett írni a devnek aki velük volt, hogy "Rev ne hagyd ezt, hogy kilõjjön, mert X órán át nem tudok újabb SOLt elfoglalni, vége az eventemnek, erre a dev letilthatta, hogy mi kilõjjünk, gondolta úgyis végünk. Pedig nekem még volt egy 1st rate mast repairem és a sima navy repairról is lement a cooldown ...
Amúgy Mad Dog volt az egyik gyerek aki nem akart meghalni, a másikra nem emlékeszem, de az sem pusztult el, sõt nem is sérült a sorozattól.
Mondjuk írták, hogy ne csaljatok, de olvastam, hogy 1x 2x voltak nem tiszta dolgok.
Amúgy a gyerek aki betámadott L47 kalóz volt, és nem tudta elfoglalni a SOLom. 😊 6xos túlerõben volt emberben, de szopott, mert navy létemre drty Fightingom volt, és azzal kezdtem, hogy hozzáqurtam az elsõ hullámára egy gránátot, és máris jöhetett a 2. ... 😊 A karim 1x tudott meghalni, az övé 6x és 5x sikerült is neki ... 😊
A medve nem játék.
"Figyelj Bicho! Ma tele lesz hülyével a tenger, akik könyvekre vadásznak és SOL hajókat vesznek. Csinálj armor plankingot, és tedd be az AHba minimum 10kért darabját. Vinni fogják mint a cukrot."
Nos a srác betette, pulsz csinált 40 szólóban belõle és elment Port Royalba árulni az ottani AHban a köcsög briteknek. Vették is, sõt egy arc bejelntkezett neki, hogy már nincs több, és 1 millát ad két oldalpáncélért (amit neked tõle ingyen szerváltunk). 😊 Még volt nála. 😊
Érted?
A rum a FTknek kellett és lazán ment 5000ért.
A medve nem játék.
Mindent köszi, valóban más élmény a SOL okkal harcolni(sajna az utolsóban nem lehettem ott mert mire beléptem volna, egy L50 es kalóz betámadot.Asszem player vót szegényke..:-)) de nem volt könnyû, akkora lag volt a bordingban hogy azt se láttam hol vagyok, mire váltott a kép, már 20 méterrel arréb voltam, vagy leszúrtak..de végül azért lebombáztam:-)
Más.
@Kurfüst.
Azt mondtad az AH ban csak a játékosok kereskednek, nem generál semmit a program..hmm nos akkor miért lehet az hogy: 18 rumom volt fenn.megvette valaki az egészet 5000 arany /darab !!! az 90000 doublon !!! én meg kitettem 200/ darab áron...hülyék ezek hogy ennyi lóvét kiadnak rumra...??? nem éertem( persze a pénz az jól jött:-) )
Jó móka! Köszi!
Azt hittem szarul ér véget a wipe miatt a closed beta, de ez nagyon jo volt.
Sajna kalózok ellen nem tudunk jól harcolni, különösen ha SOLjuk is van. Alattomos skilljeik vannak!
A medve nem játék.