Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
The Mastercraft Halifax Schooner wasn’t constructable. Now it is.

A medve nem játék.

a.carkey
We did this to solve an unfortunate PvP tactic where one player would sit outside a port to draw other players into a battle, while his groupmates stood on the dock in town ready to jump into the OS and join the battle as soon as it was underway. This hid their true numbers and made for easy ganking. This tactic won’t work anymore.

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Vicces ez a cég Januárban kiadják a játékot de a Launcher még mindíg bugos ......fasza hogy az új patch miatt tölthetném le az összes pig fájlt elöröl....

õszintén szólva nem hinném, hogy ilyesmi lehetséges lenne.
a játékot a leggyorsabban és legbiztonságosabban akkor kapod meg, ha digital downloaddal megrendeled a készítõtõl a preorderes linken.
ha digital download verziót rendelsz, nem kell fizetni szállítási költséget. ha dobozos (retail) verziót, akkor többnyire igen. legalábbis kevés cég vállal be 10-20 eurós szállítási költséget.
utánvétellel az esetek nagy többségeében nem lehet fizetni, bankkártyával szokás fizetni (utalni), elõre.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

a.carkey
Kötelezõ használnom a bétán a kulcsot???

A medve nem játék.

a.carkey
A Digital Download változatot rendeltem meg a Direct2Drive -ról, erre jön egy ilyen üzi:

"The Pirates of the Burning Sea Pre-Order® game requires the use of a unique key to create a beta account. The key below is use to create a beta Account ONLY and you will be asked for it in-game. DO NOT SHARE this information with others or you may not be able to log in to the game!

Your beta account creation key is: xy"

Most akkor hozzáférek ezzel a bétához is vagy az xy helyén álló számok már az igazi kulcs és csak úgy mûködik, ha regisztrálom a station accountot a bétán??? Vagy mi van?

A medve nem játék.

a.carkey
De az is lehet, hogy csak a civil unrestes, azért nem éri el.

A medve nem játék.

a.carkey
Kisebbek lettek a PvP körök! Meg is találtam a patchnotesban.

És pont annyival, hogy a belize-i nem ér el Campechéig, pedig korábban lazán ütötte a város határát, sõt még Sisalhoz is átlógott, erre határozottan emlékszem!

A medve nem játék.

Nem, Te nem is...., pedig annak jobban örültem volna 😉

a.carkey
Nincs valami normálisabb hely?

A medve nem játék.

a.carkey
Az a gáz, hogy ha regelek (http://www.gameongames.co.uk/category.php?game_letter=pirates+of+the+burning+sea&category_short=all&show_mode=lot&submit=Go%21) amit küldtél ott országnak csak UK van lehetõségként ...
😞

Ez a kuponos dolog meg nem tiszta.

A medve nem játék.

Kata
én is írtam privit 😮

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Kedves Cepheus! Én is írtam privit. 😊 Pls check: )

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Válasz ment.

Külföldröl kell szállítási költség persze, ahonnan Én rendeltem ott 5 font volt. Azt hiszem Open beta dec. 24ig van, de ebben nem vagyok biztos.

a.carkey
Írtam privit! Majd válaszolj pls!

A medve nem játék.

Ha külföldrõl rendelitek, kell fizetni szállítási költséget? Én azt várom, hogy valami magyar oldalról lehessen megrendelni, és hogy csak átvételkor kelljen fizetni, de ilyen helyeken még nincs fent (576online, supergamer...). Amúgy az Open Bétának mikor lesz vége? A Pre-bourding party elejéig tart? Vagy egész megjelenésig, csak legföljebb a nem preorderes bétázóknak wipe, többinek meg nem?
Rendben, akkor majd ha átjövök, megkereslek titeket. Keddtõl egész karácsonyig semmi dolgom, úgyhogy hamar le fogom tudni dolgozni a hátrányt. Még meg se jelent a játék, és már függõ vagyok. 😊
Van már 1-2 hely sógoroknál, németeknél, plusz még angoloknál is, ahonnan a pre-order boxot elõ lehet rendelni. Pont ma rendeltem kettõt Snipának és magamnak.

