8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • karesz115
    Azt se felejtsd el, hogy míg egy pommern (hasraütésre) durván 50 és 300ezer db közt van, addig egy invincible 10milla. Ehhez az árhoz képest túl könnyű elveszteni, úgyhogy nem hiszem, hogy bárki részt venne egy invincilble-lel pl egy port battle-ban. Max presztizskérdés egy 1st rate birtoklása. :D Óccsóbbak voltak sokkal bétában a SOL-ok, de pont a kalózok sírása miatt lettek ilyen pokoli magasak az áraik. És még annak a lehetősége is ott van, hogy kalózok elfoglalják. Szerintem SOL-ok (alexander-t leszámítva) max PVP-ben tűnnek fel 6fős gruppokban, de az is ritka lesz, mint a fehér holló.
  • Forolto
    aztakutyabetyár.

Nézve a dmg táblát azért ez szemétséges....
    A legnagyobb hajó,amit kalóz és Privateer használhat az a Pommern Fregatt.Max raw borded dmg 848.
    A Navy által használható SOL-ok közül ugyanez a mutató mondjuk a 'Invincible' First Rate 2244.Azé ez majdnem 3x nagyobb.A kalózok sírni fognak mint a fürdős k.rva. :)
  • Forolto
    NEM VAGYOK JÁTÉKBA.:(( Dolgoznom kellene. :(
  • Forolto
    Én is igy gondoltam,mert mondjuk egy 25v25 csatában azé van erre idő,egyéb kicsi csatákra nem látom értelmét,túl drága ahhoz.
  • Kata
    Na bementem gaméba, ott csipogjon, akinek kérdése van.
  • Torzonborz
    gondolom ennek is van cooldownja szóval gyorsan biztos nem tudod elnyomni egymás után.
  • Kata
    Csak egyszer tudod elnyomni, mert fogyóeszköz (consumable). Ha van belőle több a rakteredben, természetesen 5 perc után újra nyomhatsz egyet, csak ugye van időkorlát a consumable cuccok használata között harcban.
  • Forolto
    Azért gondolom,ha 50 ágyúnál elpusztul 25 és elnyomom ezt akkor pótol 17-et és ha még1x elsütöm,akkor már ujra megvan az összes ágyum,nemde?
  • Forolto
    Köszi.Akkor mostmár értem.
    Nemtom érdemes akkor ezt csinálni,azé nemolcsó dolog bár egy nagyobb PvP csatában elkel néhány ilyen is.
  • Kata
    A hajód teljes ágyúszámának X%-át képes pótolni. 50 ágyúnál a 34% pontosan 17. Ha 25 ágyúd veszik el, akkor is csak 17-et képes pótolni.
  • Forolto
    Köszi a választ!
    Akkor ez végülis csak egyszer használatos dolog...hm...gondoltam,hogy nem ugy van,ahogy én elképzelem.:)

De valahogy még mindig nem értem.Ha igy igaz,ahogy leírod akkor várjá levezetem.:)

Nya csata,puff kiesik 50 ágyúból 25.Ez akkor 50 % leépülés.Ha ilyenkor használom fel ezen cuccost,akkor 26 ágyúm lesz és +34%?Azaz 4 cucc után kapom meg az ötödiket,vagy a teljes lerombolás 34%-át nyomja vissza?
  • Kata
    Azok a csereágyúk nem működnek, csak "raktérben" vannak. Ha harc közben nagyon sérül a starboard vagy a portside, akkor ágyúidat tönkretehetnek a hajódon az újabb bekapott lövések. Ez úgy jelenik meg, hogy az ágyúid száma elkezd fogyni a hajó ikonodnál.
    Ha nagyon lecsökken, akkor egy spare guns-t elhasználva új ágyúk kerülnek a kiesettek helyére. Ez azonban egy consumable cucc, azaz 1-szer használatos, mint az árboc vagy hajótörzs javító készletek. A százalékérték azt jeleni a spare guns-nál, hogy a hajón lévő összes ágyúnak hány százalékát tudja pótolni. Azaz ha 100 ágyúd van, akármennyi is veszik el belőle, 34-et tudsz pótolni 34% esetén. Ha csak 20 ágyúd veszett oda, és elhasználod, akkor kipótolja a 20%-ot és eltűnik a felhasznált spare guns. Ha mondjuk 50 ágyúd veszett el, akkor 34-et visszapótol, a többi marad hiány a csata végéig.
  • Forolto
    Mondjuk a példában szereplő cuccot lvl 35 után használható,de a 64 ágyús hajón,ilyen cuccal 86 ágyút hordozni azér elég kemény lenne.
  • Forolto
    Nem engedi...próbáltam. :( Folyton visszaállítja.Lehet monitort kellene cserélnem?
  • Kata
    Told fel a gammát.
  • Kata
    Ezek a megjelenési problémák ma születtek? Mert éjjel még nem volt ilyesmi nálam.
  • Forolto
    Uraim,egy kérdés:

