8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • warbar
    kabbe :)
  • Fritz Von...
    Második világháború, németek üldözik a zsidókat. A zsidók menekülnek, meglátnak egy erdőt és egy barlangot. Na, gondolják, elbújnak a barlangban, és eljátsszák, hogy ők a visszhang.
    Jönnek a németek:
    - Hol vannak a zsidók?
    "hol vaaannakk a zsiddóókk"
    - Talán az erdőbe mentek?
    "talááán az erdőőbe meentek?"
    - Vagy talán a barlangba bújtak?
    "vagy talááán a barlaaangba búújtak?"
    - Dobjunk be egy gránátot a barlangba, és menjünk tovább keresni őket!
    "vaaagy talán mééggis az eerdőőbe meeentek?"

:P
  • Paladin
    Hát, egy ilyen jó viccet ilyen rosszul előadni... ;) :)
  • a.carkey
    A tegnapi kapcsán a megállapítás:

L48 Tigre-k és magasabb szintű privik dobják a legjobb medalokat, és a MC Defiant tuti dob egy receptet. A Tigre dobja a legtöbb pénzt. Az Oliphant a legjobb lootokat és a Defiantok a recept könyveket. Durván 15000 xpt szedtem össze belőlük, persze ha számolták volna. És néztem ki mit, hogy mennyit dob. Ez persze szólóban értendő. Groupban ugye annyival kevesebb minden ahányan vagytok, de jobb lehet az áru loot.

A money loot most ugye a szintedtől függően működik, de persze attól is függ a maximum összeg, hogy mit ölsz. De ha a szinted L25, max 450 dbt lootolhatsz L26-ig. L26-tól L35-ig 550, L36-tól L45-ig 650, L45-től 850 db JÖHET be OSen egy nagyobb hajóból. Azonban ez az összeg sokszor lehet több is, pl. a szobor loot miatt, amit ugye szintén el lehet adni.

Úgyhogy L36tól - amikor minden class (kivétel az FT) már rendelkezik egy nagyon erős speckó hajóval - a hajónkénti 650db már nagyon jó lootnak számít. És L50ig DURVÁN 1400-1700 L45+ hajót kell MÉG megölnöd, ha csak ölsz, és semmi xp könyv használat.

Ez a privateernél még több lehet, ugye a plusz 20% miatt. A kalóznál meg persze kevesebb ...
  • warbar
    Milyen szenvedős sikerről beszélsz? poénból kipróbáltuk lemegy e,levertük kurvajó élmény volt ennyi
  • warbar
    Emillio kollega
  • warbar
    itt egy vicc downtime végéig:Egy katona naplója a második világháború közepén:: Kedves naplóm hétfőn bevetettük magunkat nagy erőkkel a közeli erdőbe és beástuk magunkkat.Kedden megérkeztek a német erők és ők is bevetették magukat az erdőbe sok veszteség árán de ökis beássták magukat,állóharc alakult ki.Szerdán jött az erdőkerülő és kizavart mindenkit az erdőből.
  • Snipa
    tenyleg guildben ki az aki tud ammo-t gyartani?
    csinalhatna olcson egesz teamnek!

• Paladin
    Szóval akkor ma van a pecs?
  • Lyan Kyj
    Na, átnéztem Economy pdf-et, ammogyáros leszek!
  • Fritz Von...
    Kurva szerver down.
  • Fritz Von...
    És amikor én a bétában a desperation rafttal támadtam a SOLt! El se talált, mert olyan kicsi voltam. Aztán boardoltam, mindenki meghalt, a többiek megsebesültek. :D
  • a.carkey
    Egyszerű, de nem lehetetlen. :)
    Ennyi.

De elég egy kicsi kicsi kicsi kicsi hiba - chatelés, rossz váltás, egy hibás lövés, stb -, és szopok mint egy torkosborz. Ja és röhej, de igazán speckó lövést sem kellett használni tegnap. Csak a L5ön megszerezhető Desperation Fire 2 volt az amit használtam, és az levesz a saját armorodból is, viszotn 1 perc a cooldownja. Ja, és FT vagyok ...

(Megj. az FT ezerszer és ezerszer erősebb volt, amikor kijelentették, hogy az FT gyenge és nerfelték.) :)
  • a.carkey
    A Valiantot még be lehet vállalni szólóban, mert anno azt MC Stralsundal ki tudtam nyírni. Az meg 3rd Rate. Talán még a Wendent is be lehetne, ha lenne. Azt missionben még nem láttam, csak egy tortugai küldiben anno, de az másról szólt, és volt 10 társa is.
    A többinél már tuti gyógyítani kell és csak egy nagyon erős, nagyon jó hajóval lehetne legyőzni őket. Bár láttam én már port battleben MC Stralsunnal 1vs1ben Invinciblet csobbanni pvpben! :) Bár az még B28 előtt volt és még volt jó kis turning rateje a hajóknak, meg speedje.
  • warbar
    Hát akkor van még mit gyakorolnunk hozzád képest de eslőnek nem volt rossz :)
  • Torzonborz
    igen +VAT-ot is számold bele.
  • Since
    Sziasztok! Megnéztem a sonys pre-order oldalt, és ott elvilegbe átszámítva 8600 ft-ra jön ki. Ennyit vonnak le a játékért amiben benne van az egy ingyenhónap is?
  • Forolto
    Esélytelen.