Black Beard-ön vagyunk. A Society amúgy két dologra jó :

- kíírja a neved alá hogy Society tag vagy
- látod hogy a tagok közül ki van fönnt éppen, és megközelítõleg hol

Kb. ennyi. Inkább gyere át, max eljössz valamelyikünkkel groupban grindelni, sokkal gyorsabban fogsz fejlõdni, az elsõ néhány szint úgyis nagyon gyors, és legalább vannak magyarok. 😉

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Mi toljuk, de a Black Barton. De ha már van society-tek, lehet hogy inkább én is átmegyek, azt max kezdem az egészet elölrõl, de legalább nem csak angol hablatyot látok a chatben:S. Amúgy a society-k mire jók? Mik az elõnyei?
Hát vagy legyártod magadnak, vagy megvárod amíg vki gyártja... ez elõbbi több tõkét igényel, viszont megdöbbenésemre elsõ építéskor azt tapasztaltam, hogy amikor legyártasz egy hajót, valójában több ship deed-et is kapsz.. alsóbb szinten 3-5 darabot. Szóval abból 1 lehet a tied, a többit eladod, már ha vki megveszi - nem tudom a Snow-k mennyire mennek/mennének.

Asszem van olyan alacsony szintû küldi amiben kapsz hajót (egy Chasse Mart), de az nem nagy szám. Kereskedésre/harcra én az elején egy civil Ketch-et használtam. Most, Level 23-on, van 1 Indiamenem szállításra, és egy Postillionen fregattom harcra, +2 civil hajóm, a egyik (a civil Corvette) San Juanban hogy ha dolgom.

Szerintem alacsony szinten nem érdemes craftolt hajót venni, úgy L15-ig. Addig ugyanis nagyon gyorsan fejlõdsz, sûrûn cserélgetnéd a hajókat. Bírd ki egy Atlas Bark (kereskedés) / Lexington Brig (mindenes!) / Locust Corvette v Bermuda Sloopig (harc)-ig civil hajókkal, inkább fektesd be a pénzed.

Ja és dobjál majd in-game valamelyikünknek mailt, Francisco Zappa/Kurf van Guld/Diego Alatriste hogy felvehessünk a Society-be!! 😊

Illetve bárki aki még tolja a bétát!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

az én karim neve Juan de Siedrenn. amúgy lenne 1 kérdésem. kinéztem magamnak majd lvl112re egy frankó kis hajót,a 'van Hoorn' snow-ot. namost,ennek nincsen civil változata,aukciós házakat meg már minden spanyol régióban,de nem találtam. szal ezt maganak kell majd legyártanom,ha ilyet akarok?
vagy majd kapni fogok valami questjutalomként esetleg egy új hajót?😊 végülis kardot már kaptam😊
Félreértések elkerülése végett : .ini kiterjesztésû file-t, a text-et arra értettem hogy egyszerû szöveges file legyen.

(mint régen a .bat-ok és társaik (akinek még volt DOS/Norton Commander-es korszaka még emlékezhet rá😊

Inkább nem keresem meg, vhol a béta fórumban van, de nagyon egyszerû.

Csinálj notepaddal egy "pirates_local.ini" text file-t a fõkönyvtárba, ez legyen benne (idézõjel nélkül természetesen) :

"

"

Ennyi... nekem azóta nincs problémám vele.

Azaz nem fõleg, hanem mindig😊.
Én igen. Carlos Húngaro névvel hajókázok fõleg. (spanyol freetrader L14). A te neved mi?
sziasztok,

letöltöttem,kipróbáltam,eddig tetszik. lvl 6os spanyol naval officer vagyok az eu-s szerveren. játszik valaki ezen a szerveren spanyol nationnal,akivel esetleg lehetne majd vmikor együtt hajókázni?
a.carkey
Van már hír az EU preorderrõl?

A medve nem játék.

