Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mondjuk a legutóbb elküldött bugreportomat a napokban válaszolták meg, de az a gond, hogy még a B1 elõtt küldtem ... Küldtem bug reportot B1 után is, de két hete nincs róla hír ...
A medve nem játék.
Aztán ha megvan a kulcs, csinálsz accot és átranszferezet rá a régi flying labes accodat. kb.
A medve nem játék.
Meg arra is hogy az 1-es számú Accountot rendeltem hozzáa a régi FLyingos Regem-hez amikkel csináltam a zászlókat és el is fogadták öket! Tehát ha zzal lépnék fel nem lenne semmi gond! Csak én b..... csináltam még egy sony-accountot és azzal fogadtatam el a Beta kulcsot ugye ahhoz meg nem tartozott Flying labos regisztárció 😄 Accountot nem tudok törölni kulcsot másik accountra nem tudok átruházni ezért maradt az hogy várnom kell megint fél éveet hogy elfgoadják a zászlókat az új regemmel! 😄 de ha esetleg valaki tud valamilyen megoldást a problémámra örömmel várom ! 😄
Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.
A többihez nem tudok hozzászólni.
A medve nem játék.
Yo, ho, haul together, hoist the Colors high. Heave ho, thieves and beggars,never say we die.
Marad max 10-30 db/hajó. A játékban ahhoz, hogy L50 légy legalább 2000 hajóért kell 350 xpt kapnod. MINIMUM. Az ha hajónként 10-30 db a profit amit nem golyóra költesz, akkor legjobb esetben is egy navynek 60000 jön össze L50ig. Ebbõl kell pvpznie, outfittinget vennie, új hajót vennie, és megvennie a végén a SOLt, amit akár rögtön el is veszíthet, ha pl. a fõvárosa PvP terület és egy 6-12-es kalózbanda les a gyanútlan játékosra ... Über fasza! Ilyenkor szokták abbahagyni sûrgõsen a játékot és soha többet rá se nézni, minden fórumon lehordani ...
Mert ha hiszitek, ha nem, ez lesz. Egyszerûen küldikbõl az ember NEM LESZ SOHA L50, mert az XP -50%/hajó a B26-os build óta!
Aki nem rendelkezik - persze ez is szervertõl függõ - egy legalább med level (L19) FT alttal, az a büdös életben nem fog SOLt venni, csak ha a devek ingyen adnak neki egyet éves ajándékként ...
A medve nem játék.
Bent ingame meg már az árak lenttartásáról beszélnek. 😊 Persze, majd 100 db lesz a ship provisions, meg 1000 egy lexi.
A medve nem játék.
Persze elõbb regisztrálni kell Fileplaneten. Miután telepítetted a játékot, létrehozhatsz új felhasználót, de a játékba nem enged belépni az Account key nélkül. Ez az amit holnap a Fileplaneten az ingyenes felhasználóknak igényelni lehet majd. Ez teljesen open test, csak amcsi szerverrõl szedhetõ le a kliens, és amcsi lesz a bétaszerver.
A medve nem játék.
De mindegy. Nem fokozom. Olyan dolgot csináltak ezzel a küldik eröltetésével, mint anno az SWGben gondolták, hogy megmondják a tutit a devek, és betették az CUt, majd az NGEt. Aztán le is lépett a játékosok 90%a. Megjegyzem láttál te az elmúlt két napban egy olyan embert, guildet, aki korábban is nyomta? 😊 Mert ha ez béta, tesztelni kell a szart, különösen, hogy most lett szar.
Kitalálták, hogy jöjjön a wipeolt economy, hisz ezért kellett a wipe, erre azzal kezdik, hogy bekúrnak mindenbõl - kivétel a lényeg (ship provisions és hajó) - egy rakatot az AHba, hogy a csóri playernek ne legyen még minimális profitja sem a bányákból, fakitermelõkbõl, mûhelyekbõl, ingotból, stb. Szép.
Csináld meg a küldiket szar hajókkal (kezdõ FT hajó 6 ágyús - ok 10, de abból 4 swivel -, és azok is 3 fontosak ..., de nem jobb a helyzet többi classnál sem; halifax: privi+kalóz, la belle: navy, ft: otter skuda). És mivel nincs jó hajó, L13ig csináld a küldiket ezekkel ... 😊
A medve nem játék.
Én úgy csinálok egy kis extra pénzt hogy egy (L5-6-8)missionben mondjuk ki kell nyírni 3-4-5 ellenséget.Nah ezek dobnak kb 170-340 doublont/hajó.Tehát ha legyaktam õket nem fejezem be a missiont, hanem újrakezdem, újrakilövöm õket stb.Kb 2000 doublont így össze lehet szedni a missionben+ amikor elszámolsz a végén még500.
Lehet hogy ez egy LOL modszer.de müxik.
Nevetséges, hogy minél magasabb szinten vagy, minél jobb hajókat ölsz, annál kevesebb a lóvé ... Röhej ...
A medve nem játék.
L1-L8 100-280 db
L9-L12 100-220 db
L13-L34 0-150 db
Nagyobb hajót mint Cerberus MC (L34) még nem mertem megtámadni egy szaros civil Mediatorral, ráadásul nincs Armor Planking sem, stb. Érdekes lesz. 😞 Sokszor van, hogy visszafelé vált, és van hogy nagyon elõre (L30ból lett 1x L46 ...)
Nem tudom, de hogy még Ship Provisionst sem érdemes készíteni, mert 4000 alatt nem érdemes eladni, de ennyiért meg senki sem veszi meg ... 😞
A medve nem játék.
Oké-oké most vettem észre. Ezek szerint az elsõ elméletem igaz, de azért javítsatok ki, ha tévedek. (Néha jól elvagyok magammal<#smile>#smile>)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Véleményem szerint a wipe semmi másért nem volt, mint hogy reklámozzák a játékot. Ezért a semmi pluszért 1 hónappal a vége elõtt TÖK FELESLEGES VOLT kinyírni az egész gazdaságot. De megkapják, hisz a lenti nem az egyetlen cikk a játékról.
A medve nem játék.