Fegyvergyártó vagyok és most pótalkatrészeket azaz pótágyúkat fogok csinálni,a pótágyúkat ha beillesztem,kevesebb helyen férnek el,ami a szinttől függ és a kérdés: azok maradnak véglegesen a hajón?Ha igen,akkor többet feltehetek egy hajóra?Mondjunk egy példát:

Spare Guns, Quality egy csere és +34% több lehet a max gun.
    Csata közben elvesztek egy ágyút,klikk berakja mondjuk ezt,akkor ez marad végleg?Mert ha igen akkor +34%-os hely,azaz ha mondjuk egy 20 ágyús fregatton kicserélve ezen ágyúkat +6,8 ágyú (Ez felfelé kerekít?:P ) lenne a hajón.Azé nem mind1 hogy 20 ágyú vagy 26...nem is beszélve egy 64 ágyősnál már ez 21.76.Eszméletlen növekedés!
  • rawenwoods
    Jó de nekem GT-m van.:) XP az opr. Este nekiesek a drivereknek hátha.
  • Torzonborz
    hmm 8800 GTS van nekem is legújabb driverrel de nincs ilyen gondom.
  • Mr Hyde
    Hali!

Ezt a játékot már meglehet venni a boltokban? nem láttam eddig sehol.
  • rawenwoods
    Nagyon régi drivert nem tudok szerezni, mert 2 hónapja jött ki a kártya:). A fura az, h eddig ilyen nem volt. Azaz ment. Igaz a vározsban néha eltünt a víz és láttam a tenferfeneket.:) Most az megjavult.
  • Forolto
    Ne is mondjátok.
    Nekem sötét a monitor.Hiába max fényerő max minden,mikor bemegyek plö a kocsmába nagyon sötét az egész.Vaksötét vizes q-t nem is csinálok,mert egyszerüen nem látok az orromig se.
  • Fritz Von...
    Általában, induló MMO esetén nem szabad a legfrissebb VGA drivert használni. Én perpill a 6.8-as Catalystot használom. Majd kb. fél év után, amikor a bugokat és egyéb dolgokat kijavították, akkor lehet cserélni.
  • Burca
    Nekem is ezt csinalta és nekem a legujabb driver volt fent. Azt javasoltak a devek hogy tegyunk fel egy régebbit...

http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?t=2157&page=4
  • rawenwoods
    Csak nekem lett bugos a megjelenítés a patch után? tengeri catáknál a tenger vibrál mint az őrűlt. :( A hajóm körűl nem csak a perifériákon, de nagyon zavaró, mivel a többi hajó ott mozog. Azt se mondanám h régi kártyám van(8800 gt), szóval nem értem mit csináltak a fiuk. Este frissítek drivert hátha...
  • Kata
    Mizu, megy a gém? Mert akkor fellövöm.
  • Kata
  • Fritz Von...
    Nem.
  • a.carkey
    Hmm. Látja vki a szervereket?
  • Paladin
    Akkor azért volt hasznos, h leírtam, hátha más is olyan figyelmesen olvas, mint én :)
  • cain
    a "híresztelés" eddig is csak a stationös előrendelésről szólt.
  • a.carkey
    Én is nyomtam ...
  • Since
    RV mindig is "ingyenes" volt, az már egy másik kérdés hogy befektetés nélkül szitne semmit nemtudsz csinálni a játékban.
  • Kurfürst
    Heh, nem is igaz, ez valami nagzon régi feka rap volt..

Aztán remélem a PotBS nem jár úgy mint a Roma Victor... most kaptam emailt hogy AMÍG ÉLEK játszhatok ha előfizetek 20 azaz húsz dolcsiért.

Nagy siker lehet...
  • Jockey
    nyugi, én sem vagyok időmilliomos, nap 1-2óra belefér bár nem minden nap, kivéve hétvége, akkor próbálok belehúzni:-)
  • Since
    Mi a neved a játékban?
  • Kata
    Roberts szerver, spanyol oldal, a többiek vmi conquistador nevű guildben vannak, sokan előrendelték.
  • Since
    Sziasztok! Melyik serveren játszotok és melyik oldalon? Tudtok valamit a prima guidről? Esetleg valaki megvette? Úgy olvastam hogy folyamatosan fogják frissíteni a guideot, és elvilegben jár hozzá parrot code amit 22.én tudsz aktiválni az accountodnál.
  • Kata
    Mennyit szpemmeltek egész nap... :P

Egyébként rajtam kívül mindenki ilyen ráérős, hogy 24 órában nyomja?
  • Hamilton
    Hehe...Megérkezett:) Madarat lehet velem fogadni.Mondjuk Blue Parrot-ot.Ezt kaptam, bár az igazat megvallva, azt hittem választható.
    Regisztráltam az egyik kulcsot a SOE-nál, a másik egyelőre számomra relytéjes funkcióval rendelkezik, és az oldaltól ezt a hibaüzentet kaptam:
    http://www.dunainfo.net/~hamilton/screen.jpg

Még egy megjegyzés: Nekem összesen talán 5 percet wett igénybe az update.Lentebb azt olvastam, hogy többeknek igen sokáig tartott.