@Kurf.
Bocsi de belinkelnéd azt a topicot ahol van megoldás a láthatatlan avatar problémára( ini file buher) ??
Köszi
Amúgy lehet hog még nagyon bugos a játék, de azért a Rossz PC Játékok Sorozat-ba nem valószínû, hogy bekerülne <#taps>
E-bayes kép. A kódokat árulják nagyban, természetesen játék nélkül.....

a.carkey
Tiéd?

A medve nem játék.

Honnan lehet elõrendelni?
a.carkey
Épp egy Tigre ellen nyomtam ... azt hiszem kinyírt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Fasza. Levágták a szervereket. 😞

A medve nem játék.

---- ezt olvassátok----
forum link, rolling back???

jól láttam, értettem-e vajon..sajna nem vagyok angolos, akinek megy nézze már meg légyszi.Nekem úgy tûnik megint roll back lesz a szerver(ek)en??!??
Az új belépõknek ajánlom a Rackham servert.Itt még nem haladt annyira elõre a mezõny.
A harbor masternél van 1 pont, "Refill durability". De kell hozzá egy deed ugyanabból a hajótípusból, azaz kvázi ua. mintha vennél egy újat. Viszont így megmaradnak az test/ágyú/vitorla extrák amiket már rápakoltál.

Hogy lehet a hajók durability-jét növelni?
pont a leállás elõtt csináltam meg a hullt . láttam ahogy "lefut " a kis ikon, de már nem tudtam a raktárba benézni hogy megérkezett-e.....uhh kiver a víz ha elveszne a leállás miatt...
..most állítják át a szervereket L30 ra..úgyhogy a gazdaság megint felpörög asszem..:-))
olvastam, mit csinálnak a devek. egy szó van rá, undorító. =|

a.carkey
Mondjuk baszhatjuk ha egy dev is köztük van ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Egy elõnye azért van az amerikai szervereknek esetlegesen liveon, hogy egy pvp orientált/player made economyra épülõ gaméban, mint ez, ahol állandóan blokád alatt lesznek a kikötõk, simábban lehet EU idõ szerint délelõtt/délután "nappal" átjutni, kereskedni, mint egy EU szerveren blokád alatti kikötõbe. Ráadásul amcsi szerveren lesz az összes jó guild, akik bétáztak. 😞
Hátrány, a live event EU idõ szerint 23-5 óra között lesz majd éjjel/hajnalban, plusz a lag - fõleg - szombat-vasárnap délutántól. 😞

A medve nem játék.

azért számold bele, hogy az amerikai szervereknek valószínûleg az ottani idõ szerinti hajnalban lesz a karbantartásuk. keleti parti idõhöz képest itt +9 órás idõeltolódás van, tehát ami ott szombat hajnali 4-5 óra, az itt délután 1-2.
livenál úgyis wipe lesz, bétás karik nem kerülnek fel a live szerverre, szerintem ha már a 0ról kezdesz mindent, érdemes olyat választani, ami jobban megfelel a játékidõdnek.
de lehet, hogy ha többen megkértek egy kedvesebb devet, esetleg a fórumon petíciót indítatok, hajlandóak lesznek az us bétáról az eu bétára átpakolni a karikat. csak egy ötlet volt, és topicot talán megér nektek.

12 kalozt is siman bevallalok ha van velem 6 naval invicible spanyol 😊))

de ez tenyleg jo dontes mert piszok szemetseg volt a regi tobbszoros tulero lehetosege!
..... bravo...többszöri kidobódás után visszamentem a blackbeardre..de ezek VISSZAPÖRGETTÉK az idõt..legalább2 órával korábbi állásba.Igenám de ez olyan bugosra sikerült hogy ELTÛNT a nehezen összeszerelt medium hullom !!! egyszerûen nincs meg..pénzt sem kaptam érte..veszítettem 1 levelt a visszapörgetés miatt, elveszett a forgém, újra kell vennem a deedet és megépíteni...áhh legalább 1 napi kemény melómat vették el, talán éjjel kész lehetett volna a postim.. de nem, újrakell egy csomó dolgot gyártani.De nem csak én jártam így tele volt a national chat panaszkodással..szóval ti is nézzetek utána mi hiányzik a korábban meglévõ dolgaitokból( Anulu, Kurf )