Azért most utánanéztem:az Alex-et small ágyúval látták el,azaz tűzerőben nem múlt felül,ezért bírtam ki azt a néhány lövést,s mint egy negyed osztályú sorhajó megvolt egy kis szerencsével,de egy harmad- másod- elsőosztályú szörny ellen ez vajmi kevés.
    Nagyon szép győzelem volt ez igy is,bár player ellen tuti ezt se bírtuk volna ki.
  • a.carkey
    Ezt nem értem:
    "pure pnwage"
  • a.carkey
    Alex
  • a.carkey
    Jaja, persze ...

Mindent lehet szólózni. Az Alexandert pl. már egy szar sima Stralsunddal, aminek szarabb a páncélzata, hullja, mint a mostani Postimnak!
    Postival mindent lehet, kivéve a SOL! Pontosabban azt is lehet, csak gyógyítani kell legalább 1x és az már a jelenlegi OS money lootban veszteséges gyilok.
    Tegnap végigmentem és MC Oliphant, MC Capricieux, Conquitador Sleek, Tigre Sleek mind sima ügy volt. 1x volt necces, amikor pont akkro changelt a wind, amikor támadtam, de azt is be lehetett vinni (Oli ágyúi tüzelnek a leggyorsabban!)
  • Fritz Von...
    Annyira látszik, hogy mikor állnak a szerverek. Akkor hirtelen megnő az SG látogatottság. :)
  • Fritz Von...
    Egy hét... Azért azt hittem, hogy ennél tovább tart majd, míg megjelennek. Ezek szerint jó a game visszhangja, ha már most itt vannak a farmerek.

Egyet nagyon remélek, hogy nem fogják szétbaszni az economyt, mert ez elég érzékeny itt, nem olyan, mint más játékokban.
  • Fritz Von...
    Jó, azt tudjuk, hogy te csítelsz. :D
  • a.carkey
    Just got my 1st Chinese Gold Farmer spam
  • warbar
    ?
  • warbar
    de komolyan nagyon jó érzés volt :)
  • Lyan Kyj

Amúgy ha a két élmény közül kellene választanom (szenvedős siker vs pure pnwage), előbbit választanám, ott sokkal nagyon a katarzis a végén.
  • warbar
    ezt szolóban nem vered agyon 3 sorozattal kinyir ha nincs aki közben üti amég te menekülsz neked annyi
  • a.carkey
    És képzeld el ugyanezt szólóban, javítás nélkül úgy, hogy 100 lőszert sem lősz ki és max. 5 percet vagy ott! :)
  • Forolto
    Még most se hiszem el,hogy sikerült.Ott álltunk a csata után a hajó mellett és néztük milyen szépen kidolgozott.Egy lvl50-es Francia Pirate Hunter volt.500 emberes 64 ágyús szörnyeteg.3 ütegsoros Alexander-t sikerült kifogni.Olyan adrenalin pumpát kaptam...főleg mikor bekaptam az első sorozatot.Hihetettlen érzés volt,hogy fütyülnek a golyók,szó szerint a monitor elött is lehúztam a fejem.Egy lövésre leszedte az oldalpáncélom felét!Mondom,ezt hogy fogom bírni?Jó széljárásnál gyors fordulásba kezdtem,amikor ujratöltött a szörny.Javitás és ujra körözés.Egy percre se álltam meg.Ha egyszer elkapja a hátsóm vagy az orrom,végem van.Közben warbar ügyesen szedegedte a vitorláit.
    40%-os vitorlái maradtak mikor menekültem,mindenem cooldown-on,páncélom néhány %-on.Még menekülés közben is engem lőtt.Ott forrongtam,hogy milyen messzire visz az ágyúi...
    Több percet töltöttem lőtávolon kívül,de éreztem magamon a haragját,a nagy szörnyeteg még sebesülten is veszélyes volt.Vitorla nélkül is gyorsabban fordult,mint a mi kis fregattunk.A jó széljárás miatt azért tartottuk a lépést,de ha egyszer is a másik irányba mozog akkor elkap és megemészt.0%-os vitorlánál merészkedtem vissza és utána már nem volt menekülése.Hamar megadta magát és több percig ott álltunk és nem hittük el mit is csináltunk.

Ezért érdemes játszani,az ilyen sikerekért. :)
  • a.carkey
    01

02
  • a.carkey

• Paladin
    Patch jön holnap (vagy ma? tököm a pacific time-ba) délelőtt.

Patch notes
  • a.carkey
    ...
  • Kata
    Nem top secret, csak nem voltam fórumon.
    Katie Braye
  • warbar
    Ma 2-en lvl 21-en levertünk egy npc lvl 50-es hajót az eszem megáll mekkora állat ez a game :)
  • Rushmachine
    top secret a neved?Ha esetleg az lenne ,akkor súgd meg a fülembe
    R a
  • Rushmachine
    dombornyomott?
    mert ha nem ,akkor ne is erőlködjél.
    R
  • Scotty99
    Nah, szuper :(

Maestro kártya adatait beírom, és nem fogadja el...akkor kénytelen vagyok megvárni, hogy legyen belőle trial :S